98366
-
egyikőjük sem az, eladják a lelküket
van hiteled? -
nem. legtöbbjük nem az.
szerinted? -
Haláltòl.
Menőek az ügyvédek? -
hazafelé jövet egy cica a pláza mellett. kirakta valaki. legszívesebben haza hoztam volna.
mitől félsz a legjobban? -
egy válasz. vagyis pont hogy nem jött válasz :)
téged? -
Egyszer sem.
Mi szomorított el utoljára? -
a tenyeremet. bruhaha
hányszor utaztál már repülőn? -
kamionosjoe #78517 én is élek
ha ránézel a tenyeredre mit látsz? -
persze, eddig még nem haltam bele :D
te? -
Szeretek enni sajnos.
Egészségesen kajálsz? -
nem :D egyél lassabban :D
zabagép vagy? -
ki vagyok békülve a stílussal
érezted már úgy, hogy aki az emberi emésztőrendszert kitalálta (főleg a "20 perc után jelzem az agynak, h tele vagyok" trükkjét), annak bizony a jó édes anyucikáját? -
nem mindenhol.
szereted a western filmeket? -
elbasztam. 1:09-nél kellett volna kezdenie, így: (vagy sem?)
-
mindenütt ugyanazt a nicket használod? -
nem.
minek? -
T-rózsaszín, 30 mega papíron, gyakorlatilag inkább olyan 32
használsz eldobható email címeket? -
upc. nagyongyors.
neked? -
alternatív rock, a jófajtából. (avagy: nem Kispál
)
mennyire gyors neted van jelenleg? -
rock.
te? -
nem mondanám, végre hétvégén kipihentem magam
milyen zenei stílust kedvelsz leginkább? -
nincsenek ilyen szavak, mert én nem így gondolom :D
fáradt vagy? -
teszem azt, ha pistike elkezd nekem méreganyagokról (nem létező dolog) és tisztítókúrákról (nem létező dolog, csak a szervezetedet éhezteted, azért önt el mindenféle cuccal amitől jól érzed magad, h tudj kaját szerezni) beszélni, kb instant leszűröm h az illető nem a legfényesebb csillag az égen, avagy seggbuta, avagy amit mond, az egy nagy rakás lószar. vagy esetleg a "prémium" virsli, ami annyiban különbözik a simától, h rajta van a prémium szó, meg talán 1%-al kevesebb benne a disznósegglyuk, szóval szintúgy a rajta lévő szöveg egy nagy rakás lószar.
na, neked mik az ilyen szavak/kifejezések, amik instant ennek megállapítását váltják ki? -
ne értem a kérdést
feltennéd újra? :D -
nope
mik azok a szavak/kifejezések, amik azonnal aktiválják a beépített "lószarriasztódat"? (pl ha valaki méreganyagokról vagy tisztítókúráról beszél)
off: ezek a bográcsok életveszélyesek, nekem olyanhoz volt szerencsém, h egydimenziós józsika JÓL kizsírozta. nagyon, nagyon jól. de annyira jól, h egy erősebb széllökés és az alatta lévő méretes tűz következménye egy lángoló bogrács és sűrű "szedjétek le róla!" sikolyok voltak
-
Hasonlónak nem nevezném, de sulis dolog. Építészeti középsuliban tanultam, 3-ban az egyik gyakorlati órán készítenünk kellett egy 20x20-as betonkockát, amit aztán töréspróbának vetettünk alá. Volt mindenféle alapanyag, akármennyit használhattál, de csak azokat, semmi betonvas vagy erősítő nem lehetett benne. A mi 4 fős csoportunk olyan hígat csinált, hogy 2 hét alatt nem száradt ki (elszórakoztuk direkt, mindegy is), de a haveromék csoportja talált a teremben két jó vastag étkezési villát. Azt szépen keresztben összedrótozták és belesüllyesztették a betonkockába. Másnapra megszáradt, mentünk tesztelni és a sima betonkockára beállított gép 20 percnyi próbálkozás után egy végtelen jelzéssel adta tudtunkra, hogy haveromék feltalálták a törhetetlen betont. A tanár egy karóval díjazta a produkciójukat :D
Amúgy ilyen bográcsozás nálunk is volt, mi teledobáltuk kövekkel meg homokkal, aztán a tanárok jöttek sorba kóstolni, de nem ízlett nekik :D
Hivatalosan is mi voltunk a suli 40 éves fennállásának a legrosszabb osztálya, mind tanulmányi eredményt, mind a fegyelmet tekintve. De én javarészt inkább kimaradtam a húzós sztorikból.
