8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Turan7
    Hello

még új vagyok a témában:D
    am ez is olyan mint a wow fizetős és ha igen akkor mennyi
    nincs magyar tört szerver????
    igen tudom ez 1 kicsit sok elsőre de kíváncsi vagyok :D
  • a.carkey
    Nincs hír erről. Viszont most már elég necces pénz szerezni. Amúgy egyre jobb lesz a játék, csak közben szétkúrják a populációt.
  • Kata
    Valószínűleg nem adnak 1-1,5 hónapos triált, hogy elérd a lvl50-et. 1 vagy 2 nap alatt meg úgysem jutsz nagyon többre mint 12.
  • Hunor1
    Hali
    Akkor megint lesz triál verzsön?
    (mondjuk csak akkor érdekelne ha nem csak lev 12 ig lehet eljutni)
  • a.carkey
    Ma lesz live az 1.5 ...
  • a.carkey
    Kedden.
  • a.carkey
    Nem tudni.
  • stuka85
    Hali ha meg szabad kérdezni az 1.5 mikor jön??
  • a.carkey
    Igenis jók a spanyolok!
  • a.carkey
    Ha még valakit érdekel, 1.5 után lesz trial. És lesz dobozos változat egész Európában a boltokban, vsz itthon is leszerződnek valakivel. Szerintem kicsit késő, de épp ideje volt.
  • a.carkey
    Közben kiderült, hogy elírták, rosszul fogalmaztak (patch notesnál, lol), én is így értettem, de nem. Csak az ára 776497 db reálisan, és erre volt 343ks insurance, ami 3 dura esetén enyhén szólva is 1 millás bevételt generálhatott, ha kilövik mindhárom durát. :)
  • Torzonborz
    öhöh pirate hercules mégolcsóbb lett ??? ezek tényleg totál meg vannak zakkanva
  • a.carkey
    Költségek 1.5:

Prince (2 dura, 20 bundles) craft click: 2800000 db, real price: 9700000 db, insurance: 4132382 db/dura (dif: -1435236 db)
    Invincible (2 dura, 20 bundles) craft click: 3200000 db, real price: 10110688 db, insurance: 4306793 db/dura (dif: -1497102 db)
    Pirate Hercules (3 dura, 2 bundles) craft click: 100000 db, real price: 776497 db, insurance: 220270 db/dura (dif: -115687 db)
    San Mateo Traders Galleon (4 dura, 3 bundles) craft click: 4200 db, real price: 1023781 db, insurance: 108645 db/dura (dif: -589201 db)
  • a.carkey
    Elbaszták, nem kicsit, nagyon. De rengeteg az új gamer. És sok régi visszajött, akik pl. britről franciára, vagy franciáról spanyolra váltottak. Sok kalóznak van spanyol v. francia karaktere.

Most pl. a Robertsen a britek szopnak. Tegnap újabb pbt vesztettek, ellenünk :)

Múlt héten úgy nézett ki, hogy nyerik szombaton a szervert. Erre most már majdnem 100 pontot vesztettek. A franciák megint beindultak. Nekünk ugyanaz a problémánk: nincs jó pb leader, csak Avarell Dalton, aki egy szánalom.
  • Torzonborz
    nem mintha annyira örülnék ennek mert jópofa kis mmonak indult ami tele volt jó ötletekkel és a sok tucat szar között hozott 1 kicsi változatosságot . ilyen az élet :(
  • a.carkey
    Hát ja.
  • Torzonborz
    server összevonás->kevés előfizető->kevés pénz fejlesztésre->game over. ezt csak halasztani tudják. nem akarok vészmadár lenni de szerintem már elcseszték az egészet. amikor sokan játszottunk akkor kellet volna normális változtatásokat megtenni (amiből azért volt 1-2 ). most már hiába kapkodnak - ha kapkodnak - nagyon kevesen néznénk vissza.
  • a.carkey
    *tudod
  • a.carkey
    Ha összevonják a szervereket, nem lesz ez rossz. Még a hétvégén felkerül a devek tervei, nem úgy, hogy havonta csepegtetünk 1-1 dolgot, amit megváltoztatnak pár peccsel később, hanem az összes hosszútávú, és ígérnek 1.6ban egy VÉGLEGES hajótuningot!!! Erre azért kiváncsi leszek :)

Mondjuk sok esetben jó irányba indultak el, de tutod, még mindig az van, hogy egyik kézzel adnak, másikkal visszavesznek, és úgy tápolják a jónépet, hogy melyik klasszal játszanak a legtöbben. Most a kalózzal, hát őket erősítik, de vsz ha összevonják a szervereket, majd a national is kap egy jó kis buffot.

Keline amúgy átment a Robertsről a Rackhamre. :)
  • Torzonborz
    nadevazz minek ha úgyse játszol utána ? ha ilyen változtatások lesznek akkor ennek úgyis befellegzett :(
  • a.carkey
    Invincible ...
  • Torzonborz
    hagyd már ott a francba ezt nyüves játékot :D
  • a.carkey
    Ez is:
    Reduced the pirate gold penalties due to insurance: Buccaneer: 50% -> 30%, Cutthroat: 75% -> 55%.

Aztán megint előadják magukat, mintha semmi sem történt volna, pedig be se kellettvolna vezetni:

"Hold Together (Freetrader): No longer says it requires a Repair Bundle."

"Respecs are now available in shops again. They are also available for commendations other than the lowest level of commendation."

Idióták. És volt pofájuk azt mondani, hogy a bétateszt elhibázott volt ...

