8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    És nyertetek? :D
  • a.carkey
    Nos érdekez dolog ez, az tuti. Szerintem az Antiguanak is lőttek - majd számoljatok utána, én megpróbáltam -, mert vagy kora délelőtt lesznek a csaták, vagy késő éjjel (22.45 körül/után). Na ugye egy jobbik fajta csata - még Avarell szerint is - nem tíz perc. Így viszont lutri lesz az egész (ilyen slot, olyan slot, aztán nesze semmi, fogd meg jól ...).

Ha ő Monkey, én úgy tudtam sokáig még játszott kalózként.
  • Burca
    Segitek odaadott egy triumphot a kalozoknak ;-)
  • Snipa
    lol ismeros?

-------------
    zionman : i've been watching the http://potbs.armeagle.nl/map-Roberts.php & reading the forums every day for past months
    but i'm finally gonna return to the game
    mostly due everybody going to antigua etc..

obv as a spantard but making a privy
    anyways i had a question, if i make a new char , can i later move my NO over as well?

cya soon ZION
    gl hf gg
    ------------------

segitek, ölelés! ;)
  • Snipa
    ha belegondoltok, a robertsen ez hogy oldja meg a problemat????

ha visszamennenk beteszunk 1 portot az uj rendszer meg atidoziti us idore akkor mivan? megvan oldva? nincs mert kurvara nincsen us idoben spanyol!

szal, ennek igy nincs ertelme! egyetlen normalis megoldas a balance!
    ahogy ez az antiguan most megvan!
  • Snipa
    de vazeg a tegnapi pb bol kiderult, hogy a problema gyakorlatilag megszunt...
    24 vs 24 volt!
    ugy hogy robertses spanyolok nem is voltak csataban!

mirol beszelunk... a problem abban a pillanatban megszunt mikor ba szerver balancolva lett!
  • Snipa
    hat erdekes megoldas! igy gyakorlatilag siman elkepzelheto, hogy amit us playerek raknak be ott eu playerek pbznek es forditva...

nem rossz ez! valamit kellett mar csinalni, azt viszont nem tom ez mennyire fog mukodni eloben...
  • Burca
    Hat 125 MoT az tenyleg sok bar ugye be lehet valtani MoVot is arra szoval
    ha megolsz egy 50est pl abbol ha ugy vesszuk 10 MoT esik :P Meg asszem olcsobb is.

Hat az a pb plan sztem nem old meg nagyon semmit. Igy ha maradunk antiguan akkor is tudunk majd pb-zni es nem kell felni attol hogy ha betoljak estere a csatat akkor nem tudja majd senki vedeni... Na mind1 majd kiderul ugyis arra megyunk amerre az EU spanyolok.
  • Torzonborz
    Archelon is jó kis fregatt csak ne 125 MoT kéne hozzá....ez qrva sok nem is tudom FLS mit képzel.
  • a.carkey
    Ez a hozzászólás tetszett leginkább a plannel kapcsolatban:
    "OMG,thats some stupid-***** $hit right there."

:D
  • a.carkey
    Amúgy ritka szar. Nem is értem. Ha utánaszámolok, ezzel az Antigua PB timot is szétcseszték, vagyis mindenképpen éjszakázni kell majd EU szerveren is. Most lett igazán senkinek sem jó. :(

Megkérdezem, hogy 6PM mióta EU primetime? Max szombaton ...
  • a.carkey
    Na itt a pb plan. Szerintem egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.
  • a.carkey
    Most olvasom, hogy kétezer tanárt küldtek el, pedig mondták, hogy nem fognak ...

Bandras, végül is jól jártál, hogy időben leléptél.
  • a.carkey
    De csak 1 duras, szóval nem pvpre. :)
  • a.carkey
    Az biztos, hogy a játék kb. most van abban az állapotban és fázisban, ahogy ki kellett volna adni, leszámítva a nightflipes tökörészést.

Amúgy új kedvencem van: Dromedary Hellbrand Indiaman.
    Egy holland srác szerint 100as os speedet is kihozott belőle. Jobb szembe és hátszélben mint a bermuda traders. 540es körüli raktere van és 36 vagy 38 ágyúja. Egy holland questline adja. :D
  • Snipa
    szerintem annyi kellene ami volt regen, hogy ha elfoglalsz egy hajot es nem a kasztnak megfelelo akkor kapjal erte buntetest es legyel tamadhato barhol...

