Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új autó esetén: VOLKSWAGEN PASSAT CC 2.0 CR TDI BMT DSG
Te?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
autókereskedésben dolgozok.
ha lehetõséged lenne milyen autót vennél (kb. 13-15 millió Forintig)?
Ide mit lehet írni?
Mi leszel, ha nagy leszel?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Milyen az idõ felétek?
Kidiszíted a környékedet(házat, kaput) tojásokkal a hétvégére?
Te?
Hogyan lépsz fel a növekvõ benzin/diesel ár ellen?
Te?
Igen.
Nem.
2 és fél éve (esküvõn)
én sem járok.
Ha gyereket terveztek, akkor lányt, vagy fiút szeretnél? 😊
Dum spiro, spero.
Nem
fuu kb 8 éve
nem járok.
(Isten megbocsát Én nem)<#zavart1>#zavart1>
Na ugyanezeket kérdem én is.
Kérdések:
1. Megvagy keresztelve?
2. Hiszel Istenben?
3. Mikor voltál utoljára templomban?
4. Milyen gyakran jársz templomba?
Dum spiro, spero.
Szereted a lángost?
Budapest, vagy vidék?
Egyébként havonta egyszer.. maximum 2x.
Melyik dalt, zenét, reklám hanganyagot szoktad fütyürészni? 😄
Milyen gyakran jársz bulizni? (disco, kocsma,...)
Dum spiro, spero.
Sõtt szerintem több száz..
(Ahol nincs tesco, de van a 3 magyarból legalább egy) kapásból 3 ilyen is eszembe jutott, és csak itt a környéken)
Ressy: Nem generál ez semmit.. 😄 A bal oldali egy sima gomb, ugyanolyan, mint az eddigiek, a jobb oldaliban pedig össze vannak szedve a gombos kérdések, annyi különbséggel, hogy nem foglal annyi helyet, csak akkor, ha a füllel lenyitod õket.(És tényleg tetszik nekem is, nem hittem lyukasbográcsnak..
Úgy néz ki, hogy 15.-én beszáll a Tesco is az erzsébet utalvány elfogadó helyekhez..
Szerinted ez mennyire nagatív leépülést fog kiváltani a Cba,coop,és a Reálnál?
/Ismerjük el, a Tesco csak jobb.. :/ Bár van olyan település, ahol nincs tesco, csak a három fent említett üzletbõl legalább 1/
Keresztapa trilógiát szereted?
Kedvenc torta fajtád?
Dum spiro, spero.
Ha viszont kéne választanom ízesített sört, akkor citromosból rá esne a választásom. 😊
Jobb ez a szokatlanul erõs szél, mint a korábbi minusz 15-20 fok?
(nem fûtés szempontjából értem, hanem pl. ha biciglizel, vagy ha gyalogolsz.. Ha nem fujna a szél, de lefagynál, vagy ha nem lenne hideg, de alig tudnál haladni, és látni a sok portól? stb.. )
nem sok helyre, és csak kölnit viszek 😄
melyik a kedvenc sör márkád?
sáláláláláááá
Húsvétkor sok helyre mész locsolkodni? Szódát viszel? 😄
szereted az esõt?
sáláláláláááá
ha jó az idõ, akkor mi a kedvenc dolog amit csinálsz?
pred
Meddig lesz ilyen fos idõ?<#szomoru1>#szomoru1>
de jelenleg macskákat preferálom 😄 bár a kutyák hálásabb állatok 😊
mit gondolsz a Led zeppelinrõl?
sáláláláláááá
Van háziállatotok? Inkább a kutya, vagy a macska jön be?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Te konteós vagy?
Hiszel a konteókban, vagy elveted ezeket a témákat?
és te?
sáláláláláááá
Ültél már repülõn?
neked?
Mi lesz a vacsora?
Kocsis alreg vagy? 😄DD
neked?
sáláláláláááá
Milyen napod volt?
mcdonalds, burger king, vagy KFC? Esetleg egyik sem, és egy jó étterem?😊
sáláláláláááá
Voltál már kaszinóban?
Dum spiro, spero.
Én is évekkel ezelött.
Egyébként én eddig a Józsefvárosi piacon ettem a legeslegjobb gyrost, de szerintem máshol is van, csak én nem tudok róla. 😊
ON.
Szoktál híreket olvasni nézni, vagy nem, mert csak úgy is felidegesítenek?