Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajnali 2 kor lesz a csata? vagy akkor raktak be es ejfelkor kezdodik?
Egyébként nem csoda, hogy vérszemet kaptak az angolok. Ilyen töketlenkedést, amit a spanyol vezetés és mi is csinálunk az elmúlt 1-2 hétben...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
Éreztem/tudtam ezt én is, de a 2. hadjáratra tippeltem.
Két esélyünk van. Beteszünk 3 brit várost, 3 guild egyidõben, köztük Havanaát, vagy hagyjuk õket, és a lehetõ legrövidebb idõ alatt felfarmoluk 3 kalóz várost, mert õket még talán szedett vetett bandával is ütni tudjuk.
A medve nem játék.
Akit érint ,szombat este 7 óra nagymegbeszélés ventri,guild és a játék jövõje,PVP csapat építés,Skill build-ek -stb...stb...
A megjelenés minden guild tag számára kötelezõ.Csak különleges esetben lehet kimaradni.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyebkent az elso line-ba volt a mi guildunk tobbsege! A problemam nekem azzal volt, hogy nem ertettem miert van 2 sor, ha nem hasznaljuk ki...
Az elso sorunk volt a gyengebb 1 SOL hajo volt benne ha jol emlekszem. Cimbié meg volt Raas olija. A masodik joval erosebb volt, de nem tudtak loni az elso sor miatt.
Elso sorban lebontottak bal oldalunkat es ahelyett hogy bal forduloval utanuk fordultunk volna mentunk tovabb. Aztan betorlodtunk a szigetnel!
Nem veletlen, hogy az elso sorbol buktunk a szigetnel egy csomoan... Itt jott elo, hogy azt az oldalunkat tudtak loni amit mar megkezdtek. Nekik persze a masik oldaluk volt felenk.
Szamomra az jott le, ha 7en megyunk egy csataba, nem oszlunk szet!!! Sot jon hozzank 2-3 ember es ugy dolgozunk ossze! Ha 2 sorba allunk fel, nem bujik egyik a masik moge az egesz csata ideje alatt. Foleg ugy nem, hogy balra fordulva mienk lenne a szel es az ellenfel utolso hajoit lekaphattuk volna.
szvsz nem engedhetjuk meg magunknak, hogy a rossz taktikat "keep moving, hold the lines" jelszo alatt folytassuk!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Egyébként a gunboat dolog nagyon érdekelne.Szét tudnánk szedni egy 6os grp ot.Ezt kellene gyakorolni.
Egyébként valami gebasz van, gyorsan be akartam logolni és azt írja, hogy nincs elõfizetésem... 😛
Csütörtök 10 körül csata Havanáért.
Már csak a kicsiknek kéne megérteniük, hogy ne jöjjenek. Hírdetni kéne minden nap nationön!
A medve nem játék.
Van itt vkinek Nvidia 8800GS videokártyája?
Ma feltolom ismét a 169.38 drivert. Hátha.
http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=10651
Itt talán van a problémádra is segítséget:
http://support.flyinglab.com/cgi-bin/flyinglab.cfg/php/enduser/std_alp.php
Esetleg ahogy Fritz írta, írd meg nekik a problémád.
Másodlagosan a Vistával is voltak gondok.
Ezen kívül pedig mindenképp megéri egy /support-tal basztatni az FLS-t, hogy dolgozzanak egy kicsit a pénzünkért.
Legvégül pedig ha ilyen bajod van, akkor ha ventrin vagy, esetleg guild chaten, érdemes egy sirámot megereszteni, hátha van valakinél éppen hajó, amit oda tud adni.
Duunak is úszott a hajója, õ szólt és lett neki másik. 😊
Ez nem fakanál, hanem nevelõ célzatú és önvédelmi szívlapát.
A szolgáltató szarik rám (meg minden elõfizetõre) finoman szólva. Ennyi a Tö-cöm.
