8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Burca #6078 Sisalos kuldik hogy vannak?
Van egy ami miatt SJ-ba kell rohangalni a masik meg csak Sisal?
Btw map1be sose gondoltam volna hogy en valaha Thomas Bainessel es Lewis Stokessal egy csapatba fogok pvpzni :) -
Burca #6077 Hat en nem mondom hogy jo az uj rendszer sot... Az auto joint az ki kell kapcsolni es varni mig sarga nem lesz a csata ha tuleroben vagytok csak igy meg ugye necces hogy jon-e egy masik enemy grp es splittelnek-e, viszont mivel 10 percig van nyitva a csata sikerult Sisalnal megmentenunk egy herc MC-t a buta kalozok elol tehat az jo volt de az felelmetes mikor lovod ki a hajokat es csak jonnek be a csataba folyamatosan, mondjuk MT elott nem is varhattunk nagyon mast. Porgott a MoV farm :P -
Snipa #6076 hallottam (olvastam) hírét a tegnapi pvpzesnek, es meglepodtem a zion mellett levo lera neven :) hehe!
nekem is bejon az ujfajta pvp meg duuval kiptobaltuk elejen le is zuztunk franciat, kalozt aki utba kerult :) hehe..
nekem Alexem van de jovok es fedezlek! :) -
Burca #6075 Ha itthon leszek akkor megyek akar 2nd rattel is.
Tegnap este renegade legionosokkal pvpztem, hat 20-30 movot nem nagyon szedtem ossze még egy este alatt ezelott :)
Matthew Town elott 2x is behuztunk ugy kalozokat hogy utana ozonlottek be 10 percig. Sajnos a 2. korben 6v9 is lehetett ugye de meg igy is csak 2en sullyedtunk a csapatbol mig a kalozoktol vagy 6-8 a tobbi pedig elrohant :) -
Snipa #6074 engem nem is lathattal mert nem voltam otthon ;-)
majd csak ma estetol... -
#6073 ma lejárt az accountom és nem hosszabbítom meg. szép meg jó meg minden de így hogy nincs meg a régi bagázs nem az igazi számomra. az utóbbi 4 napban ha belogoltam nem láttam senkit csak Leo-t néha de Ő is afk volt a legtöbbször bár lehet csak rosszkor lépetem be :D na mindegy . -
Snipa #6072 valaki jon sisalba vagy campacheba? -
#6071 Azért bekaphatja az FLS! Portobelloban egyetlen mocskos, szutykos, szar, szemét, nyomoronc reward sem volt (SEMMI), amiért a városban lévő küldiket érdemes lenne(lett volna) mecsinálni. Nem tudom, hogy képzelték ezt az egészet ... -
#6070 Azért kiváncsi lennék erre a játékra egy tényleg Európában futó szerverről, mert valami iszonyat lagos az egész. -
#6069 Mell. a britektől én nem emlékszem félelemre, max arra, hogy szar volt a vezetésünk és éjjel a nightflippekkel kicsit csorbult a morál. -
#6068 De miért ez a félelem? Gondolom a szerver korábbi múltjára tehető a dolog ... -
Burca #6067 Jelen allas szerint mind2ot :) Félunk a franciaktol mint regen az angoloktol kb es ez alapbol megbenitja a nepet raadasul hiaba viszunk akarmilyen flottat ha nincs rendes vezetes. Csak ugy mint reg... -
#6066 :( Tény, hogy igaz. Pedig most nagyon elkelne egy. Valamelyiket bukni fogjuk. Remélem Sisalt ha sor kerülne rá, mert a copper/iron kibányászása kicsit durva lenne francia portból. -
Burca #6065 Kikaptunk :P Szokas szerint nem volt PB leader aztan a nagy fejetlensegben lemeszaroltak a spanyolokat. egy 1st ratet majdnem elsullyesztettunk de vegul az sem jott ossze.
Szokasos gond hogy nincs PB commander :( -
#6064 Na fasza, kicsit átrendezték a franciák este Sisalt és Campechet. Puerto del Principenél mi volt? -
Snipa #6063 nekem tegnap tetszett a pvp...
levertunk 6 franciat 6vs6 ban es csak 1 hajot buktunk!
aztan elkentuk a kalozok szajat is 1 merult tobbi menekult...
erdekes az uj pvp rendszer de meg ki kell tapasztalni hogy mukodik a dolog, lehet kene majd rajta modositani de nekem egyelore tetszik a dolog, az is franko gyakorlatilag lehet 6vs6 nal tobb is egy csataban!
-
#6062 csak fosnak . ennyi. -
#6061 Ebben is:
"Only 1 nation now has any chance of success on Roberts, the only place we could gain any advantage, os pvp, has now been totally screwed because of the 10 minute rule." -
#6060 Mondjuk van benne valami!
