8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Snipa #6038 nah velemenyek 1.7 rol? -
#6037 Már nincs Santo Domingo. :D -
#6036 Jaja, a több kari mindig jó. Többet lehet Santo Domingozni. :) -
#6035 Most kezdem átlátni magam azon, hogy mit jelent a több kari. :) Akkora káosz volt nálam úgy két hétig. De most már oké. Lassan legyártom az első Minerva MCt, és jöhet a privi. -
Snipa #6034 ahham! ;-) -
#6033 Snipa este leszel ? Ha igen mehetne majd egy kis pvp :D -
Snipa #6032 Persze, hogy megmaradtak :) ugy elhuztam a csikot san juanba mint a huzat! :-))) Leo segitsegevel teljesen speedre van huzva MC minervam... Siman eltipliztem! -
#6031 Azért azt nem hittem volna, hogy a Bermuda Trader's Sloop lassabb OSen, mint a Otter Skuda fallback ... -
#6030 Végül megmaradt a deed vagy közvetlenül utána te is csobbantál? :D -
Snipa #6029 hehe, tegnap olyan "szerencsetlen" voltam, hogy "véletlenül" behúztam egy angolt... Tenyleg veletlen volt mert automatan hagytam engage-t :)
En MC Minerva, ő sima minerva.
Probalt menekulni de megszivta és lootoltam tőle 1 Raa Mc-t meg egy Mercy-t. :) Ki az az idiota/szerencsetlen, aki beleszaggat pvp-be mikozben ket ship deed ott figyel a rakterben???? :-) Mikor kijottem ott vartak ram a haverjai :))) szerintem szembeszel miatt nem tudtak idoben odaerni ;-) -
#6028 Ti be tudtok lépni ebbe a szarba?
Nálam bejön a launcher, és nem csinál semmit. Updatere, fullscanre kattintva összeomlik. -
Beni521 #6027 -
#6026 Látom élénkült egy kicsit a topic... :)
-
Frekazoid #6025 haha ez jo vicc, majd pont egy ismeretlennek fog az ember adni kulcsot, amiert fizetett, ha jatszani akarsz vedd meg teis. -
#6024 max buddy key-t ha van még valakinek. -
Weedo #6023 nem adna valaki kőlcsön játék kulcsot ha szépen + kérném?
-
#6022 station accountot kell csinálni érvényes PotBS kulccsal scak utána tudsz belépni. -
Frekazoid #6021 ah ugyes vagyok, elirtam a sajat karakterem nevet... Janet el Moro -
Frekazoid #6020 Ez egy havidijas jatek, kell hozza activation kod is, ezert kell megrendelni a cuccot, namost azt nemtudom, ha lehuzod a jatekot valahonnet es csak siman csinalsz egy accot es azt meg feltoltod egy feltolto kartyaval ugy muxik e... de gondolom nem, de dunno, en most kezdtem kb 3 oraja :P eredeti jatekkal -
Weedo #6019 Hello!
Tudna nekem segíteni valaki?
most szedtem le a játékot és nem tudok belépni tudna valaki segíteni,hogy mit kell leszedni vagy valami.
Előre is köszi. -
Frekazoid #6018 na megvan mar a karakterem: Janet le Moro ;] -
#6017 sajnos csak a launcheren keresztül lehet patchelni és igen ilyen bazi lassú :( -
Frekazoid #6016 1.6.34.1 a jelenlegi patch igaz? Lelehet ezt valahonnet tolteni, es manualisan felrakni? mert ennek a tetves jateknak a patch letoltoje felbasz idegileg, 1x szakadt a net, aztan elolrol kezdte az egeszet, hat hihetetlen.. es a 10 ora az 10 ora -
Frekazoid #6015 hat ez a patcher aztmondja nekem, hogy he te meg 10 ora, NOOOOOO :(
Ezis a te hibad Torzonborz ;] -
Frekazoid #6014 jaja sikerult ;] Kozben mar ki is talaltam mileszek, spanyol privateer, a nev majd kiderul melyik nem foglalt, majd posztolom aztis, hogy mi lett. -
#6013 nna akkor csak sikerült belépni ha már peccsel :D -
Frekazoid #6012 na mindegy, mindenesetre koszonom a szives segitseged, es a gyors valaszt, es elnezest hogy ilyen baromsaggal floodoltam tele a forumot. -
Frekazoid #6011 hm, a Payment History-nal azt irja hogy: mai datum ugye, Amount/order 0.00USD meg alatta egy szam -
Frekazoid #6010 nah hat a bank kozben bezart, majd megtudom hetfon, de de de ez a patcher aztmondja nekem hogy meg 4 ora :( -
#6009 már nem emléxem. az évek óta meglévő station accountomhoz rendeltem hozzá PotBS-ot. ha von is le pénzt csak keveset kéne hogy megnézze valós kártya e , teljes havidíjat nem kéne. -
Frekazoid #6008 Na hat.. öö ize fizettem visa electronnal, de mindjart megnezem hogy vont e le, szerintem igen :/ -
Frekazoid #6007 Ti hogy csinaltatok anno? -
#6006 elvileg meg kell adni bankkari számot is de nem von le pénzt. -
Frekazoid #6005 hm most vettem eszre, hogy szerepel a doboz elejen, hogy "30-day subscription included" namost jar egy plusz kartya hozza, vagy az activation code egyben a 30 nap? -
Frekazoid #6004 Na sziasztok megint.
Megvan a jatek, felraktam, patchelt is valamit, lecrealtam az accountomat, beirtam az activation kodot a "pirates of the burning sea" -hoz, es azt mondja hogy ninc subscriptionom, de figyeltem, hogy az original activation date az 15 August 2008. tehat en aktivaltam, de nincs rajta subscription, namost akkor hogyvanez? nemadnak 1 honapot? -
#6003 már nem kell köffi :) tegnap 50k-ért megvettem a receptet és le is passzoltam Leo-nak szóval hamarosan meglesz. piszok occsó volt mert elötte meg 120kért nem tudtam megvenni egy másikat. :D -
#6002 Véletlenül tudok, de vigyetek minden alkatrészt Havanaba. -
Burca #6001 2 mezot kell kitoltened a nevnel de azokban is lehet space -
Frekazoid #6000 aha, hany karakter lehet max? meg lehet e benne szokoz, tehat adhatok neki teljes nevet, vagycsak ilyen "nicknevek" lehetnek?
Csak azert kerdezem, mert akkor nekiallok agyalni az uton, mert ismerem magam 2 orat toltok a karaktervalaszto kepernyon a nev miatt :D -
Burca #5999 Nem kapsz egyeb nevet. Rangot lehet kapni mostmar kulonbozo szint es kuldetesek megcsinalasaval tehat ami nevet adsz az marad ugy ahogy van.