98339
-
valami 11-12 órát, de előző két napban összesen ennek a fele sikerült, szóval már ideje volt
te?
vagy: milyen gond van vele? még nem vettem észre
szerk: disregard that, i suck cocks, látom, mindenki számít hirtelen a spanyol inkvizícióra -
Hátööö...
#93380: SG haldoklása és domby megjelenése elég egyértelmű jelei voltak...
Mennyit aludtál ma?
Off: Calver A kérdésválasztóban van egy kis bug, nem tudom tudsz-e róla. -
láttam
(közben rájöttem. kitakarítottam a billentyűzetet, ezért kihúztam a gépből és újraindítás nélkül visszadugtam és ezért viselkedett furcsán. restart volt és most jó)
am i a fucking genius? -
tippem sincs, nálam nem játssza ezt 
láttad h meghalt a régi fórumfelület? -
nekem is inkább az utóbbi, de inkább ilyen 1-2 körül jut eszembe
miért nem gyorsul fel a kurzor a szövegben, mikor folyamatosan nyomom jobbra, vagy balra? -
a "ja hogy hajnali 4 van, akkor ezért van mindenki mélykussban" sűrűbben előforduló dolog
neked? -
Csak egy kicsit.
#93375: Az nem számít.
Sűrűn van, hogy ránézel az órára és csak akkor realizálod, hogy véget ért a nap? -
nem ugrik be semmi
kicsit szét vagyon esve az oldal, nem-e? -
Nincs, illetve egy momentum max. 2-3 esetben tér vissza, ez már visszatérőnek számít?
Mit álmodtál legutóbb, amire emlékszel is? -
Nem; elég sajátos módszereim vannak az önpusztításra.
Vannak visszatérő álmaid? -
adblock plus -> szűrő beállítások -> saját szűrők -> jobb fent szűrő hozzáadása, oda pedig ezt:
sg.hu##DIV[id="forum-fb-likebox"][class="fb-like-box fb_iframe_widget"] -
hát nézzük... felkeltem, edzettem egy sort, kaját csináltam, letusoltam, vettem pár szükséges cuccot, írtam egy csomót, elkocogtam üdítőért, még egy kör edzés, írtam egy sort, aztán átvette a gyomrom az uralmat, megcsináltam vacsorámat és épp csámcsogok rajta. szerintem... hatékony volt.
dohányzol? -
hogy csináltad? mmint a fbookos szart elrakni -
Jól haladtam a melóval, nem gyilkoltam meg kolléganőmet, megettem egy fél dinnyét *_*, befejeztem a könyvem, sikerült eltüntetni a fórum főoldalról a fészbukos likeboxot... Szóval magamhoz képest eléggé. :D
Neked? -
tegnap "terrorizáltam" egy környékbeli macskát :3
kérdés lent -
régen pötyögtem már, annyira nem remekeltem benne szerintem. jó időtöltés.
mikor simiztél cicát? -
tudni tudok, szeretni kevésbé
mennyire volt "termékeny" eddig a mai napod? -
Nem.
Szeretsz/Tudsz ping-pongozni? -
munka. délelőtt valszeg bnőmet is vigasztalni kell, meglátjuk. engem sem árt majd, az tuti.
nálatok is esik az eső? -
Nem érdekelnek mások, szóval nem.
Kilátások a holnapi napra? -
ha nem kerül nagy fáradtságomba, igen, bár ilyenek után a lecsapó nagy köszöngetést is hajlamos vagyok kicsit aláásni, mert... meh. ha viszont vérembe és verítékembe kerül, akkor hajlamos vagyok elegánsan kinyújtani előre a mancsomat is hozzá.
te? -
Laptopom van, könnyű tisztán tartani, úgyhogy csillog-villog. ^_^
Szívesen segítesz másoknak? -
pár hónapja döntöttem meg a benne lakók kormányát és állítottam fel egy bábdiktatúrát, most egész tiszta
neked? -
szokni kell, maradjunk annyiban :D
fb-n van ilyen szmájli, és nem tudom miért nincs sg-n :D
nagyon koszos a billentyűzeted? :D -
szintösszeállítás kicsit problémás, fekete betűk/szürke linkek nehézzé teszik valami normális, szemnek kellemes háttérszín kitalálását. perpill #8c128c-t használok (háttérszín, nem csak lapszín), ez így egész vállalható, bár kicsit golyólefosztós, tekintve h lila/rózsaszín
amúgy nekem bejön új design nagyjából.
neked?
alternatív kérdés: macskamosolyos szmájli honnan, és miért nincs bent sg-sek között? :D -
Ilyenkor a neten szoktam bogarászni valami szimpatikus receptet, vagy többféléből összegyúrok egy sajátot. A cserkeszárnyért nem vagyok oda, ahhoz konkrétan nem tudok javasolni. Illetve annak szvsz a húsleves részét kell képeznie, nem a főételt. :D Főzz húslevest, a szárnyhoz meg egy jó kis szószt, az lenne a legjobb.
Mi tetszik a legjobban/legkevésbé az új dizájnban? -
cigánypecsenye, de nem került a zene életébe, csirkéből volt.
ha lenne egy nagy adag csirkeszárnyad, mit csinálnál belőle? tudsz vmi jó receptet hozzá? (valami sült cuccra gondoltam) -
Lidl, Spar.
Mit ettél legutóbb? -
Nincs ott olyan sok, hogy nagytakarítást kelljen csinálni.
Hol vásárolsz legszívesebben? -
olyasmi
mikor volt utoljára nagytakarítás az sg-s kedvencek között? -
igen, bár van az a fáradtsági szint, amikor pl. olvasott szöveget nem értek elsőre teljesen.
te hogy vagy ezzel? -
Mindent fejben végzek.
Képes vagy felfogni elsőre, amit mondanak neked? -
csak egy szó.
fejben számolsz inkább, vagy számológépet használsz? -
6:15-kor.
Valami, ami hiányzik? -
szeretnék egy ölelést (mint mindig :D).
mikor keltél? -
Futás, csiszolás az erőnlétemen. Operation Skuld előszítése. Meg némi játék a köztes időben.
Mire vágysz most leginkább? -
kávét főzök, elmegyek dolgozni, megcsinálom a normát, vagy felette, haza jövök és aluka. és végre esik, nics dögmeleg.
neked? -
Már nem.
Mai tervek?
-
nem, esik, szóval 11-es kelés kilőve, úgy sem lesz napfény, inkább karmawhorekodok redditen meg "töltődök"
te? -
IXEMGabeo #93344 Mézédes görögdinnye evés számomra maga volt a kánaán. Legrosszabb dolog az volt, hogy annyira meleg volt, hogy a lakásban voltam kénytelen baszni a rezet délután.:)
Alszol már?