Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen nem szeretem, ha hozzám érnek. (Persze, van kivétel.)
Esik ott az esõ?
Esik ott az esõ?
A heavy cost. I pay it gladly.
ölelkezõs ribanc vagyok, jön az magától <#hawaii>#hawaii>
te?
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Az eredeti elképzelés az volt, hogy pihenek, összeállítom a mestertervem, és lustálkodok (hála az esõnek), de... úgy tûnik, élek vagy halok, mindig harcolnom kell...
Mit álmodtál az éjjel?
Mit álmodtál az éjjel?
A heavy cost. I pay it gladly.
1 óra 15 perc a melóhely
neked?
neked?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Nincs, nem jut eszembe ilyen. Mennyi idõ eljutni a munkahelyedre / sulidba?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
múltkor is kérdezted (vagy valaki más) nem tudtam hogy micsoda 😊 most utánanéztem de nem fogom használni bõven sok a facebook is én meg az ilyen közösségi oldalaktól kapok sárgalázt😄
mi a kedvenc témád?😊
mi a kedvenc témád?😊
valamikor régen, de megijeszt h sárgalázat kapok tõle <#sniffles>#sniffles>
reddit-et használod?
reddit-et használod?
Nem nézem le õket de azért vannak vicces emberek😊
Visszaolvastad már ennek a topiknak az elsõ oldalát?
(érdemes😄)
Visszaolvastad már ennek a topiknak az elsõ oldalát?
(érdemes😄)
hmmm... tippem sincs, egy ilyen példa sem ugrik be, ahol valakin ilyet láttam
te?
te?
nem és a legkevésbé sem érdekel a vasalás hiánya,minõsége,ruha anyaga,márkája 😊
Lenézed azt aki nem hétköznapi módon öltözködik? pl:animés (vagy mi a pontos nevük😄)
Lenézed azt aki nem hétköznapi módon öltözködik? pl:animés (vagy mi a pontos nevük😄)
semmi ilyesmi
észreveszed, ha valakin nincs kivasalva a rajta lévõ gönc, hanem teszemazt csak vállfára volt kiakasztva megszáradni?
észreveszed, ha valakin nincs kivasalva a rajta lévõ gönc, hanem teszemazt csak vállfára volt kiakasztva megszáradni?
86 de akkor súlyzóval edzettem meg tömtem magam állat módra😊
hány kg voltál amikor a legkevesebbet nyomtad mérlegen? (felnõtt korról beszélünk természetesen😄)
hány kg voltál amikor a legkevesebbet nyomtad mérlegen? (felnõtt korról beszélünk természetesen😄)
leginkább a vörös gyümölcsök, sárgabarack, banán, körte, szeder, datolya, füge, naspolya, õszibarack, mandarin, avokádó, minden, ami nem kókusz 😄 (nem tudom, mert mindig más gyümit kívánnék meg, akkor az a kedvencem).
hány kg voltál amikor a legtöbbet nyomtad mérlegen?
hány kg voltál amikor a legtöbbet nyomtad mérlegen?
banán, igazi férfi nem retten meg a pénisz alakú kajáktól
neked?
neked?
dehogy, megoldom én magamnak 😄 egy idõben voltam, amikor bnõm annak tanult, rajtam gyakorolt, én meg néha féltem, nehogy bele vágjon a lábujjamba 😄
kedvenc gyümölcsöd?
kedvenc gyümölcsöd?
nem, de kellene.
nekem visine nélkül is teljesen rendben van a látásom 😄
Jársz manikûröshöz/pedikûröshöz?
nekem visine nélkül is teljesen rendben van a látásom 😄
Jársz manikûröshöz/pedikûröshöz?
egyenlõre még jó de van már benne pár ezer csepp visine 😊
ki tudja még meddig lesz jó 😞
szedsz valamilyen gyógyszert,vitamint rendszeresen?
ki tudja még meddig lesz jó 😞
szedsz valamilyen gyógyszert,vitamint rendszeresen?
amelyikbõl nem spóroljuk ki a borsot/paprikát
milyen a látásod?
milyen a látásod?
nem lennék de dolgoznék cirkuszba <#bohoc>#bohoc>-ként😄 (na jó csak vicc)
dolgoznál ha milliárdos lennél ?
dolgoznál ha milliárdos lennél ?
a macskafélék, kutyák, emlõsök zöme. delfinek (calver ezért kinyírna, de akkor is 😛), trópusi madárfajok, meg még a sok más 😄
lennál állatidomár?
lennál állatidomár?
visszapörgetném az idõt pár ezer/millió? (ki tudja) évvel arra az idõre amikor még nem voltak fontosak az anyagi javak....néha elnézek pár embert és elgondolkodok...nem lenne ennek jobb majomként?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Errõl jut eszembe<#idiota>#idiota> melyik a kedvenc állatod?
Errõl jut eszembe<#idiota>#idiota> melyik a kedvenc állatod?
meh, nem az én dolgom... várjunk csak! na, ezt a fajta hozzáállást. messze túl kevés ember követi a "ki nem szarja le" gondolatmenetet.
te?
te?
kért hogy hanyagoljam a cigit(a hatásosabbik fajtát) és le is mondtam érte a kedvéért 😊
Mit változtatnál meg a világban?
leginkább az azzal való kommunikációról, aki ilyenekrõl lemondásra kér <#gonosz1>#gonosz1>
alkoholfogyasztást mondjuk valaha teljesen spontán abbahagytam sok-sok évre, kétlem hogy ilyennel valaha is gond lenne
kért már tõled valaki ehhez hasonló "lemondást"?
alkoholfogyasztást mondjuk valaha teljesen spontán abbahagytam sok-sok évre, kétlem hogy ilyennel valaha is gond lenne
kért már tõled valaki ehhez hasonló "lemondást"?
én mindenrõl le tudnék mondani az a fajta vagyok aki szívesebben élne egy szigeten minden nélkül (az általa kiválasztott emberekkel) a világtól elzárva😊
inni max édes bort szoktam, bármikor lemondanék róla. nem cigizek, amíg nem volt netem, addig is tudtam élni, sütni-fõzni remekül tudok, de a manhattan burgerbe és a kedvenc kínai éttermembe szívesen elmegyek idõnként. a cukros italok, ha bármi üdítõre gondolsz, felõlem ellehetnek. vizet szoktam inni.
te hogy vagy ezzel?
te hogy vagy ezzel?
még soha de az epret az meg szoktam
mirõl mondanál le? cigi-pia hasonló drogok vagy számítógép vagy minden mû kaja , cukros italok ?
mirõl mondanál le? cigi-pia hasonló drogok vagy számítógép vagy minden mû kaja , cukros italok ?
hímbõl John Cusack (a "The Raven" címû rettenetet vegyük nem megtörténtnek), nõbõl... hmmm, mondjuk Emma Roberts-et.
neked?
neked?
Ezek a Big Room House zenék bejönnek most de leginkább magyar rap-et hallgatok:
steve,dsp,furakor néha killakikitt meg pár ilyen keményebbet de 80%-ba steve antal 😊
Kedvenc nõi/férfi színészed?
steve,dsp,furakor néha killakikitt meg pár ilyen keményebbet de 80%-ba steve antal 😊
Kedvenc nõi/férfi színészed?