QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• ressy14
    Hasonlónak nem nevezném, de sulis dolog. Építészeti középsuliban tanultam, 3-ban az egyik gyakorlati órán készítenünk kellett egy 20x20-as betonkockát, amit aztán töréspróbának vetettünk alá. Volt mindenféle alapanyag, akármennyit használhattál, de csak azokat, semmi betonvas vagy erősítő nem lehetett benne. A mi 4 fős csoportunk olyan hígat csinált, hogy 2 hét alatt nem száradt ki (elszórakoztuk direkt, mindegy is), de a haveromék csoportja talált a teremben két jó vastag étkezési villát. Azt szépen keresztben összedrótozták és belesüllyesztették a betonkockába. Másnapra megszáradt, mentünk tesztelni és a sima betonkockára beállított gép 20 percnyi próbálkozás után egy végtelen jelzéssel adta tudtunkra, hogy haveromék feltalálták a törhetetlen betont. A tanár egy karóval díjazta a produkciójukat :D
    Amúgy ilyen bográcsozás nálunk is volt, mi teledobáltuk kövekkel meg homokkal, aztán a tanárok jöttek sorba kóstolni, de nem ízlett nekik :D
    Hivatalosan is mi voltunk a suli 40 éves fennállásának a legrosszabb osztálya, mind tanulmányi eredményt, mind a fegyelmet tekintve. De én javarészt inkább kimaradtam a húzós sztorikból.

szoktál menni szüretelni?