8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5478 Dobjatok már egy linket pls ahol kicsit összefoglaltabban vannak leírva a különféle guide-ok, mert kezdem nem látni a fától az erdőt.
más:
Tegnap lőszergyártáshoz letelepítettem egy complett economy-t. Még a tampico-i sulfur bánya van hátra, ez utóbbit pénzhiány miatt kénytelen vagyok hanyagolni még pár napig.
Különféle cuccok legyártásához nem készítettetek még excel táblázatot, hogy látható legyen az önköltség? EVE online -ban láttam erre példát, itt is praktikus lenne. -
Burca #5477 Roberts - spanyol oldal -
Bandeeka #5476 melyik szerveren van a legtöbb magyar? -
Bandeeka #5475 még 1 dologba szeretném kérni a segitségeteket.
nemtalálok sehol se klienst tudnátok adni valami tanácsot? -
Burca #5474 Kuldtem -
Bandeeka #5473 Sziasztok!
Sokat olvastam a forumot és ugy érzem elöfizetek énis a játékra. Aki tudna esetleg 1 trial key-t adni megköszöném. Szeretném megnézzni mozgás közbe is a játékot. -
Burca #5472 Lasd sajat forum :P Keline and co. futott elolunk 21v22be voltunk nalunk 1 1st rate, 6vagy 7 2nd rate, 1 3rd rate és 1 couronne. Bealltunk a bazisuk ele, kilottuk amit ki kellett majd mikor elindult a 30 perces timer hogy partra tudjunk szallni jott egy szep uzenet hogy 5perc mulva server restart. -
#5471 ja véletlenül. kicsit már kezd a tököm tele lenni azzal hogy "véletlenül" mindíg az angolokat járnak jól. -
#5470 A hírek szerint szerver reset angol menekülés közben, véletlenül pont akkor, amikor St. Johnst támadták a spanyolok, és volt vagy 8 1st-2nd rate-hajó náluk ...
Az új időpont hajnali 2 ... -
#5469 Ez a hülye Duque De Oliveira elkezdett dicsekedni a pénzével, meg hogy mit ért el, és jelenleg egy 2nd Rate-et árul San Juanban. (Soloban esélye sem lenne már a 5. bundle hajót építeni, szóval van vagy 4-5 accountja.)
Arról regél, hogy mekkora bizniszt csinált anno a granittal: 10k gránitot vett/termelt, és eladta darabját 200ért.
"Ebből csináltam két milla körüli bizniszt" címmel okoskodik a Roberts fórumon, hogy nem Santo még most sem az igazi biznisz, hanem a "trade" ... Ezt a részt hagyjuk is. (Faszság, mindenki tudja.)
Nos - ne legyünk gecik, fogadjuk el, hogy - ez is lehetséges, de megjegyzem, hogy anno nem sokkal live után - már a bétában is - volt egy exploit, amit 7 nappal (B1.0.44?) !!! a megjelenés (postlaunch/preboard) után azonnal változtattak ...
Az exploit abból állt, hogy 5 darab gránit kitermelése volt ugye 23 dublon, ebből azonnal lehetett craftolni 5 ballastot még 14 dublonért. Az ugye 37. Nos, 1 ballastot a junk dealer nem a mostani áron, hanem 150 dublonért (vagy még többért? 250? db, már nem is emlékszem, még a bétában próbáltam ki, fasz FLS elírta egy nullával) vette meg/darab. Ezzel csak venni és gyártani kellett a ballastot és eladni a junknak azonnali haszonnal!
Na ennyit a hatalmas ft tehetségből és a játék legjobb ftje hírdetményből amit most véd a pasi oldalakon át.
Ismerem a gyereket még a bétából, néha normális, néha nem, a guildjében mindeki - tk - utálja, így nem akartam beírni neki ezt az apró infot a hivatalos fórumra, meg minek, de jobb ha tudjátok, hogy miből lett valakinek akkora vagyona startnál, hogy már az 5. (?) bundle hajót építette meg ... -
Cimbi #5468 Hi
St Jhonsná mi volt? -
#5467 nna akkor irány a spanyol oldal és tell nekünk . ha nem akkor sajnálatos módon csobbani fogsz veheheeeee deqrvagonoszvagyoknéha -
#5466 Köszönöm Jerol!
Ez a kód működik :)
-
Jerol #5465 Privibe küldtem én is egyet. -
#5464 Sajnos a kapott kód nem működik. Továbbra is szükségem volna egy trial kódra. Ha valaki tudna segíteni benne azt megköszönném...
-
#5463 Nagyon Köszönöm! :)
Már alig várom, hogy kipróbálhassam. Azt hiszem ma nem alszom :)
100000köszönet!!!
-
Bandonio #5462 Ment egy priviben. -
#5461 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy "trial key"-el? Sajnos csak májusban tudok majd előfizetni a játékra, de addig nagyon örülnék a lehetőségnek, hogy kipróbáljam.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
-
#5460 hmm mintha több kalóz lenne mint angol :D -
#5459 Két hasznos link:
Serverhistory
Serverstatus
Mehetne is fentre fel!
Érdemes megnézni a Roberts népességét!
