Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány topicot nyitottál?
nah melyik?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
kinek a bõrébe búknál bele szívesen?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
szépjóreggelt?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ménem alszol?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
te?
mié kérded?
Szeretem, hetente "fõzök".
Mennem kell, ezer a dolog, reggel óta itt vagyok, semmire nem haladtam még. A válaszod még megvárom, egy élmény volt uram! Máskor is, jó?
A fõnököd nem rág be a net miatt? Van fõnököd egyáltalán?
Szeretem, de vezetni még jobban. Szoktam "kakaskodni", száguldani, persze ésszerû határok közt, és ahol biztonságos. Az emberem meg fogja a majrévasat, meg pöröl velem.
Van kocsid neked is? Milyen?
Örülök, hogy nem lesz több, ha lenne biztos azok meg karikába nõnének, amilyen szerencsés vagyok. <#smile>#smile>
Tudtad, hogy a felsõ fogak gyökerei felnyúlhatnak az arcüregbe is?
mivel 30 múltál nem is lesz több, 18 és 30 között nõ ki, de nem mindenkinek jönn ki mind, nekem pl csak alsó kettõ van
örülsz, hogy nem lesz több?
Bal felsõ bölcsfog, még csak az az 1 van.
Drága a mûtét?
(nekem is kifele is nõt az egyik, alig látszott ki, az inybõl, a másik ami most jönn ki sem látszik)
ne félj, menj maszekhoz ott nem fog fájni, utánna rosszabb
alsó vagy felsõ fog?
Így van?
Szeretsz itt lenni?
maszek fogorvoshoz jársz te is?
már másdoszor megyek 1 hónapon belül, szted lefogytam pár kilót? 😊
Na ehhez mit szólsz?
én meg megint megyek szájsebészeti mûtétre, sajnálsz? xD
sport?
EEE 1899
Kíváncsi vagy, hogy miért?