97991
-
#92715 persze. igaz-e a következő mondat? "ez az állítás hamis." (2:1) -
#92714 ja az is
miért írtok regényt? és ha nem írtok miért írtok 2 szavas választ? -
#92713 olyat nem lehet.
a "nem tudom" is válasz? -
#92712 az EQ-t leginkább egy mesének tartom, illetve... az alapötlet jó, a tesztek nem, fontos dolgokat ignorálnak, másokból meg nagy ügyet csinálnak. jobban meg tudja mutatni, hogy ki fog hangosan zokogni egy szegény törött lábú kismacska látványára, minthogy ki rendelkezik egészséges, szociális szituációkban is használható érzelmi intelligenciával és megfelelő empátiával.
és beelőztek mert kisregényeket írok -
#92711 igen tudom,nem tudok meditálni,nem de magas iq-val:D
tudtok olyat kérdezni amire nincs válasz? -
#92710 hogyne már. beugrott, hogy az aerosmith énekese. jó ronda egy pasas.
tudod már ki az? -
IXEMGabeo #92709 igen az Aerosmith énekese Liv Tyler apja
Magas EQ szinttel rendelkezel? -
#92708 fogalmam sincs
tudsz meditálni?
alternatív/bónusz: hallottál már a gyilkos paradicsomokról, amik a közelükben elmondott szörnyűséges viccekre reagálnak? -
#92707 nem tudom
ismeri valaki?:D -
#92706 nem ismerős.
ki az? -
IXEMGabeo #92705 hmm nem nagyon amúgy meg halak vagyok;)
Tudod ki az a Stephen Tyler? -
#92704 mert még nem döntöttem el, hogy elmenjek sétálni, vagy feküdjek le aludni.
de nemsokára tudni fogom.
mennyire vagy hajlamos úgy ásítani, mintha oroszlán üvöltene? -
IXEMGabeo #92703 Érdekes ezzel én is így vagyok jelen pillanatban...nyugtató sem segítene ezen;)
Melyik az elsőszámú kedvenc topikod SG-n? -
#92702 mert valamilyen ismeretlen okból fel vagyok kegyetlenül pörögve, és meditálni kellene ahhoz h aludni tudjak, viszont nincs hozzá perpill túl sok hangulatom. na majd... mindjárt.
te? -
#92701 nem vagyok.
te? -
IXEMGabeo #92700 nem érdekel különösképp
Minek vagy még itt? -
#92699 pár napja görgettem le odáig, azóta nem néztem. akkor is előkelő helyen volt már.
örülsz neki? :D -
IXEMGabeo #92698 5. hely
Szemüveges vagy? -
#92697 képes vagyok (már ha láttam) filmek igen nagy részének történetét összefoglalni pár szóban üdítően kifacsart módon. igazi áldás. (bár jutottam már be ezzel v... izé, igazi úriember ilyenekről nem beszél)
észrevetted, hogy milyen szépen jön fel a topic a toplistán? -
#92696 nem tudok róla, hogy lenne olyanom :D
neked van? -
#92695 valahol egy doboz mélyen asszem akad egy, de abban is olaj van, nem konkrét homok
mi a legabszurdabb, legtriviálisabb tehetséged, amiben elképesztően jó vagy, de szinte soha nem kerül elő/igazából semmi haszna? -
#92694 sétálni szeretek. amúgy mahjong, puzzle.
van homokórád? -
#92693 estére jellemzően sötét :D most fogott neki esni.
#92689 oké, fáradt vagyok... nem szoktam.
van homokórád? -
IXEMGabeo #92692 nedves asszem
Mi a kedvenc hobbid? -
#92691 kínos helyzetbe hozni valakit meg pár torkonszúrást:D
milyen ott az idő? -
#92690 Lasagnet ettem :D
milyen ott az idő? -
#92689 amihez épp kedvem van, általában vacsorázni, hajnali 2-3-ig tapasztalatok szerint nyugodtan ehetek
#92684: a szófordulat... nem épp ezt jelenti btw
hány töltőtollal torkonszúrást érdemel az, aki 12 éves kor felett "boldog szülinapot" énekel valakinek? -
#92688 sárgabarackot eszek éppen.
te? -
#92687 Lemaradt a kérdés :)
Te? Ha igen, mit? -
#92686 Ritkán de igen. -
IXEMGabeo #92685 Ha éppen olyan kedvem van
Szoktál falatozni éjjel? -
#92684 megtanulom, ha úgy könnyebb kiejteni az adott szót, vagy flegma kedvem van, akkor használom is.
(ügyes vagy :D)
szoktál másokat felköszönteni szülinapján?
-
#92683 nem, ahhoz... már tehetség kell.
más bajszát ellenben már igen
ha idegen nyelven beszélsz/írsz, gyorsan (vagy egyáltalán) elsajátítod az aktuális nyelv sajátos szófordulatait? -
#92682 eddig még sosem.
égetted már le öngyújtóval a szemöldököd? (egyik pasinak a napokban sikerült... innen is látszik, hogy a cigi káros szokás :D) -
#92681 hát... az inkább valami olyasmi volt, mintha a nagyfiúk belenyomták volna a fejemet a sárba, de mondjuk rá. gyorsan ráhagytam. meg egyszer soul patch-em is volt egy darabig... brrrr.
neked? -
#92680 pocsék lenne csak úgy a semmiből, aztán meg a majomból előjönni. nem? szimpibb a teremtés, mint az evolúció. elég fárasztó dolog mindkettő.
volt már szakállad?
-
#92679 nem vagyok vallásos...
miért hiszel Istenben (ha hiszel):D ? -
#92678 rovarok zömét nagy ívben, visítva kb...
#92676 tudod, hogy nem félek :)
szoktál imádkozni? -
#92677 nem félek
te mitől félsz? -
IXEMGabeo #92676 Csepelen párszor előfordult és furcsa érzés volt...
Nem félsz a kutyáktól?