8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5678 Köcsög FLS!
Először is az FLS - szerintem - most kurta el igazán a játékot:
"It was possible for groupmates to rejoin failed mission encounters. Now, when a mission is failed, after 2 minutes, players receive an effect that prevents receiving XP and loot while in that mission."
(Nem mondom miért írtam le ...)
Kiestek a britek (IS), erre most a kalózokat erősítik, mert ők vannak a legtöbben. Érdemes megnézni az 1.5 infot! Nevetséges! Pár dolog:
There are no longer any invalid ships. Pirates are no longer flagged for PvP when they sail a captured ship that is career-restricted.
(Szóval a kalózok kisírták maguknak, buci FLS meg lépett.)
Abaddon's Will: Added 10% structure/armor/reload bonus. Secondary Battery 6lb -> 8lb, Main Battery 12lb -> 16lb
Bahamut: Added 10% structure/armor bonus, 20% reload bonus
Reaper's Grasp: Speed 15.75 -> 16.5, Main Gun Battery 14x8lb -> 16x9lb
Cutthroat
Career Base: Added 5% turn rate
You get 100% loot for boarding and 80% for sinking. However, sinking a level 50 ship should have resulted in 5 MOV. Now it does and boarding results in 6 MOV.
When Pirates conquer a port, they now get 4 victory points instead of 3.
Pár másik újítás viszont jó lett:
Warehouses now have a stack cap of 250, instead of 100.
If you happened to sail over an NPC spawn point just as they spawned, you'd immediately get drawn into battle with no warning whatsoever. Now NPCs spawn with the "Preparing Ship" effect so that they can't attack immediately and you can see them before they can do anything to you.
Pl. kurva jó lesz a Freetrader pvpben (kisírták ők is - Keline - :D)
Career Base: Added 6% reload rate
Expert Mercenary: Reset 20min -> 10min
Expert Gunner: Reset 20min -> 10min
Insurance: PvP in our game has had a higher level of risk than many players were comfortable with or happy about. We've added insurance on ships and outfitting in order to mitigate that risk a bit.
UChat: We've implemented the ability available via the new Station Launcher to chat with players in other games while playing Pirates. Tell 'em to come join you on the Burning Sea!
Mont Blanc: Structure/Armor Bonus 35% -> 40%, Reload Bonus 15% -> 25%, Secondary Gun Battery 9lb -> 10lb, Main Gun Battery 15lb -> 18lb (Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az FTk ezzel kaptak egy Reason szintü SOLt.)
The Lyon Hoy now regularly spawns in level-appropriate Freetrader groups.
The El Dragon now regularly spawns in level-appropriate Pirate and Privateer groups.
You should now get a HUD and hear a sound when sailing on the Open Sea and crossing the border into a Pirate PvP zone.
Viszont megint azt hiszik, hogy ez a béta, és nem a live:
Ship Outfitting balancing: Some outfitting was stupidly overpowered. Some was stupidly underpowered. The Design team has tuned these items significantly.
Remélem beteszik azt, hogy a kalózok egymást is tudják támadni, ha PvP területen vannak, nem ugyanabban a groupban. Azzal legalább ők is elkezdenének szopni.
További baromságok:
Ad-Hoc Invisibilty: 90 seconds -> 65 seconds
Preparing Ship: 100 seconds -> 75 seconds.
-
#5677 EU spanyolok elkezdték szivatni a US playereket US szervereken. Elkezdték betenni a kikötőket USA idő szerint hajnali 4, fél 5kor. Egyre több a post van erről. Kiváncsi leszek az FLS véleményére az ügyben. De legalább most ők is szopnak. :) -
#5676 Mi voltunk 8an. :)
De tényleg szánalmas, bár azért tudni kell, hogy Eb van.
