Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te most ezt mire is írtad:?
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
Be kéne tenni egy szólimitátort. Ráengedjük Rushra, és ha megvan a határ, akkor lemuteolja. Így mások véleményét és szavait is hallhatjuk. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Te Rás nem lehet hogy már szerettek volna jelezni nekünk ventrin, hogy mit akarnak csak nem jutottak szóhoz???? :-))))))))))
Emlékszem,de a TR-ben én bétáztam 2 hónapig és ott szép remények voltak.Ki gondoltam volna,hogy egy ilyen jó alapokkal rendelkezõ játékot ilyen csúnyán el****nak.
De itt azé egy kicsit más a helyzet.Régen szórakoztam ilyen jól egy MMO ban.És a csapat is jó.Kialakult egy Massive 15 ember,akik normálisan tolják.A többiek + majd eldöntik mit akarnak....
R

Torzonborz
jah SOLból 4 osztály van kérem ha nem tudnád 😛 a 4. osztály 64 ágyús alexander asszem az még könnyen elérhetõ na de az elsõ ammá nem . teccik érteni ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

jaja szimpla 4th rates solok, csakhat egy fregattnak nehez dio meg ilyen hajo is!
a.carkey
Ezek 4th Rate SOLok ...

A medve nem játék.

wtf... hát ezért volt az a nagy rinya, hogy milyen nehéz lesz beszerezni a solt? most meg már csak solos flottákkal mennek az emberek pvpre. 1,5 hónap után. fsssss...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

szerintem az a természetes, hogy az indulás után nincs trial. a sok-sok ócska MMO(-másolat) rögtön triallal indít, mert a legtöbb játékos 2 nap után továbbáll és többet nem nyúl ahhoz a szarhoz. inkább no trial, mintsem egy újabb silány másolat

mellesleg van buddy key a dobozoshoz, de nem tudom hogy itt a Balkánon elérhetõ-e ez
cikasz
csakhogy emlékezz a TR-re , hogy mekkora királyság volt az elején!!
aztán szépen odalett 2 hét mulva 😞

http://www.akciofigura.hu

Remélem 2-3 emberünk lesz már hétvégére aki SOL-al tud jönni pvp be!
Már szinte csak SOL-os flották nyomulnak pvp területeken!

Szal nem rugunk labdába, ha nem lesz legalább 2, de jobb lenne a 3 SOL player pvp groupban!
Jo de van mas igeretesnek tuno game is ami mostansag jelenik meg,megkonnyitette vna a dolgom,ha meg tudom nezni.
De ha nincs hat nincs...

Szerintem ezen ,hogy nincs trial nem kell meglepõdni,mert bõ 1.5 hónapja indult a gém.És nem tart olyan stádiumban,hogy embereket kellene loot-olni.Be kell fektetni és kész.Mi is azt tettük.De megmondom
az utóbbi idõk legkellemesebb MMO-jával találkoztam.És szerintem sokan így vannak vele.Ha a játék tényleg megkapja azokat az update-eket amit ígértek a fejlesztõk,akkor nagyon kerek kis játék lesz ez.
Szóval csak ajánlani tudom.....
R

Ez eleg rossz es hulyeseg h nincs hozza trial...
En is kivancsi vok a jatekra,es szivesen meg is vennem amennyiben megtetszik,de azert elotte jo lenne megnezni/kiprobalni.
<#szomoru1>

engem kidobott, mert nem tud csatlakozni a server directoryhoz
de a weblap szerint minden szerver megy...
Jockey
amúgy nem fogsz csalódni benne sztem, gyere nyugodtan fél TR itt van már...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
rush bátyámnak preorderes doboz néküli digitális letöltéses verziója van sztem , szal õ nem fog tudni segíteni neked, de sajnos én sem, nekem is letöltéses van. Hátha reagál itt valaki akinek dobozos van.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

cikasz
Akkor Rush-t (mint ex TR-est) megkérjük, hogy adja oda instrukciókkal egyetemben, hogy honnan töltsem le a kliens-t stb 😄

Trial nincs.
Van viszont a dobozos verzióban egy buddy key. Ha valakitõl szerzel egy ilyet, akkor azt hiszem 15 napig jatszhatsz vele.
cikasz
Sziasztok.
Lesz/van ennek valami trial verziója?
Nem akarok ugyanabba a hibába csuszni mint a Tabula Rasa-val 😄

Fritz Von...
Bizony, kurva gyorsan fejlesztenek, és megy fel az 1.2 és 1.3as patch is, amelyben javítják a Bermuda és a Halifax MC combatban közelrõl látható vitorláinak bal felsõ sarkában látható egy pixel nagyságú kis fekete pöttyöt, ami eddig olyan zavaró volt.

