97995
-
#92999 http://www.youtube.com/watch?v=5_LxyhCJpsM
eze
punkrock bejövős? -
#92998 Én kurvára ellenzem az ilyesmit. Talán 2 évesen, akkor még nem volt beleszólásom, hogy hova megyek...
Legutóbb hallgatott szám? -
#92997 Attól függ miben.
Mikor voltál lagziban utoljára.
Off.Szombaton voltam lagziban.Gyerekek egy kb 60éves néni úgy megtáncoltatott engem,egy csomót tanított táncolni meg a csajokról,életre szóló tanácsokat kaptam mindenről.
A legjobb rész az volt mikor bejött a haddaway what is love című száma,és úgy fejárzva mentem oda a saját anyámat löködni meg a bnőmet. -
#92996 Lányoknál kifejezetten előnytelen,férfiaknál meg kibaszottul öregít.A borosta viszont a férfinép,többek közt nekem is kurvára jól áll.
beelőztek. -
#92995 Az igénytelenség egyik legkirívóbb jele.
Mennyire vagy kreatív? -
#92994 Nem, csak ha észrevehetően vibrál.
A szakáll jó dolog vagy inkább nem bejövős? -
#92993 nekem egy kb 5cm átmérőjű szmájli a kulcstartóm, legalább kb. 15 kulcs van rajta. mondjuk ezen van a munkahelyi és mamáé is.
a neon fények irritálják a szemed? -
#92992 férfias... egy karika, rajta 4 kulccsal
neked? -
#92991 akkor már csak egy virág, vagy plüss, ha szereti. esetleg egy névre szóló csecsebecse még. de, szerintem, leginkább annak fog örülni, ha agyonkényezteted majd :) esetleg egy mozijegy, vagy vacsora valahol. ezek giccses, de beövős dolgok.
(jót nevettem, hogy "mindenféle szarságért".. :D)
milyen kulcstartód van? -
#92990 Igen de csak a punci után:)Amúgy a kókusz-csoki ősidők óta nagy haverok.
Mit vegyek bnőmnek szülinapjára?Nincs úgy semmi komondott hobbija stb.....
Csináltattam tortát,majdnem 6ezer ftba került,meg olyan 10k értékben kirámoltam egy DM-et mindenféle szarságért.Ezen felül vmi? -
#92989 kelek 4.50. munka, bevásárlás, főzés, vasalás, esetleg fagyizás, ha sikerül összehozni. ennyit tudok előre. aztán még mi lesz, képlékeny.
a fehér csoki kókuszkrém töltelékkel fincsi? -
#92988 Nem, túl sok arra fele a cigány és a patkány. No meg a legtöbb árujuk annyit se ér, hogy leköpjem.
Holnapi program? -
#92987 időjárás jelentést. a többi nem érdekel.
szoktál tescoba járni? -
#92986 semmit, utálom a híreket
igazából fingom sincs, de tényleg nem szoktam nagyon híreket olvasgatni
te? -
#92985 senkinek utálom a focit.
Milyen hírt olvastál legutóbb? -
IXEMGabeo #92984 (y) You are the one számuk tetszik...még a FIFA 07-ből ismerem őket...
Nem szoktam főzni, mindent muter csinál, de, ha akarnék a paprikás krumplit és a pörkölt alapot meg tudom csinálni + a lecsót
Kinek szurkoltál a foci vb döntőben? -
#92983 pörccel, azon kívül nem tudom lehet-e még rajta variálni
sokat főzöl? -
#92982 Még régen a gimiben ellopták a táskámat, benne, iratok, pénz, mobil... Ismeretlen tettes ellen, nem is lett belőle semmi.
Túrós tésztát hogyan szereted? -
#92981 csend háborításért
te? -
#92980 Túlélni a napot anélkül, hogy ne nyuvasszam ki és ássam el valahová kolléganőmet és agyérgörcsöt se kapjak tőle.
Tettél már feljelentést valamiért? -
#92979 elsősorban fogorvossal rendbe rakatom az arcomat, mert cataflamon élés annyira nem jön be
neked? -
#92978 Nincs.
Mik a terveid holnapra? -
#92977 nincs, nem hatnak meg
valami jó sorozat amire utóbbi időben ráakadtál? -
#92976 én spec mást csináltam.
Kedvenc sportod? -
#92975 van, fordulás, morgás, alvás tovább.
#92973: valakivel akinél alkalmi melót csináltam.
#92971: sonkás
miért van az, h kérdésdömping után hirtelen mindenki elhallgat? -
#92974 Rovarokat nem szívesen ennék például... ha a "tradicionálisabb" dolgokra gondolok, amik azért a tányéromon megfordulhatnak, akkor azt hiszem, a mazsolás kalács. De tényleg. A mazsolás kalácsnál semmit sem gyűlölök jobban az ég kékje alatt.
Van meghatározott reggeli rutinod, vagy csak félkómában felkapod az első, kezed ügyébe kerülő ruhadarabot és kilépsz az ajtón? -
#92973 Nincs.
#92972 -
#92972 Attól, amelyik még mozog.
#92962 -
#92971 cékla, kelbimbó
karalábé jöhet :D
melyik pizza a kedvenc? -
#92970 zöldbab. karfiol. kel. minden kel- és karfiolszerű cucc. brrr
te? -
#92969 ki vagyunk békülve, határozottan... és most enni is akarnék hirtelenjében, kár, hogy nincs itthon.
te?
#92956: napok óta Shiny Toy Guns albumokon pörgök és válogatok a számaik között, érdekes zenekar... van pár számuk ami elképesztően jó, de a férfi vokál olyan hihetetlenül szörnyű, hogy a legtöbbet szinte hallgathatatlanná teszi -
#92968 utááááááálom
melyik ételektől irtózol? -
IXEMGabeo #92967 párizsis, sajtos, paradicsommal
Szereted a karalábbbbbbbbééééét? -
#92966 szendvics nem volt idő normális kajára.
milyen szendvics a kedvenced? -
#92965 nem bottal szoktam gondolkozni :D
mit vacsizol? -
#92964 azon a szinten vagyok hogy egy bunkósbottal szoktam ütni
és te? -
#92963 ha nem kések, akkor eléggé.
gyakran használod a fejed? -
#92962 Kellőképpen, legalábbis annak tartanak.
Kivel beszéltél legutóbb telefonon? -
#92961 Egyszer valaki orrát átszabtam egy jól irányzott fejeléssel.
Mennyire vagy pontos? -
#92960 sajátomat egy jól irányzott ütéssel az ajtóba.
te?