Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Az MMO lényege hogy sokáig fizesd a havidijjat és sok idõt töls a játék elött.
Neked meg az,hogy jó sok felesleges idõt leköss egy játékkal,amit szeretsz.

Szal Kata,egy halott kereskedelem mellett az FT unalmas lesz 1 hét után,termeljen raktárra,trédeljen a shop-al,mert másnak nem kell a cucca. 😛
A Priv. meg osonjon oda a hullaszar hajójával boardolni 300 emberrel egy 50-es hajón,mert ez a kihívás emberek.Jajdejó nekem!
Mint a kezdõ orvos,aki 200 vakbélmütét után megszólal:egyszer már nekem is sikerülnie kell! 😊

Fritz Von...
Hé te véleményes. Mi nem igazán szeretjük ám itt az olyanokat, akiknek véleménye van! <#mf1>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Forolto
Egyébként meg Kata próbálj küzdeni egy FT-vel vagy egy Priv-el és majd megnézem milyen véleménnyel leszel.

Ez meg az én véleményem.

Forolto
A navy meg igenis fizesse meg a sol-ját amivel istenkirályt próbál játszani.

Remélem télleg Bundle-be fog kerülni a sOL,dögöljön meg a szomszéd tehene is! 😊

Fritz Von...
Az az aránytalan és irreális, hogy csak a navyt csinálták meg harcképesnek. És a másik meg, hogy el kell dönteni, hogy MMOt csinálunk, vagy reális szimulátort. Mert akkor az angolok és franciák már ugorhatnak is kifelé a galleonokból, navy és ft felejthetné a xebecet, de még a privateer is.
Ha MMO, akkor legyen meg az a balance minden karakter és hajó között, ami minden más MMOban megvan.

Kata
így viszont akinek lesz sem meri majd harcba vinni

Más.
Az FT és Privateer hisztire meg annyit, hogy küzdeni kell, nem sírni. Az ft nem kifejezetten haricmarcsi, ergó üljön el a fenekén, termeljen, szállítson, "trédeljen". A privateer meg ne akarjon istenkirály sérthetetlen és villámgyors hajót, amivel minden kihívás nélkül bármilyen nagy hajóhoz odavágtázna, megboardolná és legyõzné. Ne akarjon több legénységet sem kisebb hajóra, mert az már igen elrugaszkodna a valóságtól, és épp ezért jó ez a játék, hogy nem aránytalanok és irreálisak a hajók.
Ez az én "szerintem"-véleményem.

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Mert nem eredeti.

loool! 😊
Forolto
télleg:

Ki tudja miért nem megy az Empire at war alá egy módosítás se?
Tegnap tökjól el voltam vele

Forolto
Ohátpersze.😊 Neked meg csak a por maradt...amit rugok rád.😊

Fritz Von...
Az a durva, hogy pont egy fosós rinyagép vitte el az 5000-et. 😄

Forolto
Csak mondom,hogy itt a duna plázában Lego kiállítás van és a második emeleten egy BAZINAGY San matteo van kirakva legoból. 😊

Forolto
Ugy még én is!Hoznám a halifaxot és tnyleg a seggében lavíroza egyszer csobbanna.Csak hideg élelem kell hozzá.30 perc után megadná magát.😄 Inkább a dura.😄😄

Forolto
az lendítene egy picit a játékon.
Fritzre mindig rugnám a port!

Fritz Von...
Simán elég. Azt is megkockáztatom, hogy 1vs1ben, ha mindennel fel vagyok szerelve, akkor lenyomok egy alexet. De CSAK 1vs1ben.

Forolto
Itt vagyok a munkahelyen és inkább irogatok.😊

Fritz Von...
Nem, hanem a szokásos kétheti rinyálás megy. Majd abbamarad. 😄

a.carkey
Mi lesz itt, ha majd sérülés nélkül lehet gyakorolni a pvpt 1 vs 1ben, akár spanyol spanyol ellen? 😊 LOL!

A medve nem játék.

Forolto
A herculesem és a te olid elég lett volna egy sol ellen?Fõleg úgy,hogy eddig sok PvP tapasztalatunk nincs sol ellen és úgy,hogy az ellenfél,meg naponta harcol összeszokott csapat?

Jockey
lefotoztam nektek vietnami Mui ne-be (falu) talalhato halaszfalu flottajat, sirva dobjatok el a sol-kat..ha hazaerek felteszem netre..:-)
jah es a szallodaba veletlen pont egy invi van lemakettezve, vagy valamelyik sol, faszom egybol megkattantam..:-)
jah es bementem egy internet kavezob is, 2 goldfarmer szeru is volt, de valami xing xang nevu mmorpg-el toltak, nem tudtam megfejteni mivel..:=)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Ez igaz, én is mentem már aludni. De akkor is jó volt kimondani. 😊

Forolto
nem xar!FOS.

