Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Ezt szomorúan olvasom,tehát továbbra is kénytelen leszek húzni a navalt és sajna tovább menekülnek el a userek a játékból.

Forolto
Mondjuk én is a Herculesre gondoltam,hogy buffolhatnák egy picit.

Nem kéne sok csak az a 14.40 es speed helyett egy ollan triton szintû 17.50-es speed.Nameg a crew egy ollan 350-es szintre és egy szavunk se lehet.
Nem egy nagy buff szerintem és máris jobb kedvel loggolnák be a privateer-el.

a.carkey
Minimálisan változtattak a többi hajón. Sajna. 😞

A legszembetûnõbb változás az a Tritonnál és cserehajójánál van - átvariálták az ágyúelosztást -, valamint az Oliphant, 4th Rate hajók esetében.

A medve nem játék.

loool! :-)))))
Kata
Na pont te maradj inkább csendben...

[/cserf][/fülünyúl]

Nem tudom valaki megnezte teszt szerveren, hogy hercules mennyi speed increase-t kapott...

Ha eleget akkor privateernek szava nem lehet! Mert hercules alapbol rohadt jo hajo, csak privnek inkabb a speed kellene!
a.carkey
Welcome to the Burning Sea!
Click here to purchase the official PotBS Map!
ALL SERVERS ARE DOWN We are performing maintenance with SOE between 1:00AM and 7:00AM PST. Thanks for your patience!

Az SWG nem.

A medve nem játék.

a.carkey
Minden SOE game áll elvileg.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem. SOE balfakság.

A medve nem játék.

a.carkey
Az Alex az komoly ...

A medve nem játék.

a.carkey
Még erõsebb lett, csak már nem mertem betenni, mert jobb lett mint az Alex ...
😄

A medve nem játék.

Forolto
csak nem 1.2?

Forolto
Kapjátok be,én meg komolyan vettem a képeket.😛

a.carkey
Délután 4ig nem lesz szerver.

A medve nem játék.

Forolto
Port csatában tényleg kellemes,mert mennyi javitót vihetsz magaddal.😄
Sõt PvP ben cipelheti a small armsokat és már csatázhat is. 😛

Nade komolyan,szerintem a fél raktérért tuti odaadnának még egy sor ágyút. 😊

De tényleg ez már valami,ilyen javitást kellene a Privateernél is,jó ne legyen sol de valami olyan hajó,amivel a skilljeinket jobban ki tudnánk használni.

tudom! ;-)
a.carkey
Hehe.

Ez kamu kép! 😊

A medve nem játék.

na ez lol, ugyanolya eros lett oli mint alex, ami mondjuk nem baj, de bazeg mekkora szemetseg hogy olinak 1000-es rakter?

a sok FT nyafogas meghozta eredmenyet... orulhettek! ;-)
Forolto
Rendben,ezek után én is igy szólok majd hozzád, kis barátom,de remélem ez kevés alkalomkor fog megtörténni.

Torzonborz
nem a focimeccs .
szarakodott a szerver így jópáran összevissza pörögtünk . Cimbit így lõtték ki. aztán a "kedves vezér" elég nagy hülyeséget talált ki gyk a bagázs nagy részét kelepcébe vitte. 4en maradtak a végére és lejárt az idõ.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Meg egy focimeccs... <#rolleyes><#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Hogyhogy? Mi volt?

A medve nem játék.

Torzonborz
nna a lényeg caracas megmaradt bár elég nagy szerencse kellett hozzá.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Ratyi! <#mf2>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Torzonborz
Temegmiafaszészószbeee ? veheheee <#idiota>

Fritz Von...
Gyerekek, ne legyetek már ennyire "magyarok". Nem kell egymással balhézni.

Én meg teszek fõleg ha neked akarok mondani valamit.
Forolto
Nekem sok minden nem tetszik,mégse teszek személyes megjegyzést.

a.carkey
Nem baj gyerekek, az Alexet úgyis totál lebutitották, az Olit meg "megerõsítették", a privi hajója meg maradt úgy, ahogy volt, kár a szó.

A medve nem játék.

