8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Rushmachine #5598 érzek,csak ezek a nyomi Funcom-os banda optimalizálja rendesen a klienset,40-50 fps sel menne a gém checkoltam a fps számlálót,ha az a sok kiz buzi akadás nem lenne attól az elcseszett szerver oldali lag miatt,meg gondolom a clientre is ráférne egy kis turbó,de az biztos,hogy ha nem csinálják meg én les**rom a gémet.
R
-
#5597 AoCban elvileg már készül az EU pve (szintén lesz pvp benne) szerverre a Prophecy guild a régi eq2es gárdával. Leszünk ott páran jó arcok, ahol a guild bank megléte és használata teljesen elfogadott (heti befizu, stb.). Aki érez hozzá kedvet, azt szívesen látjuk. -
#5596 túl sokat írtam egybe, nem jellemző, de mondom, én nagyon szeretem ezt agammát, a csapat is sztem egyik legjobb volt, akit ismertem ált segítőkész volt és nemtom korosztály miatt-e de télleg minden klappolt.
csak a játékot baszták ki alólunk (kereskedelem pvp stb)
a pvp része is nagyon fasza, adrenalin bomba, imádom, csak a minerva fregatte-skodás olyna, mintha azt mondanánk CS-be, hogy mindenki csak desetel jöhet, mert a többit nincs értelme hozni..:P -
#5595 ez már réig nem aoc hasonlítatás, azt már lezártuk igazából én el se kezdtem
lehet változott a játék mióta nem vagyok, de kérdésem előnyére? csináltak egy classt (jelenleg pirate), aki bebasz bárkit, legyen sol-d akármid, no ez ám a változás, eddig 2-3órát hajózgattunk enemy-ért, most meg jobb ha ki se mész a kikötőből,mert az overpowered kalózok a győzelem biztos tudatával vetik rád magukat..
jó kis pvp:p -
#5594 amúgy is a kalózok a legidegesítőbb faj, mivel akkor lép meg előled amikor akar, csak akkor harcol amikor ő akar, azért ezt más nem nagyon tudja megcsinálni, vagy csak nagy mákkal.
Ők bemennek csatába aztán ha gázos már dobálnak is ágyúkat és ütheted a nyomukat... -
#5593 jó, hát most írtátok le, hogy kalózokat túltápolták, persze hogy kihasználják az eseti előnyt..
-
#5592 hmm pont 50en kezdődik az élet . a pvp meg pb már jó lenne ...ha lenne elég tökös spanyol. de mondom ne offoljunk mert a 2 játék ég és föld. -
Cimbi #5591 Hát... ha most elmész pvpzni és megölsz egy kalózt 5 percen belül ott terem kb 20-30 másik:D -
#5590 Olvastam, hogy a CEIO pár perc után visszavonta a hajóhadát két különboző csatában is amint a britek feltűntek. Mintha csak Jellicoe vezetné őket, nem mernek kockáztatni, pedig ha nem hozzák ki őket most, és nem nyírják legalább 1x ki a brit hajókat, hogy csökkenjen a DBjük, akkor számbeli fölényüknél fogva IS a britek egyszer csak 1st&2nd rate fölénybe kerülnek, és akkor vége a boltnak mindörökre. -
Burca #5589 Hat most ha kimesz Tortugahoz tuti szetlonek a kalozok :) Radugrik 3-4 csapat :P SOLos grpal meg folos menni mert mar azt is szetlovik a kalozok :) De AoC a sok instajaval, akadassal lvl 80al :) valahogy nem vonz. Itt ilyen a pvp. Nightflippekre meg folos fogni a portfoglalos reszt, inkabb a spanyolok toketlensege miatt nem nyerunk csatakat :) -
#5588 jelenlegi pvp része potbs-ek hulladék, a portfoglalós rész az éjszakai pb-ek miatt halott + normál OS pvp-hez is 1,5-2óra volt, mire találtunk valakit, ennyi időm meg lehet nincs minden este, hogy esetleg úgy feküdjek le, egy arab angolt nem találtunk, vagy ha találtunk is inkább nem jöttek, vagy mi nem mentünk
az is dühítő, hogy ott a sok SOL, és ha normális SOL grouppal mentetek, akkor is menekült mindenki, akkor mindek a sok SOL?
no mind1, remélem nem az jött ki belőle, hogy szar a potbs, mert én imádtam, uniqum a játék sztem és nagyon feelinges, de a lvl50re elfogy a játék... -
#5587 nem látok benne sokkal több potenciált mint PotBsban de inkább ne offoljunk. -
#5586 jertek AOC-zni, abban van potenciál.. -
#5585 1.4 nerf vagy hozzájuk erősítik a többit. Ha nem, ennyi volt a játéknak. Érdemes megnézni a szerverpopulációt. Ilyen kevés talán bétában sem volt a létszám. -
#5584 ebből is látszik hogy a kalózok kicsit túl erősek lettek. vasárnap este a mordant sleekeket úgy szedték szét mintha papírból lettek volna. röhej. -
#5583 Hmmm, már nincs egy heavy populationos nation sem ... -
#5582 Elég sokat bír ez a Mordaunt, és irtó jól nyomják a kalózok. -
#5581 LOL!
