8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5518 úgyúgy, majd én leszek kormányzó és akkor mindeki az én seggemet fogja nyalni :P -
Bandras DaSilva #5517 Ezeke a dev chatek már az swg-ben sem értek túl sokat. Általában csak valami ködös elképzelésekről magyaráznak minden részlet nélkül, amikor meg esetleg konkrét kérdést kapnak akkor vmi " még nem beszélhetünk róla/még nem szeretnénk elárulni a részleteket, de nagyon ígéretesnek tűnik, tetszeni fog" szöveggel lepattintják a jónépet.
A Port Governance ötlete tetszik és remélem jól meg is tudják csinálni. Valami portot akkor a szárnyaink alá kéne venni:))
Kormányzónak viszont nem választjuk meg a fő sikkasztókat (lera, cimbi:P) mert eltűnik az egész spanyol államkincstár ők meg majd 10 durás invinciblekkel járnak:) -
#5516 A ma éjjel zajlott chat sok újdonságot nem tartogatott, de ami fontos, íme:
"Brannoc - *Jethro* I've heard much talk about the upcoming port governmentship feature as a economy sink, will it also be a revenue source? If so, how?
[FLS]isildur - Corruption, graft, and bribery.
[FLS]isildur - I don't have specific system details for you, because until that system is much further along in the process, everything's more or less up in the air.
[FLS]Aether - Sounds like my kinda town.
[FLS]isildur - But I can tell you how I hope to make it work:
[FLS]isildur - The governor will have access to some portion of the tax and auction house listing fee revenues, with which he can build infrastructural improvements for the port. He can also steal some of it for his own use. Other players can, by spending resources, peek at the port's finances and tell if they're being mismanaged."
"Brannoc - *Hellfireneo* Is Raiding or Pilliaging a port in the works. Avcom only based battles for port contention. Is this on the list or is this just a hopeful item some would like to see
[FLS]CoryH - Pirate pillaging has been a big part of this current M4 milestone. When pirates conquer a "pillageable" port (I say that because we'll be rolling these ports out a few at a time, starting with West End and Gibara) the entire town will change.
[FLS]CoryH - The streets will be filled with carousing pirates, new artwork, new sound, and a lot of new missions that will make pirates rich! Rich, I tells ya! Rich like Templars!
[FLS]CoryH - For example: we're planning a mission wherein the goal is to defeat the garrison commander, who's holding out in the admiralty office with a few remaining marines. The pirate player will be able to take the mission and talk a few of his soldiers into giving up before the fight even begins.
[FLS]CoryH - All told, pillaging will get you a lot of loot and should be a lot of fun to see and play. Also, eventually, there'll be a new parrot.
[FLS]CoryH - D'oh. And I'm reminded that I should mention that although we're working on it in M4, this will likely first appear in 1.5."
"Brannoc - *warning* I like many full time workers find myself with not as much time to play during the week as I would like. I spend much of my play time sailing on the open sea making use of my 3 days of labor. Are there any plans to either increase stored labor times or increase the amount of open sea speed general upgrades, essentially lowering the time requirements of the game that don't feel very rewarding for most players?
FLS]isildur - On the topic of labor: I'm not planning to increase the amount of stored labor, though I am hoping to give rewards that let you add more labor to a structure." -
#5515 Erre írta Keline, hogy:
"Kraken lost their SOLs because they're not very good at PVP." :)
Amúgy ők már a bétában ott voltak ...
Ekkora faszt mint ez a gyerek! -
#5514 Mondjuk a Cortesok azért a béta óta talán a legdurvább PvP guild, és mivel a Los Buccaneros is velük volt - ami a második legjobb PvP guild volt -, így nem volt véletlen, hogy szétlőtték őket, mint a szart, mert már csináltak ilyet anno a Blackbearden úgy, hogy sokkal kevesebben voltak. (1 Invincijük volt, a többi Mordaunt, és talán még egy-két Valiant -, míg az ellennek volt vagy 7-8 nagy hajója és full létszámos volt :) ... Ha csak ők átjönnének a Roberts szerverre, nem így nézne ki a térkép ... :D
-
#5513 Ott a Kraken guild? Azok Everquest2-ben a legkeményebb PvP guild. Ezek szerint Potbs-ben is megjelentek, kisebb sikerrel. Itt nem annyira a gombok nyomkodása a fő cél. :P -
#5512 Keline for prez
leszmartesszezném meg gyáváznám én is a fórumon, ha nem járna érte ban -
#5511 "2 first rates down
2 second rates down
1 third rate down"
:)
Persze Keline Svájcból ezt is megmagyarázta (ő bizti tudja, hisz ott játszik ... :) )
"Kraken lost their SOLs because they're not very good at PVP. If a group of competent players got their hands on a dozen second rates, they'd completly dominate any lesser force." -
#5510 A Rackhamen a spanyolok 5 SOLt lőttek ki PBben egyszerre, mindössze 4th rate hajókkal.
