8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Burca
    Sisalos kuldik hogy vannak?
    Van egy ami miatt SJ-ba kell rohangalni a masik meg csak Sisal?

Btw map1be sose gondoltam volna hogy en valaha Thomas Bainessel es Lewis Stokessal egy csapatba fogok pvpzni :)
  • Burca
    Hat en nem mondom hogy jo az uj rendszer sot... Az auto joint az ki kell kapcsolni es varni mig sarga nem lesz a csata ha tuleroben vagytok csak igy meg ugye necces hogy jon-e egy masik enemy grp es splittelnek-e, viszont mivel 10 percig van nyitva a csata sikerult Sisalnal megmentenunk egy herc MC-t a buta kalozok elol tehat az jo volt de az felelmetes mikor lovod ki a hajokat es csak jonnek be a csataba folyamatosan, mondjuk MT elott nem is varhattunk nagyon mast. Porgott a MoV farm :P
  • Snipa
    hallottam (olvastam) hírét a tegnapi pvpzesnek, es meglepodtem a zion mellett levo lera neven :) hehe!

nekem is bejon az ujfajta pvp meg duuval kiptobaltuk elejen le is zuztunk franciat, kalozt aki utba kerult :) hehe..

nekem Alexem van de jovok es fedezlek! :)
  • Burca
    Ha itthon leszek akkor megyek akar 2nd rattel is.
    Tegnap este renegade legionosokkal pvpztem, hat 20-30 movot nem nagyon szedtem ossze még egy este alatt ezelott :)

Matthew Town elott 2x is behuztunk ugy kalozokat hogy utana ozonlottek be 10 percig. Sajnos a 2. korben 6v9 is lehetett ugye de meg igy is csak 2en sullyedtunk a csapatbol mig a kalozoktol vagy 6-8 a tobbi pedig elrohant :)
  • Snipa
    engem nem is lathattal mert nem voltam otthon ;-)

majd csak ma estetol...
  • Torzonborz
    ma lejárt az accountom és nem hosszabbítom meg. szép meg jó meg minden de így hogy nincs meg a régi bagázs nem az igazi számomra. az utóbbi 4 napban ha belogoltam nem láttam senkit csak Leo-t néha de Ő is afk volt a legtöbbször bár lehet csak rosszkor lépetem be :D na mindegy .
  • Snipa
    valaki jon sisalba vagy campacheba?
  • a.carkey
    Azért bekaphatja az FLS! Portobelloban egyetlen mocskos, szutykos, szar, szemét, nyomoronc reward sem volt (SEMMI), amiért a városban lévő küldiket érdemes lenne(lett volna) mecsinálni. Nem tudom, hogy képzelték ezt az egészet ...
  • a.carkey
    Azért kiváncsi lennék erre a játékra egy tényleg Európában futó szerverről, mert valami iszonyat lagos az egész.
  • a.carkey
    Mell. a britektől én nem emlékszem félelemre, max arra, hogy szar volt a vezetésünk és éjjel a nightflippekkel kicsit csorbult a morál.
  • a.carkey
    De miért ez a félelem? Gondolom a szerver korábbi múltjára tehető a dolog ...
  • Burca
    Jelen allas szerint mind2ot :) Félunk a franciaktol mint regen az angoloktol kb es ez alapbol megbenitja a nepet raadasul hiaba viszunk akarmilyen flottat ha nincs rendes vezetes. Csak ugy mint reg...
  • a.carkey
    :( Tény, hogy igaz. Pedig most nagyon elkelne egy. Valamelyiket bukni fogjuk. Remélem Sisalt ha sor kerülne rá, mert a copper/iron kibányászása kicsit durva lenne francia portból.
  • Burca
    Kikaptunk :P Szokas szerint nem volt PB leader aztan a nagy fejetlensegben lemeszaroltak a spanyolokat. egy 1st ratet majdnem elsullyesztettunk de vegul az sem jott ossze.
    Szokasos gond hogy nincs PB commander :(
  • a.carkey
    Na fasza, kicsit átrendezték a franciák este Sisalt és Campechet. Puerto del Principenél mi volt?
  • Snipa
    nekem tegnap tetszett a pvp...

levertunk 6 franciat 6vs6 ban es csak 1 hajot buktunk!

aztan elkentuk a kalozok szajat is 1 merult tobbi menekult...

erdekes az uj pvp rendszer de meg ki kell tapasztalni hogy mukodik a dolog, lehet kene majd rajta modositani de nekem egyelore tetszik a dolog, az is franko gyakorlatilag lehet 6vs6 nal tobb is egy csataban!
  • Torzonborz
    csak fosnak . ennyi.
  • a.carkey
    Ebben is:
    "Only 1 nation now has any chance of success on Roberts, the only place we could gain any advantage, os pvp, has now been totally screwed because of the 10 minute rule."
  • a.carkey
    Mondjuk van benne valami!

"But Hovis, do not forget about the exploitable reinforcements. Fail boats keeping opponents tagged, while they get replaced by the big boys!"