És Keline német! :D
Azt mondják sírt ma a tévé előtt. -
#5675 8vs10 ??? ööö nem is tudom mit mondjak. nevetséges vagy inkább szánalmas. :( -
#5674 Hosszú idő után először elverték a spanyolok a briteket PBben :)
8vs10 ellen. Mi védekeztünk. -
#5673 Mintpéldáulésmégsorolhatnám ... -
#5672 Ez. De ennél is lazán vannak jobb játékok. -
#5671 Hi, szerintetek melyik a jobb ez a game vagy a Age Of Pirates: CT ?
Nekem e za PoTBS túl rpgs, pl a harc. Valaki tud még kalózos játékot? -
#5670 majd ha végleg elfogynak a játékosok akkor talán ráébrednek hogy semmi sincs rendben de akkor már úgyis késő lesz. mindegy az ilyen barmokat nem tudom sajnálni. -
#5669 Na igen. Feldobná a játékot - ha még fel tudja -, ha pl. a kalóz városelfoglalások után a város visszakerülne eredeti tulajdonosához (pl. voteoltatnák a PBben résztvevőket - vagy előtte, vagy utána -, hogy ha rajta múlik, brit legyen a város a visszakerülés után vagy mondjuk francia, ha az volt az eredeti tulaj. Így a kalóz nemzetnek is lenne igazán értelme. Mert így senki sem csatázik velük. Megjegyzem a britek utolsó 10 csatájából 7 volt ami éjfél és hajnal 4 között zajlott. De az FLS szerint minden rendben a nightflippekkel. Reggel két üra alatt 2 barom feltornázta 7k fölé a contentiont Havanánál. Mire 11kor beléptem, csak néztem. A Patrolling küldi mióta ad 1 unrest reduction pontot??? :D Nevetséges ... Amúgy akkor rajtam kívül 4 spanyol volt online, abból kettő az Antillákon 1-1 meg Floridában és New Spainben. :D
Szóval az FLS szerint minden rendben van a játékkal. Közben meg kurva sokan átmentek a BRITEK KÖZÜL IS más szerverekre ... -
Snipa #5668 Jo lenne 1.5 be beletennek a nation diplomacy-t milyen zsir lenne franciakkal kozosen pb be menni angolok ellen... :-)))
naluk legalabb akad jo fc nalunk meg ez a fasz averell van mar legutobb is mondtuk neki tobben hogy hulyeseg amiket csinal, de mintha fel se venne es pofazik tovabb... ki kene b@szni a picsaba :))
cepivel majd osszehozzuk valiantokat de egyelore erot gyujtunk EB nezessel a penzfarmolasra :))) -
#5667 Egyébként marhanagy kultusza van kint törökben a focinak.Azt is elképzeltem,hogy szombaton leáll egész törökország a foci idejére.
A szállodában volt olyan török csatorna ahol 0-24 óráig csak olyan zenét adtak,ami a török labdarugókat éltették.Kegyetlen. -
#5666 Hajrá Portugália! :) -
#5665 Ehhh egy jó is törökországi nyaralás után minden játék új.:P csakhát itt az EB. :) -
#5664 Épp elég baj, hogy általában csak az ilyesmivel szórakoznak. A legelső kezelőfelület is jó lett volna, ha cserébe ingame content van. Akkor lehet, hogy még szervert nyitni kellett volna... -
#5663 1.5-ből pár új dolog (csak ami a "kezelőfelületre" vonatkozik):
... és hamarosan lehet szidni Keline-t a Blackbeardről is:
/tell character [email protected], Hey, I’m playing PotBS! You should too!
-
#5662 Na csak beindul valami, ha a US britek is nagyon elkezdtek szopni és így foglalják össze a kéréseiket:
Herc Wars - 1.4 contention system - Time zone flips because of low pop - OS map scale too small - preparing ship not hindering hitting npcs - pirates as a nation - Conquest chat - low rewards
:D -
#5661 Lightok a britek a Blackbearden! :)
Most már csak három helyen moderate-ek (Roberts, Antiqua, Rackham).
