Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Miért meglepõ az, hogy hajók tünnek el?

A bejárható terület egyik része a "Bemuda háromszög".
Szóval az a csoda, hogy csak kevés hajó tûnik el. <#wink>
Forolto
Van még veszithetõ városunk?Nekem teljesen elment a kedvem az egésztõl,amig ezeket az alap problémákat legyintéssel kezeli az FLS,addig nincs értelme az egész PB-nek.Beloggolok és még questelni se tudok,mert minden spanyol város PvP-ben,vagy a zónában.

Tegnap is jót Medieval 2-t játszottam,hogy az milyen jó stratégiai játék!

a.carkey
És látom buktuk Puertot ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ma megint patch lesz, mert ahogy látom kb. 100-an ragadtak bent OSen, kikötõben, egyéb helyeken. Ez a játszó 4000-es? 😊 közösség jelentõs része. De még mindig tûnnek el hajók, stb. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ne használjátok a /spam commandot. Ez IS okozhatja a beragadást.

A medve nem játék.

Kata
ti már úgyis be vagytok spejzolva, nekem meg alig van pár darabom, szal ne sírjon a szád <#duhos2><#action>

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Tess: <#eplus2>

Megjött Kata, annyi a Commendation-oknak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Egyelõre az a problémám, hogy beragadtam a loading screenre. 😄

Az az új fícsör az új patchel jött, mert nem én vagyok az egyetlen. 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
lol akkor csináljunk ott kalóz guildet és foglaljuk el az összes protot. aztán örülhetünk a server victorynak és linkelhetjük fórumra <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
a spanyol EU szerveren van egy kalóom de ott még játékossal nem találkoztam.😊

a.carkey
Az másik szerver 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
naja a padló mintázatot párszor igen közelrõl megcsodálhattam 😄

a végén lévõ second rate-t is felvehetted volna 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

1 spanyol, 1 Francia, 1 Kalóz és 2 Brit kétszeres túlerõ.
Azt elfelejteted hozzá addni hogy ott 5-n vannak.<#eplus2>
Kata
lehet sírni, este jövök

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Csak így lehet, különben lámpalázasak lennétek. <#smile>
A blamás részeket természetesen kivágtam.
Így senki sem tudja meg, hogy milyen sokszor kamillázgattunk a padlón. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
heh bakker tegnap ezt sutyiban felvetted ? 😄

0Fritz0

Hm mexikoi na mind1 😛

Lera,Dynn,Zulgron

De az a csavo spanyolspanyol 😛 Legalabbis kurvara nem hajlando angolul beszelni. Emlekszem igy az elso port battlek egyikebe pl osszevissza cikazott nem am line-ba ment volna. nemtom hogy elte tul😊 Orulok hogy ilyen embernek van 😊 Btw ensem vittem volna 5v24be 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Jaja. Övé az Invincible.

A medve nem játék.

Daniel Alvareznek is van 1st rateje (CEIO)
Majd itt is lesznek jo arak sztem ha a sok siros abbahagyja ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Na kurva szar szerverre jöttünk. Ez most bebizonyosodott. Nevetséges ami itt economy és port battle/pvp szintjén megy.

A Bonnyn olyan árak vannak, mint 120k egy 4th rate, meg ilyenek. Ah ...

A medve nem játék.

a.carkey
Na fasza. Most olvasom, hogy az amerikai spanyoloknak van Invincijük és 2nd ratejük a Robertsen (tuti goldfarmerektõl!), onlineok voltak a Havana battle alatt, és nem jöttek védeni ...

A medve nem játék.

Torzonborz
reward nem volt nagy szám de quest közben jó volt a loot. 30as szint körül meg elég kemény dió . kardozásnál még nekünk is az volt.

0Fritz0
Értem én, EQ2-ben most jobb a loot... <#smile>
Mondanám, hogy várunk vissza, de a mostani panaszáradatok mellet ez elég merész lenne. 😊

a.carkey
Mi volt a reward? Egy iron ingot? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Buktuk Havanat ...

A medve nem játék.

Torzonborz
ja és most toltuk végig a questet amit betettek. qrva jó móka a végén van second rate is csak nem ellenségként . 😄

Torzonborz
nem egyszer hanem holnap ! bank kari miatt .

Fritz Von...
1.2 patch lejött, látott és "gyõzött". Részemrõl ennyi a PoTBS-rõl. Majd egyszer talán visszanézek, ha még egyáltalán lesz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Most már látom, milyen király is otthon ülni egész nap és telespammelni a fórumot. 😄DD

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nem
a.carkey
3an vagyunk bent. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Próbáljatok bejönni. Pár perc múlva Charlstown battle. 😊
Még 5 perc, és jönnek az inviteok. Nem tudom hányan vannak a britek, de mi sem vagyunk többen. 😊

A medve nem játék.

feltudtál menni? nekem is ez a problémám...
a.carkey
A pénzt tényleg emelték. 833 db volt most a legnagyobb lootom.

A bubble viszont pocsékul néz ki, de poén ...

A medve nem játék.

a.carkey
És pont az Olinál növelték az újratöltést. Laza 37 sec lett, 31rõl.

Szóval nem változott a cég amióta a ... közelben van. Egyet elõre, kettõt hátra. Sebaj. Majd eltûnnek az elõfizetõk ...

A medve nem játék.

a.carkey
Megint elbaszták viszont a statisztikák kiírását. Csak a Harbor Masternél látszódik tisztán.

A medve nem játék.

a.carkey
Viszont visszaállították a hajók méretét osen és eltûnt jópár FLS baromság is a screenrõl. Nem néz ki rosszul így. Sokat változott múlt hét óta. De baszódjanak meg az ironwood nerf miatt. Atom rare volt, volt vagy 5 embernek, erre lecsökkentik, nevetséges ...

A medve nem játék.

a.carkey
Volt egy +40%-os ironwood structural outfittingem generalban, erre lett belõle +16% ...

A medve nem játék.

Nekem leszete a patchet és ugyanaz a verzió (1.1.71)maradt<#vigyor2>
0Fritz0
Képet a dógózó népnek. 😊

a.carkey
Bent vagyok. Roppant szokatlan így elsõre. 😊 Ezek a színek ...

A medve nem játék.

a.carkey
"Auction House: If you're not paying attention when you make an offer, it's easy to pay way too much. Now if you offer more than 5x the going price, more than 60% of your total cash, or more than 100,000 doubloons, a warning will be displayed. Seriously, though - pay attention."

A medve nem játék.

A Mordaunt akkor jó ha refiteled Reasoné de az 100 MoV így pedig . ki az a hü... aki megveszi?😊
Mellékesen sztem ez az egész pennant beváltósdi egy b...ság inkább pénzt addnának mint hajót.
a.carkey
Lejött. De én csaltam, mert cheater vagyok. 😊 Még anno felpatcheltem a testbedet - javaslom mindenkinek nagy patchek elõtt -, piggsek átcopy, és megspóroltam másfél órát. 😊

Válaszom igen.

Minden szerver locked - kivétel a TB - és már 1.2esek.

A medve nem játék.

a.carkey
Minden Mordauntom elment, de ezt mondtam már neked ingame.

A medve nem játék.