98339
-
NEm,de már régóta szeretnék főtt kukorizácztatni.
Te tudod milyen az a főtt kukorica?A főttkukorica..... -
egész jól, örülök a szabinak.
ettél idén főtt csöves kukoricát? -
Hónapok óta semmit.
Hogy vagy? -
Nem tudom,nem nagyon nézek TV-t.
Te ? -
Nincs, nem volt még, és valószínűleg nem is lesz.
Milyen filmet láttál legutóbb? -
Most festünk egy gimnáziumot :)
Van műkörmöd ? -
A mindennapos apró-cseprő vásárlásokét nem, csak azokat, amiből lehet gikszer. Műszaki cikk, cipő, ilyesmik. Drágább és romlás-/cseregyanús dolgokét.
Mit dolgozol? -
meg, volt már nem egyszer h mázlim volt tőle
te?
#93455: ezt meg beírtam és elfelejtettem megnyomni a küldés gombot... ma este sör, aztán durmolás, holnap meló látástól vakulásig (bhahahaha), vasárnap meg... pénisz tudja -
Házibuli, takarítás, ez a tuti része.
Meg szoktad őrizni a blokkokat, számlákat? -
Ha megerőltetem magam, akkor akár 15-20 másodpercig is.
Hétvégi tervek? -
igazából... most pont nem, de kérdés beírása után realizáltam hogy így fog tűnni
spec most onnan jött, h előtte másfél órán át kint fetrengtem a napon és "kreatívkodtam".
mennyi ideig bírsz egy dologra koncentrálni? -
Szerintem nagyon is, de lehet elfogult vagyok.
Jól sejtem, hogy ezt a kérdést akkor szoktad feltenni, miután realizáltad, hogy zsinórban ez lenne a 4. alkalom, hogy visszakérdezel?
-
nem vagyok különösebben oda érte, szerencsére a szúnyogok nagy része sem... plusz dohányost megcsípni nekik elég kellemetlen mellékhatásokkal jár 
mennyire vagy kreatív? -
Tegnap volt a 10. Én 0+ vagyok.
Szereted a véred ízét?
Bónusz: És a szúnyogok szeretik? -
szokni nem, adtam már párszor, de... meh. univerzális "fogadó" vagyok, nem ér túl sokat a vérem
te? -
Bal oldalt a medence csontom, a bal könyököm (a rajta levő folt már-már művészi szinten van), a bal térdem, a nyakizmaim körbe, kissé a bal könyökhajlatom, a jobb könyököm, minden más elmegy.
Szoktál vért adni? Ha igen, eddig hányszor adtál? -
jobb kar, hát, kicsit... sűrűbben kellene szünetet tartani. na meg x év seggenülős létet finomabban megtörni, mert bár a hidazás kurvára jól kinyújtja az ember hátát/rendbeteszi a testtartását, teszi mindezt egy porcelánboltba bezárt, bekokózott bika kifinomultságával
neked? -
Nehéz kérdés. Talán az ízlelésről. (És nem a kaják miatt hiányozna annyira.)
Fáj most valamid? -
ez... jó kérdés. hallás és látás alapból kiesik, tapintásomra is szükségem van. szaglásom elvesztésével kiesne azon szuperképességem, h "kiszagoljam" kivel tudom leszedni a csillagokat is az égről egy összebújás alkalmával, viszont a 40+, magukra 50 liter parfümöt locsoló impotens hímvesszők sem zavarnának annyira. ízleléssel meg a kaja íze, ami mivel szeretek főzni, elég kellemetlen lenne... de még talán az a legkevésbé kellemetlen.
te? -
Mostanában semmi.
Az érzékeid közül (hallás, látás, tapintás, ízlelés, szaglás) melyikről tudnál leginkább lemondani? Miért? -
még elválik...
#93440: én azon akadtam le, h mennyire uralja azt a nehézséget a vörös stílus... gyak ha nem azzal tolod, szétkapnak. amúgy heal 1 -> protect 3 -> heal 2 sorrendben felkapdosod az erőket, és utána gyakorlatilag faceroll az egész.
valami jó zenekar amire utóbbi időben/legutóbb akadtál rá? -
muszáj vásárlás, de gyorsan el akarom intézni, aztán főzés. délután munka, este örülök, mert szabi kezdődik.
neked? -
Nem jönnek. Problem solved.
Holnapi tervek? -
végre vége... volt benne öröm is.
szereted, ha vendég megy hozzátok?
-
Mostanában nem játszottam semmivel (pedig valami kis multizás tervbe volt véve).
Höhö, Jedi Academy legnehezebb szinten nekem is megvolt. Nem is lenne olyan nehéz, ha nem csalna a gép. :D (Pl, mikor megkezd egy kombót, és félúton abbahagyja.)
#93436: Nálam 26. (Jelenleg.)
Hogy telt a napod? -
uhh, alig játszok utóbbi időben... Jedi Knight 2 volt talán legutolsó, de arra annyira nem kattantam rá, be se fejeztem még érdektelenség okán (bár már egyszer végigjátszottam), előtte JK3: Jedi Academy volt, na arra viszont sikerült, meg végigjátszani "vért izzasztó" nehézségen is.
neked? -
Attól függ. :D
Legutóbbi játék, amire rákattantál? -
talán.
talán? -
42
Igen vagy nem? -
Csak egy retkes patkányon.
Mennyi az annyi? -
Az idiota csajomon.
Hat te? -
Egyáltalán nem zavar, szeretem az élénk színeket.
Min nevettél legutóbb? -
nálam így néz ki most a fórum színösszeállítása, így nem különösebben bosszantó
neked bántja a szemed? -
takarítás és egy-két suli ügy elintézése
neked is kiégetik a szemed ezek a kék sávok? -
Hát, az nem számít.
Holnapi tervek? -
ezt nem árulhatom el.
azt szeretném, hogy velem legyenek, akiket szeretek.
hogy érzed magad? -
Igen.
És ki az a személy?
Egyéb: Mire vágysz most leginkább? -
igen.
jobb lenne érzések nélkül élni? -
Elég régen.
Van olyan személy, akit annyira szeretsz, hogy bármit megbocsátanál neki? -
amennyit szeretnél belőle.
mikor volt izomlázad?