Medium és medium között is van különbség!!! -
#5458 *függetlenül, na
vagyis no cap! -
#5457 Na az FLSnél is elmentek otthonról ...
Most olvasom, hogy barom FLS "csak a Robertsen" engedélyezni akarja a transfert minden nemzetnek, jelenlegi lélekszmától függően. Magyarul, ha az összes buzi lúzer brit ide akar jönni, akkor jöhet.
Itt kéne hagyni a marha briteket, és átmenni US szerverre. Hátha minden barom brit összegyűlik a Robertsen, és csak ők maradnak, aztán csak pénzért vihetik el a karaktereiket ... :D -
#5456 Nem, mostanában nincs időm játszani, általában este 7-8 között esem haza, napi 3 óra autókázás után a városban.
Azonban az Europa Universalis: Rome elég ígéréretesnek tűnik. :) -
warbar #5455 jaj megszólalt a ZS mester.Mesélj már husi te mivel játszol most? lego? :) -
#5454 Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni nekem egy dobozos verziókhoz kiadott trial kóddal? Olvasgattam a hivatalos fórumon, és ott láttam, hogy a kipróbálásra csak úgy van lehetőség, ha valaki a dobozos verziója mellé adott kódot odaadja. Ez 14 napos trial verzió lenne. Valami "buddy" kódnak hívták (ha jól emlékszem). Szeretném kipróbálni a játékot mielőtt előfizetek rá az interneten keresztül. A klienst már letöltöttem.
Köszönöm előre is. -
#5453 A tetrisz alapötlete A kategória. A Lost (vagy last?) Chaos meg simán ZS. :) -
#5452 Lol!
1.3-tól az Alex craftkatt alapból 60000 db lesz (+ anyagok és többi alkatrész ára), és a Mordauntét is felemelik 24000 db-ra. A szép az utóbbiban, hogy 1 craftra már nem 3, hanem csak 2 Mordaunt deed fog készülni.
"Éljen"! -
#5451 menjetek tetriszezni -.- -
#5450 LOÁL! :)
Van ugye az A kategória, a legjobb. B kat., ami már nem annyira jó. Warbar ZSvel tolja. Ééérteemmm? :D -
#5449 amikkel Warbar játszott , zs kategóriás mangafos mmok. -
#5448 Azmi?ZS.Mijaxar az? -
#5447 Nem igaz. Warbar és Rush az új "ZS ONLINE"-t tolják. :) -
#5446 Ha letöltöttem a klienst lehet ki lehet próbálni anélkül a játékot, hogy kifizetném? -
Cimbi #5445 Sztem ezt a témát hagyuk mert megint csak balhézni fogunk. -
#5444 Azééééért történelmibb,mint mondjuk a warcraft,vagy az SWG vagy az Age of Connan és a hasonló MMo-k.
Bár ha igy nézzük akkor a sims online jobb. :) Basszus elnéztem,oda kellett volna mennem,vagy ahova Warbar ment,Manga online.:P -
Cimbi #5443 Sztem a játék alapvetően jó nekem a farm okozz gondot, azon viszont hogy mennyire történelmi vitatkozhatnánk:) -
#5442 a wowban még arra sincs lehetőséged,hogy megszerezd,ha nincs kocka elit klánod.NEM IS LÁTOD azt az instát,amelyik klán nem képes együtt dolgozni.Itt legalább látod az ellent,akár elit akár nem. -
#5441 a wow egy fantasy játék és mivel a sima warcraftot is sokna játszották,játszák igy óriási rajongótábora volt.Nekem annyi elég volt,hogy onlie és sok a magyar.
aPotbs vékony réteget érdekli,pedig sok hisztorikus MMo nincs a világban.De sajna sok hibája van és ezen betegségeit lassan gyűri le,és félek addigra nem lesz előfizetője,mikorra ezt kinővi.
Sokat igárnek,az 1.3 jó lesz de ki tudja meddig. -
Bandras DaSilva #5440 Egyébként a 2nd rate sem bírja túl sojáig..valamelyik csatában Nethral Lrthten Triumphját kb sec perc alatt szétlőttük és csak a final defense meg az invincibility mentette meg.
Természetesen ha 24 Triumph ellen kell menni Alexekkel az nem lesz sima ügy és valszeg elég gyorsan szopóágra kerülünk, de ez még arrébb van.
A port csata manapság azért már nem csak a line harcról szól..egyre nagyobb szerepet kapnak a privateerek és még az FT-knek is simán jut szerep groupokban.
A line harcban is sok múlik az együttműködésen mind általában mind pedig group szinten.
Nem akarok nagyon hencegni, de nekünk ezzel nincs gondunk, volt csata ahol csak a mi groupunk lőtt ki ellent...és azért az is látszik, hogy a formációt mi elég jól tudjuk tartani...ellentétben a Ceio-val, akik még mindig arra mennek amerre látnak:) szal hiába van 1st ratejük nem érnek vele semmit...ráadásul daniel alvarezt nem láttam in game már egy ideje. -
Cimbi #5439 Itt a bü... életben nem lesz 100k játékos mert a cuccod amit keserves áron megszereztél elveszteheted, ez pedig a tömegnek nem nagyon tetszik.