8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5278 Hát nem semmi, már vagy 5 órája folyamatosan patchel. -
Jostee #5277 Sziaszok! Szeretnék kérni valakitől egy trial kulcsot, mert nagyon érdekel a játék, de nem merem láthatatlanban megvenni. Légyszíves valaki küldjön egy kulcsot, előre is köszönöm! -
#5276 Énisénisénis! No, nem spammelek többet ígérem. -
stuka85 #5275 akkor csak előfizetőktől lehet trial kulcsot kérni?
-
#5274 Köszi kódot! Most éppen patchel, meg még fog is egy pár óráig.. pedig én meg már örültem, hogy csak 2gb a kliens -
Cepheus #5273 Baliqueznek küldtem -
Baliquez #5272 Kérek szépen én is egy trial kódot. Köszönöm. -
Burca #5271 Kuldtem Mr Hydenak -
#5270 Hmm, én még nem kaptam, küldene valaki? :) -
gstup #5269 ok,viszont szerintem csak holnap megyek,mert még 9 óra mire letölti a launchpad... -
#5268 Roberts EU. Spanyol oldalon. Aki nem oda jön az csobbanni fog
/nagyongonoszvigyor -
gstup #5267 Melyik szerveren van magyar klán? -
#5266 De, beteszem őket egy csokorba. :)
(Privi ment a trial kulcsokkal) -
#5265 Köszi előre is, hogy megtisztelsz egy kulccsal. -
#5264 Izé, az "Őket kérném, hogy priviben keressék meg Torzonorz-t." után lemaradt a: -
#5263 Este küldök kódokat gstup-nak és Scotty99-nek.
Tehát még maradt: Alice Sabbat, Mr Hyde és Gyadi. Őket kérném, hogy priviben keressék meg Torzonorz-t.
Viccet félretéve: Szvsz az lesz a legegyszerűbb, ha az aktív játékosok „lefoglalják” maguknak az adott trialos emberkét és ezt visszajelzik priviben és itt a fórumon is.
Így legalább nem szórjuk ki egyszerre az összes kulcsot 3-4 emberre.
Jobb ötlet esetén jöhetnek a levélbombák. :) -
#5262 én tegnap assasin creed-el nyomultam egy picit és utána menekülés otthonról húsvét napján cimű mesét néztük meg.:) -
#5261 tudom. el is picsáztunk egy angol bagázst Bridgetownál. jó móka volt. mondjuk a fele meglógott de akkor is :D -
#5260 Duu,de látod mennyi ember jönne a játékba,örüljünk nekije.:P
egyébként tennap 13 online ember volt. :) -
#5259 nem azt mondtam hogy ne írjanak ide csak azt hogy ne spammeljék tele a topikot. éééérteeeem ? :D
ja Fritz a klán fórumba nem akarod egy külön topikba betenni az eddigi videókat ? :) -
#5258 Duuu,ha neked se lenne accountod,hova írnál?:P
Egyébként is ott a klánfórum.:D
Sja Fritz grat a videókért,de sajna a szereplésemért jogdíjjat fogok felszámolni.:P Valami jó szinészgázsi kell nekem.:) -
#5257 A trial kulcs kérőket szépen megkérném hogy ne spammeljék tele a fórumot ! :) -
#5256 Achtung!
Az előfizetők már tudnak trial kulcsokat generálni.
Most mennem kell, de este tudok adni 2 kulcsot.
-
#5255 Engem is megtisztelne majd valaki egy trail kóddal, ha szépen kérem? :)
Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a gamma a BETA óta.
Előre is köszi. -
#5254 Nekem is tudna valaki küldeni egy trialt? szívesen kipróbálnám, mielött esetleg megvenném. -
#5253 A FRAPS-al
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059515026&no=5139]#5139[/URL] -
#5252 mivel rögzíted a csatákat? érdekelne engem is iyen fasza kis felvételi lehetőség -
gstup #5251 És engem is megdobhatna vlki egy kulcssal!Előre is thx
Üdv Mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket! -
gstup #5250 LoL -
#5249 A mai szösszenet mottója:
[URL=http://fritz.axo.hu/core/potbs/potbs6.wmv]"Összeakadtatok? Nem b+, hajót szállítok!"[/URL] -
Alice Sabbat #5248 majd ha valaki lenne olyan kedves én is hálás lennék egy Trial Kulcsért ... -
#5247 Tudok majd adni, de csak hétfőn fog elkezdődni a trial és mi is csak akkor kapjuk meg a kódokat. -
#5246 Ha valakinek akad még olyan trialja, amit nem ígért el másnak, akkor szívesen fogadnám, amikor elérhető lesz.
Előre is köszi! -
gstup #5245 Sziasztok!
Na végre,erre vártam...Vlki tudna majd küldeni?Vagy hogy is fog működni?
Üdv Mindenkinek
Betában GoldMarten voltam -
#5244 hamarosan lesz trial. lehet majd hívogatni cimborákat agyútölteléknek :D -
#5243 Sokan vagytok, sírhattok. Titeket meghallanak. :) -
Burca #5242 Akkor most mi NO-k is sirhatunk ?:) -
#5241 Jaja, MC Corsair Xebec, mert nem tudtam kihozni a tritont SanJuanból. :)
Mondjuk az a duett elég kemény volt a másik xebec ellen. Ha nem jön oda az angol másik kishajó (talán Hermes), akkor simán megölöm. 1vs1ben az FT jelentősen erősebb a navynál. -
#5240 elindultunk dely hevy, 2 triton, conq sleek meg valami corsai xebec (vagy mi a szar volt fritz ladikja:-)), előszőr san juan környkénén nézegettük a kalózokat ott volt 1 6os group pár sol-al meg 2-3 csellengő. Mivel ezek erősnek tüntek lementünk Belize-hez, ahol kb 15 angol volt de nem fullos groupokkal. Mi kemények voltunk és bementünk (Kis spanyol segítséggel, jött egy 6fős csapat)belize elé és tök keményen álltunk előtte húztunk egy solonka hitt angolt az hozott magával 1sol-t 2 defit 1 delyt meg kissebb szarokat itt persze esélytelenek voltunk hamar kiderült Hozé vagy bandra 160struktúrával lépett meg Fritz a ladikkal meg keringőzött egy angol kisladikkal de árfordultak a nagyok így ő is fél negyed vitorlával de lelépett azátn beragadtunk belize-be ennyi:-) -
Burca #5239 Jose KeMa neven ir forumra
Hovis az valami angol csavo (Alvaro Mendoza)