Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked meg az,hogy jó sok felesleges idõt leköss egy játékkal,amit szeretsz.
Szal Kata,egy halott kereskedelem mellett az FT unalmas lesz 1 hét után,termeljen raktárra,trédeljen a shop-al,mert másnak nem kell a cucca. 😛
A Priv. meg osonjon oda a hullaszar hajójával boardolni 300 emberrel egy 50-es hajón,mert ez a kihívás emberek.Jajdejó nekem!
Mint a kezdõ orvos,aki 200 vakbélmütét után megszólal:egyszer már nekem is sikerülnie kell! 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ez meg az én véleményem.
Remélem télleg Bundle-be fog kerülni a sOL,dögöljön meg a szomszéd tehene is! 😊
Ha MMO, akkor legyen meg az a balance minden karakter és hajó között, ami minden más MMOban megvan.
Más.
Az FT és Privateer hisztire meg annyit, hogy küzdeni kell, nem sírni. Az ft nem kifejezetten haricmarcsi, ergó üljön el a fenekén, termeljen, szállítson, "trédeljen". A privateer meg ne akarjon istenkirály sérthetetlen és villámgyors hajót, amivel minden kihívás nélkül bármilyen nagy hajóhoz odavágtázna, megboardolná és legyõzné. Ne akarjon több legénységet sem kisebb hajóra, mert az már igen elrugaszkodna a valóságtól, és épp ezért jó ez a játék, hogy nem aránytalanok és irreálisak a hajók.
Ez az én "szerintem"-véleményem.
[/cserf][/fülünyúl]
Ki tudja miért nem megy az Empire at war alá egy módosítás se?
Tegnap tökjól el voltam vele
A medve nem játék.
jah es a szallodaba veletlen pont egy invi van lemakettezve, vagy valamelyik sol, faszom egybol megkattantam..:-)
jah es bementem egy internet kavezob is, 2 goldfarmer szeru is volt, de valami xing xang nevu mmorpg-el toltak, nem tudtam megfejteni mivel..:=)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hofit idézek:
Egy szindarab fõpróbájára meghívtak egy x.y (nemtom a nevét) kritikust.
Az elõadás végén megkérdezték,hogy milyen volt.
Megszólal:Egy Fos!
Erre a szindarab rendezõje válaszol:s ha egy picit még összegyúrjuk?
Válasz:Akkor még lehet xar! 😊
Amcsik meg epp tul voltak vacsin...
Egyszer megprobaltunk egy hasonlo szitut nem emlekszel? Elsokent merultel nagy hajoval! ;-) Nincs ertelme kemenykedni solok ellen, 5 SOL lal megyunk oszt jonapot! Nem 3om nem 4...
A 6 priv halott ugy lenne ha nincs mellette egy mondjuk 6 sol,hogy ha ártülnek akkor nesze a pofádba a solos groupunk.
A 6 priv 6 priv tényleg érdekes lenne,de tod miért mert ott tényleg a skill és a tudás számít,nem a hajó.
amugy szep lett a zsaszlo, lentebb lattam linkelve, ma alig varom feltehessem..
elvileg szombaton mr leszek, addig is rugjatok szet mindenki segget es csobbanas mentes hetkoznapokat kivanok mindenkinek:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem veletlen hogy mikor 5 sol + 1 triton jott nekunk meg 4 sol + oli + te voltal nem tom milyen hajoval inkabb azt mondtuk faszt kuzdunk meg veluk! aza +1 SOL sok!
Kettõ azonnal süllyedne,mert ugye line harcban nem jó,de nincs az a navy aki hagyná,hogy az összes a seggét célozná.Szal egyszer tuti elkap.Kérdés mennyire bírod.
4 priv ott cikázna és még boardolni se tudna,mert a 2 megmaradt navy kilõné a hajódat,amig ott kardozol.Ennyi lenne.
Majd mivel a preorder is tömény halál volt a második héten, csináltam egy FT karit is.
Amikor indult élesben, az FT mellett döntöttem. Mostanra a játék minden elemében teljesen haszontalan. Gyártás, eladás nincs. Hajók kakik. Mindenki szarrá lootolja magát receptekkel, bárki legyárthat mindent.
Port csatában az MC oli egy kaki, pvpben szintén. Lomha, gyenge és szarul lõ. Ráadásul még az sincs meg, hogy kalóz pvpben behúzok valakit, mert nincs ilyen skillje.
Most pedig megyek, elsüllyesztem az Atlasomat és cisnálok egy MC Corsairt. 😊
De mi van akkor ha ezek nincsennek?A közelébe nem tudsz menni!
Itt az lenne a lényeg,hogy ne csak a szerencsén múljon már egy kaszt sorsa.
Én is löttem szét Alex segget elhiheted,de utána 5 sec és csobbantam,mert a másik három az enyémet nyaldosta.
1. Bundle. Ha beleteszik 4th rate-be, azzal redõny lehúz. Ha kiveszik mindegyikbõl és mondjuk 4th rate: 500.000db, Couronne 1milla, Hercules MC 1milla, 3rd rate 2milla, 2nd rate 3milla, 4th rate 5milla, azzal elõsegítenék a funt. DE! Akkor még inkább kiütközne a privik és FTk hátránya harc és hajók terén. Viszont ezzel az árfekvéssel a privik és FTk sokkal több 3rd rate-nek megfelelõ hajót tudnának építeni. Hosszabb távon ez megoldás lehetne.
2. Hajók. Bármelyik class beleülhet kis, gyors hajóba. Mindenkinek vannak speed skilljei, tehát az most is adott. Más kérdés megint, hogy azzal tényleg csak bohóckodni lehet a csata esetén, meg segget lövöldözni. Egyébként régóta mondom, hogy nézzétek meg a corsair MC xebecet (nem a kaki Arcadiát). Annak van elöl is ágyúja, kurva gyorsan fordul, 8 fontos gunjai vannak, a max speedet 16,75rõl fel lehet tornászni, ÉS szembeszélben is jól megy.
3. Teljesen mindegy, hogy mi mit rinyálunk itt, mert nagyjából 3-4 hete ez megy. Ötleteket gyártunk arra, hogy lenne jobb a game. Sajnos rövid távon nem lesz változás, mert az FLS a saját feje és elképzelései után megy, ami nagyon rossz felé halad.
Konklúzió: ha lesz még pirates fél év múlva, akkor vissza lehet (és talán KELL is) jönni, hátha akkor más lesz és jobb is.
Mondjak valamit?Nincs akkora ûr a két kaszt között,hogy a naval halott lenne,ha egyenlõ hajokkal harcolnának.
S tényleg pancser vagyok,hogy ismerem a két kasztot és a navalt életképesebbnek hiszem a játékban,mint a priv-et.De igazán abban vagyok pancser,hogy preorder végén nem a navalt húztam tovább,mert mindkettõ 21-es volt.
En megneznek egy 6os priv csapatot hogyan tudna nyomulni!
Vagy ha legalabb szoloban is de egyuttmukonenek pvp zonaban!
Emilio, egyszeruen rossz karit valasztottal! ;-) Jol teszed hogy navyt huzol!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ettõl függetlenül pár hajóra valóban ráfér a változtatás de ez nem megy csak úgy hipphopp.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/