8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Jerol #5318 Egyébként nem tudom mit sírnak, az FLS végre megcsinálta a kaszt balance-t :D -
#5317 Én mindig tudtam használni FTvel az Alexet, de nem használtam, mert elárultam volna magam, de főleg azért, mert nem tetszett a hátsórésze. -
Cimbi #5316 Remélem a navym megkapta az FT expert skilleket, a kalóz hajó foglaló és damgage növelő skilleket és a privi privacy skilleket:)
Egyébként elég unalmas már az FLS szívasuk az előfizetőket című szórakozásuk össze kéne fogni playereknek és elmondani hogy mi a véleményünk a kereskedelemről,a lootról,a bundelről.Sztem mindegy melyik nationben játszol ugyanaz mindenkinek a vélaménye. -
Jerol #5315 Mondjuk furcsa volt hogy a privimnek egyel több a DR-je, ami ugye navy skill :) -
#5314 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Diego ezt olvastad?
All you level 50 FTers, Privvies, and Rats should have used that moment to put yourself in an Alex. =P
We also got all the Claim Prize Skills, but not the pirate ones. Boooo.
And yeah, I bugged it.
-
#5313 Hagyjátok ma a játékot!
40 dbt dob 1 kurva L50 hajó ... -
#5312 Holnap fellépek, és megnézem mit alkottak. Mert attól félek, hogy az lesz, mint legutóbb. (Akkor patch napján "csak" 550k körüli összeget buktam pénzben, hajódeedben, anyagban, cannon, largeokban, zinkben, lignumban, logs,oakban, stb., amiből ugyan visszajött 90k, de közben kiderült, hogy még egy hajóm volt AHban amiért nem jött pénz, úgyhogy maradt az 550k. Ja és beragadtam fél napra Havanaban a boltba.) -
#5311 De hallod a mai patchben minden buff minden pennant bekeveredett igy össze-vissza vannak a skillek,le is zárták a szervereket.:) -
Cimbi #5310 Akkor kuka a játék, gyakorlatilag a navyn kívül elegendő hajója pvphez senkinek sem lesz(navynek is pennantból:D) -
#5309 Na akkor a jó öreg szabály lép életbe:
SOE játékkal, patch napján ... (tudjátok). :) -
#5308 Ezt lesöprik,mint mindent a játékban.Egyébként is tudod,hogy egy javitás további hibát generál,csak tényleg miért nincs tesztelve?
Na kiváncsi vagyok én erre a patchre. -
#5307 Mármint pénzre ... -
#5306 Megkaptuk a kalóz módosítót. -
#5305 LOL!
Ez sem durva!
"Today after patch 1.2.82.0
...
Everyone became everything. If you check your captain skills under the skill tree... you are a pirate/no/pvt/and freetrader...getting all buffs, and (debuffs to gold...grr) from each.
My Naval officer is collecting pennants using the pvt and freetrader pennant skills...."
"I am glad this happened now it shows that they are truly not testing this **** as it is released. Rusty posted in 1 thread he could have had hired 3 other people testing issues and not found scuttlebug. Well I see it this way.
1. Your Patches Flat out Suck.
a. Bugged
b. Un-Tested
c. Poor Timing
2. You have the Game down every other day it seems.
3. Game Lags or is down or just plain crashes (FRI, SAT, SUN)
And now since you see how bad you are doing lets let the customers start to test a little more for us.
I'll pass." -
#5304 Büdös patkányok!Ennyire szemetek?
ha igaz,akkor felejtsétek el a 2nd rate-es hajókat. -
#5303 "Locked"-ek a szerverek, szóval lehet. De nem biztos :) -
Jerol #5302 Sziasztok, azoknak akik melóznak és még nem léptek be a mai patch után: A nyomi FLS sunyi módon visszavette a lootot, SD questben és OS-en is az 50-es hajók 130-190 db-t dobnak és mintha kevesebb junk is esne... Remélem ez csak valami bug... -
Cimbi #5301 A számolás miatt:) -
Cimbi #5300 Sziasztok
A hétvégén nem leszek talán csak Vasárnap adjatok a szuty...k.(ööö sorry Lera) -
#5299 nincs elöl ágyúja.Szerintem már ez eldönti a kérdést PvPben.:)
Most sajna nemtom mennyi a kettő hajó speedje,de ha már hajónál tartunk és PvP.
Ha elfogó hajót akarsz akkor felejtsd el mindkettő hajót.
Minerva lenne a te hajód.
Én azért használok Herculest,mert 2 deed-et gyártottam,ki akartam próbálni és egy el van rakva majd egyszer az MC Herculesnek.:) -
#5298 akkor menjünk méginkább bele:
Mi a jobb egy conq sleek vagy sima hercules?
conq sleek gyors szarabbul fordul kicsit mint a herc, nincs elöl ágyuja
herc lassú, picit nagyobb csak az armourja (gyak. elenyésző) viszot van elől ágyuja
ha összekarunk egy sima herc-t az mennyibe jönne ki? az már 2 deedet adna?