hogy az FLS most lep nightflippre hat csesszek meg!
  • a.carkey
    Tudjátok mi a röhej? Az, hogy átment a 3/4-e a Roberts francia és spanyol közösségének az Antiguara, és még ÍGY IS light a szerver ezen része. Iszonyat, hogy mennyien lehetnek a britek és a kalózok ...
  • a.carkey
    Óh, új lett a launchpad. :)
  • a.carkey
    Végülis ja, de azért ez is előrelépés lenne. Volna értelme a privateerel nyomulni. :D
  • Burca
    Sztem meg mindenkinek el kene tudnia foglalni minden hajot :)
  • a.carkey
    Az is durva, hogy érik a privateer hajófoglaló képessége. Mivel nem igazán van számára jó hajó (talán most már a Trinidad), így nem adnak neki jó hajót, hanem a hírmorzsák szerint ő majd playertől tudna hajót elfoglalni, de legalább tudna. :D
  • a.carkey
    Na ja. Félnek, hogy az európaiak "szétcseszik" az amerikaiak játékát. Fordítva már nem volt ilyen félelmük.
  • Burca
    Vicces-e az FLS vagy nem ?:) Igazabol a mi hibank mert amint volt transfer meg kellett volna ezt lepni ezekszerint :P
    Jo hogy az amcsik dolgaira 1 nap alatt reagalatak mig EUsok hiaba sirtak 5 honapig... Jo hogy befizettem :P
  • a.carkey
    Nagyon mozgolódik az FLS nightflip ügyben. Ma estére ígértek felvilágosítást és kb. hétfőre megvalósítást. Kiváncsi leszek.
    A hírek szerint a transfert felfüggesztették, egyelőre.
  • Torzonborz
    ok akkor megyek én is :D
  • Burca
    fogadunk?:)
  • Torzonborz
    nem is vagy ventrin most csekkoltam :P
  • Burca
    Amig annyian vagyunk hogy egy 6os csapatot se tudunk kiallitani tuti de amugy megy porgunk LC-s ventrire aztan jolvan :)
  • a.carkey
    És ez így is marad?
  • Torzonborz
    CdA-ba mentünk.
  • a.carkey
    Alapítottatok új guildet vagy mindenki a Caballerosba ment?
  • a.carkey
    Hétvégén ELVILEG lesz időm, így ha lesznek, húzom a kicsiket, aztán ha megvagyunkk, megyek én is. Hogy ők is, nem tudom. Ha van rá sansz, nyerjétek meg Sisalt és Campechet, hogy ne menjen kárba a labor.
  • Burca
    Btw Pedro is ugy nez ki visszanez szoval egyre tobben leszunk :P
  • Snipa
    Tuti lesz valami de mi?

Merthogy nem lesz az beszabalyozva hogy us szerveren csak us primetime ba legyen csata az fix...

En inkabb egy olyasmit tudok elkepzelni hogy a keso eu time es kora us time hatarra idozitik a pb-ket. De nekunk mar teljesen mindegy :)
    Igy is ugy is jol jarunk az Antiguan. Vegre van egy rakat us spanyol player :) lol
  • Burca
    Akarhogy is van a spanyolok 2.ak, még ha az a 2 port nem is a mienk.
  • a.carkey
    Jose. Tuti, olvastam a devchatet is, DE azért ne örülj neki korán, mert ahol New Spainben vannak francia területek, nos, ott túl jó nem lehet a spanyol éjjeli különítmény. :D Szóval a nightflipek maradnak, máshogy hívják majd őket, de a FRANCIÁK ellen elveszíteni Sisalt? :D Mondjuk most vagy 30 2nd és 3rd rate esett be a szerverre. :D
  • a.carkey
    Menj át az Antiguara nyugodtan. Másfajta PB patch volt ez.
  • Snipa
    hogyhogy mi legyen?

ha egy szellem szerveren akarsz maradni akkor roberts!
    ha playerekkel akarsz jatszani (koztuk velunk :) ) akkor antigua!

a nagyobb klanok spanyoltol, kaloztol es mostmar franciatol is atjottek!

ido kerdese mikor jonnek a tobbiek...

Anulu: egy valamiben biztos vagyok nem fonak csinalni semmit a nightflippekkel! egy mod van ennek elkerulesere ha olyan balancolt szerver lesz ahol us/eu playerek kozosen nagy szamban vannak.

Es ez most az Antigua!
  • Forolto
    Ne basszatok ki velem,most fizettem be az accountot,akkor most mi legyen?
  • a.carkey
    Na közben meglett. Pedig már gondoltam észbekaptak, de nem.

"This is a server-only build – you do not need to download a patch. The only change in this build is a fix to a bug where, when an invitation to a port battle expires, it crashes the mission server, causing problems with the port battle. This is what happened on Rackham on 8/5/08."

Közben a Roberts egy jó kis amcsi kalóz pve szerver lesz. Ahol nincsenek ellenfelei a brit nightflipeseknek, így úgy érezhetik magukat, hogy ők überfaszák. :D