8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Jól gondoljátok meg, mert utána már pénzes lesz a visszaút. :D

Alakítottál új guildet, vagy te is atlantisos lettél?
  • Torzonborz
    kösz. tehát a cél az Antiguara ? biztos jó lesz ez nekünk ?
  • Burca
    Hat de ez az enyem. Amugy en nem buktam bar az Atlantisosok sirtak de nekem megmaradtak a Pedro altal keszultek is :P De mondom mind2 serveren tudok adni :)
  • a.carkey
    Az van, hogy ha átmész más szerverre, elvileg bukod az összes vitorlát ami nem a tiéd. :(
  • Burca
    Btw 1.6 ra skirmisht is igertek anno ! :) Ehhez kepest arrol szo sem esik mar mostansag pedig...
  • Burca
    Én átmentem de maradt ott egy privateerem szoval tudok adni vitorlat! :)
    Amugy annyi spanyollal amennyi maradt nem tudom mi lesz robertsen amugy sem. Igaz most lett volna esely averell-t lerazni ha maradunk de mostmar mind1. :) Max majd sirok egyet egy ticketben hogy vissza akarok menni a Robertsre mert nem talaltam meg a szamitasom ! :)
  • a.carkey
    Ingyenes, de ...

Amúgy azért kicsit necces a dolog, mert az "Ask an FLS Developer!" részben volt egy dev post egy topicban, ahol írták, hogy dolgoznak a nation balanceon, 1.7re meglesz, és csinálnak valamit a nightflippekkel.
    Reggel néztem hol a francba volt az a topic, de nem találtam meg, mert nem írtam oda. De volt egy ilyen post, és elgondolkodtató.
  • a.carkey
    Átmentetek az Antiguara?
  • Burca
    http://www.burningsea.com/pages/transfer/
  • Torzonborz
    bazzeg akkor én is. hun van az ? mit kell csinálni ?
  • Burca
    najo lassuak vagytok transfer porgott
  • Burca
    Ki jon ? transferelunk? Jose mar atment :P
  • Burca
    Vitorlat bontottam enis.
    Meg nemtom mi legyen a transferrel :P
  • Torzonborz
    én ezen a héten még szabin vagyok :D lehet rackhamen kezdek új karit vagy mittomén. biztos ingyenes a transfer meg van még ? meg egyáltalán ha za mégse válik be akkor mi van ? vissza már nem lehet jönni. Diego azt írta gyorsan fel lehet már húzni karit nem inkább azt kéne ?
  • Forolto
    Ehhh,2 hét szabin leszek holnaptól,ha jöttök én is megyek.:)
  • Torzonborz
    na kapjátok be ...befizettem :D végül is csak 2600 ft-ot vontak le szóval occsó vót legalább :P
  • Burca
    Kaloz az EZ mode :) raadasul melyik serveren?:) Ez jo mindenki a masikra vár :))

Najo talaljatok ki :P En mindenbe bennevagyok lassan!:) Asszem holnap befizetem
  • Bandras DaSilva #5821
    rerol, kalóznak, lera?
  • Bandras DaSilva #5820
    én is agyaltam sokat ezen...a conan nem megy már annyira..meg sok időm sincs...csak valahogy azt érzem, hogy kb ugyanaz lenne mint amikor abbahagytuk.

Ha visszamegy a csapat akkor azért befizetek 1 hónapra majd (azon ne múljon) és meglátjuk.

majd azért írjatok ide, hogy mi a helyzet.
  • Torzonborz
    vissza menjek ?
    ne menjek vissza ?
    vissza menjek ?
    ne menjek vissza ?

erghh nem tudom .
  • Burca
    Majd irjatok le hogy kik mentek vegul at a spanyoloktol :P
    Nem lenne jobb rerollolni? Na mind1 en még mindig kacerkodok a gondolattal hogy resuboljak :P
  • a.carkey
    Kiváncsi leszek, hogy a britek mihez kezdenek ...

A kalózokkal nem csatáznak, magukkal nem tudnak. :D
    A többiek + elmennek. :)

Mondjuk begyűjtenek 15 Citation of Conquestet, megveszik az überfegyvereket, aztán átmennek szétcseszni mások játékát. Az sem lesz semmi.

Az 1.6 hajók - amit mindenki használhat - elég jók.
  • Snipa
    Burca,

mer akkor mi leszunk a genyok! :) hehe...

valamifele szovetseg nyomul ez ugyben es jon 2 francia society is! ;-)

Jockey: ennek ellenere ennel jobb pvp feelinget sehol sem kapsz!
    lehangolo a nightflip de most valtozik a dolog es mi leszunk a ninjak! :) kivancsi leszek!
  • Jockey
    még jó hogy a pillanatnyi lelkesedés ami elkapott, hogy visszanézek gyorsan elmúlt.. ez a gamma totálisan megdöglött:-)
  • a.carkey
    *night
  • a.carkey
    Semmi extra. Az Antiguan a nighflippes (most a mi időszakunkról van szó) britek, kapnak egy kemény spanyol nappali keménymagot.
    Aztán ha a mieink is szétbasszák az amerikaiak játékát, akkor talán rájön az FLS, mekkora egy ordas hülyeséget csinált amikor összeeresztette az amerikaiakat és az európaiakat.

