97991
-
#92795 nem tudtam :)
Használtál már szõrtelenítõt?:D -
#92794 most hogy már elküldted igen:) és hatalmas:)
berakom ide is spoilerbe:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veet szőrtelenítő krém férfiaknak Vásárlói vélemény Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt! Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom. Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt. Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés… Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…
Használtál már szőrtelenítőt?:D -
#92793 nope, fb-n csak közeli ismerősök vannak fent, és aki közülök megosztási vágyban szenved... az gyorsan elhallgat
tudtad, hogy a medvék át tudnak harapni egy öntött vas tálat? -
#92792 csapvíz :D
#92790 de nem szoktam fogdosni, csak akkor, ha már kiégett. előtte minek?
ellenben, nem tudtam, hogy attól kevesebb ideig működne.
olvastad fbookon a weet szőrtelenítő ffiaknak c. remekművet? :D (2x olvastam véggi, haláli :D -
#92791 nekem is jó a trappista de a krém sajtokat szeretem nagyon (aminek biztos 50 vagy kevesebb százaléka sajt de nagyon magasról lesajtolom:D)
Melyik a kedvenc italmárkád? -
#92790 nem szeretem nagyon kombinálni, trappistával tökéletesen elvagyok
neked?
fél-off: kézzel tapival óvatosan akkor, ráég a zsír a mancsodról és megrövidíti az élettartamát/"foltos" lesz a fénye -
#92789 naná, hogy kézzel. megvárom, hogy lehűljön kicsit. felkapcoslva meg a fene sem fogdossa.
melyik sajt a kedvenced? -
#92788 ha nem engem cserélnének el, akkor igen :D
vissza az őskorba? :D -
#92787 annyira nem, mert a csere gyorsan átmenne olyanba, hogy "ideadod, mi meg cserébe nem csinálunk rajtad pár lyukat".
(igazából nem, de jól hangzik)
ha villanyégőhöz nyúlsz, papírzsepivel vagy puszta kézzel teszed? -
#92786 filmek
örülnél neki ha megszűnne a pénz és csak cserekereskedelem lenne?
(ez kicsit erős:D) -
#92785 csak kérdeztél :D
Filmek vagy inkább sorozatok? -
#92784 kutya,macska:)
Ha nem jut eszembe kérdés akkor minek írok?
-
#92783 ööö... ööö... koala? eukaliptusz miatt elvileg rossz ízű a húsuk.
te? -
#92782 szeretem
milyen húst nem ennél soha?(emberen kívül:D) -
#92781 az ember íze elvileg olyan, mint a disznóhúsé, amiért annyira nem rajongok. tápanyag semmi benne, és a prionok elbasszák a napodat ha agyat eszel... nem túl vonzó diéta.
nyúlhúst szereted? -
#92780 nem nagyon tévézek.
calver, faja volt a levezetésed a barát megfogalmazására :D
lennél kannibál? -
#92779 nem mostanában nem nézek sorozatokat de a the walking dead-et lehet letöltöm (izéé megveszem) mert az jónak tűnik meg imádom a zombis témájú filmeket/játékokat:)
Kedvenc zombis filmed ? (ha van) -
#92778 eddig nem, ez is jópofa :)
Breaking Bad-et nézted? -
#92777 atyaisten ezt vettem észre nagyon beteg -
#92776 ennél értelmesebben én se tudtam volna :(
ezt ismerted?(hasonló vagy v2.0 :))
Nem az az igazi barát, aki segít elrejteni a hullát, hanem aki veled ül a börtönben :) -
#92775 de még mennyire... egy bölcs szólás alapján (ill. magyarban nem, de majd meghonosítjuk), "egy barát segít elcipelni a cuccaidat. egy igaz barát segít elcipelni a hullákat.", nos, ezek szerint én sok embernek igaz barátja vagyok.
tudsz valami "magyarosabb" fordítást a "A friend is someone who will help you move. A real friend is someone who will help you move the bodies." szövegre? -
#92774 ismertem, tetszett :D
#92772 -
#92773 spoiler mögé, feljavítva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amerikai iskola, a tanítónő feladja a házi feladatot: másnapra mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet a családja történetéből. Másnap:
- No, kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra, de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- Na és mi ebből a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebből a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban. Egy nap a vietkongok lelőtték a helikopterét. Nem volt nála semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, fröcsögött a vér, fejek robbanttak szanaszéjjel a töltények becsapódásától... de egyszer csak elfogyott a lőszere. Előkapta a macsettáját, bevágtázott a tömegbe, elkezdte kaszabolni a köcsög kis sárgákat, volt amelyiknek töből vágta le a kezét, végtagok hullottak, csontok repedtek, de amikor beledöfte valakinek a koponyájába, elpattant a penge. Eldobta, és puszta kézzel vetette be magát a maradék tíz közé, fejeket letépve, egyesek a haverjai végtaival agyonverve.
- Úr isten, kicsi Joe, hát mi lehet ebből a szörnyűségből a tanulság?
- Ne basztasd Bob bácsit, ha részeg!
tetszett? -
#92772 igazából nincs, de sokat ismerek.
a barátaid mennyire számthatnak a segítségedre? -
#92771 nem tudom de biztos vicces neve van:)
van kedvenc vicced? (és ha igen mi az?) -
IXEMGabeo #92770 "Ki van fent" sokkal inkább nagyobb poén;)
Hogy hívják a japán autóversenyzőt? -
#92769 videobaby:elég jól
Calver:nem de egy halott topikot most szerintem újjáélesztettem:D (Android játékok)
IMEXGabeo:nem felejtettem el nézd meg jobban:)
Ez a kedvenc fórumos játékod?:) -
IXEMGabeo #92768 tavasz, mivel számomra a kezdetet szimbolizálja...bár évről évre csúsznak el az évszakok a globális felmelegedés miatt...lassan 2 évszak lesz jellemző Magyarországra...
Elfelejtettél valamit? -
#92767 nincs fav, legyen a hőmérséklet ~32°C alatt és ~10°C felett és nekem tökéletesen megfelel
volt már olyan, h sikerült akaratodon kívül alighanem elindítanod egy netes mémet? -
#92766 a tavasz. de a nyár is majdnem annyira.
jól ismered a kreszt? -
#92765 Néha igen évente 1x :)
melyik a kedvenc évszakod? -
#92764 nem. a nyári záporban igen, az el sem áztat, van hangulata.
te hogy vagy ezzel? -
#92763 Tudok, de azt nem igazán szeretem.
Szeretsz esőben sétálni? -
#92762 naná.
te malmozni? -
#92761 tudok
tudsz sakkozni?:D -
#92760 udsz kézen állni? (Ez lemaradt...) -
#92759 185.
T -
#92758 179
te? -
#92757 Detto. :)
Milyen magas vagy? -
#92756 kedv és fáradtságfüggő. van, hogy megőrülnék, ha nem lehetnék társaságban, máskor pedig egyedül akarok lenni és élvezni a csendet.
mit vacsiztál?