97991
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    cigánypecsenye, de nem került a zene életébe, csirkéből volt.

ha lenne egy nagy adag csirkeszárnyad, mit csinálnál belőle? tudsz vmi jó receptet hozzá? (valami sült cuccra gondoltam)
  • chhaya #93356
    Lidl, Spar.

Mit ettél legutóbb?
  • Fresh Duke
    Nincs ott olyan sok, hogy nagytakarítást kelljen csinálni.

Hol vásárolsz legszívesebben?
  • rooney8
    olyasmi

mikor volt utoljára nagytakarítás az sg-s kedvencek között?
  • videobaby
    igen, bár van az a fáradtsági szint, amikor pl. olvasott szöveget nem értek elsőre teljesen.

te hogy vagy ezzel?
  • Fresh Duke
    Mindent fejben végzek.

Képes vagy felfogni elsőre, amit mondanak neked?
  • videobaby
    csak egy szó.

fejben számolsz inkább, vagy számológépet használsz?
  • Fresh Duke
    6:15-kor.

Valami, ami hiányzik?
  • videobaby
    szeretnék egy ölelést (mint mindig :D).

mikor keltél?
  • Fresh Duke
    Futás, csiszolás az erőnlétemen. Operation Skuld előszítése. Meg némi játék a köztes időben.

Mire vágysz most leginkább?
  • videobaby
    kávét főzök, elmegyek dolgozni, megcsinálom a normát, vagy felette, haza jövök és aluka. és végre esik, nics dögmeleg.

neked?
  • Fresh Duke
    Már nem.
    Mai tervek?
  • Calver
    nem, esik, szóval 11-es kelés kilőve, úgy sem lesz napfény, inkább karmawhorekodok redditen meg "töltődök"

te?
  • IXEMGabeo
    Mézédes görögdinnye evés számomra maga volt a kánaán. Legrosszabb dolog az volt, hogy annyira meleg volt, hogy a lakásban voltam kénytelen baszni a rezet délután.:)

Alszol már?
  • Calver
    legjobb: kurvajól összerakta fogorvos egy első fogamat, még egy kör és perfekt lesz kb a mosolyom
    legrosszabb: annyira nem tudok mit kiemelni... talán hogy lemerült mára mind fizikai mint "kreatív" elemem, és kb szart sem tudtam egész nap csinálni pár helyre rohangáláson kívül

neked?
  • chhaya #93342
    Nem szoktam, évek óta ugyanaz a háttérkép volt bent, most visszaállítottam azt... szerintem így is marad.

Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon?
  • Calver
    ha lesz nap, 11 körül. ha nem, farkam tudja, mostani "munkámnál" működhetek saját időbeosztás szerint szerencsére

beállítások -> Fórum lapszín HTML kódja -> #6b006b, ill ez volt, most már lekapcsoltam mert kicsit elbaszcsizták színösszeállítást, kb semmit sem szeret.

szoktad állítgatni a fórum színét?
  • chhaya #93340
    #93338 Nem ismerem.

#93339 Lila? Szerintem mindenhogy csúf, fehéren jó lenne, de úgy meg összefolyik.

Mikor kelsz?
  • Calver
    új design szerintem korrekt, nálam most szép lila. kezem/ujjaim meg olyanok mint egy női modellé, hosszú, vékony, vaskosabb az ízületeknél, gyönyörűséges, szabályos, és... grrr... határozottan nőies körmökkel, kár hogy az egész egy 179 magas hímhez tartozik

és beelőztek
  • Fresh Duke

#93334: Hátööö... Kemény férfias, amit egy modell megirigyelne.

Regular Ordinary Swedish Meal Timeot szereted?
  • XxNoTEandRusHxX
    nem kifejezetten nagyok de kérges és nagyon erős :P Az újjaim össze vissza állnak a rézhuzalok kézzel való tekergetése miatt.

nekem tetszik az új dizájn.

