8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    van ott 4 uj emberke de nem ismerem oket!
  • Torzonborz
    hmm LCben ki maradt ? Diego aztán kész ?
  • Snipa
    Atmentem Caballeros de Atlantisba...
    Don Hernando Jose ;)
  • mörrr
    Hali mindenkinek. Leokádia kapitány vagyok :). Én is be fogok nézni POTBs-ba a közeljövőben. Össze kéne organizálni pár rég arcot ütni 6v6-ot.
    Nem tudom a magyarok Los Conqistadoresben nyomják e, vagy aktivabb guildbe mentek? Ha aktiv 50es benéz ide, irja már meg legyenszíves, milyen néven, melyik guildben van. Lera, Bandras, ti is felhúzhatnátok újra a vitorlát (bár tudom félárbócon áll csak a zászló :) ).
  • Torzonborz
    nem baj , úgyse játszik ennyi info elég neki. :D mondjuk én se tolom . :D
  • a.carkey
    Olyan ez mint az élet. Egy lakásért sem 1 napig gürizel. Sőt, mégszarabbul jön a lóvé, mint egy MMOban. :)
  • a.carkey
    Minden MMOban kell farmolni, ha nincsenek koreai vagy kínai ismerőseid. :D
  • a.carkey
    + az alap couronne deed! :D
  • Torzonborz
    #5780ban 3,6 milla db
  • Fritz Von...
    Tök jó. És akkor mennyi is kell egy MC Couronne-hoz? Hány milla? Na pont ez a 10-20 napos farm a szopó... :P
  • a.carkey
    150k egy óra alatt, és ha max 10 órát nyomod, akkor ez tuti. De 1 milla alap!
  • a.carkey
    Most pont az a jó, hogy groupban jön több lóvé. Admiral fokozaton egyes hírek szerint - amit kezdek alátámasztani - valaki kiszámolta, hogy már 4 emberrel (1 L45, 3 L1), ha akármilyen hajókban ülnek, 1 nap alatt összejöhet per fő, kb. másfél-két milla, és 10-11 óra alatt jelenleg L50 tudsz lenni L1ről(ezt felmértük az újakkal pár napja és működik, de ha nem egyfolytában nyomod, akkor is max 1+1=2 nap).
    Ha van hat ember, köztük 2 fő minimum 4th rate - ha még jobb, annál jobb -, +1 meg egy gyorstüzelésű hajón (raa mc) elintézgeti a sérülteket), plusz a 3 L1 mondjuk az alap fallback La Belleken, akkor mégtöbb xp, és mégtöbb lóvé, úgy 2.5 milla is lehet. 10 órán át kell groupban küzdeni. Ennyi. :) Hidd el, már nem olyan fárasztó ez az egész.

Egyedül is sok pénzt gyűjthetsz, de groupban minden sokkal jobb.
  • Fritz Von...
    Hm. :) Ebben az egészben az egyetlen szépséghiba, hogy agyatlan farmolás kell, hogy egy ilyened legyen. És ez rettentett el anno... Utálom.
  • a.carkey
    De, de csak, hogy rettegj! :D
  • Fritz Von...
    Ugye a swiveleket nem számoltad bele? :DD
  • Fritz Von...
    Amiből kb. 30nak van tűzereje. :)
  • a.carkey
    Jaja. De 96 ágyú. :)
  • Fritz Von...
    LOL!

Ha jól számolom, akkor 16 bundle-s lett az MC Couronne? :D
  • a.carkey
    És ezek NEM NORMÁLISAK!

MC Couronne ...
  • a.carkey
    Mármint statra.

Erre most:

"The existence of First Rate SOLs introduces a balance constant due to the number of guns. In our combat system, the options we have for reducing these ships all result in less enjoyable gameplay."

Monnyonle!
  • a.carkey
    A Minerva MC elég durva lesz ...

Viszont ez kevés: a kalóz SOL kapcsán egy dev írta, hogy majd nézzük meg a 1st és 2nd rateket. Nézzük, de nem látjuk.
  • Pluskast
    Oks
  • Snipa
    ;)

majd jelezz msn en ha aktualis... aztan segitek felhuzni...
  • Pluskast
    Jövő hónapban most már tényleg rakok fel casht a számlámra és én is ismét beszállok:)
  • Pluskast
    Jaaaj játszanom kellene már Kema:))
  • Snipa
    aha :)

jelenleg mas mmo abszolut nem erdekel! ;)
  • Pluskast
    Kema még játszik?
  • Torzonborz
    1.6 hajó változtatások
  • a.carkey
    Nem deed, hanem ha pl. national vagy és van egy 2nd rated, és azt adod át kalóznak, na akkor jár a ban. Kb. Amit sokan csináltak már kezdetekkor, csak 4th ratekkel. :D
  • a.carkey
    Nincs nightflip. Sőt, ha megadod magad bundlehajóval, elvileg van valami egyezség, hogy kötelesek elfogadni. Nos ezt nem tartották be tegnap a franciák a hírek szerint és most megy az anyázás.
  • Torzonborz
    ja meg persze ne erősítsék tovább a nyüves kalózokat :D
  • Torzonborz
    hmm szerintem akkor is jó ötlet. már csak nightflippel kell vmit csinálni már ha előfordul még ilyen .
  • Forolto
    Ohátpersze,bannolják....mondhatja egy olyan játék,ahol milliós előfizető van...Örüljenek,hogy vannak még játékosok.Sok hülye.
  • Torzonborz
    hoppáhoppá ha jól értem ezentúl ha vki kalóznak ad el deed-et azt bannolhajták ? :D nem rossz.
  • Torzonborz
    nna csak nem feladtad a tanári pályafutást ?
  • Forolto
    Már pénteken gondolkodtam a befizetésen,de megvárom,mig a régi banda visszajön.

EGYSZERŰEN NINCS JÓ MMO.
    Vagy kevés a magyar,vagy olyan xar,hogy megvenni se érdemes vagy olyan unalmas,hogy már inkább a HelloKitty online. :D
  • Bandras DaSilva #5762
    hehe.

Valamiból élni kell:P
  • a.carkey
    "új munkahelyem lett és nem nagyon van időm játszani:(...viszont dől a lé:))."

Nem is tudtam, hogy politikus lettél! :D
  • Burca
    Gondolkozom én is rajta... Bár AoCba nemzetközi klánba vagyok így raidelgetünk is meg volt mar pár siege is , csak hát minden olyan bugos hogy utána 2 napig győzködöm magam, hogy megint belépjek :P Nem, tudom még. Mondjuk 22én jár le.
  • Bandras DaSilva #5759
    Hello.

Hát én mág AoC-ban vagyok néha-néha...új munkahelyem lett és nem nagyon van időm játszani:(...viszont dől a lé:)).

Gondoltam rá, hogy visszanézek potbs-ba, de nemtom..,sztem pár nap alatt megint azt érezném mint amikor abbahagytuk....ha mentek vissza azért szóljatok. Lehet befizetek 1 hónapot. Az aoc nem fog sokáig tartani nálam-pedig az eleje jó volt- warhammer online meg nem érdekel.