Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scotty99
Köszi elõre is, hogy megtisztelsz egy kulccsal.

PS3 ID: ghost_hun

0Fritz0
Izé, az "Õket kérném, hogy priviben keressék meg Torzonorz-t." után lemaradt a: <#hehe><#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Este küldök kódokat gstup-nak és Scotty99-nek.
Tehát még maradt: Alice Sabbat, Mr Hyde és Gyadi. Õket kérném, hogy priviben keressék meg Torzonorz-t.
Viccet félretéve: Szvsz az lesz a legegyszerûbb, ha az aktív játékosok „lefoglalják” maguknak az adott trialos emberkét és ezt visszajelzik priviben és itt a fórumon is.
Így legalább nem szórjuk ki egyszerre az összes kulcsot 3-4 emberre.

Jobb ötlet esetén jöhetnek a levélbombák. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Forolto
én tegnap assasin creed-el nyomultam egy picit és utána menekülés otthonról húsvét napján cimû mesét néztük meg.😊

Torzonborz
tudom. el is picsáztunk egy angol bagázst Bridgetownál. jó móka volt. mondjuk a fele meglógott de akkor is 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Duu,de látod mennyi ember jönne a játékba,örüljünk nekije.😛

egyébként tennap 13 online ember volt. 😊

Torzonborz
nem azt mondtam hogy ne írjanak ide csak azt hogy ne spammeljék tele a topikot. éééérteeeem ? 😄

ja Fritz a klán fórumba nem akarod egy külön topikba betenni az eddigi videókat ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Duuu,ha neked se lenne accountod,hova írnál?😛

Egyébként is ott a klánfórum.😄

Sja Fritz grat a videókért,de sajna a szereplésemért jogdíjjat fogok felszámolni.😛 Valami jó szinészgázsi kell nekem.😊

Torzonborz
A trial kulcs kérõket szépen megkérném hogy ne spammeljék tele a fórumot ! 😊

0Fritz0
Achtung!

Az elõfizetõk már tudnak trial kulcsokat generálni.

Most mennem kell, de este tudok adni 2 kulcsot.

Gyadi
Engem is megtisztelne majd valaki egy trail kóddal, ha szépen kérem? 😊
Kíváncsi vagyok mennyit fejlõdött a gamma a BETA óta.
Elõre is köszi.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mr Hyde
Nekem is tudna valaki küldeni egy trialt? szívesen kipróbálnám, mielött esetleg megvenném.

0Fritz0
A FRAPS-al

Jockey
mivel rögzíted a csatákat? érdekelne engem is iyen fasza kis felvételi lehetõség

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

És engem is megdobhatna vlki egy kulcssal!Elõre is thx

Üdv Mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

LoL

0Fritz0
A mai szösszenet mottója:

"Összeakadtatok? Nem b+, hajót szállítok!" <#hehe>

majd ha valaki lenne olyan kedves én is hálás lennék egy Trial Kulcsért ...

0Fritz0
Tudok majd adni, de csak hétfõn fog elkezdõdni a trial és mi is csak akkor kapjuk meg a kódokat.

Scotty99
Ha valakinek akad még olyan trialja, amit nem ígért el másnak, akkor szívesen fogadnám, amikor elérhetõ lesz.

Elõre is köszi!

PS3 ID: ghost_hun

Sziasztok!

Na végre,erre vártam...Vlki tudna majd küldeni?Vagy hogy is fog mûködni?

Üdv Mindenkinek

Betában GoldMarten voltam <#integet2>

Torzonborz
hamarosan lesz trial. lehet majd hívogatni cimborákat agyútölteléknek 😄

a.carkey
Sokan vagytok, sírhattok. Titeket meghallanak. 😊

A medve nem játék.

Akkor most mi NO-k is sirhatunk ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Jaja, MC Corsair Xebec, mert nem tudtam kihozni a tritont SanJuanból. 😊

Mondjuk az a duett elég kemény volt a másik xebec ellen. Ha nem jön oda az angol másik kishajó (talán Hermes), akkor simán megölöm. 1vs1ben az FT jelentõsen erõsebb a navynál.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Jockey
elindultunk dely hevy, 2 triton, conq sleek meg valami corsai xebec (vagy mi a szar volt fritz ladikja:-)), elõszõr san juan környkénén nézegettük a kalózokat ott volt 1 6os group pár sol-al meg 2-3 csellengõ. Mivel ezek erõsnek tüntek lementünk Belize-hez, ahol kb 15 angol volt de nem fullos groupokkal. Mi kemények voltunk és bementünk (Kis spanyol segítséggel, jött egy 6fõs csapat)belize elé és tök keményen álltunk elõtte húztunk egy solonka hitt angolt az hozott magával 1sol-t 2 defit 1 delyt meg kissebb szarokat itt persze esélytelenek voltunk hamar kiderült Hozé vagy bandra 160struktúrával lépett meg Fritz a ladikkal meg keringõzött egy angol kisladikkal de árfordultak a nagyok így õ is fél negyed vitorlával de lelépett azátn beragadtunk belize-be ennyi:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jose KeMa neven ir forumra
Hovis az valami angol csavo (Alvaro Mendoza)

