8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5638 Komoly? És melyik tanyán? Csak mert a baby is lovas, és ahova kijár, ott pont minden napos volt egy kanca. -
#5637 Szült a szomszéd tanyán a ló, oszt köllött a lódoktor ... -
bracsek #5636 Az asszony fenyegetett, hogy elhagy? [ez a hsz nem létezik.] -
#5635 Bocs skacok, de családi ügyeket kellett a megoldás határára segítenem, ezért nem voltam. -
#5634 még nem megyek sehova.Várok a csodára. :) -
Snipa #5633 a maradek 4bol csinalhatnanak 2szervert akkor 1.4 el egesz jatszhato lesz a game ;-)
emilio, ha tiplizel elotte a cuccokat atadhatnad! ;) -
Snipa #5632 asszonnyal en is szeretek "jatszani" ;-)
neha kapok egy nagy taslit, de megis jo... :))) -
#5631 Én ma feltettem asszonynak a kérdést mi legyen,mert én vele azért szeretek játszani.
Lehet AoC lesz.Már csak az elpazarolt 1 hónapot sajnálom,amikor 2 second rate-t építettük.
-
#5630 Hihetetlen de nem merik kiírni a light-light-light-light státuszt. Faszkalap devek! -
#5629 1.5 hírek:
Insurance system (when you lose a durability point, you receive an insurance payment that partially compensates you for your loss. The amount of the payment is set on a per-ship basis, and will be related to the production cost of a single durability point on that ship. It’s a direct cash payout, so if you don’t really want a replacement ship, you can invest that money in a different ship, or a different area of the game entirely).
"Right now it’s very difficult for pirates to win a server victory because they dont get to keep ports that they conquer. We are increasing the number of points that the Brethren earn to more per port than the 3 points they earn now. This will let server victories be the race against the pirates they were always meant to be."
Fogalmuk sincs a játékukról ...
-
#5628 Egyszerűen nem érdekel a téma. Semmi nem vonz belőle és hidegen hagy. Bár a fél társaság elmegy innen, én megépítem amit akartam, azt max. ha nincs senki, visszamegyek SWGzni. :D -
#5627 Az Agency nem nagyon mozgatott meg. Tehát nekem mindegy, ha előbb jön is ki. AoCba miért nem jössz? :) -
#5626 Kiváncsi leszek melyik lesz előbb: Agency vagy SGW ... -
#5625 Hát cimbora, a Stargate Worlds-be tuti együtt megyünk akkor. Amiatt felfüggesztem, akármivel is tolom éppen. Azt nagyon várom, jobban, mint bármi mást! :) -
#5624 Character transfers have been temporarily disabled. We hope to have them back up soon. -
#5623 Nálam legközelebb vagy ez jön ...
... vagy ez ...
... illetve ez. -
#5622 Vagy befosol és mész Hello Kitty online-ba. :D -
#5621 Év vége felé jön az AION. -
#5620 Igeeeen,mondjuk erre inkább elmegyek codozni...a legjobb PvP játék.
-
#5619 hát te tudod, de amivel játszottam 3évet vagy mennyit én oda sose megyek vissza ha egyszer eljöttem, nem tud lekötni ha haver van ha nem, ezért hagytam ott wow-t is, csetelni lehet ezer más fórumon is..
nekem kellenek az új dolgok, különben rég nem mmo-nék és pvp kell, mert sosem voltam instance-betyár..:)AI ellen mindeki tud győzni idővel...:) -
#5618 NKKV! :D -
#5617 Ha vársz egy kicsit, a hírek szerint lesz magyar szerver. Csak a magyar közösség maradéka és az a hatökör Keline lesz rajta. Vsz túlerőben lesz ha így folytatja az FLS! :D -
#5616 azért több lehetőség között vacilálok.
1,visszamegyek a wow-hoz,ismerősők miegymás.
2,visszamegyek COD4-ezni,profizmus és ingyenes játék.
3,Kipróbálom az AoC-ot ismét egy ismeretlen pénzbeölös játékot kitesztelni...hát nemtom.
4,kihalásig maradok a PotBS-nél.:) -
#5615 najóóó lesz ugye playes city, battle keep és azért siege. -
#5614 wow-hoz köze nincs a harcrendszernek szal felesleges hozzá hasonlítgatni
ptóbáld ki aztán meglátod én a bétás állapot alapján fostam kicsit tőle, de amit ezek az utolsó héten csináltak a kliens/szerverrel az példaértékű
harcrendszer és pvp, ez fogja elvinni a gammát, ha ez érdekel akkor ne gondolkozz sokat..
bocsi az offért -
#5613 szebb , véresebb. kb ennyi bár én wowt csak 1.5 hónapig bírtam aztán elegem lett belőle :D -
#5612 Nemtom skacok,de mondjátok már meg de öszintén,a hangulata ugy az egész játék szerkezete mennyiben más a wow-tól?
Megnéztem egy csomó videot,nem hoz lázba 3 év wow után.
-
#5611 ehh pve szerver, no mind1, akkor nem fogunk talizni kár:(
-
#5610 nem fosás kérdése . odament a guild így én is. nekem bőven jó ez a nyugi ami most van. -
Burca #5609 Jo de te fosos privateer vagy es pve serverre mentel :P -
#5608 én EA-s vagyok :P -
Burca #5607 Tuti nem early accesses senki kozulunk :) En pl meggondolom azt a klant, van par emberke akit elkerulnek szivesen onnan :P -
#5606 bocsi offért, de aki átjött AOC-be Imperial klánba vagyunk jópáran régiek közül ki merre tolja? Fury pvp szerver -
#5605 Amióta kalóz hajó is lett a Couronne, iszonyat erősítik:
"Couronne: Upgunned 5lb -> 7lb, 10lb -> 12lb, bow 4lb -> 8lb"
Az sem semmi, hogy a Buccaneert és a Cutthroatot széterősítik, de a Privit ismét gyegnítik ... -
#5604 Az összes hajókészítés receptet meg lehet majd venni mark of tradeért ... -
#5603 20 royalért lehet venni +20 damagees kardokat :) -
#5602 Meg lehet tradelni a pisztolyokat és van egy olyan kard, hogy:
"Diego's rapier"
:)
Kár, hogy nem vagyok fencer ... :) -
#5601 Ja, és San Juanban újból világos van, mint volt a bétában. Végre ... -
#5600 Az 1.4 legjobb újítása:
"With 1.4 EVERYONE gets 5 ships all the time."
(Gondolom nem tudták megoldani azt a problémát, hogy akinek 5 hajója van, azzal most mi lesz ... Postinál már egyszer beszopták, így jobbnak látták nem kisérletezni vele. :) ) -
#5599 Én félrerakattam magamnak egy collectors editiont azért. :)