97991
-
#93075 Nem szoktam.
Halogatós típus vagy, vagy szeretsz gyorsan túlesni a kötelező dolgokon? -
#93074 soha. ha kell neki, akkor kaját veszek.
te? -
#93073 hát a geiger müllereket (egyébként tudom)
szoktál pénzt adni a kéregetőknek? -
#93072 (na ja, azzal mérik az értelmi szintet.)
"megyek mindjárt."
tudod mit mérnek a geiger müller számlálóval? -
#93071 A Geiger-Müller-számláló kiakadna, úgy sugárzik belőled az értelem. Jah.
Mit mondtál legutóbb hangosan? -
#93070 nem lila :D
elfilózunk a semmiről? :D -
#93069 mert általában a gőz nem lila :D
vagy mégis? -
#93068 miért ne legyen lila?
miért ne? :D -
#93067 halvány lila gőzöm sincs
miért pont lila gőz? -
#93066 Rám jött az inger, hogy köpnék.
Melyik volt a legelső topik SG-n? (Vagy, melyik a legrégebben nyitott, amiről tudsz?) -
#93065 Kakilni kell.
Te? -
#93064 Sose szoktam.
Mit érzel most? -
#93063 szerintem egy rohadt nagy frissítés kéne az sg-nek a főoldalon ár alig van olyan cikk ahol hozzászólnak. Nagyon kihalt lett pár éve ég nem ilyen volt.
nem a design-t kéne megváltoztatni hanem valami teljesen újat valami egyedit kéne alkotni. pl:bárki hozzáadhatna hírt azokat lehetne pontozni és csak az jelenne meg ami nincs lepontozva,lehetnének jobban és egyszerűbben testre szabhatóbb saját topikok. Valamiféle achikat is lehetne hozzáadni hogy legyen miért kommentelni (kis ösztönzés:D) Nem tudom az a baj hogy nincs már itt élet.
Sokat nézegeted a redditet? (tegnap óta lesem rendesen:D) -
#93062 mi kellene sg-nek topicban láthatod szerintem
kelleni nem kell, de ha váltanak, ez egy egész jó opció, csak baromira nem működnek ugyanazok a színek rajta mint rendes fórumon (beállításoknál háttérszín és társai)
viszont lehet benne hszt szerkeszteni és törölni, ez tetszik :) házigazda cuccok viszont még nem működnek
szerinted kell? -
#93061 nem
(mutasd meg pls)mikortól lesz?
szerinted kell új design? -
#93060 felkelés után, csak ha leizzadok nap közben, akkor tusolok le lefekvés előtt
láttad már az új sg designt? -
#93059 is-is
te? -
#93058 szoktam, valamennyire szeretek is.
este, vagy reggel szoktál fürdeni? -
#93057 Nem.
Szeretsz / szoktál énekelni? -
#93056 a kezelését utálom papírból tanulni, inkább mutassa meg valaki, ha bedöglik, megpróbálom megcsinálni, ha nem sikerül, akkor kikukázom.
ennyire kb.
robbant szét villanykörte a kezedben? -
#93055 Direktbe nem szoktam rákeresni ilyenekre, de alkalomadtán jókat tudok rajtuk nevetni.
Mennyire értesz a műszaki dolgokhoz? -
#93054 ajándéknak mindig örülök. max nem tudok mit kezdeni vele, de akkor is ajándék.
állati vicces vidik tetszenek? -
#93053 rokonságban fejvesztés terhe mellett meg van tiltva "ünnepnapi" ajándékozás, haverokkal meg... szerintem az élő halból kitalálhatod h hogy ajándékozunk
neked? -
#93052 Manuálisan. Valahogy mindig az tűnt kézenfekvőbbnek. :)
Van olyan ajándék, amit gyakran kapsz rokonoktól/haveroktól szülinapra vagy akármire, és már kurvára unod? -
#93051 most már STG - Ghost Town, amit valamiért egymás mögé raktak az albumon, és... kurvára nem működik.
ha le kell csatlakoznod a netről, kihúzod a modemet, vagy simán eszközkezelőben kikapcsolod hálókártyát? (avagy: manuálisan oldod meg vagy szoftveresen) -
#93050 most csend van, nem szól semmi.
erről: http://kepkezelo.com/images/7od2o5evnqhlbbj20tp4.jpg
mikor fogsz kelni? -
#93049 Ezt , de minden bizonnyal nem fog tetszeni. :)
Te? -
#93048 Shiny Toy Guns - I Owe You A Love Song, mert jó
te? / #93046 -
#93047 Nem ismertem (eddig)
Milyen számot hallgattál legutóbb? -
#93046 nem tudom miről van szó
miről van szó?
alternatív kérdés: tudsz meditálni?
#93045: ezeket mind megértem, de nem bízunk az újoncokban pl Under the Dome jól kezdett, King feldolgozás, aztán... nem tudom láttad-e mi lett belőle. ellenben volt pl Eleventh Hour, általam látott egyik legrosszabb pilottal... aztán 17 többé-kevésbé olyan résszel, amitől a nyálam kicsordult. -
#93045 Ezek szerint igen, bár nem abban az értelemben, ahogy te használtad.
The Strain - Guillermo del Toro regénytrilógiájából készült sorozat, felügyelte a munkálatokat, járvány, rejtély, misztikum, horror, fucking vampires. Kell ennél jobb ajánlás? :P
Látom beelőztek, szóval a kérdés elmarad. -
#93044 létező kifejezés arra, amiről tudod, hogy nem okés, de képviseli az illető.
(jó, csak ez a kérdés jutott eszembe. nem irigylem a jó kedvét :))
ismered az 5 parancsolatot? (most olvastam :D) -
#93043 fél-off: majd belenézünk, mindig várok az ilyenekre mindig pár részt amíg a nép potenciálisan megutálja vagy fényesre nyalja a seggét -
#93042 tudja a tököm... az utóbbi napokban minden amit papírra vetek vagy buksimban megfogalmazok, nos, még ha nem is arannyá változik (bár arra is volt példa), de JÓ. miért ne lennék feldobva?
#93039: várjunk... az ördög ügyvédje egy létező, magyar nyelvben is használt kifejezés?
(szimpatikusra válaszolj) -
#93041 2 órán belül.
mitől vagy így feldobva? -
#93040 #93039 3 éve
#93038 Mert Galaxis Útikalauz stopposoknak :D
Mikor tervezel lefeküdni? -
#93039 Nem szoktam direkte geciskedni meg trollkodni, mikor még fiatalabb voltam, bepiálva a haverokkal kapható voltam jó pár baromságra, de erről már leszoktam. Haveroknál meg minek játsszam az ördög ügyvédjét, elvégre a haverjaim.
Mióta van jogsid, ha van? -
#93038 csak baráti társaságbn fordulhat elő, ott is mértékkel.
miért 42? ( ti összebeszéltetek? :D) -
#93037 Most kezdődött el a The Strain, tudom ajánlani. ;) -
#93036 háhá, nagyon egyre gondoltunk
igen, tudom. kérdés lent