Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
Reménykedek abban hogy az életemre nézve fontos kérdésekre is kapok választ.De ez hülyeség,és az a poén, hogy sikerült annyira bezárkóznom, hogy még neten se beszélek viselt dolgaimról.

Lehet hogy ez a normális? hogy neten nem személyeskedünk?

Bárkiét, aki olyan ember, akire felnézek vagy sokat elért az életben. Valamint a kiemelkedõen intelligens emberek gondolatait.

Miért írogatsz ezen a fórumon?

Weboldal: Szerezd meg a nőt! http://szerezdmeganot.com

predator1982
igen, de a többi képességgel az a baj, hogy hiába van, meghalhatsz bármikor ha valaki erõsebb, mig ha halhatatlan vagy, örökké védve vagy:-)

kinek a gondolatait szeretnéd olvasni?

pred

én szeretném az emberek gondolatait hallani...egy csomó dolog leegyszerûsödne..
(de azért nem mindenkiét,és mindig...csak amikor akarom,akkor hallanám...)

ez tetszene neked is?

predator1982
legyek halhatatlan, látom sok heroest nézel:-)

te?

pred

Brolly
passz...

milyen különleges képességet választanál, ha kapnál egy ilyen lehetõséget?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

htr93
Nem tudom....

Sejtszintü enzinmüködés?(aquir)

tigeroo
az hogy minél nagyobb felületen legyen képes leadni a hõt

jól mondom-e?
Brolly
neem :o

akkor mi leglényegesebb dolog ?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Aquir

tudtad e hogy a radiátor szempontjából annyira nem is az a leglényegesebb dolog hogy hõvezetõ vagy hõszigetelõ anyagból van e?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Brolly
böjt van😞

te?

nem tudom...nem nagyon nézek tv-ét meg amúgy is lelépek...

nem bulizol ma?

Brolly
1 megás t-online, 4ezer tán havonta, nem tudom pontosan.

lesz vmi film a tvben amit megnézel majd?

asd007
próbáltam

milyen neted van és mennyit fizetsz érte?

Brolly
Szerintem mindegyik veszélyes, de ez a felhasználó nagyban befolyásolja, szerintem a zöldet,ekit,spurit,kristályt ha okosan csinálja az ember nyugodtan használhatja megfelelõ idõközönként, ha hülyén akkor meg így járt.. csak az a baj, hogy a laikusok egy kalap alá veszik az összes drogot :@

próbálni próbáltál már vmit?

hát megközelítés kérdése
ilyen gyengébb cuccokat nem tartok túl veszélyesnek azok számára,akik képesek felnõtt mód gondolkodni
(pl. évente egyszer elszívnak egy zöldet,sztem az nem gáz,de aki már minden buliban...sztem ott már gondok vannak...aki meg már ezen is túlmegy...az gáz)

te?

Brolly
ajaj😄 feltétlenül nézd meg, vagy egyedül vagy egy komoly társasággal😉

mit gondolsz a drogokról?

attól függ,h kibe...és h viszonozzák-e

láttam,h a requiem for a dreamnek nyitottál topikot...nem láttam még...ajánlod?

Brolly
hát ez attól függ... vagy hihetetlenül jó vagy hihetetlenül rossz

szerinted?

voltam

jó szerelmesnek lenni?

Brolly
aha😉

voltál már szerelmes?

most épp ez: "A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba."

tetszik?

BB7
Szezámmagos mézes/meggyes csirke, tojásos-zöldséges rizzsel...

Kedvenc idézet?
kulabácsi
2-3 havonta

mi lesz/volt az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brolly
mert õ utálja

milyen gyakran szoktál takarítani a szobádban?

tigeroo
nem, semleges.

miért kérdezed?
Nincs rá lehetõség és másra sincs számítógépeknek annyi lessz leváltja õket a traktor meg az eke.

Ti is utáljátok Shadoweyest?
Szevasztok!
Kezdõ számítógép kezelõ vagyok de szeretném megkérdezni:van e arra lehetõség,hogy a pps videót úgy lehessen megnyitni és DVD-re írni,hogy
sima DVD-lejátszóval lehessen lejátszani.
Tenném ezt azért,hogy a nyugdíjas klub teadélutánján be lehessen mutatni
azt a sok szépet ami ezeken a videókon látható.Pl:versek/tájak-városok/
virágok.Ha valaki tud az én számomra érthetõ magyar megoldást szépen kérem segítsen. Segítségeteket elõre is köszönöm:Freyberger Laci
htr93
hmm...édes. miért,milyen sós finomság van a ropin kívül?😄
Bakonybél?ez a neve a helynek?

