Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt említve alább egy crafter's haven nevû hely a weben, annak mi a pontos címe?
Jockey
jah igen kimaradt, Szal Roberts szerver

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
szia:-)
örülök hogy jössz, sztem ez le fog kötni, nagyon állat gém és a pvp része is klassznak tûnik amennyit láttam belõle, ha megvan account nevet írd be ide, felveszünk, van ventri is általába elég sokan vagyunk rajta
készülj fel nem egy Tabula szintû action, de annál mélyebb tartalom..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Vazz! 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Igen, mindenki itt van a Roberts szerver spanyol oldalán. 😊

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Rush,Jockey lassan érkezem PotBS-ba<#zavart1>Jól tudom hogy a Roberts szerveren vagytok?+ még annyi d2d.comról nekem sikerült sima(nem dombor,Budapest Bankos)kártyával leszedni a gémet.Majd irok ha be tudok logolni,addig is jó szelet mindenkinek<#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Forolto
Megvan az 50-es hajóm!

Eszméletlen,Mignone Privateer Indiaman.46,52-es dps!28,91sec es reload time.Ez szakítani fog.

Torzonborz
nyugodtan próbálgasd a skilleket úgyis lehet szerezni respecet szóval ez nem probléma. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Teljesen rád van bízva.Vannak csapatbuffos elosztások,közelharci és távoli puffogtató.Nézd meg van-e online ember.Aki itt van az tuti csücsül a munkahelyén és fórumozik,vagy szörföl a neten.végsõ esetben dolgozik. 😛

Egy tapasztalt Privateer esetleg aki elárulná, hogy érdemes felvenni a skilleket nem költenék újraelosztásra ha nem muszáj😊
Üdv !

Mallasorte Albritzi vagyok van valaki serveren a los conqiestadores-bõl?
Forolto
Nem beszélve a naval skillrõl...gyorsabb reload,pontosabb tüzelés.De mondjuk sok lúd disznót gyõz alapon egyedül semmire nem megy.

Hat Invicible egy fregattba olyan masszivan belever egy sortuzzel, hogy kov tuzelesre mar a hull-t apritana! Raadasul piszok messzire el tud loni...
Forolto
Addig elámul az ellenség a szépségén és szétlövik.😊

Fritz Von...
Invincible 1st rate legerõsebb ágyúinak 81,9 sec a reloadja.. 😊

Forolto
Azért nézve ezt a táblázatot a SOL dps-e elmarad.a Reload pedig szörnyû.Amig ez megtöli az ágyúit el is süllyesztik.

Fritz Von...
Itt jártam, és innen a spanyol tengerészeti mániám.

http://www.museumaritimbarcelona.com

Ha arra jár bárki (Lloret de Mar nyaralás pl), mindenképp látogassa meg Barcelonában ezt a helyet. Ajánlom figyelmetekbe a Royal Galley-t, ami az 1571es csata zászlóshajója volt. Itt van kiállítva. Hihetetlen élmény!

Na sikerült pótolnom a fórum olvasási lemaradásomat, így most reagálok. Akinek large outfitting kell, keressen ingame mert tudok gyáratni, hull, ágyú, sail van. Név szerint Bandino Anteras.
Forolto
õõõõ várj,ha nem adta meg magát,akkor hogyan vontatták? 😛
Én is azt írtam a vihar okozta a vesztét.

Forolto
huhh köszi,Megtaláltad a legnagyobb dps-t adó hajót? (SOL és class spec kizárva)

Fritz Von...
Persze, csak azt hittem, hogy alt. 😊 Perpill állnak a szerverek egyébként.

Jut eszembe, elképzelhetõ, hogy nekem is jön még egy régi haver Eq2bõl, tegnap beszéltem vele msn-en. Duu, neked ismerõs lesz: Zofius. 😊

Fritz Von...
Nem adta meg magát, hanem amikor vontatták befelé, mint trófeát, akkkor egy viharban süllyedt el.

a.carkey

A medve nem játék.

Forolto
Ez a táblázat hun találhato a neten?

Forolto
Hmmm eredendõen a hajó 112 ágyúsra lett tervezve végul 1805-ben 136 ágyúval harcolt (32-36, 34-24, 36-12, 18-8, 10-24mortars,
and 6 esmeriles).

A csatában ugy se süllyedt el,hogy 4 angol vette körül.Elfoglalták,de egy viharban adta meg magát.Azóta ujraépítették a guglben meg lehet nézni.

Fritz Von...
Jól fel kell építeni a craftot és utána már csak a gombokat kell nyomkodni. 😄DDDDD

Kata
Én is most irodában vagyok, lopva olvasok, írok.

Csodálkozom én is, mennyi dologtalan ember van, akiknek telik havi elõfizetésre. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Megnézve a crafter's heavenen a legerõsebbre alakított!!!, max outfittinges (huge 3as!) speedes defiant IS sokkal kisebbet sebez, mint egy full speedes triton és lassabb is nála! Sõt, ha a tritont nem speedre alakítjuk hanem páncélzatra, akkor 0.75-el lesz kevesebb a speedje, de fordulásban, armorban, mind verni fogja!

Ha meg már mixeled a defit, azonnal veszít az értékeibõl. Ja, és a Triton ezt 35ön tudja, nem 45ön ...

Defiant

Triton Speed

Triton Armored

és végül Defiant Armored

A medve nem játék.

