Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The deployment window has been extended to 7.30am. We apologize for any inconvenience caused.

😊
Amugy tolt nekem

Lera,Dynn,Zulgron

Ezt ugyanúgy nem fogják megvenni mint az Alexet, én pl egyet nem váltottam ki pedig van 120 royalom és nem is fogok venni ha kell akkor legyártom.
a.carkey
Hoppá hoppá!

Fritz fog örülni! 😊

"20 Royal Commendations now provide a Mastercraft Defiant instead of a Mordaunt."

A medve nem játék.

Sztem mehetunk moziba ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

elbasztam sorry

6:30am PST = 15:30pm nekünk. bõ egy óra még...

PST+9 vagyunk.
On Tuesday morning, March 18th from 1:30a to 3:30a Pacific Time, Pirates of the Burning Sea game servers will be unavailable while we move Build 1.2.67.0 from Testbed to Live.

6:30am PST = 17:30pm nekünk. mehetek moziba 😞
Diegó neked jön a patch?
Lehet egy txt file-ba feljegyeztetni a chatet de alap hogy bugos es crashelsz tole es igy megy live-ra ezert ajanlatos kikapcsolni😊

Lera,Dynn,Zulgron

1.2-ben be tudod kapcsolni hogy logolja a chat window-t. eddig ez nem volt. De elbasztak valamit igy most még jobb ha kikapcsolod amig kijavitják. kb ennyi lehet.
a.carkey
Szerintetek ez mi akar lenni?

"Chat logging that has the potential to crash the game. Players are advised to disable chat logging until we report that the issue has been remedied."

A medve nem játék.

a.carkey
Még másfél óra. (minimum)

A medve nem játék.

Diegó csíter és most az 1.2-es pacsival elérkezett az igázság pillanata😊
gyerünk emberek nekem már tölti a patch-et! hajrá hajrá login...
0Fritz0
Legalább elvagy. 😊

#5148: Na igen, az a ciki, ha a tenger közepén lépsz ki, aztán a peccselés után meg lehet úszni a partig. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tényleg butulok a játéktól saját magamnak válaszolok<#buck>
Mikor lesz server nem tudjátok?
Mennék már questelni csinálnám a questek questjét az MMO történelem legjobb, legizgalmasabb, legfordulatosabb, legáttgondoltabb questjét.
Egyszerû azt mondják majd exploit és törlik a karaktered<#vigyor1>
a.carkey
Amúgy kiváncsian várom, hogy ezt, hogy reagálják le:

L21 vagyok, postim van, és L22tõl lehet 1.2tõl használni a postit. 😊

Nincs más hajóm. 😊

Érdekes lesz.

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe! Fél kettõig (?) - lesz az este hat is - nincs szerver. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
És egyre kevesebben leszünk (Márc. 21!) 😊

A medve nem játék.

0Fritz0
Most mondanám, hogy fogjuk össze mi a spanyol oldalt, de ahhoz meg kevesen vagyunk. (vagy nem? 😊 )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sajnos nincs ember aki össze fogná a mieinket ezért addig amíg így áll a helyzet azt kell mondanom (Broáffff) az angolok megérdemlik hogy nyerjenek és nyerni is fognak ha továbbra is hajnalban lesznek a PB-k.Angol barátaink egy dologban gyengék igen sokan utálják õket és sztem ha lenne egy komolyabb szövetség spanyol,francia és kalóz barátainkal akkor esélyük se lenne addig ütném így a kis....háziakat míg bemernek lépni a Roberts servere.
a.carkey
Röhej, de mi nem mehetünk hozzájuk, mert az Aussie szerverhez külön kliens kell 😄

Pedig felhúznék ott egy kalózt és minden nap 13 órakor betenném 1-1 kikötõjüket ...

A medve nem játék.

Torzonborz
hja vagy az amcsik és ausztrálok takarodjanak vissza a saját servereikre 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Sûrgõsen szabályozni kéne a PBk meghívásait és a PBk idejét.
Az ausztrálok megint betettek egy spanyol várost elcseszett idõben pvpbe ...

A medve nem játék.

0Fritz0

0Fritz0
A lelkes videóhegesztõ tanoncoknak ajánlom EZT.
A csomag tartalmazza a felvevõ programot és egy ingyenes szerkesztõt. (A VirtualDub-ból valószínûleg már van újabb verzió is a neten)

Komolyabb szerkesztéshez ajánlom pl. az Adobe - Premiere Pro (x)-et.