Hofit idézek:

Egy szindarab fõpróbájára meghívtak egy x.y (nemtom a nevét) kritikust.

Az elõadás végén megkérdezték,hogy milyen volt.
Megszólal:Egy Fos!
Erre a szindarab rendezõje válaszol:s ha egy picit még összegyúrjuk?
Válasz:Akkor még lehet xar! 😊

a.carkey
59 új üzenet. Betegen fekszik otthon mindenki?

A medve nem játék.

Fritz vazeg hajnali mennyi volt? 2???
Amcsik meg epp tul voltak vacsin...

Egyszer megprobaltunk egy hasonlo szitut nem emlekszel? Elsokent merultel nagy hajoval! ;-) Nincs ertelme kemenykedni solok ellen, 5 SOL lal megyunk oszt jonapot! Nem 3om nem 4...

Forolto
Ezaz igy kell hozzáállni,de mégis xar érzés,hogy baffameg miért kell egy naval kari,amikor ott az 50-es priv-em,tudok is vele játszani és mégse tudom kihasználni! 😊

Fritz Von...
Ott az volt a baj, hogy meg se próbáltuk. 5 SOL ellen 4 SOL+privi+FT nehogy már ne legyen elég. 😛

Fritz Von...
Wöbö. 😊

Forolto
de ugye mi volt?Átültünk nagy hajókba és ök is átültek.Szerinted nekünkjönnek kis hajókkal?Itt sajna arra kell számítani,hogy a spotterek adják a drótot és õk is hasonló kaliberû hajókkal vagy inkább jobbal fognak harcolni.

A 6 priv halott ugy lenne ha nincs mellette egy mondjuk 6 sol,hogy ha ártülnek akkor nesze a pofádba a solos groupunk.
A 6 priv 6 priv tényleg érdekes lenne,de tod miért mert ott tényleg a skill és a tudás számít,nem a hajó.

Fritz Von...
Azonnal csináljanak egy Fritz only gõzhajót, acél testtel! Egyébként szar minden. <#idiota>

üdv itthon mester 😊
Jockey
emilio sok ahiszti huzd a navalod telleg az valo neked:-) lassan erkezem haza kulfoldrol es a privimmel szetrugom mindenki segget ha sullyedek ha nm:-)
amugy szep lett a zsaszlo, lentebb lattam linkelve, ma alig varom feltehessem..
elvileg szombaton mr leszek, addig is rugjatok szet mindenki segget es csobbanas mentes hetkoznapokat kivanok mindenkinek:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Forolto
Csak tod itt az a problem,hogy maga a játék jó ötlet,végre nem az a xar fantasy-s baromságok,varázsolok meg a gyikfejû szörnyek,hanem egy történelmi és emberközelibb játék,ami asszem egyedülálló ilyen téren és sajna ez a kor a hajó,meg ugy a dolog tetszik.

Forolto
Persze van FT-is,de az jaj csak nem lvl30-ig húztuk?Deigen ott megállt és kész. 😊

Emilio vazeg, nem 6 priv vs 6 sol ra gondoltam! ;-)

Nem veletlen hogy mikor 5 sol + 1 triton jott nekunk meg 4 sol + oli + te voltal nem tom milyen hajoval inkabb azt mondtuk faszt kuzdunk meg veluk! aza +1 SOL sok!
<#hehe>
Forolto
Elmondom neked hogy nyomulna.

Kettõ azonnal süllyedne,mert ugye line harcban nem jó,de nincs az a navy aki hagyná,hogy az összes a seggét célozná.Szal egyszer tuti elkap.Kérdés mennyire bírod.

4 priv ott cikázna és még boardolni se tudna,mert a 2 megmaradt navy kilõné a hajódat,amig ott kardozol.Ennyi lenne.

Van egy B megoldás: ez a játék nem kötelezõ tehát pá-pá és nincs probléma nics hiszti.
Fritz Von...
Ha már rinya. Én is privivel indultam, mert a bétában is az voltam. Láttam és használtam a Pommern fregattot (most Hercules), és kurva kemény hajó. Ámde a bundlézés betett neki keményen.
Majd mivel a preorder is tömény halál volt a második héten, csináltam egy FT karit is.
Amikor indult élesben, az FT mellett döntöttem. Mostanra a játék minden elemében teljesen haszontalan. Gyártás, eladás nincs. Hajók kakik. Mindenki szarrá lootolja magát receptekkel, bárki legyárthat mindent.
Port csatában az MC oli egy kaki, pvpben szintén. Lomha, gyenge és szarul lõ. Ráadásul még az sincs meg, hogy kalóz pvpben behúzok valakit, mert nincs ilyen skillje.
Most pedig megyek, elsüllyesztem az Atlasomat és cisnálok egy MC Corsairt. 😊

Forolto
Húzom is,csakhát bazz az idõ,amit a priv-be fordítottam az mehet a picsába s az xp grind hátugye az se egy leányálom.