[/cserf][/fülünyúl]
Mi lenne, ha azzal a fakanálnak látszó fegyverrel a szolgáltatóhoz néznél be?<#wink>#wink>
(Ma este szerintem megnézem a híradót. Hátha..)
[/cserf][/fülünyúl]
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
petíciózz, írj a deveknek/game mastereknek a fórumon, mert itt saját magad sajnáltatásán kívül effektíve semmit nem tudsz elérni.
Nvidia kártyám van, 169.32 driver van fenn, ami vistára a legfrisebb ha jól tudom. Van sok grafikai gond, de ezek a kihalások nem valószínû, hogy VGA driver problémák.
Nagy valószínûséggel a szerveren hasal el valami. Ilyen kihalások után rendszeresen nincs szerverlista, mert gondolom a balfaszok összeszüttyölték a sony rendszerével és iylenkor "biztonsági" okokból nem ad listát néhány percig.
Eddig amúgy ennél csak bugosabb MMORPG-be kóstoltam bele (rendszeresen semmit sem jatszottam), de azokért nem fizettem, másrészt nem mentség az, hogy más is szar. Fõleg ha összehasonlítjuk, hogy egy szerveren hányan vannak.
És ilyenkor mindig elõjön a kérdés, hogy mijafaszt csináltak ezek 5 évig, ha a hajókat kb. másfél éve készen vették, a grafikus motor és szarver pedig bugos?
Amúgy le a kalappal elõttetek, hogy a sok bug ellenére ennyit toljátok.
Én ugye alig kezdtem el, és "kezd megrendülni" a bizalmam.
Pedig szeretném nagyon szeretni. Mert amúgy jó.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Had ne soroljam mé...
R
Diegót,Fricz-et vagy engem -> helyett -> Diegót, Fritzet, vagy Katát
Asszem így a helyes. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
Most összejöttek a dolgok,igy keveset vagyok,tegnap este beloggolok és piros még a sárga is,szal ki is log.
A héten még sok munka kevés szórakozás,utána leszek.
Mindig mikor kihoznak egy Patch-et javítani 10 hibát generálnak vele másik 100-at.Szóval.....
Erre a játékra a PVE update+ a gazdaság kicsinosítása kell okos korlátokkal,mint pl a Navy kiválthat hajóikat csak a saját használatára(No trade-s deed a navynak) stb..stb...
R
Mellesleg megj. amikor hozzányúltak a skillekhez, már akkor írtam nekik, hogy stop, és ha jót akarnak az FTnek, Privinek, Navynek, Piratenak, akkor ezután ne nyúljanak semmihez. Azóta csak "balanceolnak". Eredménye egy baromi erõs kalóz, szar hajókkal, ultrabrutál hajókkal rendelkezõ minmálisan variálható navy, és egy mixes, igazából semmire sem igazán jó privi, szar hajókkal ...
Most is írom, mondom, hogy HA nem nyúlnak hozzá semmihez, B26 állapotban kiadják, és live óta patchekkel javítják a szerveroldalt, és szépítik a városokat, teszik bele a contentet, ez a játék szuper lett volna, érdemes lenne L50 után is valamit csinálni, de így, nos, nem igazán látom a következõ hónapnak az értelmét, bár a városaink talán megmaradnak ...
A medve nem játék.
az alapkoncepció kurva jó lenne, de nem értem hogy tudnak ennyi primitiv hibát a játékban hagyni.
én ha ilyen szart adnék ki a kezembol, akkor éhenhalnék.
normáslis fejlesztogardat kéne fizetniük nem egy ilyen kibaszott marketing osztalyt akik a csillagokat is lehazudjak.
egy szervert nem hasznal egyszerre 500 júzer sem, és mégis ez van.
amatõr pancser banda.
tegnap este kidobott a szerver. mikor vissza tudtam menni, nem volt hajom és persze a hajón levõ cuccok sem 😞
nem tudom, hogy ezután tudom-e folytatni, és heti 100 órákat egy kakiba feccölni