Ez kivitelezhető. :(
  • a.carkey
    Íme!
    http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?p=500868#post500868
  • a.carkey
    Mindjárt megkeresem, de találtam egy baromi jó oldalt!

http://www.grosser-generalstab.de/
  • Torzonborz
    hmm ezek hülyék. véletlenül nem a kalózok sírnak leginkább ?
  • a.carkey
    Sok nekik az ellenfél, stb. Vissza akarják vonatni. "1.7 NGE" néven fut a topic vagy valami ilyesmi. :D
  • a.carkey
    Pedig bétában a néha 12 vs 6 még durvább volt. Vesztettem el ott Invinciblet, Trinityt, Princet. :)
    Viszont az új devlogban jókat írtak: bárki csatlakozhat majd a adhocpvphez, méghozzá bármelyik oldalon (persze a sajátját nem árulhatja el). :)
  • Torzonborz
    miért ? szerintem jó lett . mi bajuk van ezzel ?
  • a.carkey
    Más meg sír az új pvp szabályok miatt. :(
  • Torzonborz
    jólvan a lényeg hogy sikerült :D

tegnap volt jó kis pvp . elkentük 6 francia száját elég rendesen :D
  • a.carkey
    Nos, tegnap írtam supportot US prime timeban az Antiguat, mint szervert feltüntetve!!!, de csesztek válaszolni reggel 9ig. Írtam ugyanakkor mégegyszer még éjjel, de akkor Robertst jelöltem be. Persze a hangnem kicsit más volt. Ezt updateltem lefekvés előtt, de választ egyikre sem kaptam bár a múltkori baromságuk - "ha nem jönne egy hétig válasz, akkor szóljak, és van pár ötletük" - nem hiányzott ...

Viszont egy linket találtam:

http://launcher.station.sony.com/

Ezen le lehet szedni a SOE beta launchert. Először idegenkedtem tőle, mert beta, szóval kapják be, ha ez alapján tud működnie egy game, de kipróbáltam. Először uninstalláltam, letöröltem a full PotBS könyvtáram.
    Aztán installáltam a launchert és pozitívan csalódtam. Beta ide vagy oda, ezen keresztül az összes SOE játékot elvileg el lehet érni. Ha van, akár ezen át fel is lehet pakolni a trial verziókat (EQ, EQ2, Matrix, stb.) és - ta dam - el lehet felejteni a 2345561 órás letöltési időket (még bugként is). Úgy leszedte nulláról keveseb mint egy óra alatt a PotBSot, hogy csak néztem. :D Annyi az egész, hogy minden játéknál ki kell jelölni a könyvtárat ahol a játék van, vagy ahová szeretnéd, hogy pakolja, és automatikusan letölti. Ja, és nem kell állandóan bejelentkezni, ha nem akarsz, ert ha kiteteted desktopra iconba az indítót - ha úgy állítod be - akár automatikusan bejelentkezik a SOE accountodra. Szóval talán egy picit kezdenek belejönni a szerepükbe. Mellesleg a régi launchpadom lazán az 1.06.34.00t pakolná még mindig fel ...
  • Torzonborz
    na sikerült patchelned ?
  • a.carkey
    Simán 1.06.34.00-t ír ki. Egyszerűen baszik felpatchelni. Kiteszi a PLAY gombot, de semmi szervert nem ír ki ha bejön a szerverválasztó.

Utálom a SOE-t. Két (egyetlen) dolgot kéne működtetniük, de nem képesek 100%ot nyújtani.

Persze majd megmagyarázzák, hogy nálam a hiba. (Töröltem szinte az egész mappát, piggseket, meg egyebeket, de semmi, ugyanúgy nem patchel.)

Fritz!
    Szerintem nem tudsz feljönni, max. a Robertsre, ott meg nincs senki. Elvileg még nem aktív a transfer. :(
  • Fritz Von...
    Dugd vissza a netkábelt. :)
  • Torzonborz
    akkor Nálad van a bibi , mi már bent vagyunk .
  • a.carkey
    Nem is látom a szervereket. Mi a fene van???
  • a.carkey
    Nincs is 1.7? Nekem nem patchelt egy fikarcnyit sem. :(
  • a.carkey
    Nem is tudtam, hogy itt az 1.7! :D
  • Snipa
    Fritz, jo ok?
    tenger, vitorlas hajok, kard es agyugolyo! gyurd ossze, ennyi...

ha nem lennenk cda ban akkor lehet befordulnek igy legalabb van mindig boven tarsasag!
  • Snipa
    hat bazz ez nagyon kemeny volt 9 vs 7 csata os pvp ben! fasza... :)

• Fritz Von...
    Holnapra megjön az új gépem. Mondjatok egyetlen jó okot, hogy bekukkantsak ismét. :) Azt leszámítva, hogy jó a társaság, mert azt tudom. :)
  • Torzonborz
    én is pathcelek ha lejön besasolok .
  • Snipa
    duu megsasoljuk? most patchelek! :)