8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5958 4500 körül van/volt itt is, de holnap majd megnézem. -
Burca #5957 Nem tudom. Jottek at emberek mostansag is lehet tenyleg csak ticketet kell irni. Mennyi a MoV robertsen? Mert itt ilyen 5k szoval hozzal mert asszem ott a fele volt kb :P -
#5956 Nem tudtjátok, hogy mikor lehet majd végre átmenni? -
#5955 17.5% -
Burca #5954 Mennyi dmg-et is ad abbol a legjobb? -
Bandras DaSilva #5953 Elvileg a karrier küldik során kapsz rangokat...ez a szépen megnyíló újabb egyenruhákban is látszik (naval officer) ...de azok a rangok igazából nem érnek semmit. -
Frekazoid #5952 Ah felfedeztem egy ilyen skillt a naval officeernel, hogy "MIlitary Communications" beszelhetsz a "global conquest" chatban, ez mennyire eri meg, joaz ha van? :) -
Frekazoid #5951 Errol az Auction House-os dologrol akartam kerdezni még, hogy ugy mukodik ez mint wowban? azaz kinyirsz valami hajot vagy elfoglalod es kilootolod es dob valami jo cuccot azt kirakod es megveszik? vagy az ah-t a traderek uzemeltetik? A traderek tudnak olyat csinalni mint ami az ilyen single playeres kalozos jatekokban is szokott lenni, hogy vigyel el arut x -rol y-ba, es kapsz penzt? -
#5950 Title rendszer van csak. Bár az sima "art". :D -
#5949 nincs rank rendszer meg ilyesmi. bár nem lenne rossz ha attól függően kapna az ember hajót de hát ez van vagyis nincs :D -
Frekazoid #5948 Ahhh latom mar, bocs arrol a postodrol igy elfeledkeztem ;)
Hm, ha orszagokat szolgal az ember, akkor ott kaphat rangot attol fuggoen, hogy hogyan szerepel valamilyen csataban, vagy ilyen abszolut nincs? -
#5947 Buccaneer=kalóz freetrader "féle" :) -
#5946 #5930! :D -
#5945 #5929! -
#5944 Cantonese Powdert keresek, mert egyszerűen nem tudtam lootolni, pedig 27ről 50ig azért volt pár kör, és bár esett kék alkatrész, ilyen nem, pedig elég lenne bármilyen zöld is. GRRR! :) -
#5943 Hehe. :)
(Még mindig röhög. :)) -
Frekazoid #5942 Ne aggodj, ha utalnam a pvp-t nem jatszanek online jatekokat, meg amugyis sokat pvp-tem wowban, igaz high warlord sosem voltam :P annyira nemvoltam fanatikus, de mindigis jolesett egy kis gank. Hm, tehat ha jol ertelmezem akkor az orszagok lehetnek: Naval Officeer, Free Trader, nameg Privateerek? a kalozok meg: Buccaneer, Cutthroat meg esetleg azokis Free Traderek?
Mar varom, hogy megjojjön a shipment az usa-bol, talan meg 1 het :( -
#5941 helyes gyere csak :)
Frekazoid : privateer mind a 3 frakcióban lehetsz picit kalóz féleség , amolyan félig hivatalos kalóz bár majd igazából akkor lesz az ha hajót is tud majd foglalni. remélem a köv. peccsben meglesz ez is és szerszek magamnak vmi bazi nagy hajót :D ha erős classt akarsz akkor navalt csinálj. ja és sok kitartást a játékhoz mert az kell . remélem szereted a pvp-t mert ennek a játéknak az a lényege.
-
Bandras DaSilva #5940 akkor vasárnap este felnézek:)) -
Burca #5939 Regin ventrin vagyunk.
Majd irtok egy ticketet hogy at akartok jonni meg sztem ez csak ideiglenes leallitas mig ki nem talaljak mi lesz portcsatakkal :P -
Burca #5938 Diego majd ha jossz at beszeljunk miket hozzal mert itt minden dragan van AHba ;-) -
Cepheus #5937 Kezdem úgy érezni, hogy nyaralás után Én is visszanézek. KeMa, kiírhatnád a könyvtárad valamire, nincs kedvem 3 napig patchelgetni. -
Bandras DaSilva #5936 Sztem jövő héten befizetem én is..de most ahogy olvastam a karakter transzfert leállították....max majd csinálok egy új karit:)).
Most hétvégén akartam menni, de aztán úgy alakult, hogy nem leszek a városban a 7végén.
A régi ventrin vagytok még vagy új helyen?
-
Frekazoid #5935 ja bunko vagyok, elnezest, meg se koszontem a gyors valaszokat, es a segitseget :) DANKE! ;] -
Frekazoid #5934 bevallom elso latasra francia vagy spanyol akartam volna lenni ;] de meg nemtudom, szerintem ugyis az lesz, hogy megcsinalom az elso karim aztan *fap* *fap* olok az elso elmenyekre, aztan csinalok ezt meg azt, hogy megnezzem mi hogy merre :) de mivel nagy a "csabitas" a spanyolok fele valszeg az lesz ;]
Viszont amit nem ertek, hogy vannak ezek a: Cutthroat, Buccaneer, Naval Officer, Freetrader nameg a Privateer ugye. Ha nációhoz akarok tartozni, akkor csak Naval Officer lehetek? Nameg a cutthroat meg privateer is kaloz nem? azok kozott mi a kulonbseg? :) -
#5933 pirate ne legyél mer' azokat nem szeressük és úgyis kiútálnánk :D ;)
na meg brit se mer' azok meg csíterek :D
szóval gyere csak hozzánk spanyol oldara kell a friss hús a darálóba.
Bandras eddig kellemes csalódás .
