Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lesz ebédre?
és te a gin-t? (akár tonic pancs formájában, akár tisztán)
"The trees move. Do you not see it?"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
legutoljára hallgatott zeneszám?
Na, például macskasimogatásban konkrétan No1 vagyok a világon. Ha lenne belõle valami világbajnokság, lazán hoznám a bajnoki övet.
Mai program?
A heavy cost. I pay it gladly.
te?
Neked?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
neked ?
te ?
neked van?
Van autód?
Errõl eszembe jutott egy jó kérdés😊
Milyen jármûveket próbálnál ki legszívesebben (típust is írj) olyat amit egyébként valószínûleg soha nem lesz lehetõséged?
Szoktam szavazni de nagyon ritkán kommentelek,pedig úgy tudom aki szavaz annak kötelezõ kommentelni,de nem biztos.
Egy lõfegyvert kipróbálhatsz.Mi lenne az?(minden vágyad kiélheted vele,de embert nem ölhetsz de házakat szarrá löhetsz).
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egy leguánt talán. de madárfélékbõl jöhetne.
mit vacsiztál?
(összeesküvés elmélet, amelynek alapja, hogy a repülõk által húzott fehér csíkok tulajdonképpen mérgek, amiket direkt permeteznek ránk) konteos faszság
tartanál valamilyen egzotikus állatot?
Dum spiro, spero.
a chemtrail hülyeség?
Dum spiro, spero.
tetszett a kutyás gifem?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Prot: kamilla tea és gõzölés? meg fogj meg valakit és parancsolj rá, h hozzon sót, most és azonnal
12+-t látogatod?
a kedvem rendben van.mikor voltál lázas?
Milyen kedved van?
Bónusz.Be van gyulladva a flem+hurutos is.Nincs itthon só,mit tegyek rá meleget vagy ami jó ilyen jellegû problémára.Ugye a melegített só zokniban nem jó megoldás mert nincs só.