Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tetszett a kutyás gifem?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Prot: kamilla tea és gõzölés? meg fogj meg valakit és parancsolj rá, h hozzon sót, most és azonnal
12+-t látogatod?
"The trees move. Do you not see it?"
a kedvem rendben van.mikor voltál lázas?
Milyen kedved van?
Bónusz.Be van gyulladva a flem+hurutos is.Nincs itthon só,mit tegyek rá meleget vagy ami jó ilyen jellegû problémára.Ugye a melegített só zokniban nem jó megoldás mert nincs só.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valami, amit utálsz?
A heavy cost. I pay it gladly.
te?
Hol szoktál enni, ha otthon vagy? Asztalnál, konyhában, esetleg a fotelban ülve, a kanapén eldögölve?
Mit olvastál legutóbb?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
voltál már vadasparkban?
Szoktál néha délután alukálni egyet?
Mi a kedvenc kajád?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ritkának meg nem tudom õszintén mennyire ritka, már ha erre vonatkozott, én szoktam látni ilyen öltözéket egyes embereken.
szoktál az ujjaiddal dolgokon dobolni?
Így már kerekebb?
+kérdés.Ritka mint a szemüveges cigány?
farmer, póló, tornacipõ abszolút de korrekt nõi öltözet, és alfahímeknél is teljesen elfogadott, sõt... vagy mire gondolsz?
Szerinted gáz ha mondjuk egy lány fiúsan öltözködik?
Szeretsz nyakkendõt hordani?
te?
Meddig vagy képes folyamatosan figyelni? (Tanuláskor, tanórán, vezetéskor, beszélgetéskor, stb.)
milyen gyakran vágod a körmeidet?
dohányzol?
tudod ropogtatni az ujjaidat?
https://www.youtube.com/watch?v=wT6AQh0y0OQ ez?
(felkeltek a madarak 😄)
http://www.youtube.com/watch?v=kDn-0c2iK10 ez tetszik?
kedvenc telefonos játékod?
szoktál sört inni?
és szerinted?
aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni? (ez egy szólás-mondás)
ki persze de legjobban azt a vízi jetpacket 😊
Hova mennél el legszívesebben nyaralni?
vizisít kipróbálnád?
(úgy értettem, melyik megy legjobban. a pillangó nehéz leginkább 😊)
Vízibiciklizni is szoktál?
strand vagy élményfürdõ?