Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#rolleyes>#rolleyes>
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Már alig várom, hogy kipróbálhassam. Azt hiszem ma nem alszom 😊
100000köszönet!!!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Tudna nekem valaki segíteni egy "trial key"-el? Sajnos csak májusban tudok majd elõfizetni a játékra, de addig nagyon örülnék a lehetõségnek, hogy kipróbáljam.
Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Serverhistory
Serverstatus
Mehetne is fentre fel!
Érdemes megnézni a Roberts népességét!
Medium és medium között is van különbség!!!
A medve nem játék.
Most olvasom, hogy barom FLS "csak a Robertsen" engedélyezni akarja a transfert minden nemzetnek, jelenlegi lélekszmától függõen. Magyarul, ha az összes buzi lúzer brit ide akar jönni, akkor jöhet.
Itt kéne hagyni a marha briteket, és átmenni US szerverre. Hátha minden barom brit összegyûlik a Robertsen, és csak õk maradnak, aztán csak pénzért vihetik el a karaktereiket ... 😄
A medve nem játék.
Azonban az Europa Universalis: Rome elég ígéréretesnek tûnik. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem tudna valaki segíteni nekem egy dobozos verziókhoz kiadott trial kóddal? Olvasgattam a hivatalos fórumon, és ott láttam, hogy a kipróbálásra csak úgy van lehetõség, ha valaki a dobozos verziója mellé adott kódot odaadja. Ez 14 napos trial verzió lenne. Valami "buddy" kódnak hívták (ha jól emlékszem). Szeretném kipróbálni a játékot mielõtt elõfizetek rá az interneten keresztül. A klienst már letöltöttem.
Köszönöm elõre is.
1.3-tól az Alex craftkatt alapból 60000 db lesz (+ anyagok és többi alkatrész ára), és a Mordauntét is felemelik 24000 db-ra. A szép az utóbbiban, hogy 1 craftra már nem 3, hanem csak 2 Mordaunt deed fog készülni.
"Éljen"!
A medve nem játék.
Van ugye az A kategória, a legjobb. B kat., ami már nem annyira jó. Warbar ZSvel tolja. Ééérteemmm? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Bár ha igy nézzük akkor a sims online jobb. 😊 Basszus elnéztem,oda kellett volna mennem,vagy ahova Warbar ment,Manga online.😛
aPotbs vékony réteget érdekli,pedig sok hisztorikus MMo nincs a világban.De sajna sok hibája van és ezen betegségeit lassan gyûri le,és félek addigra nem lesz elõfizetõje,mikorra ezt kinõvi.
Sokat igárnek,az 1.3 jó lesz de ki tudja meddig.
Természetesen ha 24 Triumph ellen kell menni Alexekkel az nem lesz sima ügy és valszeg elég gyorsan szopóágra kerülünk, de ez még arrébb van.
A port csata manapság azért már nem csak a line harcról szól..egyre nagyobb szerepet kapnak a privateerek és még az FT-knek is simán jut szerep groupokban.
A line harcban is sok múlik az együttmûködésen mind általában mind pedig group szinten.
Nem akarok nagyon hencegni, de nekünk ezzel nincs gondunk, volt csata ahol csak a mi groupunk lõtt ki ellent...és azért az is látszik, hogy a formációt mi elég jól tudjuk tartani...ellentétben a Ceio-val, akik még mindig arra mennek amerre látnak😊 szal hiába van 1st ratejük nem érnek vele semmit...ráadásul daniel alvarezt nem láttam in game már egy ideje.
Szombat hajnali csata annyira jó volt,jó volt hallgatni öket milyen csata volt ott.
A line harc addig tart,amig fel nem törik az ellenfél vonalát,utána nem állhatsz ott,mint a barom.Fõleg,ha az ellenfél Priv-jei rádrontanak.
Sok videot láttam PB-rõl és a lineharc az amihez ugyan skill nem kell,de vannak akik ezt se tudják megcsinálni.
Maga a játék nem nagy szám igy visszanézve,de az,hogy köbö 5-6000 magyar játszott azért jó társaság verbuválodott össze.Persze voltak kis xarosok,de azok hála ég elkerültek.
Egy este eltöltésére az is alkalmas volt,a többi nem érdekelt.
Ez a saját véleményem.
Jön a Warhammer és az AoC,tuti elpártolnak a wow-tól,mert az már kiöregedett egy picit és a kiegje is csak jövöre érkezik.
De kit érdekel a wow,itt van nekünk a Potbs és inkább azon gondolkodjunk,hogy az a 3000 ember aki a roberts en lehet maradjon és élvezhetõ játékot adjon,ne csak idõtöltést.
PvPben meg ugye nem egyedül mész, de egy Invinci a groupban már megint nem a SKillekrõl szól. 😊
A medve nem játék.
De minek annak 1st rate aki nem hasznalja illetve ha el is hozná portcsataba se mennenk sokra azzal a skillel amit ok mutatnak. Az hogy van olyan hajojuk sajna nem jelenti hogy jol is jatszik .Nekem is van 2nd rate es ugye enis balfasz vagyok 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Csak vicceltem..remélem jönnek elegen és szétb...szzuk a britek száját.
Jó lesz ez,kicsit többen leszünk,csak ne az angolokkal.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A Rackham csábít nagyon mindenkit, és remélem a sok buzi US brit áthúz oda a Robertsrõl! (Hajnali port csaták így hanyagolva lesznek.)
Ide meg jöhenének az EU spanyolok, franciák, kalózok.
A medve nem játék.