Amúgy a britek Bridgetownban farmolnak egy küldit. :) -
#5509 Áhh köszönöm :) -
Burca #5508 Most kaptam meg a levelet szoval most aktivaltalak :) -
#5507 Más:
Regisztráltam http://www.losconq.extra.hu ezen az oldaon, de nem kaptam aktiváló emailt. Mit csináltam rosszul? Vagy nem működik már az oldal? -
#5506 Én is dolgozom :) lassan 17 éve. -
#5505 neked lehet sok szabadidőd van, de van aki dolgozik és nincs nyári szünet:p -
#5504 Mennyire jó is az :) Úgy is itt a nagy meleg. Kiülni a dunapartra egy rekesz sörrel... -
#5503 nos ha sörröl van szó elég torkos tudok lenni -
#5502 Azt hiszem a guild élete komoly fordulatot vehetne most, ha vissza jönnének páran. Itt a nyár eleje, lesz sok szabadidő, 4napos hétvége, szerintem most, hogy a kihívások egyre jobban növekednek, sokkal több élvezetes csata várna ránk. -
Snipa #5501 bazeg Duu,
ahogy olvastam a neved, Torzonborz helyett Torkosborz-ot olvastam... Le is dobbentem ki ez az uj figura aki ennyire kepben van LC rol :) hehe -
#5500 ááá az LC-t már annak nézik. gankben üüüüber atomok vagyunk bár tegnap is elpicsáztunk 4 kalózt akik erősebb hajóval voltak. -
#5499 Akkor lehet tényleg nem értettem eléggé mit is akart mondani Máskülönben, ha meg akarta volna adni magát miért üldözött? Na és ha meg is akarta volna adni magát, mit kellett volna tennem (alighanem hézagos a játékbeli ismeretem az emotokkal és egyéb kommunikatív lehetőségekkel kapcsoaltban, valaki majd kiokosíthatna, nehogy véresszájú spanyol diktátornak nézzenek legközelebb -
#5498 Csak nem a legendás baromarcú Jack Simple altja? :)
Amúgy nem felszólitott szerintem a megadásra, hanem meg akarta adni magát ... :D -
Snipa #5497 grat Gilmoor ;-)
Bandeeka:
Civil hajokat tudsz venni olcson shopban! Ha csatlakozol hozzank es lepsz meg par szintet akkor meg aladvagunk valami jo hajot! ;) -
Bandeeka #5496 Sziasztok!
Lassan elérem a lvl 10es szintet de még mindig nem sikerült uj hajóra szert tennem. Vki elmondaná hogy tudok uj hajót szerezni?
Köszönöm -
#5495 gratula a győzelemhez :) hiába no ez a játék legjobb része . -
#5494 Na srácok én is elvesztettem pvp szüzességem :)
Tegnap éjjel épp készültem kiszállni a játékból, San Juan felé tartottam beváltani pár commendationt. Igyekeztem elkerülni a pirate pvp területeket, de sajnos San Juan környékén elkerülhetetlen volt. Gondoltam ilyen későn csak nincs ott egy kalóz sem, hát tévedtem. San Juan előtt pár mérfölddel lecsapott rám egy player kalóz, cutter jellegű hajóban volt (A nagy izgalomban teljesen kiment a fejemből a hajó típusa. Amúgy sem erősségem megjegyezni a hajóneveket). Olyan szívdobogás jött rám, hogy azt hittem menten kiugrik a helyéből. Na -gondoltam- most fogom elbukni csodálatos fregattom. Amint beléptetett a csatatérre, rögtön menekülőre fogtam a dolgot -nem is tudom miben reménykedtem, de azt nagyon-. Felpakoltam minden buffot, de pár másodperc után lekristályosodott bennem, hogy itt elfutni nem tudok. Ekkor eszembe jutott a "jó öreg" magyar módszer, nyilazzunk hátrafelé (Közben azon gondolkodtam, hogy vajon őseink miként jöttek rá erre a módszerre? Talán pont úgy ahogy nekem eszembejutott, nem volt jobb ötletük . Kiadtam a parancsot, hogy az előző csatából megmaradt 44 darab láncosgolyót és minden mozdítható evőeszközt töltsenek be az ágyúkba, de sürgősen. Amint zöldjelzést kaptam, fordultam rá az engem üldözőre és egy jól irányzott lövéssel kilőttem egy időre a vitorlázatát. Nem sokáig váratott magára a válasz, lelassított, demoralizálta a legénységem és kezdett lassan beérni. Na -gondoltam- szemet-szemért, gyorsan újratáraztam szögekkel, s mikor mellém ért rögtön farkasszemet nézett 10 egyenként 8 fontos ágyóval ami ráürítette a tartalmát. Második sorozattal szinte a teljes legénysége eltűnt a fedélzetről . Gondolom boardolni akart, hát nem árt egy csöppnyi előny. Ez az új felállás kissé elbizonytalanította, mert