97995
-
#93401 Személy, téma, és kedv függő. Általában jobban preferálom a személyes beszélgetést. (Főleg, ha a mondandóm nem tűr tintát.)
Mikor ment fel legutóbb a vérnyomásod? -
#93400 élő beszéd, ha nincs több száz km közöttünk valakivel, ilyeneket csak hús-vér találka megszervezésére használom
te hogy vagy ezzel? -
#93399 előfordult már, hogy ignoráltam (vagy ideiglenesen, vagy véglegesen :D)
üzenet, vagy élő beszéd? -
#93398 nah, nekem nagyobb szükségem van rá
ha valaki rád dob egy üzenetet valamiféle chaten, azonnal válaszolsz mindenkinek, vagy hajlamos vagy egyeseket ignorálni? (akár csak ideiglenesen) -
#93397 Még kiskoromban is Tomnak szurkoltam... Meg persze a prérifarkasnak. :D
Szoktál pénzt adni a kéregetőknek? -
#93396 egyiknek sem, csak néztem tompa fejjel... felnőttként viszont határozottan Tom oldalán állok
te? -
#93395 Emberfüggő, ha a másik is képes az értelmes vitára, akkor igen.
Gyerekkorodban kinek szurkoltál, Tomnak vagy Jerrynek? -
#93394 Fogalmam sincs. Hawaiira, talán.
Szeretsz vitázni? (Vita alatt nem veszekedést értek, hanem érvelést.) -
#93393 van biza
legszívesebben hova mennél nyaralni, ha a lóvé nem számítana? -
#93392 a legfontosabb megtörtént, a többi emiatt most nem érdekel.
van ceruza tartó az asztalodon? -
#93391 alsó szerintem lazább
van még ma valami dolgod, vagy már csak "relaxálsz"? -
#93390 nem igazán
melyik legyen a logóm? :D
-
#93389 amit pár órája is, sikerült venni féláron (nemsoká lejáró) csirkeszárnyat meg csiperke gombát, összekombináltam egy ilyenné, beszarás finom lett, és 400 ft-ból van 3-4 adag kajám + ugye hozzá köret. ász.
szoktál otthon sütni/főzni? -
#93388 Kiflit.
Off: A kurvája... Most már az onchange-t is kiveszi folyton... Majd gondolkodok a dolgon, hátha...
Mit eszel legközelebb? -
#93387 volt már rá példa h sikerült
mit ettél utoljára?
off: jaja, látom, de második nekifutásra sem akarja a jót, átírja nekem az [ IMG ] taget :C na majd ezen agyalunk még -
#93386 Hát nem igazán, bár ettől az új sg-től nem is vártam el...
#93385 -
#93385 5-6-ot, talán.
A spanyol inkvizíciós elválasztót nem tudja rendesen értelmezni. (Mert ott képet kellene beraknia.)
Tudsz ülve aludni? -
#93384 10 körül én is
nálad se frissít magától a főoldalon kedvencek új hsz jelzése? -
#93383 valami 11-12 órát, de előző két napban összesen ennek a fele sikerült, szóval már ideje volt
te?
vagy: milyen gond van vele? még nem vettem észre
szerk: disregard that, i suck cocks, látom, mindenki számít hirtelen a spanyol inkvizícióra -
#93382 Hátööö...
#93380: SG haldoklása és domby megjelenése elég egyértelmű jelei voltak...
Mennyit aludtál ma?
Off: Calver A kérdésválasztóban van egy kis bug, nem tudom tudsz-e róla. -
#93381 láttam
(közben rájöttem. kitakarítottam a billentyűzetet, ezért kihúztam a gépből és újraindítás nélkül visszadugtam és ezért viselkedett furcsán. restart volt és most jó)
am i a fucking genius? -
#93380 tippem sincs, nálam nem játssza ezt
láttad h meghalt a régi fórumfelület? -
#93379 nekem is inkább az utóbbi, de inkább ilyen 1-2 körül jut eszembe
miért nem gyorsul fel a kurzor a szövegben, mikor folyamatosan nyomom jobbra, vagy balra? -
#93378 a "ja hogy hajnali 4 van, akkor ezért van mindenki mélykussban" sűrűbben előforduló dolog
neked? -
#93377 Csak egy kicsit.
#93375: Az nem számít.
Sűrűn van, hogy ránézel az órára és csak akkor realizálod, hogy véget ért a nap? -
#93376 nem ugrik be semmi
kicsit szét vagyon esve az oldal, nem-e? -
#93375 Nincs, illetve egy momentum max. 2-3 esetben tér vissza, ez már visszatérőnek számít?
Mit álmodtál legutóbb, amire emlékszel is? -
#93374 Nem; elég sajátos módszereim vannak az önpusztításra.
Vannak visszatérő álmaid? -
#93373 adblock plus -> szűrő beállítások -> saját szűrők -> jobb fent szűrő hozzáadása, oda pedig ezt:
sg.hu##DIV[id="forum-fb-likebox"][class="fb-like-box fb_iframe_widget"] -
#93372 hát nézzük... felkeltem, edzettem egy sort, kaját csináltam, letusoltam, vettem pár szükséges cuccot, írtam egy csomót, elkocogtam üdítőért, még egy kör edzés, írtam egy sort, aztán átvette a gyomrom az uralmat, megcsináltam vacsorámat és épp csámcsogok rajta. szerintem... hatékony volt.
dohányzol? -
#93371 hogy csináltad? mmint a fbookos szart elrakni -
#93370 Jól haladtam a melóval, nem gyilkoltam meg kolléganőmet, megettem egy fél dinnyét *_*, befejeztem a könyvem, sikerült eltüntetni a fórum főoldalról a fészbukos likeboxot... Szóval magamhoz képest eléggé. :D
Neked? -
#93369 tegnap "terrorizáltam" egy környékbeli macskát :3
kérdés lent -
#93368 régen pötyögtem már, annyira nem remekeltem benne szerintem. jó időtöltés.
mikor simiztél cicát? -
#93367 tudni tudok, szeretni kevésbé
mennyire volt "termékeny" eddig a mai napod? -
#93366 Nem.
Szeretsz/Tudsz ping-pongozni? -
#93365 munka. délelőtt valszeg bnőmet is vigasztalni kell, meglátjuk. engem sem árt majd, az tuti.
nálatok is esik az eső? -
#93364 Nem érdekelnek mások, szóval nem.
Kilátások a holnapi napra? -
#93363 ha nem kerül nagy fáradtságomba, igen, bár ilyenek után a lecsapó nagy köszöngetést is hajlamos vagyok kicsit aláásni, mert... meh. ha viszont vérembe és verítékembe kerül, akkor hajlamos vagyok elegánsan kinyújtani előre a mancsomat is hozzá.
te? -
#93362 Laptopom van, könnyű tisztán tartani, úgyhogy csillog-villog. ^_^
Szívesen segítesz másoknak?