8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Frekazoid #5998 aha, zsirsüti :)
Hm, lenne kerdesem nevvel kapcsolatosan, van a jatekban valami jelzo rendszer, tehat hogy igy kaphatsz a kesobbiek soran valami becenevet? vagy rohangalnak alapbol olyan nevu emberek, mint pl: Blackbeard, Bluebard, Scarface vagy hasonlo :) -
#5997 igen spanyolok vagyunk s ehez is jár az 1 hónap. -
Frekazoid #5996 oks, es ott mindenki spanyol, marmint a magyarok kozul?
A jatekhoz jar alapbol 1 ingyen honap mint a wownal van? vagy alapbol ugy kell kezdeni, hogy felkell toltenem az uj accountot? -
#5995 oks. antigua amcsi serverre csinálj karit mert ott vagyunk. -
Frekazoid #5994 Na megjött a jatek, yeey ;] holnap megyek erte o/ -
Snipa #5993 Belle Islenel voltam... erdekes volt :-)
ha kicsit szerencsesebbek vagyunk 2-3 2nd ratet es 2-3 3th ratet is el tudtunk volna sullyeszteni... igy sajnos csak egy 1st rate bukott naluk :(
-
#5992 Nem ment senki közülünk de szépen elbuktuk :(
Te figyi véletlenül nem tudsz MC Minervát csinálni ? :) -
#5991 Voltatok Campechenél? -
#5990 Wáá! Nézzétek meg az empire total war legújabb részének
videóját
a tengeri csatákról! :D
Na a boardingnak itt is kb. így kéne kinéznie! :D -
Burca #5989 sztem megyunk -
#5988 A Robertsen az első mapnél amikor győzelemre álltunk a US britek kérdezték, hogy mehetnek-e nightflippelni? :)
Ez ráadásul semmi extra, max. a franciák ellen 24 áll ki, nem csak 17 ... -
Snipa #5987 na igen akkor most este mi lesz campacheben?
megyunk ra vagy sem? -
#5986 ez nem mák volt hanem tudás :P azt meg külön látni kellet volna hogy húztuk be a kis mocskot ....nagyon de nagyon meg lett szivatva :D
az meg igaz hogy nem mindegy ki hogy van fittelve . ha no resistre pakol akkor bazi nehezen tudják kilőni. -
Burca #5985 Szerencsere azert csokkentettek picit a speedjuket de altalaban arra vannak fittelve ami mondjuk gyakran okozza a vesztuket is. Ilyenkor 4en lelepnek minimum, 1et talan sikerul elkapni :) -
#5984 jó hát mákból ,eg lehet fogni a kalózokat is, de ha szépen felállnak és látják szarság van akkor gyakorlatilag le tudnak lépni bármikor szvsz:-)
bejönnek leronygolnak 1 hajót és már húznak is ki, ennyi
persze lehet csak én gondolom így.. -
Snipa #5983 a navalt is ra lehet huzni speedre! nincs olyan konnyu dolguk mar! a legjobb az lenne ha a buntetes rendszer visszajonne es akkor nem lennenek olyan virgoncok a kalozok... -
Snipa #5982 ha Ramon veszi a lapot es elorebb megy hogy idoben be tudjak fedezekbe fordulni akkor nem lett volna gaz! de az idiota allt ott mint egy balfasz kenytelen voltam balrol a tuzvonalban kikerulni es akkor szedtek szet a hullomat is! mikor mar tavolodtam azt hittem meguszom de el tudtak loni koztetek es szoptam javitom meg nem volt mert elhasznaltam 2szer is... Nekem egyebkent a myrmidon mc tok bejon ilyen pvpkre, meg van 1 duram :
egyebkent a masodik csataban egy valiantot es egy pherculest lottunk ki a 3ik meg eppen elmenekult...
