Naszóval.Talán mint tudjátok vendéglátós iskola tanulója voltam.Van egy évenkénti rendezvény,amolyan diáknap ahol sok program van és minden osztálynak kell készítenie egy bogrács ételtlt,majd később ezt lepontozzák.Természetesen megy az ivászat stb......A szobatársam tartozott a leügyesebb osztályba(szakmunkás) és a legjobbak közt is a legjobb szakács volt.Annyira beivott,hogy mint a baszó récének olyan vörös volt már a feje az italtól.Rendesen főtt a kaja meg minden:)Most jut eszembe,bocs,gulyást készítettek nem paprikáskrumplit.Nah és alig égett a bogrács alatt a tűz.Gondolta egy kis gázolaj segít rajta.A gázolaj egy kettévágott kólás üvegben volt.Távolról rá akarta löttyinteni a tűzre de fogta és belement szinte az egész a kajábaXDNa most tudni kell,hogy minden éven a D-s azaz az Ő osztálya nyert eddig és tanároknak is hatalmas elvárásaik voltak.Namost a kaját meg kellett kóstolnunk,hogy mennyire lett olyan íze,esetleg ki lehet-e főzni belőle a gázolajat.Ekkor kóstoltam meg.Botrányos volt.De ment ám a röhögés.Jön a 3 zsűri,az egyik a saját gyaxi oktatójuk.Az is megkósolta és -10 pontot kaptak meg olyan lebaszástXDAnnyira röhögtünkXDNem merte a haver megmondani,hogy mi történt a kajával,csak annyit mondott,hogy ne kósolja meg mert nem lett jó.Még emlékszem a tanár szavaira.
----Norbiii.A kurva élet bassza meg mit tettél te ebbe?
Annyira röhögtünk mint az állat.Jah amúgy én nem abban az osztályban voltam,csak én is segítettem nekik,meg a bográcsuk is a miénk szomszédjában volt.Szép emlék:)Azóta is rengetegszer felemlegetjük.Azóta a srác Angliában dolgozik egy nagy étteremben szakácsként és egy nagyon ügyes szakács.
Volt hasonló eseted?Szitud?Valami égő esetleg kínos pillanatod az életedben?