Minden más nép light, kivétel a Blackbearden (ez volt a béta és a kalóz szerver is) a kalózok. Azok még moderate. Szóval megkezdődött a végső stádium. Még lesz egy műtét (vsz szerverösszevonással), de kész - és úgy néz ki -, ennyi volt ennek a játéknak.
Kár érte ... -
#5660 Nekem kicsit nehezemre esik egyelőre NAPONTA belépni. Itt a nyár, az ember mást is csinál. Lehet focizni, jön az EB. Nehéz lesz. :)
-
#5659 mennyien vagytok most ? régiek közül ki maradt ? lehet visszanézek ha AoC nem gyün be. -
#5658 Röhögni fogsz, de valahogy jönnek az újak. :) -
#5657 Meg gondolom ember sincs már, hogy legyen értelme. :) -
#5656 Thx -
#5655 Kérdés, hogy neked mi érdekes? :D
A skilleket sajna össze kell rakni. Minél többa kari, annál több vele a meló. De érdemes. Ja, ugrott a diplomacym. Nincs rá pont feleslegben ... -
#5654 Tegnap én is felnéztem, aztán ki is léptem, nem volt idegzetem végigsilabizálni újra a teljes skill listát, és újra összerakni... :-/
Más érdemleges újítás van? Nem olvastam utána mit tettek bele. -
#5653 1.5-ös patch után lesz trial. Jelenleg 1.4.36 van. -
#5652 Udv Mindenkinek,
erdekelne, hogy van e lehetoseg a trial kiprobalasara, buddy key, vagy mas egyeb formaba?
Es ha esetleg valaki fel tudna ajanlani egyet, azt megkoszonnem. -
#5651 Nézd. Van két 2250es rakterü hajóm. Eddig megmozgattam 50k vagy még több rakományt Havanába, kb. 8 óra játékidővel, amiből csak 3 óra volt az új skillek kipróbálása, belövése. Szóval mint FT, ez nagy kincs. Jött egy Mont Blanc nevü hajó, ami jobb mint az Oli, az első refit ft hajó. Elég jó lett a védelemre az ft, szóval ja, ezen a szinten IS megérte.
A Navynél végre van egy viszonylag jó, masszív, olcsó hajó, a Valiant, ami 3 bundle lett. Még pár nap, és lassan össze is rakom, már csak 220 brass ship fittings kell, és kész. Aztán azzal kifarmolom az Invinciblehez a maradék lóvét (a kattintás összegét :) ). TK minden megvan hozzá, csak a brass ship fittingset és az iron ship fittingset kell lecraftolni, plusz az apró, és még át kell szállítani pár cuccost Havanába. (Az is kb. 50k helynyi, és körönként durván 5k megy el, szóval nem sok meló).
A Privinek is jók lettek a skilljei. Mondjuk hajója még mindig nincs jó, ami olcsó.
Geci Keline is csobbant tegnap, szóval jól indult a hét. Először persze a franciák vesztettek 1 Trinityt (Big Cannonnak elment a 2. durája is, de szerinte gyorsan jön a lóvé, hát nem tudom ezt honnan veszi) és 1 Wendent (Kelineék lőtték ki, majd persze őket a kalózok.)
Kiváncsian várom, hogy mikor írja át az aláírását az a kis fórum troll a hivataloson. -
#5650 Megérte? :) -
#5649 Majdnem fél napig jött a patch...remélem megérte.:) -
#5648 A "pöcs" holnapra tolódott ... -
Kurfürst #5647 Ilyen az élet egy csiga 74 ágyús sorhajón -
#5646 Hoppá, hoppá! A Robertsen light-light-moderate-moderate a mérleg. :D -
#5645 Hát ez lol!
Az FLS keményen fogja a playereket.
Az összes L50 karrier quest után kemény 14, azaz 14 MoV jár. -
#5644 Bizonyám. :) -
Burca #5643 Jah hallom szerelem elso latasra esete tortent :) -
#5642 Ha nekem írtad, akkor nem. :) -
#5641 Privi ment, megjött? -