Jól látod nem tetszik ez a mentalitás amit te képviselsz csak az a gáz hogy nem tudom elkerülni.
Forolto
Erre már nem is reagálok,megtette Fritz is.Eddig szemet hunytam a személyeskedésednek Cimbi,de jó lenne,ha visszafognád magad,mert egyrészt azt se tudod ki vagyok,mennyit játszok és mennyit értek a játékhoz.
Nem irtam se a játéktudásodról sem az alsófertályod gáztermelésérõl se,csak a játékról és a játékbeli élményemrõl,amihez ugyanolyan jogom van,mint neked,mert fizetek érte.
Ha nem tetszik el lehet menni más forumot olvasni.

Fritz Von...
http://www.olivatravel.com/ablak.php?item=uticel&continent=9&country=117®io=99&uticel=369

Fritz Von...
A nagy baj az, és a fõ kritika is, hogy a flém megy csak. 😊 Holott mármár game idõ van. 😊

Nem neked azzal van a bajod hogy seggbe lõnek ez a bajod nem más, magyarázol hogy így sol úgy sol közben fingod sincs mi az.
Fritz Von...
Az egészhez annyit tudok még hozzáfûzni, hogy Cimbi annyival jobb, hogy õ nem fosik. Bátran jön a mediatorával (gyártása kb 3k) és pvpzik. Nem fosik. 😊

Forolto
miért,nincs igazam?S egyébként is nem a kasztal van a bajom,hanem a hajóval,amiben a kasztod csücsül.

De te nem ezen rinyálsz nem az AH-n hanem azon hogy privi mér gyengébb mint a navy te ezen rinyálsz kisbarátom.
Forolto
Na látod?Legalább az AH menne,az economy pörögne,de semmi.Mit csináljon az ember?

Abban a xaros wow-ban legalább horgászni lehetett! 😊

Forolto
Azt hiszed azt megkapnád belöle?

Najó,hogy lásd kivel van dolgod,adok mellé még egy használt buszjegyet. 😊

Ja rinyálok de nem ezen hanem AH-n és az írdatlan menyiségû farmon a játékal komoly problémák vannak csak nem ott ahol te gondolod.
Fritz Von...
OK, ha van mellékletben fél éves eq2 kupon. 😊

Forolto
hmmm...adok egy fél éves nõk lapja elõfizetést! 😊

Forolto
Cimbi,te mondod ezt?Egész nap a te rinyádat hallom ventrin,meg a panaszt.
Próbálkozni meg a macska szokott...S én legalább próbálom megmagyarázni mi lehet a xar és közben minden nap beloggolok,látok 3 embert online este 7 kor,mert mindenki inkább mást csinál.Akkor szerinted csak én vagyok olyan rinya,akinek ez nem tetszik?Én legalább megoldást próbálok keresni és nem hagyom itt ezt a xart és keresek mást.

Egyébként meg nem értelek miért nem lehet felfogni azt,hogy a játék igy egy xar,sõt egy fos és nem a skill számít,hanem az,hogy milyen kasztra böktél a játék elején és mennyire baszták el a játék készítõk.

Fritz Von...
Cserelehetõség!!!!

Aki befizet egy év everquest 2-re, megkaphatja minden itteni ingóságomat! (Fél év eq2 is szóba jöhet). <#vigyor2>

<#mf1>
Fritz Von...
Aha. Gandalf kardja? 😛

Veled az a gáz hogy megse próbáltál küzdeni csak rinyálsz és elméleteket gyártasz olyasmirõl amirõl fingod sincs.

Fritz:
Máshol sincs balance sztem, egy fantasyban a varázslók nem szaladgálnak kardal és nem játszanak lovagot és fordítva.

Szerintem az a gáz hogy vannak emberek akik nem tudják elviselni hogy a classok között van külömbség inkább rinyálnak balancot és egyéb más baromságot kiabálnak mert megtanulni játszani nehéz, jó lenne ha végre ezek az emberek magukba szálnának és elhúzznák a belüket az összes olyan játékból ami szim vagy bármiféle olyan játékelemet tartalmaz amit nem lehet egy skillel megoldani és nem vágnák tönkre ezeket a gameket.
Fritz Von...
Egyszer próbáltam azt, fent volt 2 napig, utána letöröltem. Más érdemi ötletem nincs rá.

Forolto
Nehogymá csak eredetin menjen a user mod-os baromság?
Plö az Ultimate 3.2-es simán elindul de a beigért modok nem jönnek le.Nem azt mondtam,hogy kifagy.