Na én L piálni :D -
Bandras DaSilva #5932 Látom pörög a fórum ezerrel:))
Milyen Antigua? -
#5931 Annak ellenére, hogy elmentetek a Robertsről 24 vs 13 azért ma is összejött a britek ellen. :D -
#5930 Ejjj. Az fls nem engedi a két hónapnál fiatalabb toonokat áttransferálni. Bár most éppen senki sem tud. -
#5929 Nem jelent. Sokat fogsz töltögetni, patchelgetni, de ennyi a probléma. Nekünk is US van.
Guidot az elején írtunk, ha visszaolvasol akkor rálelhetsz, de sok class átalakult (mindegyik).
Pirate jelenleg nyugodtan kijelenthető, hogy a legkönnyebben játszható nation, két classal (egy kereskedőféle és egy harcoló). Előnyük, hogy minden hajót elfoglalhatnak, legjobb skillek náluk, szóval csak azoknak akik szeretik az IWin gombos nésönöket és a szinte zéró kihívást.
A nationalok közül a freetrader class jelenleg a legjobbnak tartott pvp class, viszonylag jó hajókkal, skillekkel. Amúgy semmi extra.
A navy class a legerősebb hajókkal rendelkezhet. A skilljei sem rosszak, de úgy igazán, semmi extra.
A privateer a legjobb pénzlootoló, nincs igazán jó hajója, ami csak az övé lenne, pontosabban van, de az nem ér annyit, mint amibe kerül. Fun class, ha valaki boardolni akar, de semmi extra.
:D
A nemzetek közül:
kalóz és brit: rengetegen vannak. IWin nemzet mindkettő, jelenleg, de amennyien vannak, nem csoda.
franciák: jó kereskedés, jó pvp, de ha jól tudom élő magyar nem játszik már velük. Jó helyen vannak a kezdővárosaik.
spanyol: több magyar (20 felett, az tuti) nyomja itt, bár megkoptunk, köszönhetően az FLS egy irtó nagy baromságának. két szerverenvagyunk jelenleg, de hamarosan egy lesz belőle, mert mindenki az Antigua szerverre megy majd át, amint tud. Jelenleg nem tud. Jó helyen a kezdővárosok, abszolút nem IWin gomb és még finom voltam ... :D
Kb. -
Frekazoid #5928 Sziasztok, kb ket nappal ezelott leltem ra erre a jatekra, mikozben a "Age of Pirates - Caribbean Tales" -t kerestem neten, mondom ejh, ez a jatek kell.. wowoztam sokaig, de elegge telelett a hocipom azzal a jatekkal, igy mint hasonlo "stilus" eleg hamar megtetszett.. tudom ez kicsit hulye kijelentes hogy hasonlo stilus mert nemaz :P . Na mindegy nezzuk el, hogy boldog vagyok ;] Megneztem tonna videot+ kepet a jatekrol, es nagyon tetszik az egesz..
Nezzetek el nekem, hogy csak 2 napja olvasgatok a jatek utan, es nemnagyon vagyok tisztaba 1-2 dologgal, de lelkesedes az van :) Tehat akkor lenne par kerdesem, eloszoris azzal a problemaval kuzkodtem tegnap, hogy Magyarorszagon mocskosul nemtalaltam egy boltot se ahol meg tudtam volna venni a jatekot, erre mondom, ok rendelek ebayen, elvileg mar el is kuldtek meg minden, csak most jutott eszembe, hogy az u.s. verzio lesz.. ez jelent valami gondot nekem, vagy ugyanugy fel tudok menni az europai szerverekre, vagy csak 1 van?
Ez az egyik kerdes, a masik meg konkretan a jatekra vonatkozo lenne, hogy tudnatok e nekem ajanlani valami oldalt, ami reszletesen lirja mindegyik valaszthato "class" elonyeit/hatranyait/mit tudnak/mit nem, vagy valami ehhez hasonlot, valami kis guidot?
Ja es talaltam egy erdekes oldalt skillekkel meg minden, lehet hogy ti mar reg tudjatok, vagy nemis kell, de azert gondoltam ide linkelem, biztos ami biztos: http://potbs.grindlama.com/
Uhh, igy elsore ennyi ;]
Minden jot, es elore is koszonom a segitseget. AHOY!
Freka. -
Burca #5927 Sajnos nem talaltam csak kéne akkor ha meg mindig ilyen :P -
#5926 Írtam supportot. A tiedet holnap nerfelik is. Ha brit vagy kalóz lennél, kapnál rá még pluszt. :D -
#5925 Várj! -
Burca #5924 Ironwood Hull Armor:
Armor Damage Resistance: 10%
Structur Damage Resistance: +2%
Ez még mindig ilyen ? -
Snipa #5923 sisalnal 1 ora alatt duuval 2500 at osszeszedtunk...
asszem nem lesz gond foleg mivel robertsen utolso pb be port of spain nel be se fertem 580 ponttal mikozben egy tag 24 el bekerult...
no comment... -
#5922 Kell majd 10k pont, hogy beférj egy pbbe ... :D -
#5921 A Rackhamesek is át akarnak jönni az Antiguara. :D -
#5920 Mondjuk a Minerva MC valami iszonyat brutál lett, és végre van receptem is hozzá. :) -
#5919 Az biztos, hogy az Archelonnal a privinek is van végre tankoló hajója, és ha a Trinidadnak lenne elől ágyúja - mert szerintem a speed/armor/ágyúk tekintetében iszonyat jó hajó lett a Trinidad -, akkor kiválthatta volna a baromi drága HercMCt ...
Mondjuk július 9 óta keresem a kihívásokat a játékban, de egyelőre még találok, de már én is lankadok. Egy biztos, most nagyon jó lett a privateer class.