-
#5297 A sima herculesnek emelték a speedjét kemény EGY pontal.:) -
#5296 Inkább egy Hercules.A H.Deli jó erős,de szenvedni fogsz.
A hercules igaz scout hajó,de kellemes lett a patch óta,de nem egy Deli páncélzatú.
Bár attól függ mire akarod használni.
PvP:Hercules PB:Deli. -
#5295 sima hercules nagyon lassú, mondjuk a heavy is, és scout hajó
no most mi a rákot csináljak egy döglassú scout hajóval még ha jól is fordul?:)
heavy herc legelább armour szempontjából tápos
no nemtom akkor mi a rák legyen..:( -
#5294 Ez ollan mint a többi refites hajó.
Végy elösször egy Herculest és adj hozzá néhány cuccot,mint például Bundle-t és kész a használhatattlan Heavy Hercules.Utána elmész SJ-be kiváltod a writ-et asszem 20 vagy 30 royal és összerakatod és kész a használható hajó. -
#5293 1 db hv hercules lesz abból a pénzből . de ha rám hallgatsz akkor inkább sima herculest vagy hv delit szerzel be . olcsóbbak jók és több durát tudsz összepakolni. hv hercules nem rossz hajó de ennyi pénzt egyáltalán nem ér meg főleg hogy csak 3 durája van. -
#5292 jah 0 pontod van ? hááát ha sokan declineoznak elötted akkor talán igen :D -
#5291 fel van szerelve, akérdés, hogy beférek-e 0 contested ponttal?!? :-p
-
#5290 aucs
akkor nemtom hogy lesz, mivel az elmúlt 3napban nem voltam, így 1 db pontom nem lesz pb csatához, solóba meg mit vagánykodjak OS-en?:P
Amúgy grati, egész gyorsan felrántottad a navy altot, kár, hogy jelenleg privateer hiány van..:-)
mindenesetre én továbbra is maradok privateer-él.
Egy kérdés, mondtátok, hogy hercules heavy-hez kell bundle vagy mi a rák, amivel összesen 500k körül jönne ki egy hercules. A kérdésem az lenne, hogy ez 2 deedet ad vagy? mert recepteknél ha jól emlékszem 2 deedet ad a cucc..
vagy hogy van ez? -
#5289 szereld fel a hv delit és gyere port csatázni. ott lesznek a spanyolok ( ceio ) szóval tuti jó móka lesz :D -
#5288 Szabdal ma este 2 portcsata is lesz,elég keményen képviseltetni fogjuk magunkat valamelyik csatában.Végre elpicsázzuk az angolokat.A maradék,beleértve engem is,húzom a navalomat.1 szint kell és már megvan az altkarim is 50.:) -
#5287 ma este masszív pvp-ért szeretnék véghez vinni, mivel az elmúlt napokba nem tudtam online lenni
a saját setup továbbra is a conq sleek, 7körül sztem márn leszek vagy lehet hamarabb is, várok minden kedves hajótulajdonost.. :-)Ö -
#5286 Nekem is van 3 kulcsom,de én a klánközösbe dobom és annak adom akit kiválaszt a klán vagy mittudomén,kérem kapcsolja ki. -
mörrr #5285 Na ha kell vkiek még kulcs, szóljon. 2 dolog kell hozzá. írja le ide a fórumba, hogy: "Cselekvőképességem tudatába kijelentem, Spanyol oldalhoz csatlakozom, a trial végéig 50-es leszek és ha nem folytatom az összegyűjtött ingóságaimat odaadom egy LosConqustadorosnak!" :). Illetve adjon egy valid email(!) címet. Első 3 aki teljesíti, kapja. Léccíves akinek van, ne vegye el mástól lehetőséget. Na harr, harr... -
Rushmachine #5284 Aha Jaja,Aha Jaja .Szerintem annyira durva,hogy már nem is igaz ::D
Szerintem ...... Szíjjel lövök mindenkit
R -
#5283 Pedig tévedsz. Ez már késői béta. -
#5282 Na hát az biztos hogy ez nem az én játékom :) -amúgy nekem olyan érzésem van, mintha egy korai bétában lévő játékkal játszanék. -
gstup #5281 Elsőre nem sok minden változott!:( Másnak is vagy csak nálam fagy le a játék bizonyos időközönként? -
#5280 ha lassan jön a patch indítsátok újra a launchert. néha segít. hiába soe ... :/ -
gstup #5279 Annál jóval több lesz,nekem kb összesen úgy 16-18 órát patchelt!