8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Califa #8679 szervert váltani ??????? -
gezmo #8678 Udv kapitanyok!
Hogy áll a bál még mindig ugyanott?
Addig nem jelentkezek be mert megint szervert kell valtanom es nem tudom maradtunk-e angol oldalon...
-
Hunor1 #8677 Persze, azért nem lehet egy alfa játékkal huzamosan, évekig játszani. remélem én is hogy a végtermék már jól játszható izgalmas játék lesz :)
capt. Zappa
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2017.12.31. 21:12:45 -
Califa #8676 Viszont kivánom.Vagyunk csak várunk a normális játékra,nincs elfelejtve a game! -
Hunor1 #8675 BUÉK minden kapitánynak ! :)
Sajnos kicsit szétszéledt a társaság , de remélem egyszer csak összehoznak egy jól játszható gammát a fejlesztők ....
Bár még mindig basztatják a hajókázás szimulációját vég nélkül ehh.
Most is ez a "sodrás" vagy mi , hogy ha partközelben vagy kifújja a szél a hajót a partra :)))
-
Hunor1 #8674 nem tudunk spanyol oldalon lévő kapitányról . -
Vesporigo #8673 Valahol redditen olvastam, de így jobban utánanézve igazad van, és nagyon köszönöm a válaszod!
Apropó, spanyol oldalt hogyhogy nem választottátok a játékban? Van köztetek olyan, aki abban a frakcióban van? -
Paladin #8672 A második felét ugyan hol olvastad? Amennyire így öt perc alatt látom, a Legends gyakorlatilag egy aréna változata lesz a játéknak, mint anno a kezdeteknél. -
Vesporigo #8671 Épp most olvasom, hogy készül a Naval Action Legends nevű játék, a mostani Naval Action fejlesztését pedig abbahagyják. Ti hallottatok erről valamit? Vagy ez csak valami tévedés? -
Califa #8670 iGÉRETTEL TELE A PADLÁS..... -
Paladin #8669 Mármint asset wipe. Azt ígérték anno, hogy xp wipe nem lesz a steamre kerülés után. -
Califa #8668 1 biztossan, lehet hogy több is, amig ki nem adják nyitott BETAba.1-2 év
Utoljára szerkesztette: Califa, 2017.06.26. 08:56:28 -
#8667 "Angol oldal, a kövi wipe-ig "
Vut? Lesz még egy wipe? :D -
Klusi86 #8666 Ok, köszi. -
Califa #8665 Legyen szimpatikus a Britt !:) Jelenleg ott vagyunk, hard core nehéz lett egyedül a játék.Szóval boritékolhatod hogy ha egyedül probálkozol 1 hónap nem lesz, és abba hagyod !!!! Igy hogy segitünk majd, ami rengeteg új információ egy kezdő játékosnak, anyagi és ERKÖLCSI (na jó az nem lesz) támogatás stb. Még igy is nagy a lemorzsolódás mert oda kell tenni magadat hogy elörébb juss. Az éppen aktuális baromság amivel sz*patják a népet ,sajnos jelenlegi is áthatja a játékot. Szóval Angol oldal, a kövi wipe-ig ! TSen meg a NAVAL Action alatt bármelyik szobába bejöhetsz mert együtt játszik ott mindenki ! Nincs jelentősége melyikbe van a nép. -
Klusi86 #8664 Sziasztok, tegnap beszereztem a játékot "sztímszammörszél" keretében. Kérdés, a Holland oldali Magyar klán meg van még? Aktív? Tegnap felnéztem TS-re, de csak angolokat láttam, mármint akiket oda soroltatok fórumban. A Britek nekem nem szimpatikusak, csak ha nincs már meg a Holland, akkor csatlakoznék oda. -
Califa #8663 Lelketlen, MegotAJ,Sentinel Terror,Repi-t keresd . Maraduink Brittek vátsd ki az XP-t nyugodtan. -
gstup #8662 Sziasztok,
Eléggé inaktív vagyok,de szeretnék az eddigi klánba tartozni.Átmentem brit oldalra.Kit keressek hogy bevegyen?És akkor biztos maradunk Őfelsége oldalán?Mert akkor kiváltom az xp-t. -
Hunor1 #8661 a cimbidet megtaláltam de nem válaszolt, gondolom éppen nem volt játékban. este próbálkozz megint. ha tudsz keress rá klánra. [RAN] klán vagyunk . Már Stex és Vata is velünk van. Stexnek 1 napjába került, de már az Indeffel nyomatja a fleet küldiket, ami már körönként 50K-t hoz .