szoktál menni szüretelni? -
Naszóval.Talán mint tudjátok vendéglátós iskola tanulója voltam.Van egy évenkénti rendezvény,amolyan diáknap ahol sok program van és minden osztálynak kell készítenie egy bogrács ételtlt,majd később ezt lepontozzák.Természetesen megy az ivászat stb......A szobatársam tartozott a leügyesebb osztályba(szakmunkás) és a legjobbak közt is a legjobb szakács volt.Annyira beivott,hogy mint a baszó récének olyan vörös volt már a feje az italtól.Rendesen főtt a kaja meg minden:)Most jut eszembe,bocs,gulyást készítettek nem paprikáskrumplit.Nah és alig égett a bogrács alatt a tűz.Gondolta egy kis gázolaj segít rajta.A gázolaj egy kettévágott kólás üvegben volt.Távolról rá akarta löttyinteni a tűzre de fogta és belement szinte az egész a kajábaXDNa most tudni kell,hogy minden éven a D-s azaz az Ő osztálya nyert eddig és tanároknak is hatalmas elvárásaik voltak.Namost a kaját meg kellett kóstolnunk,hogy mennyire lett olyan íze,esetleg ki lehet-e főzni belőle a gázolajat.Ekkor kóstoltam meg.Botrányos volt.De ment ám a röhögés.Jön a 3 zsűri,az egyik a saját gyaxi oktatójuk.Az is megkósolta és -10 pontot kaptak meg olyan lebaszástXDAnnyira röhögtünkXDNem merte a haver megmondani,hogy mi történt a kajával,csak annyit mondott,hogy ne kósolja meg mert nem lett jó.Még emlékszem a tanár szavaira.
----Norbiii.A kurva élet bassza meg mit tettél te ebbe?
Annyira röhögtünk mint az állat.Jah amúgy én nem abban az osztályban voltam,csak én is segítettem nekik,meg a bográcsuk is a miénk szomszédjában volt.Szép emlék:)Azóta is rengetegszer felemlegetjük.Azóta a srác Angliában dolgozik egy nagy étteremben szakácsként és egy nagyon ügyes szakács.
Volt hasonló eseted?Szitud?Valami égő esetleg kínos pillanatod az életedben? -
lolwut, naná hogy érdekel
-
Paprikáskrumpli.Gázolaj volt benne.Érdekes sztori.
Érdekel,hogyan került bele?És miért ettem belőle ennek ellenére? -
kibaszott kagyló. ételmérgezés, két napig mindenütt abszolút de oda nem illő dolgok jöttek ki belőlem, undorító, azóta a közelébe se megyek kagylónak, ha csak nem pizzán van.
neked? -
almáspite,fagyiszelet,minyon...na a minyon az amitől libabőrös leszek ha csak gondolok rá.Van még de most ennyi jutott eszembe.
Életed legrosszabb ételea amit valaha ettél?
Most arra gobdolok,hogy egy normális étel szarul elkészítve nem pedig arra h vmit kipróbáltál és nem ízlett.Elbaszott kaja,ki készítette,hol,mi volt az? -
Tiramisu, zserbó.
Neked? -
nem nagyon,de megeszem.
Olyan süti,édesség amit nagyon nem szeretsz? -
massa, mert kölyökképű és mosolygós. ráadásul a neve miatt a gesztenyemassza jut eszembe, ami kedvenc.
#78489 lustadifnyó :P
szereted a gesztenyepürét?
-
Nem igazán, csak szolidan egy két darab.
Kedvenc F1 versenyződ? -
a rajtot megszoktam nézni, az egész futam nekem unalmas
(felőlem nem muszáj használnod tageket, csak én meg lusta vagyok kimásolgatni az url-eket a hsz-ekből, 1-1 :D )
sok fekete ruhád van? -
igen, eltaláltad :D ha szépen megkérsz, megfontolom.
nézed a f1 futamot? -
gyros házilag
lustaságból nem használsz url tageket? -
sokat nézek, tojok rá, hogy neked bejön, nem jön, nekem vannak viccesek is.
nem kértem magyarázatot, csak tetszik, nem tetsziket.
mi lesz ebédre? -
(és h #78483 miért nem vicces (mert nincs jobb dolog, mint hajnali 4-kor humort elemezni), az szimplán annyi, h túlmagyarázzák a poént. soha se magyarázd meg a csattanót. az egész jól működne mondjuk egy na na na na na na na / BATMAN! szöveggel, és bár úgy is max egy erős közepes lenne, de legalább egy gyér mosolyt kicsalna a kétlábúból)