Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre most nem válaszolok

ugye nem baj?

tigeroo
igen😊

és te?
Weboldal talán,de lehet valami internetes tamagocsi😛

Ti szerelmesek vagytok?

Barnabyka
nemhiszem : | ...

..de miaz az "eboldal"?

Nosztredamus
mindig mást

van eboldalad?

Aquir
már nem

milyen fogkrémet használsz?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fabio Capello
inzulint...

tombol e még a szünet? 😄

Aquir
nem biztos mert mindjárt fekszem.

Szedsz valamilyen gyógyszert/tablettát?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Barnabyka
remélem minél hamarabb mert egy aranyos leányzó mindig arr akér ,h "csínálj nekem HÓT" (havat de hót szal érted😄)

Tied lesz lefekvés elõtt atopik uccsó hsz-a?

Aquir
szuperkatona? xD
Hát 12 évig néptáncoltam de már nem.. mostanában max. edzõterembe járok egyetem mellett, mert kicsit sovány vagyok

Szted mikor fog esni hó?

Barnabyka
nah ezt pontnemtudtam földrajzzal mégcsakcsak megvagyok de ez szvsz egy kis kémia is szal nekem K.O

Sportokban jóvagy? (h aigen szuperkatona lehet belõled)

Aquir
van arany középút, de sztem abba még beletartozik xD

tudod hogy 14 helyett -18°C lenne a Föld átlaghõmérséklete az üvegházhatás nélkül?

Barnabyka
mindenbõl azt ami jó..pl az irodalomért tényleg nemrajongok de elismerem mert megállná ahelyét aversed szerintem bárhol..ráadásul sokkal érdekesebb voltszámomra mint bmeik vers amit tananyagkéntleadnak😄

áá sok lesz már adicséretbõl, nemigaz? =)

Aquir
köszönöm, eddig csak párat írtam, de messze ezt érzem a legjobbnak

vonzódsz valamilyen mûvészeti ághoz úgy egyébként? Vagy csak úgy szereted mindenbõl azt ami jó? 😊

Barnabyka
hát te egy tehetség vagy 😮

Sokat írsz ilyeneket?

Aquir
hétköznap szorgalmi idõszakba átlag 6 óra, felsõ határ 8, alsó határ 3
egyébként ha nem kell kelni, többet (10 óra)

most írtam egy verset. tetszik?

tigeroo
átlag. 6-8órát

éste?
Aquir
odabenn sokkal több zajlik mint amit kimutat, megértõ, és 2 élû mint a penge 😊 (ált. nyugodt, de mégis aktív tud lenni a helyzetekben amikben magát adhatja vagy amiben otthonosabban mozog)

(szerk: ja igen ezek nem pont 3 szó de mostmár mindegy 😄 "Akárki akármit mondhat leírni engem nem lehet én nem vagyok egyszerû mondat" 😊 )

hány órát alszol?

tigeroo
hát bassza a szemem, amúgy nem!<#idiota>😄DD

mi az a 3 szó, amivel találóan tudnád jellemezni magad?
Aquir
╔════════╗
║ Bezony ╚════════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║ Meg pl. egy kurzuson egy biotechnológiai cég vezérigazgatója volt meghívva, ║
║ és volt olyan kérdés hogy kié is igazából az egyén genetikai információja,  ╚═══╗
║ az egyéné vagy a társadalomé? Hiszen egy akármilyen beavatkozás a génállományba ║
║ következményeket szül az egész társadalomra vonatkozóan! ╔══════════════════════╝
║                   ╔══════════════════════════════════════╝
╟───────────────────╢
║ Zavar a keret? 😊 ║
╚═══════════════════╝

tigeroo
persze. minden rosszban van valami jó 😊

pl. ha nem lenne fájdalom akkor nem tudnánk becsülni a "kényelmet"...
vagy ahogy a pillanat szépsége is a múlandóságában rejlik...

nagy dolgok ezek, ugye?<#idiota>
Aquir
inkább egy mondás: Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megõrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd! (Gandhi)

Te is úgy gondolod, hogy ha nem lenne semmi az életben, amiért vagy ami ellen küzdeni kellene és ezért fejlõdésre késztet, akkor tök sivár lenne minden, és ezért igazából jó dolog az is amit az élet egyes pillanataiban rossznak vélsz?

tigeroo
nemtudom

egyéb ötlet?😛
BB7
Én is mindent meghallgatok! 😛

Szerinted miért nem tudok mit kérdezni?
tigeroo
igen😊

de meghallgatok mindent szinte! (kannibálmetál-teknó kivételével)

na és te?
BB7
nemannyira!

Te?
tigeroo
igen, fasza film

metált bírod?😄
BB7
Távkapcs?

Láttad?
tigeroo
mivel menni kell a temetõkbe, tui 😛 ez murphy törvénye XD

utoljára látott film?
Aquir
régen :S

Hideg lesz holnap?

tigeroo
jah nagyszülõkhöz le kellene nézni...

ikor buliztál utoljára?
Aquir
az a nyerõ ha olyan finom az étel hogy már nem kell rá kethup mustár stb 😊

mész ma valahova?

tigeroo
hát most eszek tegnapról 1 sütit, meg sül a krumplim a rezsón

tartár v. majonéz v. ketchup, nálad mi a nyerõ?
Aquir
igen, már dúdoltam karácsonyi dalokat :p 😊

ebédeltél már?

tigeroo
olyan semmise. minden délelõtt bekelett mennem a suliba, és délig táncoltunk. utána haza. bár nemvolt iskola, de emelett semmire sem volt idõm :l
sõt, ma kéne elkezdenem tanulni!

várod már a karácsonyt?
htr93
Köszönöm! feltwszem www.artagora.hu -ra. ha érdekel, ugyanaz a nick nevem.

Milyen volt a szünet?

Aquir
a fórum átméretezi, egyébként Photoshopban image-> image size, Paintben kép-> nyújtás-döntés, infrview képnézegetõben meg image/resize
(én meg a scrubs sorozatot szeretem, aki nem látta még, töltse :p)

miér?

htr93
Talán a jóbarátok.

Hogyan kell képet átméretezni?mármint 200 x valamennyirõl 1500 x valamennyire?

tigeroo
nem ,de már halottam róla :o)

kedvenc sorozat?
Aquir
bizony meg. nekem is tanulni kéne zh-kra.

nézed a family guy-t? :p

tigeroo
jah, bár õsziszünet van minden nap suliban voltam (szalagra készülünk)

megette a fene az egészet?😄
kulabácsi
sok span kevés barát, nehezen engedek magamhoz közel embereket...

végre péntek?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
erre én nem tudok választ adni😊

sok barát vagy sok span, kevés barát?
Barnabyka
tõled

Jó embernek tartod magadat?

kulabácsi
nemtom

mitõl lenne szar?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

qetuol
nincs

mitõl lenne jó kedvem?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

kulabácsi
áz

jó kedved van?

Barnabyka
aham amikor moziünnep van elindulok moziba de sose jutok be mert mindig biliárd vagy hasonló lesz helyette😄 (filmletöltés és sluszpassupsszt=) )

Nagyon illegális vagyok?😄

kulabácsi
nem voltam kb 5 éve

te gyakran jársz?

BB7
Mert erre fizet be a bizonyos korosztály akiknek csinálják!

Szereted a mozit?