Ma azt álmodtam, pontosabban erre az érzésre ébredtem fel reggel, hogy a spanyolok buktak egy pár nagyhajót a Robertsen ... -
Burca #5580 14-15 talan nemtom :)
De majd meselunk a kalozokkal valo osszecsapasrol, lehet nem szervert hanem jatekot kell valtani :D -
#5579 Meddig lehet szervert váltani? -
stuka85 #5578 Hali lehet még trialal játszani vagy van még ilyen trial kulcs? A válaszaitokat előre is köszönöm ja és ha tudtok adni kulcsot akkor honnan lehet a kliens letölteni?? -
#5577 El sem hiszem: a CEIO megvédte Puertot, de bejött, hogy szar sem lesz Cayoból, csak Havanánál gyűlt össze egy csomó ellenséges pont, de már sem Cayo, sem Havana nem pvp terület ... -
#5576 Ez gyengébb,mint az alex....ollan 5th Rate lehet. :P -
#5575 itt -
#5574 Az új SOL 1.4ben "Poseidon"
-
#5573 Hogy lett Puerto del Principeből már MEGINT hajnal 3? Tegnap a patch miatt el volt csúsztatva az idő ... -
#5572 hopp már megy nem szóltam :D -
#5571 Lera extrás fórummal már megint mi a fene van ? -
Bandras DaSilva #5570 Próbálj egy full scant...hátha segít. -
Cimbi #5569 Hi
Valaki nem tudja ez a /!+/r mért nem patcheli magát fel? -
Cimbi #5568 Holnap leszek. -
Burca #5567 Cimbivel mivan ? Valaki el tudja erni ?:P
-
#5566 Important: There is a minor interface bug with 1.3.30.0 that prevents you from selecting a server that is different from your default server (usually, your default server will be the last one you logged into).
For players who only play on one server, this shouldn’t be a problem; simply click Login. However if you regularly use more than one server we have posted a temporary workaround here.
We are working to resolve this issue as soon as possible.
és a Puerto del Principe battle tovább fog csúszni ... -
#5565 Csak elfelejtik, hogy bizony nem írták oda az elején, hogy "Roberts (EU-UK)". Ez volt a nagy hiba!
Amúgy a logika is sántít, mert nem az a baj, hogy beteszik, hanem az, hogy annyian vannak, hogy tortákat tudnak küldözgeti a kontinensre és, hogy eszükbe sem jut, hogy veszíthetnek ...
Ja ez máshová való, de a lényeg az, hogy hiába okézza le az FLS az éjszaka elkövetett PBket arra hivatkozva, hogy nem tudják megvédeni nappal a kikötőket, ha egyszer megtudják, mert ugyanannyian vannak NAPPAL, mint mi éjszaka és nappal összesen.
De ők tudják, mert ugye jön a Conan, és jön más is. Már most látni, hogy a britek közül sokan léptek.
Pedig az 1.3 az első patch, ami tényleg javulást hozott a tartalomban, bár egyik-másik ujjacskáikra még mindig ráragadt pár dolog, amit kiszedtek, de új cuccos nem jött helyettük (ship deed ki: helyes, semmi más nem jött be: helytelen - mert semmit sem érnek már a navy pennantok ...) -
#5564 ez egy idióta látszik hogy fingja sincs az egész játékról. asszem cancel account lesz . -
#5563 írjátok meg nekik, hogy minden pb legyen EU idő szerint este 8tól pl, legyen fix csak a nap változhasson of corse.
Érdekes módon ezt ezer egy másik mmo-ba megtudták csinálni (l2, archlord, stb)
Az, hogy amcsiknak kevésbé lesz jó, semmi gond, mehetnek saját időzónás szervereikre
Ezzel nagyban szétkúrják az egész mapversenyt, ha erre nem jönnek rá, akkor majd rájönnek "érezhetőbben" AOC;WHO kijövetelekor. bár igazából sztem már most is érezhető.. -
Burca #5562 Amig extra.hu megint szarakodik...
Response (gmpotbs003) - 04/29/2008 05:03 AM
Greetings,
Thanks for contacting us about this issue.
Pirates of the Burning sea is an online game, with a persistent world running 24 hours a day. By this way, we can't prevent players from playing at the moment they wish. Also, as Port battle are initiated by players, port battles can start at anytime. We can consider it as freedom, but it is indeed strategic. Remember that people flipping port at night don't defend during the day, so you have advantage too. We understand that you would prefer to be able to participate all port battle on your local time, but it is something we can't control, players have to work to get port battles when they wish, it is part of the game. But we remains available to hear your mind over this problem, and any suggestion is welcome to improve the game.
Regards
Fred
POTBS Europe Customer Support -
#5561 300 Mark of Victory ad 300 Mark of Tradeet, amiért 1 bundlet ki lehet váltani.
Ezzel megszaporodnak majd az atricitások a szóló playerek ellen ... -
#5560 Hoppá!
Megjelent a Mark of Trade!
300ért egy bundlet lehet kapnI!
-
#5559 A hajók megszűnésével ezennel semmi értelme nem lesz a navy és privi class nem FT jellegű medalgyűjtésének. Magyarul tényleg nem érdemes felkapni ezentúl egy navynek a hajókat, mert nincs semmi értelmes amire kiválthatná (külünösen, hogy ha megvan neki az összes writ ...)
Ja, mostantól lehet más medált átváltani más medalra egy navynek is! (Másodikra ...)