Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz
fociztunk tesin osztálytársammal futunk a labdáért belémrugott és kiment a bokám
sajnálsz?😄
fociztunk tesin osztálytársammal futunk a labdáért belémrugott és kiment a bokám
sajnálsz?😄
EEE 1899
Az elõbb töltöttem fel, nem én csináltam, valahonnak mentettem szmájlikat. Szeretem õket. Van nõvérkés is, de az nem fért fel.
Mi a keresztneved?
Mi a keresztneved?
Igen, cigizek is. Meg néha alkoholizálok. Drogot nem próbáltam még, nem is akarom.
Neked vannak rossz szokásaid?
Neked vannak rossz szokásaid?
Hát igen, ott van minden.
Nem vagyok vallásos, nem vagyok megkeresztelve sem. Volt szó róla, hogy elmegyek keresztelkedni, amikor az egyház "berobbant" a közéletbe, de nem vállaltam az 1 évnyi hittan oktatást.
Miért kérdezted?
Nem vagyok vallásos, nem vagyok megkeresztelve sem. Volt szó róla, hogy elmegyek keresztelkedni, amikor az egyház "berobbant" a közéletbe, de nem vállaltam az 1 évnyi hittan oktatást.
Miért kérdezted?
egy városi korházban egy nyarat lehúztam, még diákként, idegosztályon melóztam+pszihiátria
láttam egy két furcsát :S meghát 18 évesen 50-60-70 éves embereket fürdetni elég húzós volt, de ezt is ki kellett próbálni, hogy tudjam ez nem nekem való 😊 hullákat is láttam, cipeltem, fürdettem, nem okozott problémát
vallásos vagy?
láttam egy két furcsát :S meghát 18 évesen 50-60-70 éves embereket fürdetni elég húzós volt, de ezt is ki kellett próbálni, hogy tudjam ez nem nekem való 😊 hullákat is láttam, cipeltem, fürdettem, nem okozott problémát
vallásos vagy?
Szeretem, érdekelnek az érdekes esetek. Belepasszolok a "melóba", nem forog a gyomrom semmitõl, nem undorodom. Mert ugye nem csak steril sebek és vágások, zárt sérülések vannak. Eü szakközepet végeztem, már gyerek korom óta tudtam, hogy eüs akarok lenni.
Viszont sok esetben felelõsség teljes döntéseket kell hozni, amiktõl rettegek, el ne csesszem, mert ugye egy ember élete nem játék.
Hol voltál segédápoló? Találkoztál vmi húzós esettel?
Viszont sok esetben felelõsség teljes döntéseket kell hozni, amiktõl rettegek, el ne csesszem, mert ugye egy ember élete nem játék.
Hol voltál segédápoló? Találkoztál vmi húzós esettel?
de szeretem a halászlét meg hekket is, csak sajnálom szegényt
én is dolgoztam 2 hónapig segédápolóként egy nyáron
szereted az eü-t?
én is dolgoztam 2 hónapig segédápolóként egy nyáron
szereted az eü-t?
Amondó vagyok, amíg megteheted, ne szalaszd el a lehetõségeket. Bár nem tudom családod van-e, de a gyerekek teljesen felforgatják az addigi életet. Persze nem "csak" rossz értelemben. Velük kicsit nehezebb, bonyolultabb.
Napi program? Leírtad. Hétvégente egy kis helyi kirándulás, végre jó idõ van, lehet menni. Van a közelben egy halastó, van stégünk is, oda járunk le. Nagyon jó, haverok, fõzés, peca.
Te szoktál horgászni?
Napi program? Leírtad. Hétvégente egy kis helyi kirándulás, végre jó idõ van, lehet menni. Van a közelben egy halastó, van stégünk is, oda járunk le. Nagyon jó, haverok, fõzés, peca.
Te szoktál horgászni?
ha tehetem megyek, persze ha van rá pénzem
mi a napi programod? ha van(eltekintve a gyerekneveléstõl és háztartástól)
mi a napi programod? ha van(eltekintve a gyerekneveléstõl és háztartástól)
Nem tehetem meg sajna. Anyagi és egyéb okokból. 2 kis gyerekünk van, nem merném bekockáztatni a "nagy" utat velük. Sosem lehet tudni, mi történik, ott oszt asztán szaladgálhatnánk dokiért. Csikó koromban voltam.
Te szoktál?
Te szoktál?
Jelenleg gyeden vagyok, még soha senkinek nem írtam ezt le, félek a skatulyáktól. Mindegy, õszinte ember vagyok.
Teleid száma?
Teleid száma?
Emailjeimet, közösségi oldalakat, ahova regisztráltam, v.player,... Meg mikor mi jut az eszmbe. Szeretem például a mûholdas térképeket, megnézem a házunkat, ismerõsökét...
Szerintem még nem alakult ki a netkultúránk, nem fogjuk fel milyen lehetõségeket rejt a net, csak kapkodunk ide-oda. Ja, és majd elfelejtem, itt szeretek legjobban lenni az sg-n.
Mit gondolsz?
Szerintem még nem alakult ki a netkultúránk, nem fogjuk fel milyen lehetõségeket rejt a net, csak kapkodunk ide-oda. Ja, és majd elfelejtem, itt szeretek legjobban lenni az sg-n.
Mit gondolsz?
ez egy jó kérdés... 😊
mit dolgozol?
mit dolgozol?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Neeem, itthonról. Épp nem dolgozom, amúgy melóban nem fogok tudni. Tilos! Meg nincs is hozzáférésem asszem.
Mi leszel, ha nagy leszel?
Mi leszel, ha nagy leszel?
onnan szoktam, de most épp suli. 😊
te munkahelyrõl?😊
te munkahelyrõl?😊
Nem szeretek, de muszáj. <#szomoru1>#szomoru1> Szeretek kilátni rajta.
Ennél már csak a függönymosás utáni vasalást utálom, de utána meg olyan szép, tiszta és jóillatú.
Te szoktál ilyesmit "elkövetni"?
Ennél már csak a függönymosás utáni vasalást utálom, de utána meg olyan szép, tiszta és jóillatú.
Te szoktál ilyesmit "elkövetni"?
1el többet mint te 😄
te szoktál tippmixelni ?
te szoktál tippmixelni ?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
bármire 😄 > baltával lecsaptad az ujjad , elütött egy busz iyenek 😊
szoktatok tipmixelni?
szoktatok tipmixelni?
soha semmim (lekopogom )
volt már baleseted?
volt már baleseted?
sztem éjfél körül dobom a szunyát, korán kell kelni
tee?
tee?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
esõben\hóban nem járok suliba 😄
meddig leszel fent ma?
meddig leszel fent ma?
gamertag: kenobita
swin csepel , ilyen oldszkul 😄
neked?
neked?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"