és neked?
  • chhaya #93335
    Harcosok klubja könyvben is, filmen is megvolt, a másikat most letöltöm, úgyis régóta meg akarom nézni.

A kezeim tök rendben vannak, azt leszámítva, hogy következetesen szétrágom 2-3 ujjamat, ha ideges vagyok... Akár még szépek is lehetnének. A körmeimet szokták dicsérni.

Hogy tetszik az új dizájn?
  • Calver
    füstölgök, és nem szarunk oda ahol élünk, szóval igen

milyenek a kezeid? (avagy: kérges, kemény, férfias, vagy esetleg vékony ujjak és olyan körmök, amiket egy modell megirigyelne, társai)
  • Calver
    Harcosok Klubja megvolt? nem feltétlenül úgy gondolkoztató, ahogy pl The Man From Earth, de van más erénye.
    vaaagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind

és beelőztek, meh
  • Fresh Duke
    Igen.

Szeretsz esténként kimenni levegőzni?
  • chhaya #93331
    Beismerem, mert 1. a tudásommal az érdeklődésem is elveszik, vagy 2. az érdeklődés megmarad, és új az új infók megszerzése egyszerűbb úgy, ha elismerem a hiányosságaimat. Kivétel, ha a szívatás a cél. De azt meg ritkán szoktam.

Tudsz ajánlani valami elgondolkodtató filmet?
  • Calver
    őszintén megmondva tudja a tököm.

ha valami témában kifut a tudásod, beismered vagy vitatkozol/bölcselkedsz ugyanúgy tovább?
  • Fresh Duke

Számodra a cél szentesíti az eszközt?
  • Calver
    szerintem korrekt, és kifejezetten jól néz ki lila lapszínnel, bár szürke betűket kiírthatnák a gecibe, semmilyen szinthez nem passzol ha együtt van egy oldalon fekete+szürke

neked?/beelőztek
  • Fresh Duke
    Igen, zuhanyzás és hajmosás után azzal szárítkozom.

És beelőztek.
  • rooney8
    yes

tetszik az új design?
  • Calver
    valahol, amíg bent nincs 32°C+, addig kell a fenének. amúgy is csak arra használom, h maxon pörgetem amíg nem vagyok bent a szobában

te élsz ilyenekkel?
  • videobaby
    köszi, pont ő az :D
    #93323 most tetszik minden.

van álló ventillátorod?
  • Calver
    ez e! tegnap "találtam meg" egyik EP-jükön, és veszettül bejön pedig nagyon... buta szám

tetszik? (amúgy meg linkeld csak, nem titokzatoskadunk itt )
  • Fresh Duke
    Van. De neked úgy sem tetszene. (Nem Deftones, és hirtelen nem rémlik, hogy más is lenne a metszethalmazban.)

Hát neked?
  • Calver
    szerintem ez mindenkinél erőteljesen a "lószar" kategóriába tartozik

valami zeneszám, amin utóbbi időben rengeteget pörögtél?
  • Fresh Duke
    Először azt hittem, hogy a redditen végeztél "kutatómunkát". If you know what I mean...

• Fresh Duke
    Aktívan vagy passzívan? Aktívan jelenleg az indavideon, de lassan végigérek azon, amit nézek. Passzívan... talán a facebookon a chat miatt, de még ez sem biztos.

Ha önmagadról kell megállapításokat tenned, szerinted mennyire "pontosak" azok? (Pl, mint a "legrosszabb tulajdonság", önjellemzés, stb. (Bár, tény, ott volt az előző kérdésben, hogy "szerinted".))
  • Calver
    hmmm... szerintem utóbbi héten reddit-en basztam el legtöbbet, második helyen tvtropes-al (bár az inkább "kutatómunka" volt, mondjuk az első is félig-meddig)

te?
  • chhaya #93316
    Lustaság.

Melyik netes oldalon töltöd a legtöbb időt?