Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen heti 3x saját testsúllyal + minden nap tekerek 20+ km-t minimum (pár hete míg nem dolgoztam +50et inkább😊
volt már baleseted?
volt már baleseted?
semennyit, utálok sportolni. amit csinálok, az épp akkor jól esik, ez lehet tánc, zumba, göri, 100 évente futás, rokonoknál kosarazás, túrázás. gyalogolok eleget ahhoz, hogy ne akarjak ezen felül rohangálni még.
te sportolsz valamit?
te sportolsz valamit?
nincs el kell viselni vagy elmenni kivizsgáltatni már van külön klinika ami ezzel foglalkozik😊
Heti hány órát sportolsz?
Heti hány órát sportolsz?
rock különféle vállfajai, metal, pop/rock, dance, 1-2 rap, punk, r'n'b, meg mások kedvtõl függõen.
van jó megoldás horkolás ellen?
van jó megoldás horkolás ellen?
Nope.
Ha megtetszik egy szám, akkor leszeded az egész albumot, vagy csak azt az egyet hallgatod?
Ha megtetszik egy szám, akkor leszeded az egész albumot, vagy csak azt az egyet hallgatod?
#92430: Jól hozzá kell baszni a földhöz, utána már könnyen elválik a kemény héjától. 😊
Dehogy. Annak semmi értelme.
Tudsz nyakkendõt kötni?
Dehogy. Annak semmi értelme.
Tudsz nyakkendõt kötni?
megeszem, habár nehéz kiszedni belõle az ehetõ részeket
télen bakancsban vagy normál félcipõben járod az utcákat?
télen bakancsban vagy normál félcipõben járod az utcákat?
Dum spiro, spero.
sok
#92427: fb-t és ie böngészõt (nem nevetni, wp8-on ez a leggyorsabb)
marcipánt szereted?
#92427: fb-t és ie böngészõt (nem nevetni, wp8-on ez a leggyorsabb)
marcipánt szereted?
Dum spiro, spero.
Gyömbér. Pedig régen csak ásványvizet ittam, de valahogy átszoktam én is ezekre a cukrozott löttyökre.
Van szakállad/bajszod?
Van szakállad/bajszod?
sajnálatos módon a kóla, pedig le kellene jönni mind a koffeinrõl, mind a cukros szarokról
neked?
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
Itt ni.
Bár csak páran vagyunk aktívak, de szokott menni a téma mindenrõl, a kritikák is össze vannak gyûjtve, ha van kedved nézelõdj, vagy akár csatlakozz is. 😊
Kedvenc üdítõd?
Bár csak páran vagyunk aktívak, de szokott menni a téma mindenrõl, a kritikák is össze vannak gyûjtve, ha van kedved nézelõdj, vagy akár csatlakozz is. 😊
Kedvenc üdítõd?
Õszintén szólva elég szar az a topik, de más fórumokra szoktam írni kifejtõsebb kritikákat. Ahol kicsivel elmélyültebb és érdemibb beszélgetés szokott folyni a filmekrõl. Persze ha olyan van az itteni filmtopikban, akkor azért hozzászólok.
Jó film? Amiket mostanában láttam; The Raid 2, Confession of a Murder, I Saw the Devil.
Fentiek közül láttál valamit?
Jó film? Amiket mostanában láttam; The Raid 2, Confession of a Murder, I Saw the Devil.
Fentiek közül láttál valamit?
kis kockulás, pár dolog befejezése, projekt anti-auschwitz folytatása, durmolás, fõleg mert holnap is kurvasok dolgom van
ha Bachstein válaszol: tudsz ajánlani valami jó filmet? btw miért nem szoktál kritikákat dobni filmes topicba?
ha más: tudsz vmi jó gyakorlatot karra/felsõtestre ami békénhagyja a tricepszet?
ha nem: te?
ha Bachstein válaszol: tudsz ajánlani valami jó filmet? btw miért nem szoktál kritikákat dobni filmes topicba?
ha más: tudsz vmi jó gyakorlatot karra/felsõtestre ami békénhagyja a tricepszet?
ha nem: te?
Jaj a hagyamás sült vért nagyon szeretem, de ezer éve nem ettem már. Hol lehet ilyet szerezni?!
Mit fogsz csinálni este?
Mit fogsz csinálni este?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Leszokófélben levõ zombi vagyok, szóval nem mostanában.
Szeretsz másokat szívatni?
Szeretsz másokat szívatni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ma délelõtt 9kor, mivel szabin vagyok.
Mikor ettél utoljára spenótot? 😄
Mikor ettél utoljára spenótot? 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szinte soha, max hétvégén, amikor a többiek lelépnek itthonról.
néha nem is árt, ha magamban tudok lenni.
mikor keltél?
néha nem is árt, ha magamban tudok lenni.
mikor keltél?
pár igazoltatáson kívül semmi. ill. most van folyamatban egy feljelentés, amit mi tettünk meg egy baleset kapcsán.
kedvenc gyümölcsöd?
kedvenc gyümölcsöd?
Meg sem próbálom. A lehetõségekhez képest igyekszem õket kiterelni az ablakon. De a legtöbb légy olyan ostoba, hogy képtelenek kitalálni. ld ezt
Szóval ilyenkor kénytelen vagyok lecsapni õket.
Volt már ügyed a rendõrséggel?
Szóval ilyenkor kénytelen vagyok lecsapni õket.
Volt már ügyed a rendõrséggel?
ragyogás az ocsmány fejek miatt, mindkét fõszereplõ nyomasztott.
el tudod kapni a legyet röptében?
el tudod kapni a legyet röptében?
Cioran nihilista filozófiája elég közel áll hozzám, rengeteg helyzetet éltem át az életemben, amikre maximálisan rá tudtam húzni a filozófiája egyes motívumait.
Legnyomasztóbb film, amit valaha láttál?
Legnyomasztóbb film, amit valaha láttál?
sehogy nem, bár már megkóstoltam. pocsék. anélkül méreg, azzal együtt meg keserû lötty.
mi lesz ebédre?
mi lesz ebédre?
régebben szerettem, most... eh.
és te a gin-t? (akár tonic pancs formájában, akár tisztán)
és te a gin-t? (akár tonic pancs formájában, akár tisztán)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
messze túl sok rohangálás, projekt "ne nézzünk már ki úgy, mint egy auschwitzi zsidó" folytatása, halk szenvedés
legutoljára hallgatott zeneszám?
legutoljára hallgatott zeneszám?
Annyi minden van, nehéz lenne felsorolni... De egy zseni vagyok, nihilista playboy, és állatbarát.
Na, például macskasimogatásban konkrétan No1 vagyok a világon. Ha lenne belõle valami világbajnokság, lazán hoznám a bajnoki övet.
Mai program?
Na, például macskasimogatásban konkrétan No1 vagyok a világon. Ha lenne belõle valami világbajnokság, lazán hoznám a bajnoki övet.
Mai program?
A heavy cost. I pay it gladly.
hibakeresés, nyalás. szerencsére semmi összefüggés sincs a kettõ között.
te?
te?