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2017.05.31. 07:57:59 -
Hunor1 #8660 nem látlak egyelőre
-
#8659 Valaki esetleg? +Shed Stilinski nevű cimbimet is pls. -
Califa #8658 Körbe néztem de nem találtam egyetlen oldalt sem amelyik árulná :( -
#8657 Üdv
Tud valaki alternatív beszerzési lehetőséget a steamen kívül? -
#8656 Remek, klánba vegyetek már fel pls, Sir Hairy Harry néven csináltam itt karit.
Azért az mondjuk elég szar, hogy megint cutterben kell kínlódnom. :D
Ágyút tud már vki craftolni? -
Hunor1 #8655 Ja és aki PVP re akar menni annak nem sokat kell hajókázni. ÁLLANDÓAN jönnek a kalózok, spanyolok Kingston elé-környékére vadászni . esetenként 6-8 an is ! gyakrabban 2-3 an. szóval ott helyben is hamar lehet fightolni. -
Hunor1 #8654 hogy érted? 7-8 emberünk folyamatosan tolja . sőt nekiláttunk egy régiót beflippelni . egyelőre csak 7.5% ra tudtuk felnyomni, mert kevés az npc fleet a körzetben, és CSAK azok kilövöldözése emeli a hostility-t . egyébként miután összehozzuk az első kb. 300K-t akkor már érdemes lehívni az indef.-et , felszerelni ágyúkkal( kb 200K) és akkor már lehet menni a M&C szintű fleet misszióba egyedül is. ( 1 reno+ cerbi+ navy brig) ezeket kilőve kb 50K goldot lehet farmolni + 8 Markot. -
Califa #8653 toljuk - toljuk , az első millió nagyn nehéz lesz....... -
#8652 Na mi a helyzet? Nagy a csönd. -
Hunor1 #8651 van faszén, az oak fából lehet craftolni. ez az egyébb cuccokra ( fittingek) elég, de úgy tudom az ágyúkhoz a sima coal kell amit már talán csak a portban lehet venni ( azon ritka helyeken).
azt mondja a hülye dev. hogy induljon a harc a "szenes" kikötőkért ! -
#8650 Ott még nem találtam :( Kingstonban meg már baromi drágán adják már ha lehet kapni :( -
Califa #8649 ágyukat lehet kis szerencsével lootolni a süllyedő hajókból. -
#8648 Hmm most néztem a redeemes ladikokhoz nincs ágyú :( Shopból meg baromi sok lenne megvenni az összeset. No meg a crew. Gatyánk rámegy. Ez így nagyon money sink lesz. -
Califa #8647 IGEM most hogy írod én sem találtam, talán faszénként lesz elérhető ?! De ott van a CREW az se lesz egyszerü pénzért felvenni a népet. -
Hunor1 #8646 Most az új mizéria a Coal lesz ! alíg van kikötő ahol előfordul . márpedig az ágyúk kraftolásához ez kell ! -
Califa #8645 több mint egy éve megvan ez a topic :) -
Califa #8644 Rohadt nehéz az elejeén az alap lóvét össze szedni ,egyedül felejtős a játék. Aki jön játszani az keressen minket még ha keveset is tolja ezzel a gameval. -
#8643 PUBG-ot tolom én is, azért nem játszok ezzel :D -
Hunor1 #8642 most beszéltem velük ( egyelőre Battlegrundoznak) már átléptek ők is, csak kicsit lusták még belekezdeni a grindelésbe :) -
Hunor1 #8641 nem tudom, talán kicsit kényelmesebbek... -
#8640 Most akkor nem jön át mindenki vagy mi van?