Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még itt vagyok...Mindig csak ugyanazokat a köröket futja az ember...
Érezted már azt, hogy bármi, amit mondasz egy bizonyos személynek szimplán csak falrahányt borsó?
Érezted már azt, hogy bármi, amit mondasz egy bizonyos személynek szimplán csak falrahányt borsó?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
már nem sokáig. gyakorlatilag befejeztem a dolgomat.
(jó éjt neked is😊)
Szemüveg vagy inkább kontaktlencse, ha szükséges lenne?
(jó éjt neked is😊)
Szemüveg vagy inkább kontaktlencse, ha szükséges lenne?
képtelen vagyok csinálni egy értelmeset😄 Mukahelyi gépre nem akarok ps-t letölteni (mert egy gyenge fosch😄) paint-el meg ez a max😊
te csináltad a logódat?
te csináltad a logódat?
szeretem ha még dorombol egy kicsit miután végeztünk <#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
amúgy nem vált ki belõlem semmit aranyosak azt kész😊
hány cicád van?
amúgy nem vált ki belõlem semmit aranyosak azt kész😊
hány cicád van?
nincs még telihold 😊
embere válogatja, aztán vagy mûködik, vagy nem. nincs hozzá élhetõ forgatókönyv.
szereted, ha a cica dorombol?
embere válogatja, aztán vagy mûködik, vagy nem. nincs hozzá élhetõ forgatókönyv.
szereted, ha a cica dorombol?
nem de majdnem telihold van (vagy az is van? nem látom rendesen de nincs kedvem megmozdulni😄)
Hány év után van értelme a házasságnak?
Hány év után van értelme a házasságnak?
nem, pl. néha elmosogatnak maguk után, letörlik a port, kiteregetnek. viszont, ha valami bedöglik, azt én szerelem meg.
nálatok is esik?
nálatok is esik?
még nem próbáltam de egy turorial videó aztán pár perc és megcsinálom😊
nálatok a férfi végzi a férfi munkát a nõ pedig a nõi munkát?😊
nálatok a férfi végzi a férfi munkát a nõ pedig a nõi munkát?😊
Hot Fuzz, annyira utoljára, hogy konkrétan most nézem
te?
#92474: niiice <#eljen>#eljen>
te?
#92474: niiice <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
úgy konkrétan odattettem a fenekem a tévé elé direkt film miatt? nem volt olyan jó ideje. nem tudom mit néztem, talán x akták valamelyik részét a nem tudom melyik adón.
tudsz gombot visszavarrni?
tudsz gombot visszavarrni?
fbook, pár torrentoldal, port.hu, yt, imdb, filmkatalógus, hír24, ilyesmi, 2 ismerõsöm blogját, amikor eszembe jut.
te?
te?
már majdnem hívtam a rendõrséget<#idiota>#idiota>
milyen oldalakat látogatsz rendszeresen az sg-n kívül?
milyen oldalakat látogatsz rendszeresen az sg-n kívül?
naná. fúj, ha valaki nem teszi. jó, extrém helyzetekben (pl. álmon halás esetén) 1x elnézhetõ.
van valami betegséged?
van valami betegséged?
Tusfürdõ ! Szappant csak kézmosáshoz (abból is inkább folyékonyt)
Szerinted is minden nap kell fürödni/zuhanyozni ?
Szerinted is minden nap kell fürödni/zuhanyozni ?
rovarok zöme irritál, ha túl közel vannak.
(jó, ha nem fal mellett van az ágy, akkor eleve mindegy 😄)
#92481 ajtó felé inkább, mert pici koromban mindig féltem attól, hogy bejön rajta valami.
szappan, vagy tusfürdõ?
(jó, ha nem fal mellett van az ágy, akkor eleve mindegy 😄)
#92481 ajtó felé inkább, mert pici koromban mindig féltem attól, hogy bejön rajta valami.
szappan, vagy tusfürdõ?
nem értem a kérdést bármerre fordulhatok van fal😄 Amúgy a szoba közepén van az ágy teljesen a közepén😊(nc pls)😄
Van valamilyen félelmed?
Van valamilyen félelmed?
mindegy, csak ott legyenek azok, akiket szeretek. jó nekem itthon is, ezt legalább már ismerem.
fal felé, annak annak háttal fordulva szeretsz elaludni?
fal felé, annak annak háttal fordulva szeretsz elaludni?
Milyen értelemben? Eddig egyetlen rövidebb novellám jelent meg nyomtatásban, arra többnyire pozitív kritikákat kaptam, természetesen figyelembe véve, hogy abszolút kezdõ vagyok.
Szoktál írni?
Szoktál írni?
enyhe éhség, valamit nézni kellene, valakit meg fûzni de kurvára nincs még hozzá hangulatom
mennyire tartod magad/tartanak mások jó írónak?
mennyire tartod magad/tartanak mások jó írónak?
a laktóz a tejcukor. valamennyit meg tud inni úgy, hogy nem fossa szét magát tõle. a tejallergiás nem ihat állati tejet semmilyen formában (
0.1-3.8% zsírú, laktózmentes, stb.)
van kedvenc sütid?
0.1-3.8% zsírú, laktózmentes, stb.)
van kedvenc sütid?
majdnem kaptam egy mosolyt a torkomra miután tejes fagylalt fogyasztása után elkezdtem csöppet... fulladni. jó móka volt.
tudtad, hogy a laktóz-intolerancia és a tejallergia két különbözõ dolog?
tudtad, hogy a laktóz-intolerancia és a tejallergia két különbözõ dolog?
Tavaly súlyos allergia nagy lazán bemegyek hogy valamiért piros a kezem az orvos meg egybõl mentõt hívott aztán sürgõsségi (ott vártam 6órát😄) közbe vagy 10en megkérdezték hogy égettem meg a kezem 😮 Volt egy (nem magyar) srác levágta fûrésszel az újját az egész család (30fõ) ott bömbölt hogy most mi lesz.
Neked?
Neked?
Japánba. Két hét egy nagyvárosban, egy pedig vidéken. Az egy szuper élmény lenne.
Legdurvább kórházi sztorid?
Legdurvább kórházi sztorid?
Ja, meg Franciaországban is voltam, de akkor még kis pöcs voltam, alig emlékszem bármire. Meg Olaszországban osztálykiránduláson.