Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azért megkockáztatnám egy lõvést,hogy lelassítsam,minthogy esélye legyen utolérni.A 2 perc azért hosszú idõ,nem is beszélve az ellen buffjairól.
potb zene
annyi, hogy a mi esetunkben a "Britannia" szavakat ki kene cserelni Hispania -ra!! :-))) hehe
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem sima Stralsund-om volt és ahhoz már nem fájt a fogam,hogy csak egy MC-be üljek.Kellett egy jobb tûzerejû erõsebb hajó,ezért lett Defiant,amiben nem csalódtam,csak több hajót ki akarok próbálni és ha PvP lesz akkor nem fogm bánni,ha egyik másik megfeneklik.A lomhasága zavar egy picit.
Hazamegyek meg is épitek egyet,a nagyrésze meg is van már,mivel a Conq anyagaival is szinte megegyeznek.(4 ágyúval kevesebb.)
Igy 50-ig két hajóm van,ott meg újabb kérdés fog felmerülni,na akkor mit is?
Tegnap lebeszéltek a Privateer Indiaman-ról,mert bugos.A Hercules Heavy lenne ideális,de az ismét lomha mint a dög.
Ehhhh...felhúzom a navalt és akkor lesz SOL-om.😛
Ha fellövik a jelzõrakétát, akkor mások is bemehetnek, nem?
A Deliverance elülsõ ágyúi engem nem hoznak lázba, mivel az oldalsó ütegekhez képest csak jelentéktelen sérülést tudnak okozni.
De ezt leszámítva azért karácsonyra elfogadnék egyet. 😊
(Hallod, Fritz drusza?) <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
spain
vagy csak erdekessegnek ha mar spanyol oldalon vagyunk.
Anno Plusika vadaszta le valahonnan!
Anno betaban nekem jobban bejott Conq. mint Deliverance.
De, most az adatok alapjan abszolut a Deliv.-re voksolnek. Szerintem arra gyurj ra!
En is lvl50ig tervezem stralsund MC-vel. Csakis akkor valtanek ha guild/spanyol erdek ugy kivanja. Port battlera es pvp-re!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A defiant nagyon jó hajó,tipikus tank.Nagyon erõs és nagyon erõs a tûzereje a 14 fontos ágyúval,de marhalassú lomha és a fordulás is nehézkes vele.
Eddig úgy gondoltam,hogy kibírom 45 ig és beülök egy Conq.-ba,de most láttam a Deliverance fregattot.
Elbizonytalanított,nem lenne e jobb 43-on már beülni ebbe?Ugyanúgy 14 fontos ágyúi vannak mint a a Conq-ban de sokkal több embere van és ami nagyon fontos 265-ös raktere van.A speedje 15.50 a conq nak 15.25 alapban.Fordulása 10.35 Conq nak 9.00 alapban.S még egy fontos dolog a Delivernek ELÖLRE IS van ágyúja a Conq-nak csak hátra.
Az armorja is közelít egymáshoz 1900 ill 2000.
Tökre nemtom most mi legyen.
A betások mit tudnak mondani a két hajóról?
Azé be voltam kakilva,mikor ott álltam Camp.-nél egyszál atlas-al, teli ágyúval,mikor PvP terület lett. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Néha azért voltak koccanások, itt éppen betétlapot cserélünk. 😊

többit Fritz kolléga elmondta ami még a lényeg ls ez tetszik pvpban : nem Te számítasz mint máshol hanem a nemzet melynek oldalán harcba szállsz. itt egyedül semmire se mész max ha kalóz vagy de az sem tud beleszólni a világ dolgaiba.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A pve rész jelenleg a leggyengébb pontja a játéknak, az elsõ nagy patch ezt fogja orvosolni, pont azért, hogy high lvlen is legyenek jó dolgok, mint pl kincskeresés, stb.
A játék havidíja a "szokásos" 14,99 USD.
Mi ösztönzi a játékost arra hogy pvp-zzen, milyen jutalmak vannak pvpért, mennyire változatos a pvp rendszer, nem insta rendszerû ugye? Bg-k hogyan vannak felépítve? A pve rész is élvezhetõ akár high lvl karival is?Végül mennyi a játék havidíja? Köszi a segítséget elõre is😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Google-el csak promóciós videókat találtam, amik semmivel sem visznek közelebb az igazsághoz.
Egy rövid ingame múvi meg a #4375-ön kamillázik.
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Csigazabálók ólálkodtak a rebel agent-nél havannán ,gyerekek jó lesz odafigyelni,mert segbekapnak minket a franciák.
Kezdenek feljönni ,mint a talajvíz
Bandras ha ezt olvasod ,nyomd már el a hír El diablo-nak,mert hajnalban nem volt fent és nekem sûrû progim lesz egész szombaton ,nem hiszem,hogy leszek.
Thx a lot
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Miután végeztél és leadtad a küldetést, ugyanannál az NPC-nél felvehetsz egy következõt (a Shop sarkánál álló nõ), amely nem áll másból mint egy kis kardozásból: egy mogorva bácsi azt állítja, hogy tõle vetted el a falábat, és neked ront.
Miután sikeresen lekaszaboltad, leadod a küldetést, majd átvágtázol San Juanba a tailorhoz, és kicserélheted lábra.
[/cserf][/fülünyúl]
Ez meg ,hogy nekem 2 fonttal nagyobb ágyuim vannak bi bi bi ez az ovodában jó volt.Mindenki idítson,vegyen,építsen olyan hajót ami a profiljának megfelelõ és abból hozza ki a maximumot.!
Csóközönvíz
R
Örülünk neked ,gyere gyere....kibasz jó a játék 😄
Van ventri minden...
R
Egy grafikonos megjelenés alapján a damage eloszlásnál a Triton jobb.
DE!
A range alapján a defiant több sebzést ad 440 yardon. 😊
Csak hogy kötekedjek.😛