Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
igen mert láttam a fényképed xD csak viccel

régóta együtt voltatok?
Rockynhooo
sztem igen mert otthagyott a b.nõm 😞

sajnálsz?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

immovable
jah vagy disco esetleg
meg hazajött egy két haver külfödrõl innen onnan, úgyhogy lehet nem uszom meg 2-3 sörrel xD

bebaszol ma, vagy majd a hangulattól függ?
kulabácsi
szokásos hely, kocsmának titulálom 😄

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
hát ilyen csokis nyalóka, tök olcsó volt mindig xd

este hova?
kulabácsi
nemtom

miért milyen volt az? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
nálam jah

lehet még kapni kojak nyalókát?
kulabácsi
annak
énis (bevalja)
gáz, tanuld meg -.-

minden kérdésre válaszoltam?

immovable
ha a fû annak számít akkor jah

te?
immovable
ezt a muszály muszáj dolgot mindég elírom

az gáz?
kulabácsi
jelenleg a burn-t "szoktam" tolni, de mondom csak bulikon, akkor kell a pörgés, hétköznap a természetes ébredés híve vagyok 😊

drogoztál már? 😄

Rockynhooo
(pedig elméletileg az energy drink hatásosabb mint a kávé)

jaja ismerem xD

melyik a kedvenc energia italod?

régen nagyon utáltam a kv-ét...fujjogtam rendesen, mikor anyámék itták..most viszont eléggé rászoktam...energiaitalt jobban szeressem...de abból meg nagyon sokat kell innom,h hasson...

Kobra energiadzsúzt ismeritek?

kulabácsi
me sötét van, akkor az ember fáradtabbnak érzi magát..
muszáJ!!!

jó a helyesírásod? 😄

Rockynhooo
nem tom , fura számomra is 😊

milyen nemzetiségû lennél legszivesebben , vagy yo magyarnak lenni?

immovable
jah muszály, de csak télen

szted mé?
kulabácsi
nem szoktam, bulin viszont energiaital az állt lecsúszik, néha túlzásba is viszem...

te szoktál?

délelõtt esett...muter azt mondta 😄 én aludtam...de hiszek neki
most egész jó idõ van itt

kávézol-e?

kulabácsi
sajna volt, én sem vagyok haragtartó, de ami sok az sok 😄

nálatok is szakad az esõ?

igen
nemcsak barát...volt barát is,fater is átkúrt párszor, meg pasi is
de sajnos én mindig megbocsájtok mindenkinek...nem avgyok haragtartó típus
1x volt,h vkire nagyon berágtam...abból "háború" lett...nagyon durván álltam bosszút...lassan telik be nálam a pohár, de ha betelik,akkor mérhetetlenül kegyetlen tudok lenni...

Neked volt ilyen jellegû tapasztalatod?

kulabácsi
énis hasonlóképpen vagyok a dologgal

vágott már át olyan ember akirõl azthitted h igaz barátod?

van...sok barátom...fiú is, lány is...legjobb nincs...csak több igaz barátom van

Neked?

Rockynhooo
aham szeretem

van legjobb barátod,?

fehér tapéta+bútor bordó ülõgarnitúrával,szõnyeggel, és dekorfüggönnyel 😊

brassóit szereted?

kulabácsi
fehér, meg barna lambéria:S
(dekót is le kéne cserélni, csak lusta vagyok, meghát nem kevés pénz lenne amit akarok, de majd 1szer😄 )

tied?

miazhogy?!nagyonis!

milyen szinekben jáccik a szobád?

kulabácsi
nincs, de egy MU zászlót kéne már szerválni...

szép a szobád dekója?

Rockynhooo
itt nincsen

van vmi zászlód? (nekem egy amcsi van kitéve 😄)

rendicsek. sajnos van...nem is kevés..nem szeretem ezeket a cserepes zöldeket (sztem õk sem engem,mert kezdenek megszomorodni)

Tiédben?

Nincs.

Gyakran van áramszünet nálatok?

kulabácsi
jaja az van tervbe véve
(plz csak az elötted író hsz-re válaszolj, mert így csak összekuszálódnak a dolgok...)

van virág a szobádban?

én még nagyon...most kezdek el sütni/fõzni úgyhogy odébb lesz még a kajálás :/ de legalább fincsi lesz 😄
nem vagyok édesszájú...a sós ízeket jobban szeressem... 😊

és Te?

bizony...züllünk és vétkezünk 😉

Te is, ugye?

kulabácsi
jaja vágom 😄
persze haverok tudnak befolyásolni keményen 😊

miért van ilyen szar idõ?

immovable
de megyek
bebacok mint barom😊

tudod milyen kemény ivó vagyok, nem? <#vigyor3>
Brolly
mert már kéne pihenni egy kicsit a májamnak😄 mert mindig elhatározom hogy most hétvégén nem iszok, aztán szombat estére úgy megjön a kedv hogy tuti lecsúszik egy pár üveg sör, amit csak úgy tudok megakadályozni hogy ha nem megyek ki😄 valahogy kibírom, csak haverok fognak basztatni:/

nagyban tudnak befolyásolni a haverok?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kulabácsi
nemhiszem, de mivel tegnap nem voltam semerre, ma már azért elnézek 😊
nem vagyok édesszájú, nagyon kevés édességet szoktam enni

ménem mész bulizni?

Brolly
a-a böjt, pedig nagy buli lesz:/

neked k.o tv lesz?😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
én, de nem sokáig😄

édesszájú vagy?😊

kulabácsi
most ettem
(ott volt az lõzõben a kérdés, csak mivel bejött elém még1 post ezért arra is válaszoltam 😊 )

este akkor ivászat?

khm...nem kérdeztél -.-

ki éhes?

kulabácsi
hát sztem azért egy 10 évres ne vehessen már cigit meg sört 😄

kulabácsi
sztem nem, arra van kitalálva 😊
(a harag nekem is a best a mai napig)

japán horrorok jók e?

leoon
ez nem korfüggõ, sztem az sem korfüggõ, h kinek adhatnak piát meg cigit Mo.-n!

szerinted?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Rockynhooo
A harag , Másvilág! nekem ez a kettõ volt parás de évekkel ezelõtt láttam mind2t.

18 fölött égõ lenne félni a horrortol ? xd

leoon
9-kor

tudsz mondani 1 nagyon parás horrort? (sajna olyannal még találkoztam)

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kulabácsi
imádom õket

mikor keltél?

leoon
ja bebaszás

szereted a horror filmeket?

immovable
mindkeetõt csípem, de talán anyár facább

este ivászat?
Rockynhooo
itt is szar :\

tél vagy nyár a jobb ?