Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fáradt vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hány kedvenc topikod van?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
prison break, heroes, chuck, big bang theory, south park, fringe, dr house, weeds
sok?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
milyen sorozatokat nézel?
mirõl beszélsz amúgy?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
mikor kezdik meg a nagy hadronütköztetõben a protonütköztetéseket?
kis,de igazi boldogságért akár nagy fájdalommal is fizetek minthogy unalmas és értelmetlen hamis örömöket halmozzak fel
és te?
kettõ felé mehetsz. Egy nagyonjó idõszak amit csak kis idõnként de nagy fájdalmak öveznek, vagy egy teljesen homogén de összesítve teljesen ekvivalens mint az elõzõ.
melyiket választod a keményebb hullámzást vagy a nyugodt egyhangúságot, mely végeredményben teljesen ugyanolyan végeredményû lesz?
zselés tusfürdõk bejönnek?
most pl.:
melyiket szereted jobban? a szappant vagy a tusfürdõt?
Milyen zenét hallgaszt legszívesebben?
gamertag: kenobita
nade zöld-e a bõröd színe?
Én 1.86 vagyok, lehetek -e Yoda valamikor?
úgy 50éves kor után?!
szted összemegyek 7-8cm-t?
szerinted milyen kortól kezdesz majd egyre alacsonyabb lenni?
mi volt a vacsorád?
Láttad már a pillangó hatást?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nézed a Világok harcát a tv-ben?
neked?
nézed az f1et?
éhes vagy?
holnap meló? :|
jók a reggelig tartó sörözések?
te mit csinálsz itt fél5kor? :o
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
akarod mondani ma 😛
igen ma is leszek xD
nem jut most eszembe semmi okos kérdés 😊
Hányszor vagy berúgva egy héten? 😛
jó éjt?
vagy nem?
<#wow3>#wow3>
ööö..nem is írtam semmit, jó? 😄
hát volt amikor különösebben nem éreztem semmit...csak olyan mintha ittál volna...
de pl. olyan is volt,h igencsak kótyagos lettem tõle..az újjaim,meg az orrom tökre kihültek,amúgy meg majdnem meggyulladtam
egyszer pörögtem ezerrel a köv. percben meg majdnem bealudtam
szted zexuális téren ennek van vmi hatása?😄
egyszer kb 10 percig röhögtem a nemtom min, aztán flashetem össze vissza
aztán haver olyan erõsre tekerte h folyt a könnyem de az is megcsapott
most ennyi legyen elég 😄
neked milyen élményeid vannak?
\"You are fucking crazy people!\"
neked milyen volt?😄
én nem tudom elmagyarázni...egyszerûen élvezem,amikor rápippantok...meg szívom...jó az íze,meg van amelyiknek az illata is...ellazít
próbáltál már vmilyen drogot?
hát izé
már nem tudom...leszoktam potyabagós szintre...
akkor most igen vagy nem?