Jaj elítam. Large meg huge square rig (fõleg large 1x) kéne, nem medium. Tudom, tudom, spaka... izé manga.
Köszönet a tanácsokért, fõleg a mangásért <#violent><#gun>. Ismét kérdéssel/kéréssel fordulok a POTBS funokhoz. Szal 33 lettem, lecraftoltam MC stralsundot, 3-5 nap alatt el akarom érni 43-at. Összeszedtem minden cuccot triton interceptorhoz, meg Alexander fourth ratehez csak large és medium squer rig nincsen napok óta egyik régióban sem! Ha valaki tudna craftolni nekem, hálás lennék, na meg ellentételezném (lóvém van, tudok magas szintû armor plankingot, perfect cannont, waddingot meg mindenféle ágyút gyátani majdnem minden hajóhoz. Van veles Navy hajógyártó könyvem is, ha kell). Plz. írjatok be ide ha valaki lenne szíves valamelyiket csinálni, elõször tritonra kéne, ha lehet, Alexhez addigra csak tudok szerezni. Elõre is köszi. Most melóhelyen vagyok, este 20:00 h után leszek, vagy holnap ingame.
0Fritz0
Rövid szösszenet a tegnap esti (ma hajnali? 😊 ) PvP-rõl:

Csobbannak az Angol kutyák. <#hehe>

Torzonborz
csak ennyi mondok : zséééééé 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kocka...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Forolto
Te csak menj vissza a mangához. 😛

van aki még lelkes amatõr 😊 sok sikert
Torzonborz
Alexbe nem kell bundle.

Hello minden POTBS forumosnak. Lényegében új spanyol játékos vagyok. Lenne kérdésem, ha valaki lenne szíves megválaszolni. Azt tervezem, hogy shipyardokat teszek le, és hajókat, meg lineship struct. bundle-t gyártok. Na most nem értem, hogy lehet AH-ban egy Alexander Fourth Rate 85 K gold, mikor a POTBS info oldal szerint a bundle gyártásához 80 k doublont be kell fizetni. Ez hogy van? Csak az elsõ gyártását kell megfinanszírozni, aztán a többihez csak a material kell? Egyébként
Pirateskén végignyomtam 50-ig, aztán látva hátrányait, megy hogy a magyarok spanyolok <#vigyor2> újrakezdtem spanyol Navyként. Azért átmentettem a lóvét meg a stuffot nekem meg egy kezdõ havernak. Ha valakinek kell 45 - 50-es lábbeli, kesztyû, kard írjon ide névvel, mindbõl vagy 3-4 felesleg van. Most 29 vagyok, tolom gyorsan, 1-2 hét azt 50, aztán veszek, vagy csinálok egy fourth ratet, és PVP.
a.carkey
Ha a teknõsre gondolsz - nekem nem jön be a kép -, akkor azt az ázsiai szerverre szánták (volna, ha lenne elég ázsiai a goldfarmereken kívül). 😊 De mivel vsz nem lesz ázsiai változat ...

A medve nem játék.

Forolto
Kerestem még a Bao-ról és ezttaláltam. 😊

Pirates of the Cursed seas?WTF?lol

Forolto
Ehhe van egy kép is fent pont a PotBS-bõl.😛

Kinai Hajó

0Fritz0
Nem, nem szok.
Kici, ócó hajó. 😊

Forolto
Nocsak...

Most néztem,aki tervezte a hajókat a PotBS-ben (23 hajó) annak volt egy hajója,ami nem került be a játékba.

S ez a: the Baochuan.Most megnéztem,egy baszottnagy kinai hajó.

Mondjuk nem lenne rossz ha poénból betennék.😛

Torzonborz
helyes 😊

ja népesség az van Kínában meg Indiában 😛 de itt egyre jobban kezd megcsappanni.

Egyebkent nepesseg boven van!
Tevedes ne essek en nem fogom szuneteltetni!!! :-)
vazeg nem azert vartam ra 2 evet hogy 2 honap utan befejezzem! ;-)

Torzonborz
nna má' Te is . vazzdejó. 😄 az a baj hogy server merge kéne hogy legyen népesség de mire ezeknek eszükbe jut addigra már késõ lesz.

0Fritz0
Általában csak néhány évig. 😊

meddig lehet szuneteltetni 1 accot mielott delete?
Fritz Von...
Bibibí, nekem késõbb. Megint eljátszottam azt, hogy nem volt a kártyán mani, és így tovább tolhattam az elsõ hónapot. 😊
Sõt most is így lesz. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Forolto
Akkor kell fizetni.😊

Torzonborz
miért mi lesz 21e után ?