a legénység nélkül maradt hajó nem tudott olyan tempóban üldözni és kormányozni ahogy kellett volna. Úgy éreztem eljött az ideje komolyra venni a harcot, feltöltöttem az ágyúkat jófajta spanyol vasgolyókkal, és amint irányba állt a hajó, tüzet nyitottam -gyakorlatilag a fél oldala eltűnt egy sorozattal, ebben a pillanatban úgy éreztem, talán még is csak van némi esélyem- Nemsokkal ezután sikeresen elsütöttem a második sorozatot is ami ugyan azt az oldalát érte -valószínűleg itt nagyon meglepődhetett, mert gyakorlatilag fél structúráig belőttem. Gondolta oldalt vált, gyors hajójával a farom mögött szlalomozott, s mikor átkerült a másik oldalamra, felszólított, hogy adjam meg magam. Ráadásul 3x egymás után, hátha nem értem eléggé. Erre megadtam neki amit gondoltam, két újabb sorozattal a másik oldalát is a tengerbe lőttem. Közben próbált boardolni, de valószíynűleg túl gyorsan haladtunk ehhez és talán nem ártott volna neki pár ember akivel mindezt végrehajthatja. Mikor a boarding próbálkozása nem volt sikeres, szélellen fordulva hátat fordított nekem, és elindult az ellenkező irányba. Hna mondom, ha már így összefutottunk, akkor ne menjen el ilyen gyorsan, ráfordultam szél ellen, amitől szinte azonnal megáltt a hajóm. Maximális célzás mellett kiadtam egy precíziós lövés parancsot a közben folyamatosan menekülő kalózra. Az ágyúgolyók úgy szaggatták szét megmaradt struktúráját, mintha vattacukorból lenne, tengersírba küldve ezzel a vakmerő kalózt ...
(egyébként egy 27-es szintű kalóz volt, Simple John névre keresztelte anyja a teljesség igénye nélkül -
Cimbi #5493 Köszi -
#5492 Íme: http://www.losconq.extra.hu :) -
Cimbi #5491 Lehetde a link... -
#5490 lol a sok farmolás hatása biztos -
Cimbi #5489 Valki tudna dobni egy linket a saját fórumunkról?Nem találom -
#5488 Ehhhe,a jó öreg Cruentus. :) Jó kis klán volt.
Én még Ypok klánjában kezdtem,majd egy-két kis cruentus-os emberkékkel csináltunk egy pici klánt a Crue elött.Majd megalakítottuk az Illuminatit.Ez egy csúcsszuper klán volt,majd egyesültünk az EOE-vel,igy lett a Noctis.Itt kezdtünk nagyon profik lenni.Majd BC elött szakadás ami a BC ben folytatódott (Deus ex,Revised,Mostly Harmful) amiben én köszönöm,már nem vettem részt.
Kicsi klánban tengődtem,majd abbahagytam. -
Burca #5487 Mage es alakulastol (Cruentusos is voltam de reg is volt) BC utan par honapig -
#5486 Zulgron,valahogy nem ismerős.Milyen kaszt voltál?
Mennyi ideig voltál ott?
Egyébként én az Illuminati-Noctis-EOE klán tagja voltam,de ismertem pár Sub-os emberkét is. -
Burca #5485 Hat gondolom meg nem rugtak ki bar kitudja :) -
#5484 Dehogynem.:) S még mindig a klán tagja vagy?
Nagyon visszasírom a BC elötti helyzetet,a jó kis 40 fős instákat.Jókat harcoltunk veletek Naxxramas bossaiért.:)
Egyébként én is kocka voltam annó.Már akkor megvolt a 7db 60-as kari.) -
Burca #5483 tünök... wtb edit gomb -
Burca #5482 Miert baj az? :) Nem tudok eleg hcnak vagy mi ?:)
Jockey: tuti talalkozunk meg :) itt ilyen a pvp, majd ha lesz skirmish rendszer akkor lehet amugy is pvpzni persze nem ugyanaz a tét :P Azert varunk jelentest hogy hogy tetszik AoC :) -
#5481 sziasztok srácok!
Igen közeledik az account fizetés időszaka, így canceleztem az accountom, nem lesz kövi hónapi befizetés.
Klasszol volt minden, jól éreztem magam, igaz utolsó hetekbe már nemnagyon volt időm játszani, de sztem király a gamma mai napig tetszik, de a pvp förtelmes időigénye (sokat megyünk és soxor még csata sincs) miatt most abbahagyom egy ideig. AOC-t fogom kipróbálni következőnek, addig valami free szart tolok, remélem még találkozunk:-) -
#5480 Lol Lera,te a Substance klánban voltál?:) -
Burca #5479 http://www.exchangeguild.com/potbs.php
Ez talan segit vagy nem tudom mire gondoltal pontosan :) Vannak linkek a forumon az infocenter topicba, ott nezz korul.
Penzben meg tud segiteni a guild picit :P