Érdekes ez az ÁPDÉT úgytünik,mintha az óra az ellenkezõ irányba menne ,ezt most nem értem,folyamatosan raknak még a PECS-hez? <#hawaii>
Tiszta X akták <#alien>
R

Ja sokan húzzák azt a szar*s ÁPDÉTET szóval,szerintem pár embernek le kéne álnija a javamra.Fritz letöltés ÁLLJ!!! <#vigyor5>
És ezt veheted <#violent> !!!!!!!!!!! <#hehe>
R

És a nevek : Facha Negra,Francisco Coronado,
vannak még többen is ,de mi általában fent vagyunk 😄
Na csókol anyád MáriaLújza <#idiota>
R

Fritz Von...
Szépen elleszünk, mire be tudunk logolni... Megint letölt, most 3 óra.

Gondolom azt azért nem javították ismét, hogy a transport után ne kezdjen végleges töltésbe a game. Merthogy azt az elõbbi patchben javították... csak nem tudom akkor tegnap miért jelentkezett ez...
"Csak akkor lesz jóváhagyva ha a klán tagja vagy és persze tudjuk kirõl van szó."
Na, igen , szóval vissza a kezdõ kérdéshez: ma este kit keressek, aki majd be tud venni a klánba?
a.carkey
Kihagytad azt is: javították azt a bugot, hogy a karakter bal lábbal lép ki a shopból jobb helyett. És ezentúl nem süt a szemébe a nap sem ...<#zavart1>

A medve nem játék.

Fritz Von...
Egyebek, nem feltétlenül fontossági sorrendben:

- Az unrest supply holmik mûködni fognak (crafter a városban ezt gyárthatja).
- A rare NPC kalózok 2x gyakrabban popolnak, ezért ezeket a rendkívül fontos, és elengedhetetlen küldetéseket hamarabb meg lehet csinálni (Los Ladrones bounty, stb.). <#idiota>
- A boltban bekussoltatták az aukciós emberkét. <#idiota>
- Rengeteg, karaktergeneráláshoz fontos biszbaszt javítottak, mint pl nem lehet többé nõi mellényt felvenni. <#idiota>
- Iszonyat fontos hajómodelleket javítottak (medway longboat, raft, stb) <#idiota>
- A hajók tulajdonságait megváltoztatták, ahogy ígérték is. Ez elég hosszú, de kis angoltudással is ki lehet bogozni a note-ból, nem írnám le.
- Outfittingelésnél leginkább a long range-et piszkálták meg, csökkentették a long range upgradek hatótávolságát.
- Elvileg javították azt, hogy OSen x típusú hajót támadtál, a csatában y típusúvá változott.
- Ad hoc invis bugot javították, most már te mindenkit látsz, téged nem látnak amíg tart.
- Pár jelentéktelen swash skillt módosítottak, a legfontosabb az, hogy mostantól a pisztolylövés 1,5 sec mozdulatlansággal jár, a célzás miatt.

Questek:

- Mostantól lehet látni, hogy mikor kapod a következõ karrier küldetést. Ez sokaknak segíthet.
- A tutorialban néhány ellenség rossz zászló alatt hajózott, javították. <#idiota>
- Befejezték a quest revampot a lowlvl szintre, 1.-5. városig. Gondolom, akkor megint kivettek párat és jól összekeverték a népek között.
- Jelentõsebb változások nem történtek, pár questet javítottak, mint pl hogy furcsán álltak fel az NPC-k a questben... <#idiota>

Economy:

- Turtling Bay-ben nem volt sima harbor, csak deep. Javították, hurrá.
- Készült egy Bermuda Trader's Sloop, craftolni (este gyártok belõle egyet). 😊

PvP:

- A védõknek ugyanúgy lockolt lesz a port csatában a kikötõ 30 percig, mint a támadóknak. Nem tudnak többé elõre berohanni.
- Marks of Victory-ért többé nem lehet Royalokat kapni (Mayor European Commendation reward).
- A Marks of Victory-k eladhatók.
- Mostantól a kilõtt hajóért is jár a Mark. A HAJÓ SZINTJE határozza meg, hogy mennyit kapunk. 1-9: 1 db, 10-19: 2db, 20-29: 3db, 30-39: 4db, 40-50: 5db.
- A rebel agentre rátettek egy 30 másodperces cooldown effektet, hogy ne lehessen spamben beváltani a small armsokat.
- A port csata ezentúl 46 óra múlva lesz a 48 helyett. Ez nem rossz, mert korábban tudjuk kezdeni. Ez egy jó ötlet szerintem.

Art:

Egy halom hasznavehetetlen, semmire nem jó buzisággal baszták el az idõt, mint pl. hogy a tailor shop ajtaján tailor jel legyen fent. <#idiota>.
Idézek egy szépet: "Female soldiers didn’t have guns. They’re now fully armed and dangerous".
Iszonyat fontos volt.

UI:

Ezt is piszkálták, majd szerintem mindenki megtapasztalja, hogyan.

Sound:

Idézek egy szintén elképzelhetetlenül fontosat: "Fixed footstep sounds in the Mansion". Kb ennyit is ér a többi. <#idiota>

Ezeken kívül még a stabilitást/teljesítményt is állítgatták, ez majd úgyis akkro derül ki mindenkinél, ha már bent vagyunk.

KB ennyi. Mindenki döntse el magában, hogy összességében mennyire hasznos, vagy nem.