Azok után, hogy augusztusban kiküldött supportra csak novemberben reagáltak.

Az, hogy le lett írva, hogy mit nem kéne eröltetni, ne így csináljátok, ne adjátok ki januárban, stb, stb.

Meg ezek is, úgy 7 (+beta időszak) hónap után ...:

"Reinforements now spawn close to groupmate’s initial spawn locations instead of in the middle of the enemy spawns. We hope."

"Advanced Huge Hull Construction: Used to cost more than the standard, even though for all other such advanced things, the only difference in cost was labor. Brought it into line with the rest – costs the same but more labor required."

Idióta banda!

Most beleteszik (aztán szépen kiveszik majd) a Woes szintü küldiknél a failure után két percel már nem jár xp sem semmi részt. Figyeljétek meg! Következő patchben kiveszik mert csak kalóz marad majd a szerveren.

A másik meg:
    "Changed the points at which unrest changes port state. The new levels are: 3000 = Pirate PvP, 6000 = Open PvP."

A köcsög újboli pirateerősítéseken most tényleg felbasztam az agyam ...
  • a.carkey
    Ez annyira nevetséges!

"Fixed a major typo in the production cost of the Pirate Hercules, reducing the production cost from 344,744 to 244,744."
  • a.carkey
    Na fasza, ilyen bug sem volt eddig:

"This account has not been activated"

SONY ...
  • a.carkey
    Mivel töltik a devek a kurva idejüket? Újratervezik a városokat ...
  • a.carkey
    Kár hogy nem valós államokról van szó.
  • a.carkey
    2006-ban kb, már lehetett nyomni. Látom volt némi grafikai update is :)
  • Fritz Von...
    NAGYON jó! :) Tegnapelőtt megvolt az első komoly sikerélményem. Swabia királya megtámadott 289 emberével, miközben az egyik faluját fosztogattam. Nekem 46 emberem volt. Irgalmatlan nagy csata alakult ki (nem tudtam elmenekülni). És a végén 12 emberem megmaradt, neki egy sem, ráadásul foglyul ejtettem és 15600 dínárt kaptam váltságdíjként! :)
  • Fritz Von...
    Annyira nem régi, mert folyamatosan frissül. És a megjelenés októberben lesz, ha minden igaz. :)
  • Torzonborz
    én is azt tolom melóhelyen. qrtajó kis játék :)
  • a.carkey
    Ismerem. Kurva régi darab.

Amúgy az Invincit építem. Az még meg fog épülni. Addig nincs quit. Minden Havanában. Már csak össze kell rakni. Még 15 nap a maradék bundle legyártása. És még 5 a hull és a rig. A pénz maradéka meg meglesz 1 hét alatt. Ha megvan, megyek vissza egy másik MMOba. :)
  • Fritz Von...
    De most tényleg! Miért tolod még? :)

Van egy nagyon fasza game, neked szerintem tetszeni fog, még Cimbi ajánlotta a minap. Azóta amikor van időm, szórakozom vele. Mount and Blade a címe. Egy RPG-féleség, de ilyen még nem volt! Olyan lovas és gyalogos harc van benne, amit szerintem még jó ideig nem fog más megcsinálni!!!

http://www.taleworlds.com

A download részben van a legfrissebb letöltés (még nem jelent meg, bétának mondható), és lehet hozzá találni egy olyan uniloader file-t, amitől az idő/szint limit lekerül és folytatható! :)

Nézd meg!
  • a.carkey
    Ja, és a legfontosabb! Felejtsétek el 1.5 után a Valiantot!!!!!!! A legszarabb hajót csinálták belőle. Íme a Valiant vs Reason összehasonlítás 1.5 után (ls. mennyire NEM NORMÁLIS az FLS!!!):
  • a.carkey
    A csúcs az, hogy nerfelik a zöld outfittingeket, és GYÁRTHATÓAK!!! lesznek. :D
  • a.carkey
    Keline válasza a Woes szétbaszására:
    "go PVP and sell the MOVs on the AH"

Azt, hogy ki veszi meg, ha majd nem lesz pénz, és 1 milla már sok pénz lesz, nos, nem tudom ...

Mondjuk az a kis fasz az első, aki mindig menekülni kezd. Nemrég levágott egy dumát, hogy ő a Triumphjával bármikor betesz egyedül is contentionba egy portot, de amint pirate pvp zone lesz, és rámaszik 6 kalóz, és elsüllyeszti a kurva triumpját, nos, nem tudom újra próbálja-e majd mégegyszer.

Rá igencsak vonatkozik az "akasszuk fel!" elszólás. Köcsög német buzija!
  • a.carkey
    Gondolj bele! Nyomod pl. a woest, kilövik amit meg kell védened kb 4 perc alatt (MAX) és kb 8-10 perc kell ahhoz, hogy lenyomd az instanceot. Akkor ehhez hozzájön a +2 perc, és utána nincs loot. Na így szerválj pénzt a jövőben! Max. a lőszert pazarolja az ember. :)
  • Beni521
    Hi all! azt az eyszerű kérdést szeretném feltenni h a játék fut iMAC-en? És ha igen elég hozzá ez a konfig: -Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz
    -4 GB RAM
    -ATi HD 2600 PRO 256 MB GDDR3 SDRAM
    -OS X 10.5 "Leopard"
  • Torzonborz
    hmm rip potbs ?
  • Kata
    Most jutottam el oda, hogy én is canceleztem az előfizetést. Ez már tényleg vicc, amit csinálnak ezzel a játékkal.