Forolto
Na ez az,megfelelõen kombinálni.Felteszed ezt a buffot és máris mást nem tudsz használni.Marhajó nekünk.😊 Vagy gyorsan mész vagy fordulsz de a kettõ nyista,nehogy imba kaszt legyél.😊

Forolto
Ez függ attól,hogy hogy rak be az instába,jó e a szélviszonyok.
De mi van akkor ha ezek nincsennek?A közelébe nem tudsz menni!
Itt az lenne a lényeg,hogy ne csak a szerencsén múljon már egy kaszt sorsa.

Én is löttem szét Alex segget elhiheted,de utána 5 sec és csobbantam,mert a másik három az enyémet nyaldosta.

Nem csak privi és naval van a játékban.
Fritz Von...
Na akkor elmondom mi a lényeg szerintem:

1. Bundle. Ha beleteszik 4th rate-be, azzal redõny lehúz. Ha kiveszik mindegyikbõl és mondjuk 4th rate: 500.000db, Couronne 1milla, Hercules MC 1milla, 3rd rate 2milla, 2nd rate 3milla, 4th rate 5milla, azzal elõsegítenék a funt. DE! Akkor még inkább kiütközne a privik és FTk hátránya harc és hajók terén. Viszont ezzel az árfekvéssel a privik és FTk sokkal több 3rd rate-nek megfelelõ hajót tudnának építeni. Hosszabb távon ez megoldás lehetne.

2. Hajók. Bármelyik class beleülhet kis, gyors hajóba. Mindenkinek vannak speed skilljei, tehát az most is adott. Más kérdés megint, hogy azzal tényleg csak bohóckodni lehet a csata esetén, meg segget lövöldözni. Egyébként régóta mondom, hogy nézzétek meg a corsair MC xebecet (nem a kaki Arcadiát). Annak van elöl is ágyúja, kurva gyorsan fordul, 8 fontos gunjai vannak, a max speedet 16,75rõl fel lehet tornászni, ÉS szembeszélben is jól megy.

3. Teljesen mindegy, hogy mi mit rinyálunk itt, mert nagyjából 3-4 hete ez megy. Ötleteket gyártunk arra, hogy lenne jobb a game. Sajnos rövid távon nem lesz változás, mert az FLS a saját feje és elképzelései után megy, ami nagyon rossz felé halad.

Konklúzió: ha lesz még pirates fél év múlva, akkor vissza lehet (és talán KELL is) jönni, hátha akkor más lesz és jobb is.

Tökmindegy hogy mivel játszik idõ kérdése és kitör majd megint a hiszti.
Forolto
Ezzel csak az a gáz,hogy van ugye a priv-em és egy naval-om,amivel tudom hasonlítani a két kasztot.
Mondjak valamit?Nincs akkora ûr a két kaszt között,hogy a naval halott lenne,ha egyenlõ hajokkal harcolnának.

S tényleg pancser vagyok,hogy ismerem a két kasztot és a navalt életképesebbnek hiszem a játékban,mint a priv-et.De igazán abban vagyok pancser,hogy preorder végén nem a navalt húztam tovább,mert mindkettõ 21-es volt.

Ok szvsz nincs ertelme vitazni ezen!
En megneznek egy 6os priv csapatot hogyan tudna nyomulni!

Vagy ha legalabb szoloban is de egyuttmukonenek pvp zonaban!

Emilio, egyszeruen rossz karit valasztottal! ;-) Jol teszed hogy navyt huzol!
Torzonborz
akkor bazz ne nyavajogj itt. húzd a navalat és kész. majd jössz azzal. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
egyébként van ugye speed buffunk , turn rate buffunk , damage buffunk csak ezeket kell megfelelõen kombinálni.

ettõl függetlenül pár hajóra valóban ráfér a változtatás de ez nem megy csak úgy hipphopp.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Én sose fostam,de inkább húzom a kiskarit,(naná,hogy naval) minthogy kisérletezzek a hajókkal és keressem az értelmét a kasztomnak,ami nincs.

Torzonborz
olvasni tudsz ? nem azt írtam hogy a conq. sleek gyors hanem hogy azzal lõttem szét az alex seggét.