97995
-
#93279 előre szaltó jobban megy.
te melyiket tudod? -
#93278 Nem különösebben.
Tudsz hátra szaltót csinálni? -
#93277 igen.
te a decembert? -
IXEMGabeo #93276 Egyszer a kispesti piacon bepróbálkoztam egy citrommal, de faterom rácsapott a kezemre mielőtt megtettem volna;) Ezenkívül gyümölcsfáról talán, de azt is úgy, hogy nem más telkén, hanem az utcáról a tulajjal szemben lévő területről...ami sztem nem is számít lopásnak;) nem az ő szilvafája volt:DDD
Várod már az augusztust? -
#93275 nem :)
te? -
IXEMGabeo #93274 Angol tutira és egyszerűbb is jóval;) Német nagyon ronda nyelv...
Loptál már valamit életed során? -
#93273 van, amit kedvelek, csak nincs mindig türelmem hozzá. sőt, a legtöbbet igen.
angol, vagy német nyelv a szebb szerinted?
-
#93272 Mikor kedvük támad; rendszerint, mikor aludna az ember.
#93271 -
#93271 Ki tudja, kit érdekel. Ráérek. ^/_\^
Szereted a körökre osztott stratégiai játékokat? (Ebbe akár még a sakkot is beleveheted.) -
#93270 Fünf óra :D
mikor párzanak a macskák ? :D -
#93269 rakott karfiolt, most meg dinnyét.
mikor fogsz kelni holnap? -
#93268 Semmit csak ebédeltem :)
te ? -
#93267 macskafélék leginkább, de mindegyik, csak ne legyen több 4 lábnál alatta.
mit vacsiztál? -
#93266 Igen.
melyik a kedvenc állatod ? -
#93265 csak sütni nem szeretem, de muszáj. enni nagyon is.
te? -
#93264 Átlagos.
Szereted a palacsintát ?
-
#93263 Általában se a monitort, se a billentyűzetet nem nézem.
Milyen a kedved? -
#93262 vakon
te? -
#93261 Ha van strand a közelben, akkor imádom, másképp kb. használhatatlan szintre elbágyaszt.
Vakon gépelsz vagy nézed a billentyűzetet? -
#93260 meleg, most van asszem... 24°C? nap közben volt 30+. nekem kánaán, másnak... annyira nem.
szereted a dögmeleget? -
#93259 Detto.
Milyen ott az idő? -
#93258 nem vagyok. sőt, baromira idegesít, ha bárki kis semmiség miatt is nyekereg.
te? -
#93257 Másfél hete kb.
Mennyire vagy hipochonder? -
#93256 munka lesz. nem tervezem, de kell.
mikor voltál moziban? -
#93255 Nem. Minden pontosan úgy történik, ahogy elképzeltem.
Tervek a holnapra? -
#93254 Kb. 12 órát aludtam, egészen jól érzem magam. ^_^
Történt veled valami szokatlan az utóbbi időben? -
#93253 aludtam vagy max két órát (ennyit #93236-ról), ahhoz képest meglepően friss vagyok
te? -
#93252 Nem rémlik.
Kipihented magad? -
#93251 Csak akkor rövid, ha törik. Amúgy olyan hosszúra hagyom, amilyenre magától hajlandó megnőni és megmaradni.
Szenvedtél már első fokúnál komolyabb égési sérülést? -
#93250 igen, nem szeretem.
mindig rövdre van vágva a körmöd? -
#93249 A Bohóc csoki. (Ba Dum-tss.)
A Harlekint ismerted? -
#93248 Régen rendszeresen,sok-sok évvel ezelőtt.Amúgy vicces hogy Szemír(fonetikusan) már hányadik társat fogyasztja el:)
Kiskorodban mi volt a legviccesebb amit megettél? -
#93247 Durva :D
A házi sütemény az a legjobb :)
Nem tudom ki az.
Cobra 11-et nézted/nézed ? -
IXEMGabeo #93246 (2008 februárjában tesi órán floor ball ütővel telibekaptam a jobb szememre:DDD 2 hétig lila volt a szemem mintha bevertek volna:D) -
IXEMGabeo #93245 Nem nagyon tudnék választani, de talán anyám által készített túrótorta babapiskótával, mazsolával, epres zselatinos "tetővel" ami best of:D
Ismered Falcot? -
#93244 Az se semmi hallod :O
Talán a CoD 1-2,ETS1,GTS :)
kedvenc süteményed ? -
IXEMGabeo #93243 aztakurva:O
Megúsztam a baleseteket valahogy mindig jól jöttem ki minden biciklis, lépcsős esésemből, plusz a szemembe mikor belekaptak többször is:DDDDDDDD
talán a legsúlyosabb az volt, amikor a baromarcú padtársam felvette a tankönyvet a földről és belevágta a sarkát a bal szemembe...rögtön rohanni kellett az orvoshoz be is tapasztották a szememet és rendkívül fájt...az volt a mázlim, hogy a pupilla mellett ért a sérülés még lehetett is látni egy vörös csíkot a szemgolyómon a pupilla mellett:DDD
Kedvenc PC játék? -
#93242 Talán egyszer amikor beleszaladtam az üvegajtóba és átvágott egy eret az üveg,de gyorsan elszorítottuk,még most is meg van a heg :)
neked ? -
IXEMGabeo #93241 tökmind1 csak csoki legyen:D de talán a legízletesebb a Boci túrós (volt)
Volt már életed során súlyosnak mondható baleseted és, ha igen mi? -
#93240 egészmogyorós Milka
neked?