Ezeket az embereket hívjuk : Lost Conquistadores -nek <#idiota>
R

Csak akkor lesz jóváhagyva ha a klán tagja vagy és persze tudjuk kirõl van szó.
Ellenkezõ esetben : <#gun>következik <#hehe>
R

Fritz Von...
1. Open Sea logout. Ez elég fontos, többen is mondtátok, hogy buktatok hajót emiatt. Ha crash lenne, akármilyen okból, akkor a hajó azonnal megáll a tengeren, belogolva maradsz 2 percig. Ez után kilogol automatikusan. Ez idõ alatt vissza lehet csatlakozni, ahogy eddig is.

A másik verzió pedig, hogy ráböksz a logoutra, és ahogy Eq2ben is van, 30 másodpercig visszaszámlál és kilogol. Eközben is rá lehet nyomni az exit gombra, de akkor a 2 perces változat marad.

Nem lehet kilogolni: csata alatt, és mozgó hajóval (meg kell állni a logouthoz).

Fritz Von...
Teljes patch note:

http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=10623

Amíg tölt lefelé, megnézem és pár fontosabb dolgot leírok.

Torzonborz
hmm na kérem ezt nevezem én patchnek. remélem hogy amiket leírtak az úgy is lesz és nem qrnak el semmit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Hát ez nem lesz egy kis patch. Egy órát ír ki a download.

a.carkey
Tényleg két zone szerver down volt a legutóbbi csatákban a spanyoloknak?

A medve nem játék.

Torzonborz
angol : kezdj újat.... ezzzzjóóóóóó 😄

Nálatok egyébként mi történt mert ahogy látom kezditek magatok összekapni.

Ez elsõ karakterem spanyol, a Los Conquistadores-hez szeretnék csatlakozni, conquistadores.extra.hu-n regisztráltam, de még "adminisztrátori jóváhagyásra" vár.
Kikkel játszol?

Francia: http://www.lys-au-crane.net/ (Nemzetközi de magyarokkal is)
Spanyol: http://conquistadores.extra.hu/ (Fúl magyar klán)
Kalóz: Van itt egy két ember
Angol: Kezdj újat.😄

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Este 7 után húzom fel a vitorlát.
Kit keressek, ha be szeretnék kerülni a klánba?
Torzonborz
hmm amit írtam az xp-n megoldja ezt a problémát. vistán ezek szerint nem 😞

Próbáltam az alt tab-ot (közben írtam pl az elõzõket is ide), mert nem akartam félbeszakítani a küldetést, de hiába, egy órán keresztül csak téptem a hajam. Ráadásul vistát használok, van kaspesky tûzfalseszerûség is (meg fizikai tûzfal is), de ez sztem vmi hálózati gond lehetett. Vagy simán szerver bug.
a.carkey
Talán pont megússzuk még Puerto Del Principenél! 😊

"If a Port Contention battle was supposed to be fought while the mission server was down (or if the mission server crashed during the battle), the port and its contention would end up in a wonky state. Fixed most of that. If a battle is supposed to occur when the server is down, it gets rescheduled for 24 hours later."

A medve nem játék.

a.carkey
És a medálok sem lettek mind tradeable! H.I.!

A medve nem játék.

a.carkey
Lol!
Megoldódott miért volt a kalóz csaj Tigren:

"Captured 'Tigre' Frigate deeds did not have "(Captured)" in the item name. This made the careening camp recipes appear buggy when they weren't. Fixed that."

A medve nem játék.

a.carkey
Azóta van még 50 small arms. Oda tudom adni.

Amúgy benne vagyok a pvpben.

Javaslom minél korábban, hogy ne éjjel 11kor legyen a battle, hanem mondjuk este 7! (Úgyis eltart majd 9ig minimum ...)

A medve nem játék.

Nem tudom a guild hogy gondolja! Ha megbeszeljuk, hogy maracaibot megprobaljuk visszavenni en benne vagyok!

Ha igy tortenne, par javaslat:
- gyujtsuk ossze small armsokat havannaban es san juanban olyannal aki elorelathatoan fent lesz minden nap legalabb par orat (nalam 140 van, anulu mar odaadta)
- jelezzuk a tobbi guildnek a tervet es hatarozzunk meg egy kozos tervet
- legalabb 1 pvp groupot allitsunk ki! a legerosebb hajokkal/tagokkal

tudok gyartani unrest food-okat (szerintem warbar is)! meg nem probaltam, mert 1 nek a legyartasa sok anyag + 900db, szal nem olcso! 1et legyartok kiprobalom mennyit ut, ha sok pontot hoz esetleg guild szinten osszehozhatnank a gyartasat...
900db/1 egy kicsit sok egyedul ezt nem tudom finanszirozni! ;-)
Torzonborz
ez ismert hiba ha ilyen van alt-tab-al menj ki desktopra aztán vissza és jó lesz.

a.carkey
Maracaibo ugrott ...

Érdemes lenne visszavenni azonnal. 😞

A medve nem játék.

0Fritz0
Ez nálam is probléma, ilyenkor csak a játék újraindítása segít.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.