Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessék skubizni a web oldalunkat,aki csatlakotik hozzánk annak ilyen szép weboldalon csacsog vissza majd a karakterének a buksija.Az enyém má fent van, szóval lehet,nézelõdni.Folyamatos update lesz,Kétit kell zavarni ezzel.!
A guild tagoknak meg web oldalunk fórumán AZONNAL regisztrálni!!!!!!!!!!Belsõ fórumot elkezdeni infó cserére használni,azé van.Az sg csak az újoncok informálására használni !!
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Mondom a feltételeket,elsõsorban vedd +,másodsorban játszál vele,haramd sorban ? ? ? nincs harmadsorban..............<#lama>
R

hali. igaz még csak úton van a játék, de hol tudok csatlakozni a klánhoz/ vannak feltételek?
nemhittem hogy valami még feldob de ez a videó na ez nálam 5 perces fetrengés a röhögéstõl a földön 😊
LSSAHPAUL
😄😄😄 absolute helytálló az észrevételed.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Fritz Von...
Mondjuk a feji adottságait nézve az énekesnek, ez Aerosmith Tyler + Mick Jagger szája összeadva.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kata
nem, ez viagrás usánka

[/cserf][/fülünyúl]

fülünyúl???
Kata
😄DD Ez lesz a klánvideó!

[/cserf][/fülünyúl]

Hogy illethetnék az "ez" szóval egy hölgyet, különösen õt, ki e remek weboldalt összeszobrászta? 😊
Szóval természetesen a mûre gondoltam, bár nem kétlem, alkotója hasonló jelzõket érdemel 😊
Ezt nem hagyhatom ki, a "los conquistadores" ra kerestem a youtubeon 😊 1. helyen ezt hozza több mint 1 millkós nézettséggel.
Gratula<#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Forolto
Most mondj valamit.Volt egy kollégám,aki a szülinapján mindig kifakadt,hogy miért ünnepeljük azt,hogy 1 évvel idõsebb. 😊 Most még az FLS is.😊

Fritz Von...
Akkor boldog Szülinapot! 😊

Igen igen tanár úr ,ez nagyon tetszett nekem is
Jól lesz ez a gém én má látom 😛
R<#lama>

Torzonborz
jaja ilyet még nem kaptam más játékfejlesztõ cégtõl. elég kellemes meglepetés 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Már most mire vagy kire is gondolsz Pala testvér? 😛
Kéti re vagy a Web oldalra ?
R<#lama>

Nem mondja tanár úr? Boldog szülinapot kívántak a teljes Flying labs legénység ,hat vazze beszarok 😛
Tiszta lol,ilyet se láttam még
R

Jockey
igen igen, csatlakozom az elõttem szólokhoz, mestermunka grati:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
Ez jött ma :
"Ahoy Torzonborz!

The entire crew here at Flying Lab Software Forums would like ter be wishin' you bountiful booty, smooth sailing and a right happy birthday today!

Yarr!
Pirates of the Burning Sea"

😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez gyönyörû
Forolto
Kata,nagyon szép munka.Köszönjük a klán nevében!

Szerintem hiper szuper,szóval majd egyeztetünk kik tölthetnek majd fel,stb..stb..

a.carkey
Jól néz ki!

A medve nem játék.

LSSAHPAUL
igazán szép munka!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kata
Gyakorlatilag teljesen kész van, csak tartalommal kell feltölteni.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
hmhmm egész jó 😊 csak így tovább 😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
😊

A medve nem játék.

Kata
Egy fenét. Nem az én különleges képességemként írtam, hanem ezt bárki meg tudja csinálni.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Meg lehet csinálni,de ott öregedsz meg az instában. 😊

Forolto
Megnéztem a cerberus-t.17,17-es speedet tok kihozni.
Igazad van az alap speedje télleg silány és solóban elég nehéz vele mozogni.Azt mondom,hogy ez csapatban lehet kihasználni.Solóra tényleg elég izzasztós,arra kell tartani egy másik hajót,bár az alap Arcadia is 15,00-ás speed-el indul...

Szerintem talan meg port battleba sem igazan szamit melyik hajonak milyen a speed + turn rate... Ott annyi hajo van, ugyis kiegeszitik egymast. Raadasul ha az a taktika hogy tartod a sort akkor mindenki a leglassab hajo sebessegevel fog menni... :-)

group pvp-ben de inkabb 1 vs 1-ben nah ott tutira szamitana!
Kata
Grindeléshez szerintem tökmindegy, hogy most 15 vagy 17 a hajó sebessége, vagy 50-el nagyobb az armorja, vagy 1,7-el jobb a turn rate-je... Mezei (értsd nem MC) stralsunddal is minden javítás nélkül le lehet gyalulni két L50-es Conquistadort egyszerre, szólóban.

[/cserf][/fülünyúl]

Jockey
tom lehet én vagyo a béna, de ha legalább spd-je lenne jobb, de az alapspeed is szar. Egy elõnye van, jól gyorsul és jól fordul, de max spd-e már kevés. Én abból indulok ki, hogy soloba mi a jó, ott sztem szar, mire odaérek az ellenhez már javíthatók is, ha pörgök/forgok vele ha nem. Márpedig ha nincs csapat akkor solóznom kell és ott 2 magasabb szintû hajó már komoly gondokat okoz..:-p

Forolto
Nemtom,mostmár azértis a navalomnak adok egy cerberust és megmutatom,hogy igenis jó hajó,csak másként kell használni.
Ez a hajó nem csatahajó.Rá is van írva:scout azaz cserkész,felderítõ.
Nem harcra van fejleszve,hogy odaállok és várom,hogy az ellen szépen belémeresszen egy sorozatot.