Ismerõs! Több mmo ba is tolta, megtetszett neki egyellõre a buddy keyemmel tolja, de befizet rá...
Ventrire is tud jönni, szerintem hasznos tagja lesz a guildnek!
Fritz Von...
Én azon gondolkozom, hogy ha kész lesz a honlapunk, akkor kéne egy történelmi áttekintõ rovat is bele. 😊
Nézegetem ezt a hajómodelles oldalt, és vannak egészen megdöbbentõ adatok rajta. Utána fogok mindennek olvasni.

Ilyen apróságok: az elsõ 3 ágyúsoros angol hajó ugyanúgy a galleonok mintájára készült. Teljes a hasonlóság a San Mateoval. A valaha volt legnagyobb vitorlás hadihajót a spanyolok építették, Santisima Trinidad néven, az 1700-as évek második felében.
Az egyetlen 4 ágyúsoros vitorlás volt, 144!!!! ágyúval a fedélzeten. A trafalgari csatában is óriási szerepet játszott, végül óriási csatában 4 angol hajó tudta csak legyûrni, egy 64, két 74 és egy 98 ágyús SOL.

Forolto
Only forum. 😊

Itt ülök az irodában és nincs kedvem dolgozni.😊 (pedig kéne)

Csodálkozom milyen sokan vannak akik napközben is tolják orrba szájba!
Melóból toljátok vagy mi? 😛
Nem akarja valaki az én karaktereimet is felfarmolni? ;-)
Forolto
Na ez az.😊 Szerintem ilyen hajót nem bermudák farmolására használsz.😊
Mondom itt a harcmodor a lényeg,elfogóvadász ez a szerepe,de megállni és face to face harcolni van jobb.😊

Fritz Von...
Szerverdown és munka idejére:

http://www.modelshipmaster.com/products/tall_ships/index.htm

Egyre inkább kezdek rajta gondolkozni, hogy kéne ilyen hajómodelleket építeni. 😊

oksa akkor betolom a 40-et estére és összehozzuk a dolgot
Forolto
szerintem a defiant átmeneti hajó még,de tökéletes hadihajó.A MC verziója pedig felveszi a harcot a Hercules-el is.
Harcmodor itt a lényeg,én nem akarok lavírozni igy nem lesz triton-om.

a.carkey
Meghogy milyen ágyúval lõnek.

A medve nem játék.

a.carkey
Most tényleg levágták a szervereket.

A medve nem játék.

a.carkey
A sérülés nem igazán függ attól hogy huge vagy large a hajó, hanem a skilljeidtõl, védelmedtõl.

A medve nem játék.

Torzonborz
mindhárom alatt az upgrade típust értettem tehát gun/sail/hull 😊
sebzés, reload és forulékonyság a célom. nem igazán szoktam messzirõl lövöldözni .

Forolto
Felesleges,kicsi hajó (large hull-ja van csak) könnyen sérül,annak ellenére is,hogy nagyobb az armorja.Rossz a gyorsulása és a 12 fontos ágyúi kicsik ilyen szinten.A defiantnak is 14 fontos van.
Harcmodorodtól függ kell-e.Én tuti nem csinálok Triton-t,még a saját részre készített cerberus-okat is eladtam,már csak a xebec van meg,de azt is árulom.Nem az én stílusom.Persze aki ezt szereti annak jó,de olyan kisebbségi érzésem lenne a sok Huge hajó között.😊

Fritz Von...
Még senki sem lvl 48! 😄

a.carkey
Ja és upgradelve nekem 15.35ös turnje (és ugye upgrade nélkül 22es a speedje). 39et sebeznek a legnagyobb ágyúi/ágyú és már most 2000 felett van a hullja, pedig még nem vagyok L48.
900 az alapsebzésem per oldal 100 yardon belülrõl ...

A medve nem játék.

a.carkey
A defiant huge hajó, a triton large. Upgradebol 35ön már megvan az összes. Hugeból? 😊

Jelenleg 22es a speedem a tritonnal szélben ZÉRÓ speed upgraddel ... A Defiantot meg el lehet majd dobni 50en, a Triton tökéletes pvp hajó lesz szinte végig a 17.50es speedjével és a 11.75ös turnjével!

Egyetlen hátránya a raktér, az biza kicsi ...

A medve nem játék.

Forolto
Persze,hogy jobb,de õ írta,hogy mindhárom kell neki.Nekem is raiders van,mivel szívesen boarding-olok is,ha közel vagyok.A hajózó skilljeim is ugy vannak alakítva,hogy közelrõl legyek hatásos és könnyebben elkapjam a fedélzetes csatát.

Fritz Von...
De mindegy is, nekem megvan már az álmaim hajója.

http://www.tallshipmodels.com/galleryphotos/sanmateo1.jpg

😊

Fritz Von...
Viszont a Triton upgradelve elképzelhetetlen sebességgel hasít!!! 😊

Fritz Von...
Ezkiez? 😊

Forolto
Warbar,

Ha olvasod a fórumot.Ne vegyél hajót!A Defiant upgrade-elve majdnem olyan sebességgel hasít,mint Triton.
Este hazamegyek és megcsináljuk az upgradeket.

Szerintem generalba:Ares cannon,Extra powder,Hercules hull
ágyú:Huge wadding
hull:Armor planking
sail:Speed rig

Mákod van,mert lvl40-tõl van nagyobb szintû upgrade-ek.