:D
  • Burca
    "ahogy ertem, nightflipp nelkuli eselyt szeretne mindenki... "

Azt meseld el Jose ez hogy lesz meg egy amcsi serveren ?:)
  • a.carkey
    Először utánanézek a szervernek. Látod Jose, már az elején a bétás csürhe után kellett volna menni. :( Egy biztos, hogy ha játszom, és fontos a night-day rész egy adott szerveren, akor a büdös életbe nem megyek többet EU szerverre. Mindig US szerveren nyomtam az MMOkat, ez volt az első EUm.

Viszont közben rájöttem, miért vág ki a kliens kb. 1-2 kikötőváltás után:
    ha minimum két hajód van ahonnan indulsz, na akkor hajlamos rá.

Sajnos.
  • a.carkey
    1x lehet ...
  • Forolto
    Még mindig lehet ingyen költözni?
  • Snipa
    ok, el van dontve:

"after Port-of-Spain battle"

mindannyian tipli Antiguara! Jonnek a renegadosok is.

ahogy ertem, nightflipp nelkuli eselyt szeretne mindenki... :)

Anulu szerintem gyertek ti is. Jelzek ha megtortent a transfer!
  • Snipa
    jaja nalam meg van zaszlo majd jelezz ingame!

nem tom miert job Antigua... :) En arra szavaztam, hogy maradjunk! hehe

de tokmindegy ahova megy a banda odamegyek en is...

keline meg kapja be az egy idiota! :)))
  • a.carkey
    Nekem a csúcs az a bejegyzése volt, amikor azt írta, hogy nem szereti azokat, akik az éppen nyerő oldalt választják. :)

Nem is tudom ki a kalóz a Robertsen ...
  • Burca
    http://www.burningsea.com/page/uc/viewItem&itemId=32434
    http://www.burningsea.com/page/uc/viewItem&itemId=32316
    Josenal meg talan van amugy.

Az a vicces hogy keline szokas szerint irkal hogy most a spanyolok akarnak
    majd konnyen nyerni és szidja a nightflippeket mikor pont ok toltak... Istenem az az ember még ennyi ido utan is megdobogtatja a szivemet :)

Sztem amugy azt kene csinalni hogy csinalnak meg1 szervert ahova mindenki transferalhat. Mindenki menne amivel szeretne. Aztan szepen leloni az osszes tobbit...
  • a.carkey
    Semmitől. Javaslom, a Rackhamet. Tuti, hogy kevesen leszünk, de legalább a legprofibb pvpsek is ott vannak. Van jó spanyol ipar, stb. Antigua semmivel sem jobb, mint a Roberts. Bár szidják a Rackhamet is, de onnan a britek húznak el, mert nem megy ugye a nightflip, viszont a dayflip sem. :)

Jose, Rackhamen irthatnád a kalózokat ... :D

Lera!

Los Conquistadoros zászlót kitől lehet szerválni?
    Az is jó, ha átküldöd a design-t, oszt megszavaztatom ...
  • Burca
    Pedig ugy olvastam Rackhamen var exbetas PB leader is :P Fasza hogy megint szanaszet szakad az a 30 spanyol jatekos is akik még jatszanak :)
    Mitol lesz jobb Antigua amugy?
  • Snipa
    Az Antigua lesz a cel, nalunk eddig szavazas eredmenye 22 antigua, 6 roberts, 4 bizonytalan :-)
  • a.carkey
    Azért iszonyat hülye a spanyol oldal. El akarnak menni Rackhamre vagy Antiguara, mert kevés a spanyol, mindenki elment, stb, stb.

Tény, hogy kevesebb, mint volt, de minden nemzetnél esett a playerek száma. Viszont kurvára nem veszik figyelembe, hogy NYÁR VAN. Ilyenkor max. a fanatikusok, megrögzött sörhasú pizzazabálók vannak állandóan gépközelben. Röhej, hogy nem értik meg: nyáron nyaralnak az emberek, nem egy olyan játékkal töltik az idejüket, amiben nem kell állandóan onlinenak lenni, mint pl. egy SWGben kellett, ha érvényesülni akartál. Itt nem kell bányákat lóvéval és energiával feltölteni, hogy ne rohadjanak el vagy ne termeljenek. Itt nem kell állandóan pvpzni, hogy a rangod megmaradjon. Ennyi.

Ahogy szeptember lesz, rakat igazoltan hiányzó is visszatér. Ezek meg már mennének, holott egyelőre nem feltétlenül van a nemzet bukásra ítélve.
  • Torzonborz
    ja én is így vagyok ezzel :D szólj ha böksz az aktiválásre mert akkor megyek én is .
  • Burca
    Nem tudom meg mi lesz. Most epp nem tolok semmit is bar parszor mar megremegett az aktivalas gomb felett a kezem, eddig elmaradt minden alkalommal mikor egy-egy nightflippes vagy jajjdeures a server postra talaltam a forumon :) Amugy lelkesen kovetem az esemenyeket es olvasom mi zajlik :)