8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Cimbi #5238 ööö.. perverz kapitányok kíméljenek:)
-
#5237 A nyelvem rendelkezésedre áll eme nemes eseményre. :) -
Cimbi #5236 Oké ha sz..ba hagytok este csapatépítő latrina takarítást rendelek el. -
Cimbi #5235 meséljetek már mert ha továbbra is családi ényképalbumot kell nézzegetnem eret vágok -
Cimbi #5234 család -
Cimbi #5233 mért mi volt?
-
#5232 na hát ez az . mé' nem voltál ? pedig tudtunk volna jót pvpzni. így ehelyett beragadtunk Belizebe . qrva jó volt -
Cimbi #5231 Engem nem tudnak a leaderek küldözgetni mert én Admiráis vagyok:)
Ja sajnos tegnap nam voltam így nem tudtam beszámolni Lera újabb PB romboló akciójáról. -
#5230 Van egy új "JAIL" instance Santo Domingoban.
Elvileg a guild leadereknek joguk van mindenkit oda küldeni. Míg offlineok voltatok el is kezdték ÁBC sorrendben. Igaz Cimbi? :) -
Cimbi #5229 Jose Hovis néven ír a hivatalos fórumon?
-
Cimbi #5228 megkeresem a há...zacskót -
Cimbi #5227 Ja és szereztem olcsón 3 Mourdantott és kaptam hozzá grátiszba 1392 logs oakot és néhány ágyút -
#5226 aha . afkzunk SDben -
Cimbi #5225 Hi
Lesz este valami közös megmozdulás?
-
#5224 És hogy ne legyen annyira off:
http://www.totalwar.com/index.html?page=/en/communityandforums/empire.html&nav=/en/6/8/ -
#5223 A törtre is fel lehet tenni a modot. Én a magyarokkal, és a németekkel szoktam lenni.
Mindenképpen szerezd meg hozzá a kieget is (Kingdoms), mert az nagyon jól sikerült. Van négy külön nagy hadjárat: americas (hódítások, indiánok lemészárlása ágyúkkal), britannia (skócia, norvég hódítás, stb), crusades (jeruzsálem bevétele, miegymás), és a teutonok (német lovagrend, közép-eu). Ez az egyik a valaha volt legjobb kiegészítők közül. :)
Ha a pápás missziókat nem csinálod meg (néha eléggé belehajszol a nagy öldösésbe), akkor még a keresztes hadjárathoz való csatlakozással javíthatsz a helyzeten. De egy idő után ha nagyon leromlik, kitagad az egyház és a fél világ téged fog ölni. :)
-
#5222 Sajna tört verziósom van,nemtom rá tudok e pakolni modot.Most nagyon bejön ez igy anélkül is.
Most spanyol (miértisne :) ) oldalon harcolok.
Tegnap bevettem Jeruzsálemet.Télleg akkor mi van,ha a pápás missziókat nem csinálom meg?Én leszek a keresztesek célpontja? -
#5221 Azért tudom mennyi, mert 1400as a San Mateo hullja, nekem 8 item van benne (4 felszerelés, 3 general, 1 sail repair) és így jön ki az 1392. :)
Egyszerűen amim volt és szerváltam a tegnapi patch óta, az eltűnt. De közben a pénzt persze levonta a craftért, kitermelésért, stb. A labort is felszámolta. Szóval szopacs. -
mörrr #5220 Aszongya: "durván" 1392 logs, oak. Nem volt meg egy 30 centis darab?
Az ilyen bejelentéseknél szokott a rendőrség önbetörésre gondolni :). -
#5219 Gondoltam, gondoltam ... :D -
#5218 Én láttam Cimbit egy adag fával, nagy kincsesládával egy 3 Mordauntos flotta élén, széles vigyorral!
-
#5217 Az egyik legjobb!!! Én is szoktam tolni. Most épp a Deus Lo Vult 5.3-as modot nézegetem, de elég lassan gondolkozik a gép a körök végén. :( -
#5216 Na a mai patch után kiszabadultam, de ... :D
- 3 Mordaunt Fourth Rate deed
- 22 Cannon, Large
- pár small, és very small guns
- durván 1392 logs, oak
- +1 colossal hull
- és 170000 db
szépen eltűnt a raktáramból ... -
cain #5215 LOL -
Filder #5214 Miért meglepő az, hogy hajók tünnek el?
A bejárható terület egyik része a "Bemuda háromszög".
Szóval az a csoda, hogy csak kevés hajó tűnik el. -
#5213 Van még veszithető városunk?Nekem teljesen elment a kedvem az egésztől,amig ezeket az alap problémákat legyintéssel kezeli az FLS,addig nincs értelme az egész PB-nek.Beloggolok és még questelni se tudok,mert minden spanyol város PvP-ben,vagy a zónában.
Tegnap is jót Medieval 2-t játszottam,hogy az milyen jó stratégiai játék! -
#5212 És látom buktuk Puertot ... -
#5211 Ma megint patch lesz, mert ahogy látom kb. 100-an ragadtak bent OSen, kikötőben, egyéb helyeken. Ez a játszó 4000-es? :) közösség jelentős része. De még mindig tűnnek el hajók, stb. :) -
#5210 Ne használjátok a /spam commandot. Ez IS okozhatja a beragadást. -
#5209 ti már úgyis be vagytok spejzolva, nekem meg alig van pár darabom, szal ne sírjon a szád -
#5208 Tess:
Megjött Kata, annyi a Commendation-oknak. :) -
#5207 Egyelőre az a problémám, hogy beragadtam a loading screenre. :D
Az az új fícsör az új patchel jött, mert nem én vagyok az egyetlen. :) -
#5206 lol akkor csináljunk ott kalóz guildet és foglaljuk el az összes protot. aztán örülhetünk a server victorynak és linkelhetjük fórumra -
#5205 a spanyol EU szerveren van egy kalóom de ott még játékossal nem találkoztam.:) -
#5204 Az másik szerver :) -
#5203 naja a padló mintázatot párszor igen közelről megcsodálhattam :D
a végén lévő second rate-t is felvehetted volna :P -
Cimbi #5202 1 spanyol, 1 Francia, 1 Kalóz és 2 Brit kétszeres túlerő. -
Cimbi #5201 Azt elfelejteted hozzá addni hogy ott 5-n vannak. -
#5200 lehet sírni, este jövök -
#5199 Csak így lehet, különben lámpalázasak lennétek.
A blamás részeket természetesen kivágtam.
Így senki sem tudja meg, hogy milyen sokszor kamillázgattunk a padlón. :)