97991
-
#93357 cigánypecsenye, de nem került a zene életébe, csirkéből volt.
ha lenne egy nagy adag csirkeszárnyad, mit csinálnál belőle? tudsz vmi jó receptet hozzá? (valami sült cuccra gondoltam) -
#93356 Lidl, Spar.
Mit ettél legutóbb? -
#93355 Nincs ott olyan sok, hogy nagytakarítást kelljen csinálni.
Hol vásárolsz legszívesebben? -
#93354 olyasmi
mikor volt utoljára nagytakarítás az sg-s kedvencek között? -
#93353 igen, bár van az a fáradtsági szint, amikor pl. olvasott szöveget nem értek elsőre teljesen.
te hogy vagy ezzel? -
#93352 Mindent fejben végzek.
Képes vagy felfogni elsőre, amit mondanak neked? -
#93351 csak egy szó.
fejben számolsz inkább, vagy számológépet használsz? -
#93350 6:15-kor.
Valami, ami hiányzik? -
#93349 szeretnék egy ölelést (mint mindig :D).
mikor keltél? -
#93348 Futás, csiszolás az erőnlétemen. Operation Skuld előszítése. Meg némi játék a köztes időben.
Mire vágysz most leginkább? -
#93347 kávét főzök, elmegyek dolgozni, megcsinálom a normát, vagy felette, haza jövök és aluka. és végre esik, nics dögmeleg.
neked? -
#93346 Már nem.
Mai tervek?
-
#93345 nem, esik, szóval 11-es kelés kilőve, úgy sem lesz napfény, inkább karmawhorekodok redditen meg "töltődök"
te? -
IXEMGabeo #93344 Mézédes görögdinnye evés számomra maga volt a kánaán. Legrosszabb dolog az volt, hogy annyira meleg volt, hogy a lakásban voltam kénytelen baszni a rezet délután.:)
Alszol már? -
#93343 legjobb: kurvajól összerakta fogorvos egy első fogamat, még egy kör és perfekt lesz kb a mosolyom
legrosszabb: annyira nem tudok mit kiemelni... talán hogy lemerült mára mind fizikai mint "kreatív" elemem, és kb szart sem tudtam egész nap csinálni pár helyre rohangáláson kívül
neked? -
#93342 Nem szoktam, évek óta ugyanaz a háttérkép volt bent, most visszaállítottam azt... szerintem így is marad.
Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon? -
#93341 ha lesz nap, 11 körül. ha nem, farkam tudja, mostani "munkámnál" működhetek saját időbeosztás szerint szerencsére
beállítások -> Fórum lapszín HTML kódja -> #6b006b, ill ez volt, most már lekapcsoltam mert kicsit elbaszcsizták színösszeállítást, kb semmit sem szeret.
szoktad állítgatni a fórum színét? -
#93340 #93338 Nem ismerem.
#93339 Lila? Szerintem mindenhogy csúf, fehéren jó lenne, de úgy meg összefolyik.
Mikor kelsz? -
#93339 új design szerintem korrekt, nálam most szép lila. kezem/ujjaim meg olyanok mint egy női modellé, hosszú, vékony, vaskosabb az ízületeknél, gyönyörűséges, szabályos, és... grrr... határozottan nőies körmökkel, kár hogy az egész egy 179 magas hímhez tartozik
és beelőztek -
#93338 #93329
#93334: Hátööö... Kemény férfias, amit egy modell megirigyelne.
Regular Ordinary Swedish Meal Timeot szereted? -
XxNoTEandRusHxX #93336 nem kifejezetten nagyok de kérges és nagyon erős :P Az újjaim össze vissza állnak a rézhuzalok kézzel való tekergetése miatt.
nekem tetszik az új dizájn.
és neked? -
#93335 Harcosok klubja könyvben is, filmen is megvolt, a másikat most letöltöm, úgyis régóta meg akarom nézni.
A kezeim tök rendben vannak, azt leszámítva, hogy következetesen szétrágom 2-3 ujjamat, ha ideges vagyok... Akár még szépek is lehetnének. A körmeimet szokták dicsérni.
Hogy tetszik az új dizájn? -
#93334 füstölgök, és nem szarunk oda ahol élünk, szóval igen
milyenek a kezeid? (avagy: kérges, kemény, férfias, vagy esetleg vékony ujjak és olyan körmök, amiket egy modell megirigyelne, társai) -
#93333 Harcosok Klubja megvolt? nem feltétlenül úgy gondolkoztató, ahogy pl The Man From Earth, de van más erénye.
vaaagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind
és beelőztek, meh -
#93332 Igen.
Szeretsz esténként kimenni levegőzni? -
#93331 Beismerem, mert 1. a tudásommal az érdeklődésem is elveszik, vagy 2. az érdeklődés megmarad, és új az új infók megszerzése egyszerűbb úgy, ha elismerem a hiányosságaimat. Kivétel, ha a szívatás a cél. De azt meg ritkán szoktam.
Tudsz ajánlani valami elgondolkodtató filmet? -
#93330 őszintén megmondva tudja a tököm.
ha valami témában kifut a tudásod, beismered vagy vitatkozol/bölcselkedsz ugyanúgy tovább? -
#93329 #93309
Számodra a cél szentesíti az eszközt? -
#93328 szerintem korrekt, és kifejezetten jól néz ki lila lapszínnel, bár szürke betűket kiírthatnák a gecibe, semmilyen szinthez nem passzol ha együtt van egy oldalon fekete+szürke
neked?/beelőztek -
#93327 Igen, zuhanyzás és hajmosás után azzal szárítkozom.
És beelőztek. -
#93326 yes
tetszik az új design? -
#93325 valahol, amíg bent nincs 32°C+, addig kell a fenének. amúgy is csak arra használom, h maxon pörgetem amíg nem vagyok bent a szobában
te élsz ilyenekkel? -
#93324 köszi, pont ő az :D
#93323 most tetszik minden.
van álló ventillátorod? -
#93323 ez e! tegnap "találtam meg" egyik EP-jükön, és veszettül bejön pedig nagyon... buta szám
tetszik? (amúgy meg linkeld csak, nem titokzatoskadunk itt ) -
#93322 Van. De neked úgy sem tetszene. (Nem Deftones, és hirtelen nem rémlik, hogy más is lenne a metszethalmazban.)
Hát neked? -
#93321 szerintem ez mindenkinél erőteljesen a "lószar" kategóriába tartozik
valami zeneszám, amin utóbbi időben rengeteget pörögtél? -
#93320 Először azt hittem, hogy a redditen végeztél "kutatómunkát". If you know what I mean...
#93318 -
#93318 Aktívan vagy passzívan? Aktívan jelenleg az indavideon, de lassan végigérek azon, amit nézek. Passzívan... talán a facebookon a chat miatt, de még ez sem biztos.
Ha önmagadról kell megállapításokat tenned, szerinted mennyire "pontosak" azok? (Pl, mint a "legrosszabb tulajdonság", önjellemzés, stb. (Bár, tény, ott volt az előző kérdésben, hogy "szerinted".)) -
#93317 hmmm... szerintem utóbbi héten reddit-en basztam el legtöbbet, második helyen tvtropes-al (bár az inkább "kutatómunka" volt, mondjuk az első is félig-meddig)
te? -
#93316 Lustaság.
Melyik netes oldalon töltöd a legtöbb időt?