leo ellen meg 1 arcadia volt... -
Burca #5981 Egyik nap Leot uldozte 2 kaloz. O hermessel volt a kalozok meg 1 minerva meg 1 nemtommi mar. Annyira uldoztek hogy a minervas kidobalta az osszes agyujat kb szal azt le is lotte :) Aztan a masik is menekulni kenyszerult :)
Igazabol foleg a navy nem tud menekulni, FT priv is elfutott tegnap -
#5980 höhö nem mindíg van ez így. hétfőn is elkaptam egyet de a kis kancsó nem tudott meglépni pedig dobálta az ágyúit rendesen. a végére neki 6 maradt én meg mellé értem és totál szétszedtem a vitorláit visszalőni meg ugye nem nagyon tudott. inkább ugrott a hajójából a mocsok mielött teljesen kilőttem volna :D -
#5979 ez a legidegesítőbb a kalózokba, hit and run taktikával azt szopatnak le akit akarnak.. -
Burca #5978 Elso csataban ugye kilottunk 2 heavy herculest, a masodikban egy Valiantot meg nemtom lottunk-e még ki valamit. 3.ban pedig talan 2 Pirate herculest meg ugye majdnem egy wendent :/ Kar hogy a kalozok ha akarnak el tudnak menekulni. Oliver hansen eleg jol vezette a cuccot. Kar hogy kilottek teged, egesz mas is lehetett volna a csata de osszessegeben ilyennek kene minden estenek lennie! :) Ideje kitalalnom mit hasznalok lassan a mercy helyett mert mar csak 1 duram van :) -
#5977 Akkor lehet várok:)) -
Burca #5976 Sajnos beboardoltak es a Wenden 150 hullon tulelte. :(
Csak ez az egyet sajnalom a mercy-t nem banom, azert van hogy sullyedjen neha :) -
Snipa #5975 hat vazeg ha ezzel hozzank csoditesz egy rakas magyar playert akkor /tiphat neked! :)))) -
Snipa #5974 Hat gyakorlatilag ma este meg leszek... Holnap mar nem valoszinu. Megyek szabira szal 1-2 hetig nem leszek ;-)
de ventrin ott vannak potbs emberek veluk tudsz majd konzultalni! -
#5973 Kema! Hét végén leszel? Ma megpróbálok eljutni a bankig:) -
#5972 aláírásba tettem egy kis recruitot :D -
#5971 Különösen azután, hogy az első mapet a Robertsen az amerikaiak miatt buktuk, a franciák meg szintén az amerikaiak miatt bukták el a 2. mapet. A 3. mapet meg már nem is mondom, mert prime timeban sanszuk sem volt a briteknek ... -
#5970 Még nem néztem. Megírtam a ticketet. A guild nevében nem hinném, hogy lehetne írni, de kész a Los Conq az Antiguán. Írtam külön az újak kapcsán is, de nem tudtam biztosra csak egy valakit, hogy kimondottan kérte, hozzuk át, szóval a külön-külön transfer csak lépésben fog működni. Egyelőre még mindig kicsit szokatlan az új név, meg kicsit szar érzés, de legalább tudom, hogy a jövőben milyen hibát NEM szabad elkövetnem még egyszer. :D
Gáz ez a francia károgás. -
Snipa #5969 nem a pb re, este toltunk 3 6v6 ot a 3ik eleg kemeny volt... elsonek mentem a viz ala de utana leraek meg boszen harcoltak, arra vagyok kivancsi mi lett a vege!
mit szoltok 1.7 hez? reinforcment hat nem tom... tegnap mikor kijottunk csatabol a 18 kaloz nem volt korulottunk akkor 1 sem! mondjuk a tamado nem kaphat utanpotlast (ha jol ertem) de nem tom elkepzelni ez hogy fog mukodni!
hacsak belegondolok, hogy az utanpotlas ott dekkol a csata korul oket is beranthatjak szal nekik se lesz egyszeru a csataba bejutni... -
#5968 Ha West Endre gondolsz, az francia lett ... :D
Lera!
Át kéne írni a Los Conq sitenál a Robertset Antiguara.
És kurvára meg kéne hírdetni a játékot. Szerintetek hol lenne érdemes ez tárgyalgatni? -
Snipa #5967 mi lett utolso pvp csatank vege?
-
Burca #5966 Jah :) Ugyis az lesz a vege hogy 1 server lesz :P -
#5965 Milyen érdekes, hogy amikor az európaiak átmentek, azonnal történnek változások, de amíg nem mentek, addig minden server 24/7 volt ... :D
Köcsög FLS!
1.7 jövő héten a tcn! -
#5964 azt írták hogy átdolgozzák a transfert vagy mi. -
#5963 A honlap már nem működik. :D -
#5962 De hogyhogy lezárják? Véglegesen? És aki sehol sincs? :) -
#5961 Vagy még este. -
#5960 Akkor holnap átmegyek én is. -
Burca #5959 18an lezarjak a transfert szoval aki akar az meg a heten porogjon at Antiguara !:)