Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kéne sok csak az a 14.40 es speed helyett egy ollan triton szintû 17.50-es speed.Nameg a crew egy ollan 350-es szintre és egy szavunk se lehet.
Nem egy nagy buff szerintem és máris jobb kedvel loggolnák be a privateer-el.
A legszembetûnõbb változás az a Tritonnál és cserehajójánál van - átvariálták az ágyúelosztást -, valamint az Oliphant, 4th Rate hajók esetében.
A medve nem játék.
Ha eleget akkor privateernek szava nem lehet! Mert hercules alapbol rohadt jo hajo, csak privnek inkabb a speed kellene!
Click here to purchase the official PotBS Map!
ALL SERVERS ARE DOWN We are performing maintenance with SOE between 1:00AM and 7:00AM PST. Thanks for your patience!
Az SWG nem.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
😄
A medve nem játék.
Sõt PvP ben cipelheti a small armsokat és már csatázhat is. 😛
Nade komolyan,szerintem a fél raktérért tuti odaadnának még egy sor ágyút. 😊
De tényleg ez már valami,ilyen javitást kellene a Privateernél is,jó ne legyen sol de valami olyan hajó,amivel a skilljeinket jobban ki tudnánk használni.
a sok FT nyafogas meghozta eredmenyet... orulhettek! ;-)
szarakodott a szerver így jópáran összevissza pörögtünk . Cimbit így lõtték ki. aztán a "kedves vezér" elég nagy hülyeséget talált ki gyk a bagázs nagy részét kelepcébe vitte. 4en maradtak a végére és lejárt az idõ.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
Nem irtam se a játéktudásodról sem az alsófertályod gáztermelésérõl se,csak a játékról és a játékbeli élményemrõl,amihez ugyanolyan jogom van,mint neked,mert fizetek érte.
Ha nem tetszik el lehet menni más forumot olvasni.
Abban a xaros wow-ban legalább horgászni lehetett! 😊
Najó,hogy lásd kivel van dolgod,adok mellé még egy használt buszjegyet. 😊
Próbálkozni meg a macska szokott...S én legalább próbálom megmagyarázni mi lehet a xar és közben minden nap beloggolok,látok 3 embert online este 7 kor,mert mindenki inkább mást csinál.Akkor szerinted csak én vagyok olyan rinya,akinek ez nem tetszik?Én legalább megoldást próbálok keresni és nem hagyom itt ezt a xart és keresek mást.
Egyébként meg nem értelek miért nem lehet felfogni azt,hogy a játék igy egy xar,sõt egy fos és nem a skill számít,hanem az,hogy milyen kasztra böktél a játék elején és mennyire baszták el a játék készítõk.
Aki befizet egy év everquest 2-re, megkaphatja minden itteni ingóságomat! (Fél év eq2 is szóba jöhet). <#vigyor2>#vigyor2>
Fritz:
Máshol sincs balance sztem, egy fantasyban a varázslók nem szaladgálnak kardal és nem játszanak lovagot és fordítva.
Szerintem az a gáz hogy vannak emberek akik nem tudják elviselni hogy a classok között van külömbség inkább rinyálnak balancot és egyéb más baromságot kiabálnak mert megtanulni játszani nehéz, jó lenne ha végre ezek az emberek magukba szálnának és elhúzznák a belüket az összes olyan játékból ami szim vagy bármiféle olyan játékelemet tartalmaz amit nem lehet egy skillel megoldani és nem vágnák tönkre ezeket a gameket.