8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Jó, a wowot csak úgy mondtam. Jó lett volna azt látni, hogy van mondjuk 100k potbs játékos, de sajnos nem.
  • Forolto
    Hááááát ebben vitatkoznék,aki még portcsatában se volt.
    Szombat hajnali csata annyira jó volt,jó volt hallgatni öket milyen csata volt ott.

A line harc addig tart,amig fel nem törik az ellenfél vonalát,utána nem állhatsz ott,mint a barom.Főleg,ha az ellenfél Priv-jei rádrontanak.

Sok videot láttam PB-ről és a lineharc az amihez ugyan skill nem kell,de vannak akik ezt se tudják megcsinálni.
  • Forolto
    A Wowról csak annyit,aki nem volt komoly guildben,annak télleg xar az egész.Unalmas és érdektelen.Én jó csapatban,jó guildben,kocka guildben nevelkedtem,jó volt a hangulat és a harc az idővel,ki szerzi meg hamarabb a skalpokat ez motiváltá tette az embereket.
    Maga a játék nem nagy szám igy visszanézve,de az,hogy köbö 5-6000 magyar játszott azért jó társaság verbuválodott össze.Persze voltak kis xarosok,de azok hála ég elkerültek.
    Egy este eltöltésére az is alkalmas volt,a többi nem érdekelt.
    Ez a saját véleményem.
    Jön a Warhammer és az AoC,tuti elpártolnak a wow-tól,mert az már kiöregedett egy picit és a kiegje is csak jövöre érkezik.
    De kit érdekel a wow,itt van nekünk a Potbs és inkább azon gondolkodjunk,hogy az a 3000 ember aki a roberts en lehet maradjon és élvezhető játékot adjon,ne csak időtöltést.
  • a.carkey
    Portcsatában nagy "skillezés" nem kell. SOLoknál vonal kell, és azt kell tartani. Ha invincije van valakinek, az tovább bírja, bár Target NO1. :)

PvPben meg ugye nem egyedül mész, de egy Invinci a groupban már megint nem a SKillekről szól. :)
  • Burca
    "Végül is nekik volt először Couronne, Invincible, stb ..."

De minek annak 1st rate aki nem hasznalja illetve ha el is hozná portcsataba se mennenk sokra azzal a skillel amit ok mutatnak. Az hogy van olyan hajojuk sajna nem jelenti hogy jol is jatszik .Nekem is van 2nd rate es ugye enis balfasz vagyok :)
  • Checkerboy
    Gondolom potbs-re gondolt :P
  • Kata
    a wow vagy a potbs?
  • Torzonborz
    én sem értem miért kéne a wowot "letaszítani a "trónról" . szép lassan kezd jó irányba terelődni főleg a jövőbeli elképzelésekkel.
  • Cimbi
    A Wowról csak annyit:"a komoly kiadók csak WoW szintű játékokkal foglalkoznak, amik elég kommerszek ahhoz, hogy tömegeket érdekeljenek. akármilyen szomorú, a szart sokan veszik, " (másik game fórúmának egy hozzászólása de nagyon igaz)
  • a.carkey
    Persze ha tényleg megvalósul az MMO vált, és nem csak a csapatjáték.
  • a.carkey
    Emelik. De tényleg nem fogja. Megteszi majd a Metal Gear Solid Online ...
  • a.carkey
    Végül is nekik volt először Couronne, Invincible, stb ...
  • Fritz Von...
    4 szerver, 2500-as populáció limittel az 10k játékos. Hát nem ez fogja letaszítani a wowot a trónról. :(
  • Bandras DaSilva #5425
    Hátha lesz még néhány nagyszerű CEIO szintű group ha más szerverekről is átjönnek a spanyolok:))...no, akkor tényleg kiszorolunk port csatákból:)

Csak vicceltem..remélem jönnek elegen és szétb...szzuk a britek száját.
  • Forolto
    Annyi tuti,hogy a Bellamy spanyol része és a Horny Francia része idejön.Hogy a többivel mi lesz még kétséges.Hála ég az amcsik amcsi szerverre mennek.
  • Forolto
    1 hónap alatt kell elköltözniük az embereknek,de már új karit nem enged indítani.
    Jó lesz ez,kicsit többen leszünk,csak ne az angolokkal.
  • a.carkey
    A Robert és Blackbeard érthető, de nem tudom, hogy mi alapján döntöttek a másik kettő mellett, mert jelenleg mindegyik lightos keményen ...
  • a.carkey
    4 szerver marad meg a 11ből ...
  • a.carkey
    Szép lenne, ha nem tudnának nyerni a britek, és mire nyernének, rájuk zúdulna többszáz spanyol vagy francia player :)
  • Fritz Von...
    Már össze is vonnak? Elég hamar... :(
  • Checkerboy
    Remélem az Amcsik szépen elhúznak Robertsről :/
  • a.carkey
    Most, hogy lesz szerverösszevonás, kemény kampány kezdődött a megmaradóknál, hogy ki hová jöjjön. :)