Aquir
volt már a sok terepgyak közül természetvédelmi terepgyakorlat a Bakonybélben ezen a nyáron

sóst vagy édest eszel inkább finomságnak?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
Csellózok, felrakom WoW-ot és azt nyomom+msn(tegnap adtak netet a netes bácsik) Ja meg zongorázok, meg énekelek szófézsra, meg tanulok is mer jövõhéten 8000 dogát írunk.

Volt a suliban egy "megmozdulás", fákat ültettünk, védtük a környet(107kib. darabot, de kurva jó volt az osztály hangulata😄)
Sok lány--> "jajj de elegem van de fáradt vagyok...
én--> ne rinyálj, már fél órája nem csinálsz semmit!wehehe.
Ásunk, ásunk, fát ültetünk, 4en egyet, elválok tõlük, megyek a következõhöz, Egy csaj is odajön a 4 fõbõl és A szemembe nézve vigyorogva azt mondja:"Tamás!Csináljuk..." és közbe mosolyott, ugyhogy király vagyok..mindegy

Volt már nálatok ilyen természtvédelmi akármi akármilyen formában?

Picar77
aha van pár dolgom jó is meg kellemetlen is 😄

te mit csinálsz?

()() (^^)

Brolly
szokásosan, szar úgy várni a hétvégét, h tudod, h semmi különös nem lesz :S

te csinálsz valamit a hétvégén?

htr93
Baszott sok lány van a körny.emben, és nyitottak, aminek nagyon örülök. Délelõtt a haverjaimmal röhögök(népszerüségem köztük egyre jobb és jobb😄) meg lyányokkal is, délután meg fapofa, és zenesuli, az idegbeteg tanárommal, meg a többiekkel, akik csak szimplán hülyének néznek😞

Kielégítõ válasz volt, vagy ennyire azért nem érdekel😊?
És te hogy tengetted a mai napodat?

BB7
Unalmas! Próbáltunk a holnapi gólyabálra! Én meg nem a fõszereplõ szerepét kaptam ki... <#wilting> [HSM-bõl a Zac vok! <#wilting><#wilting>]

Milyen programokkal tartod karban a géped?
tigeroo
passz

milyen volt a mai napod?
htr93
Szerintem Túl sokat gondolkodsz 😊 Kellett hogy legyen valami hatással rád, vagy tévedek? Eggyébként sajnos mindeni megmurdel egyszer, és tö mindegy, hogy hol(nem sajnálom az emberiséget, mert mindenki azt kapta amit mindenki kap, aki meg nem kapott semmit az, nos az nem élt, ezért nem kell sajnálni...habár...😞

Ma kötöttek be netet😄 kb 1 órája netezek, csak egy kurva msn-t akarok hogy gaboros haverom útbaigazítson, de 8000 dolgot fel kell tennem. most átbasztak, vagy ez mindig így van, ha valaki netet kap? mi kell msn-hez?

Aquir
Az aranyketrecben mondjuk megtalálod a hülyeségeket, a rosszabbakat meg a régebbiket is 😊

szerinted is az van hogy tökmind1 mennyit fejlõdünk, mindig küzdés lesz az élet a tovább élésért akár más bolygón, ezért az emberi élet igazából a tátongó ûr "csapdájában" fogja végezni valahol, mikor már az utolsó nap is kihunyt és akkor már rég nem leszünk és ez nem túl jó?

már elolvastam...most tetszett
(lévén,h én is írok...értékelem a verseket)

nem akarsz dobni linket? 😄

Aquir
csak pár (meg nemannyira komolyak, gumiszobás verstopikban) de ez a 3 napos versem a legjobb 😊

a "nem még" arra utalt hogy nem olvastad vagy hogy nem olvasod most el? 😊

nem még

van több is? 😊

Aquir
jah, bár már kezd szétszakadni szíja xD

te is elolvasod a mostanában írt versem?

mindkettõ

karórát hordasz?

Aquir
neem xD

digitális vagy analóg óráid vannak inkább?

sok féleképp tudnám leírni,de mindért hülyének néznétek

úgyh inkább nem fejtem ki, ok? 😄

Aquir
magyar/ kínai kaját kajáldába. És akármilyen ebédet eszem nekem kell bele hús

te mit látsz ebben a festményben?

sovány hús...meg mostanában rizses kajákat

te?

Aquir
igen, szeptembertõl járok terembe csak pár hetet kihagytam a szünet (másik város+pihenés) meg a zh-k miatt

miket ebédelsz ált.?

elipzsis tréneren izzadok,aztán evezõpad,aztán szobabicaj,meg felülés...
de mostanában hanyagoltam :I meg is látszik

te szoktál gyúrni?

Aquir
csak ha nem kell lefeküdnöd.

mit szoktál edzeni?