Lera,Dynn,Zulgron

ööö.. perverz kapitányok kíméljenek😊
0Fritz0
A nyelvem rendelkezésedre áll eme nemes eseményre. 😊

Oké ha sz..ba hagytok este csapatépítõ latrina takarítást rendelek el.<#nyes>
meséljetek már mert ha továbbra is családi ényképalbumot kell nézzegetnem eret vágok<#rinya>
család
mért mi volt?
Torzonborz
na hát ez az . mé' nem voltál ? pedig tudtunk volna jót pvpzni. így ehelyett beragadtunk Belizebe . qrva jó volt <#gonosz3>

Engem nem tudnak a leaderek küldözgetni mert én Admiráis vagyok😊
Ja sajnos tegnap nam voltam így nem tudtam beszámolni Lera újabb PB romboló akciójáról.
a.carkey
Van egy új "JAIL" instance Santo Domingoban.

Elvileg a guild leadereknek joguk van mindenkit oda küldeni. Míg offlineok voltatok el is kezdték ÁBC sorrendben. Igaz Cimbi? 😊

A medve nem játék.

Jose Hovis néven ír a hivatalos fórumon?
megkeresem a há...zacskót
Ja és szereztem olcsón 3 Mourdantott és kaptam hozzá grátiszba 1392 logs oakot és néhány ágyút<#rolleyes>
Torzonborz
aha . afkzunk SDben <#idiota>

Hi
Lesz este valami közös megmozdulás?
Fritz Von...
És hogy ne legyen annyira off:

http://www.totalwar.com/index.html?page=/en/communityandforums/empire.html&nav=/en/6/8/

Fritz Von...
A törtre is fel lehet tenni a modot. Én a magyarokkal, és a németekkel szoktam lenni.
Mindenképpen szerezd meg hozzá a kieget is (Kingdoms), mert az nagyon jól sikerült. Van négy külön nagy hadjárat: americas (hódítások, indiánok lemészárlása ágyúkkal), britannia (skócia, norvég hódítás, stb), crusades (jeruzsálem bevétele, miegymás), és a teutonok (német lovagrend, közép-eu). Ez az egyik a valaha volt legjobb kiegészítõk közül. 😊

Ha a pápás missziókat nem csinálod meg (néha eléggé belehajszol a nagy öldösésbe), akkor még a keresztes hadjárathoz való csatlakozással javíthatsz a helyzeten. De egy idõ után ha nagyon leromlik, kitagad az egyház és a fél világ téged fog ölni. 😊

Forolto
Sajna tört verziósom van,nemtom rá tudok e pakolni modot.Most nagyon bejön ez igy anélkül is.

Most spanyol (miértisne 😊 ) oldalon harcolok.
Tegnap bevettem Jeruzsálemet.Télleg akkor mi van,ha a pápás missziókat nem csinálom meg?Én leszek a keresztesek célpontja?

a.carkey
Azért tudom mennyi, mert 1400as a San Mateo hullja, nekem 8 item van benne (4 felszerelés, 3 general, 1 sail repair) és így jön ki az 1392. 😊

Egyszerûen amim volt és szerváltam a tegnapi patch óta, az eltûnt. De közben a pénzt persze levonta a craftért, kitermelésért, stb. A labort is felszámolta. Szóval szopacs.

A medve nem játék.

Aszongya: "durván" 1392 logs, oak. Nem volt meg egy 30 centis darab?
Az ilyen bejelentéseknél szokott a rendõrség önbetörésre gondolni 😊.
a.carkey
Gondoltam, gondoltam ... 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Én láttam Cimbit egy adag fával, nagy kincsesládával egy 3 Mordauntos flotta élén, széles vigyorral!

<#vigyor>

Fritz Von...
Az egyik legjobb!!! Én is szoktam tolni. Most épp a Deus Lo Vult 5.3-as modot nézegetem, de elég lassan gondolkozik a gép a körök végén. 😞

a.carkey
Na a mai patch után kiszabadultam, de ... 😄

- 3 Mordaunt Fourth Rate deed
- 22 Cannon, Large
- pár small, és very small guns
- durván 1392 logs, oak
- +1 colossal hull
- és 170000 db

szépen eltûnt a raktáramból ...

A medve nem játék.