"But Hovis, do not forget about the exploitable reinforcements. Fail boats keeping opponents tagged, while they get replaced by the big boys!"
Ez kivitelezhető. :( -
#6059 Íme!
http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?p=500868#post500868 -
#6058 Mindjárt megkeresem, de találtam egy baromi jó oldalt!
http://www.grosser-generalstab.de/ -
#6057 hmm ezek hülyék. véletlenül nem a kalózok sírnak leginkább ? -
#6056 Sok nekik az ellenfél, stb. Vissza akarják vonatni. "1.7 NGE" néven fut a topic vagy valami ilyesmi. :D -
#6055 Pedig bétában a néha 12 vs 6 még durvább volt. Vesztettem el ott Invinciblet, Trinityt, Princet. :)
Viszont az új devlogban jókat írtak: bárki csatlakozhat majd a adhocpvphez, méghozzá bármelyik oldalon (persze a sajátját nem árulhatja el). :) -
#6054 miért ? szerintem jó lett . mi bajuk van ezzel ? -
#6053 Más meg sír az új pvp szabályok miatt. :( -
#6052 jólvan a lényeg hogy sikerült :D
tegnap volt jó kis pvp . elkentük 6 francia száját elég rendesen :D -
#6051 Nos, tegnap írtam supportot US prime timeban az Antiguat, mint szervert feltüntetve!!!, de csesztek válaszolni reggel 9ig. Írtam ugyanakkor mégegyszer még éjjel, de akkor Robertst jelöltem be. Persze a hangnem kicsit más volt. Ezt updateltem lefekvés előtt, de választ egyikre sem kaptam bár a múltkori baromságuk - "ha nem jönne egy hétig válasz, akkor szóljak, és van pár ötletük" - nem hiányzott ...
Viszont egy linket találtam:
http://launcher.station.sony.com/
Ezen le lehet szedni a SOE beta launchert. Először idegenkedtem tőle, mert beta, szóval kapják be, ha ez alapján tud működnie egy game, de kipróbáltam. Először uninstalláltam, letöröltem a full PotBS könyvtáram.
Aztán installáltam a launchert és pozitívan csalódtam. Beta ide vagy oda, ezen keresztül az összes SOE játékot elvileg el lehet érni. Ha van, akár ezen át fel is lehet pakolni a trial verziókat (EQ, EQ2, Matrix, stb.) és - ta dam - el lehet felejteni a 2345561 órás letöltési időket (még bugként is). Úgy leszedte nulláról keveseb mint egy óra alatt a PotBSot, hogy csak néztem. :D Annyi az egész, hogy minden játéknál ki kell jelölni a könyvtárat ahol a játék van, vagy ahová szeretnéd, hogy pakolja, és automatikusan letölti. Ja, és nem kell állandóan bejelentkezni, ha nem akarsz, ert ha kiteteted desktopra iconba az indítót - ha úgy állítod be - akár automatikusan bejelentkezik a SOE accountodra. Szóval talán egy picit kezdenek belejönni a szerepükbe. Mellesleg a régi launchpadom lazán az 1.06.34.00t pakolná még mindig fel ... -
#6050 na sikerült patchelned ? -
#6049 Simán 1.06.34.00-t ír ki. Egyszerűen baszik felpatchelni. Kiteszi a PLAY gombot, de semmi szervert nem ír ki ha bejön a szerverválasztó.
Utálom a SOE-t. Két (egyetlen) dolgot kéne működtetniük, de nem képesek 100%ot nyújtani.
Persze majd megmagyarázzák, hogy nálam a hiba. (Töröltem szinte az egész mappát, piggseket, meg egyebeket, de semmi, ugyanúgy nem patchel.)
Fritz!
Szerintem nem tudsz feljönni, max. a Robertsre, ott meg nincs senki. Elvileg még nem aktív a transfer. :( -
#6048 Dugd vissza a netkábelt. :) -
#6047 akkor Nálad van a bibi , mi már bent vagyunk . -
#6046 Nem is látom a szervereket. Mi a fene van??? -
#6045 Nincs is 1.7? Nekem nem patchelt egy fikarcnyit sem. :( -
#6044 Nem is tudtam, hogy itt az 1.7! :D -
Snipa #6043 Fritz, jo ok?
tenger, vitorlas hajok, kard es agyugolyo! gyurd ossze, ennyi...
ha nem lennenk cda ban akkor lehet befordulnek igy legalabb van mindig boven tarsasag! -
Snipa #6042 hat bazz ez nagyon kemeny volt 9 vs 7 csata os pvp ben! fasza... :)
-
#6041 Holnapra megjön az új gépem. Mondjatok egyetlen jó okot, hogy bekukkantsak ismét. :) Azt leszámítva, hogy jó a társaság, mert azt tudom. :) -
#6040 én is pathcelek ha lejön besasolok . -
Snipa #6039 duu megsasoljuk? most patchelek! :)