A Rackham csábít nagyon mindenkit, és remélem a sok buzi US brit áthúz oda a Robertsről! (Hajnali port csaták így hanyagolva lesznek.)
    Ide meg jöhenének az EU spanyolok, franciák, kalózok.
  • Forolto
    Én meg csak farmolok,farmolok....alszom,farmolok,alszom,alszom,farmolok. :)
  • Jerol
    A kalózoknál tritonos (talán volt deli is, nem emlékszem pontosan, azzal voltam elfoglalva hogy őrült módjára javítsak mert engem lőttek a legjobban) csapat volt, mi 4 minerva-val (triton) és egy Mercy-vel (legalábbis Leo azzal jött ha jól emlékszem) voltunk. A felállás 5vs6 volt a kalózok javára. Közülünk a hatodik ember sajnos kint ragadt, de elkapott egy magányos kalózt míg mi csatáztunk! :)
  • Forolto
    Kérdezd meg Bandras-t.Asszem Tritonos group.
  • Torzonborz
    az a baj hogy hiába vagyunk jók OS PVPben - mert jók vagyunk - ha PB-ket állandóan elveszítjük :(
  • Jockey
    kalóz 6v6-ál sol grouppal voltunk? mi volt a setup?
  • Forolto
    Hose örül a legjobban,végre franciákat is verhet.

Szombat nagyon durva volt.Bandras-ék elvertek 6v6 ban egy kalóz bandát,nulla veszteséggel,majd a port csata nulla veszteség,de olyan csata volt...húúú hallgatni is kegyetlen volt.2 kor kezdődött,én hajnai 4 ig voltam fent ott hallgattam és izgultam a csatáért,csak sajna nem volt elég idő.
    Ma ujra támadunk,Diablo szerintem ujra átveszi az irányítást,közben tüntetés a hajnali portcsaták miatt.
    Deee ez a 6v6 is elég nekünk,szép győzelem az.
    Lassan 2 2nd rate is elkészül,igy PvP-ben jók lehetünk.
  • Jockey
    azta, akkor felpörögtek az események durván
    franciák meg masszívan szívnak ezek szerint
    érdekes
  • Checkerboy
    Patchelés: Én mindig amikor látszólag leállt a patchelés, akkor Cancel, és Download. Szal újraindítottam, és akkor mindig 8 óráról leugrott 2re :D
  • Gilmoor
    Bocsánat, kiverte a szemem a FAQ... kérdés tárgytalan :)
  • Forolto
    Mo nincs belöle egy darab sem a dobozos verzióból.
    Csak neten elektronikus vásárlással tudod megvenni.
    Menj fel a Sony honlapjára ott le van írva minden.Csinálsz egy accot és letöltöd a beta részt a fileplanet-ről.Majd fizetsz az accodon keresztűl,letöltöd az összes patchet (Na ez lesz egy nap tuti) majd beloggolsz.
  • Forolto
    Jahhh,A franciák elvesztették szinte az összes városukat,és majdnem megnyerték a mapot a brittek,muszáj volt velük pontot nyerni,de sajna nem sikerült a csata.Hétvégén elvesztettünk 3 várost,ma kettőt tuti,mert éjféj után vannak a csaták.

Kema vitatkozik fórumon velük,de semmi értelme,amig az FLS nem változtat ezen (igéret van 1.4 ben,de addig kihal a szerver) nem tudunk mit csinálni.

Engem most speciel nem érdekel,farmolom a hajóra valót.A héten meglesz Lucának is a 2nd rate,utána jön az enyém és igy tovább.PvP-ben elpicsázzuk öket,PB ben meg kikapunk vagy nem is veszünk részt.
  • Jockey
    no, mostmár franciákkal és balghé van?
    régen voltam felétek, valamelyik este remélem lesz már időm, aztán bekukkantok hozzátok:-p
  • Gilmoor
    Sziasztok!

Utánnanéztem, hogyan tudom megvenni ezt a játékot. Illetve, hogyan juthatok hozzá, de nem találtam egyértelmű lehetőséget. Boltokban nem találtam. Akár PM-ben akár itt valaki tudna segíteni egy kis tanáccsal?
    Kösz előre is.
  • Forolto
    1-2 hét.

De nem ez lesz a gáz,hanem az,hogy bukjuk a map-ot olyan faxság miatt,hogy hajnali 2kor vannak a csaták.
    Szombaton olyan csatát vivtak a franciákkal,ott voltam ventrin,hát baszki kegyetlen volt.Kaptam invitet és visszautasítottam,hát ez volt a héten a legnagyobb baklövésem.
    Többen mondták,hogy ez volt a legjobb csata,de már ventrin is érezni lehetett.
  • a.carkey
    Mikor nyomják fel az 1.3at livera?
  • 0Fritz0
    Leandro megkergetett minket. :)

• Checkerboy
    Hááát...commendation XP könyveket szerintem nem kéne kivenni..
    Lőszerrel egyetértek, ha crate akkor süllyedjen :P
    Fleetek -> Király.

-Campeche: Wooden cannons are now metal. <- lol.
  • Jockey
    hmm érdekes
    mondjuk a commendation exp könyveket nem tudom mi a ráknak kell kivenni..
    Fleets-ek nem hangzanak rosszul
    a lőszert sem értem miért jó ha elsüllyed..
    faszság