Más harcmodor kell egy csatahajóhoz és más a felderítõhöz.Ezt értsétek meg már végre.Egyébként igazatok van nem a legjobb scout hajó,ha scout akkor Xebec,de nem szabad leírni.
Picit több skill kell hozzá,hogy ilyen tipussal harcoljatok.Lehet többször fog süllyedni,több javítást igényel,de szerintem sokkal izgalmasabb a harcban mint a warship.Ezt látom és ki is fogom próbálni.

Fritz Von...
De ha megcsinálják az Arrow privateer-t belõle, akkor igen.

Jockey
azt hiszem én mostmár maradok a tetvedék tengerfenékre való cerberusomba, ha csak le nem réntják rólam a maradék 2 durability-et, és próbálom behúzni a 43-at a közös xp-el és veszek egy Triton-t. Remélem kibírja addig ez a fos scouot hajó.
Újaknak jó tanács: Cerberus-t ne vegyetek, semmilyen elõnye nincs max, hogy gyorsan fordul..😛

Szerintem nem kell idõmilliomosnak lenni! :-)

Elég ha naponta tolod egy kicsit ;-). Ok, mire mi elértük 31-32-33 szintet már voltak, akik 50 lvl en voltak. De ott úgyis beérjük õket... 😊

Másrészt hiába az 50 lvl-es kalóz meg angol emberkék, ha csatában looserek... ;-)
Torzonborz
vehehe ez jó volt <#eplus2>

Fritz Von...
Mastercrafted Desperation Raft!

a.carkey
A liveon is pommern volt, de változott az elején.

Amúgy anno amikor még az open beta elõtt írtam melyik hajók jók, írtam sokat a deliverance heavyrõl, hogy milyen jó. Ez tartom. Ágyúk számában ugyan az MC defi veri, de ennyi és kész. Minden másban szuper. Nekem mindenképpen lesz egy DE !!!, pazarlásnak érzem a sima és a hevay deli megvásárlását. Ugyanaz ez, mint az Oli, MC Oli. Bár kecsegtetõ az 52 ágyú 44en, DE ezért nem éri meg felhúzni ilyen huge hajót, ha az MC, deli esetében a heavy ezerszer jobb és utána semmire sem fogod hasznáni a hajót.

Ha rámhallgattok ...

Olyan hajót választotok 50ig, ami utána is megmarad és valamiben jobb mint az 50es hajók. Nincs sok ilyen: MC Defi, Triton, MC Stralsund. Ezek 50 elõtt elérhetõek.

Szóval érdemes mérlegelni:
MC Defi? Ágyúkban jobb mint a Heavy Deli, de sérülékenyebb.
MC Stralsund? Végig jó 50., ráadásul nem -40-60 xpvel kapsz kevesebbet, mint egy magasabb szintü hajóban.
Triton? Nos igen, L50 UTÁN is jó hajó, pl. sima pvpre, mert fordulékony, sok ágyúja van, és viszonylag gyorsan lõ velük, 17.50es az alap speedje (ami nekem hátszélben 22 csatában, ehhez még jön ftnek a dump guns ...), és a legjobban forduló hajó, PLUSZ!!!! large. vagyis olcsó és jól belõhetõ outfittingekkel rendelkezik. Jó cuccossal 800-900 körüli IS lehet a sebzése/oldal. Egyetlen NAGY hibája, a 120as raktér ... de ha grindre kell, akkor San Juan vagy Port Royal központtal sima ügy.

A többi szerintem pénzkidobás hosszú és rövid távon is, mert 50en úgyis lesz jobb változatuk.

A medve nem játék.

Mi olyan meglepõ ezen,egy alapjáték mindehol online - offline 10k körül mozog,ez egy teljesen hétköznapi alapár.Arról meg nem is beszélve,hogy szinvonalban + kimagasló a gém.Szóval ha választani kell valami ingyenes szar,farmolós,gagyi koreai szar ,meg egy hasonló árú primitív online játék között(lásd WOW,Lineage2 stb stb..) ,akkor ez klasszisokkal kimagaslóbb választás.Tehát nem értem a dilemádat.Persze azt hozzá kell tenni ez Hardcore gém,kemény gazdasági szimuláció,komoly stratégiai elmeket tartalmazó PVP vel,tehát szigorúan idõmilliomosoknak és elborult kalóz szerelmeseknek ajánlott.A PVE része gyenge ,de most igérik márciusra az elsõ komolyabb update-t ,és folyamatosan nyomják majd a gémet 2-3 havonta,úgy ahogy azt kell ,ellentétben sok lehúzos politikát alkalmazó cégetõl lásd Blizzard.
Szóval ez a játék nem kérdés....
R

Fritz Von...
Nem. Biztos csak egy zsidó tréfa, mint például a Punciusz Grimbusz, vagy a Fikusz Kukisz. <#idiota>

Ez komoly hogy több mint 10k-ba kerül a játék?
0Fritz0
Mindegy, egy próbát megért... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fritz Von...
Nézd meg a hajólistát. Bétában még Pommern volt.

FAQ
Szasztok. Nemtudja valaki hogyha játszani akarok a game-el, akkor mindenképpen megkell rendelnem az eredetit, vagy nem? Ha eredetiben kell akkor hol lehet megvenni digitális formában? elõrei köszi.
Forolto
Ez mióta?

Pedig én tuti találkoztam Pommern-el.Vagy csak gondolom,hogy van?