8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Komoly? És melyik tanyán? Csak mert a baby is lovas, és ahova kijár, ott pont minden napos volt egy kanca.
  • a.carkey
    Szült a szomszéd tanyán a ló, oszt köllött a lódoktor ...
  • bracsek #5636
    Az asszony fenyegetett, hogy elhagy? [ez a hsz nem létezik.]
  • a.carkey
    Bocs skacok, de családi ügyeket kellett a megoldás határára segítenem, ezért nem voltam.
  • Forolto
    még nem megyek sehova.Várok a csodára. :)
  • Snipa
    a maradek 4bol csinalhatnanak 2szervert akkor 1.4 el egesz jatszhato lesz a game ;-)

emilio, ha tiplizel elotte a cuccokat atadhatnad! ;)
  • Snipa
    asszonnyal en is szeretek "jatszani" ;-)

neha kapok egy nagy taslit, de megis jo... :)))
  • Forolto
    Én ma feltettem asszonynak a kérdést mi legyen,mert én vele azért szeretek játszani.
    Lehet AoC lesz.Már csak az elpazarolt 1 hónapot sajnálom,amikor 2 second rate-t építettük.

• a.carkey
    Hihetetlen de nem merik kiírni a light-light-light-light státuszt. Faszkalap devek!
  • a.carkey
    1.5 hírek:

Insurance system (when you lose a durability point, you receive an insurance payment that partially compensates you for your loss. The amount of the payment is set on a per-ship basis, and will be related to the production cost of a single durability point on that ship. It’s a direct cash payout, so if you don’t really want a replacement ship, you can invest that money in a different ship, or a different area of the game entirely).

"Right now it’s very difficult for pirates to win a server victory because they dont get to keep ports that they conquer. We are increasing the number of points that the Brethren earn to more per port than the 3 points they earn now. This will let server victories be the race against the pirates they were always meant to be."

Fogalmuk sincs a játékukról ...

• a.carkey
    Egyszerűen nem érdekel a téma. Semmi nem vonz belőle és hidegen hagy. Bár a fél társaság elmegy innen, én megépítem amit akartam, azt max. ha nincs senki, visszamegyek SWGzni. :D
  • Fritz Von...
    Az Agency nem nagyon mozgatott meg. Tehát nekem mindegy, ha előbb jön is ki. AoCba miért nem jössz? :)
  • a.carkey
    Kiváncsi leszek melyik lesz előbb: Agency vagy SGW ...
  • Fritz Von...
    Hát cimbora, a Stargate Worlds-be tuti együtt megyünk akkor. Amiatt felfüggesztem, akármivel is tolom éppen. Azt nagyon várom, jobban, mint bármi mást! :)
  • a.carkey
    Character transfers have been temporarily disabled. We hope to have them back up soon.
  • a.carkey
    Nálam legközelebb vagy ez jön ...

... vagy ez ...

... illetve ez.
  • Fritz Von...
    Vagy befosol és mész Hello Kitty online-ba. :D
  • Kata
    Év vége felé jön az AION.
  • Forolto
    Igeeeen,mondjuk erre inkább elmegyek codozni...a legjobb PvP játék.
  • Jockey
    hát te tudod, de amivel játszottam 3évet vagy mennyit én oda sose megyek vissza ha egyszer eljöttem, nem tud lekötni ha haver van ha nem, ezért hagytam ott wow-t is, csetelni lehet ezer más fórumon is..
    nekem kellenek az új dolgok, különben rég nem mmo-nék és pvp kell, mert sosem voltam instance-betyár..:)AI ellen mindeki tud győzni idővel...:)
  • a.carkey
    NKKV! :D
  • a.carkey
    Ha vársz egy kicsit, a hírek szerint lesz magyar szerver. Csak a magyar közösség maradéka és az a hatökör Keline lesz rajta. Vsz túlerőben lesz ha így folytatja az FLS! :D
  • Forolto
    azért több lehetőség között vacilálok.

1,visszamegyek a wow-hoz,ismerősők miegymás.
    2,visszamegyek COD4-ezni,profizmus és ingyenes játék.
    3,Kipróbálom az AoC-ot ismét egy ismeretlen pénzbeölös játékot kitesztelni...hát nemtom.
    4,kihalásig maradok a PotBS-nél.:)
  • Torzonborz
    najóóó lesz ugye playes city, battle keep és azért siege.
  • Jockey
    wow-hoz köze nincs a harcrendszernek szal felesleges hozzá hasonlítgatni
    ptóbáld ki aztán meglátod én a bétás állapot alapján fostam kicsit tőle, de amit ezek az utolsó héten csináltak a kliens/szerverrel az példaértékű
    harcrendszer és pvp, ez fogja elvinni a gammát, ha ez érdekel akkor ne gondolkozz sokat..
    bocsi az offért
  • Torzonborz
    szebb , véresebb. kb ennyi bár én wowt csak 1.5 hónapig bírtam aztán elegem lett belőle :D
  • Forolto
    Nemtom skacok,de mondjátok már meg de öszintén,a hangulata ugy az egész játék szerkezete mennyiben más a wow-tól?
    Megnéztem egy csomó videot,nem hoz lázba 3 év wow után.
  • Jockey
    ehh pve szerver, no mind1, akkor nem fogunk talizni kár:(
  • Torzonborz
    nem fosás kérdése . odament a guild így én is. nekem bőven jó ez a nyugi ami most van.
  • Burca
    Jo de te fosos privateer vagy es pve serverre mentel :P
  • Torzonborz
    én EA-s vagyok :P
  • Burca
    Tuti nem early accesses senki kozulunk :) En pl meggondolom azt a klant, van par emberke akit elkerulnek szivesen onnan :P
  • Jockey
    bocsi offért, de aki átjött AOC-be Imperial klánba vagyunk jópáran régiek közül ki merre tolja? Fury pvp szerver
  • a.carkey
    Amióta kalóz hajó is lett a Couronne, iszonyat erősítik:

"Couronne: Upgunned 5lb -> 7lb, 10lb -> 12lb, bow 4lb -> 8lb"

Az sem semmi, hogy a Buccaneert és a Cutthroatot széterősítik, de a Privit ismét gyegnítik ...
  • a.carkey
    Az összes hajókészítés receptet meg lehet majd venni mark of tradeért ...
  • a.carkey
    20 royalért lehet venni +20 damagees kardokat :)
  • a.carkey
    Meg lehet tradelni a pisztolyokat és van egy olyan kard, hogy:

"Diego's rapier"

:)

Kár, hogy nem vagyok fencer ... :)
  • a.carkey
    Ja, és San Juanban újból világos van, mint volt a bétában. Végre ...
  • a.carkey
    Az 1.4 legjobb újítása:
    "With 1.4 EVERYONE gets 5 ships all the time."

(Gondolom nem tudták megoldani azt a problémát, hogy akinek 5 hajója van, azzal most mi lesz ... Postinál már egyszer beszopták, így jobbnak látták nem kisérletezni vele. :) )
  • Fritz Von...
    Én félrerakattam magamnak egy collectors editiont azért. :)