Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Privibe küldtem én is egyet.

Gilmoor
Sajnos a kapott kód nem mûködik. Továbbra is szükségem volna egy trial kódra. Ha valaki tudna segíteni benne azt megköszönném...
<#rolleyes>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Nagyon Köszönöm! 😊

Már alig várom, hogy kipróbálhassam. Azt hiszem ma nem alszom 😊
100000köszönet!!!

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ment egy priviben.
Gilmoor
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni egy "trial key"-el? Sajnos csak májusban tudok majd elõfizetni a játékra, de addig nagyon örülnék a lehetõségnek, hogy kipróbáljam.

Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni.

Torzonborz
hmm mintha több kalóz lenne mint angol 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Két hasznos link:

Serverhistory
Serverstatus

Mehetne is fentre fel!

Érdemes megnézni a Roberts népességét!
Medium és medium között is van különbség!!!

A medve nem játék.

a.carkey
*függetlenül, na

vagyis no cap!

A medve nem játék.

a.carkey
Na az FLSnél is elmentek otthonról ...

Most olvasom, hogy barom FLS "csak a Robertsen" engedélyezni akarja a transfert minden nemzetnek, jelenlegi lélekszmától függõen. Magyarul, ha az összes buzi lúzer brit ide akar jönni, akkor jöhet.

Itt kéne hagyni a marha briteket, és átmenni US szerverre. Hátha minden barom brit összegyûlik a Robertsen, és csak õk maradnak, aztán csak pénzért vihetik el a karaktereiket ... 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Nem, mostanában nincs idõm játszani, általában este 7-8 között esem haza, napi 3 óra autókázás után a városban.
Azonban az Europa Universalis: Rome elég ígéréretesnek tûnik. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

jaj megszólalt a ZS mester.Mesélj már husi te mivel játszol most? lego? 😊
Gilmoor
Sziasztok!

Nem tudna valaki segíteni nekem egy dobozos verziókhoz kiadott trial kóddal? Olvasgattam a hivatalos fórumon, és ott láttam, hogy a kipróbálásra csak úgy van lehetõség, ha valaki a dobozos verziója mellé adott kódot odaadja. Ez 14 napos trial verzió lenne. Valami "buddy" kódnak hívták (ha jól emlékszem). Szeretném kipróbálni a játékot mielõtt elõfizetek rá az interneten keresztül. A klienst már letöltöttem.

Köszönöm elõre is.

Fritz Von...
A tetrisz alapötlete A kategória. A Lost (vagy last?) Chaos meg simán ZS. 😊

a.carkey
Lol!

1.3-tól az Alex craftkatt alapból 60000 db lesz (+ anyagok és többi alkatrész ára), és a Mordauntét is felemelik 24000 db-ra. A szép az utóbbiban, hogy 1 craftra már nem 3, hanem csak 2 Mordaunt deed fog készülni.

"Éljen"!

A medve nem játék.

Kata
menjetek tetriszezni -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
LOÁL! 😊

Van ugye az A kategória, a legjobb. B kat., ami már nem annyira jó. Warbar ZSvel tolja. Ééérteemmm? 😄

Torzonborz
amikkel Warbar játszott , zs kategóriás mangafos mmok. <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Azmi?ZS.Mijaxar az?

Fritz Von...
Nem igaz. Warbar és Rush az új "ZS ONLINE"-t tolják. 😊

Gilmoor
Ha letöltöttem a klienst lehet ki lehet próbálni anélkül a játékot, hogy kifizetném?

Sztem ezt a témát hagyuk mert megint csak balhézni fogunk.<#buck>
Forolto
Azééééért történelmibb,mint mondjuk a warcraft,vagy az SWG vagy az Age of Connan és a hasonló MMo-k.
Bár ha igy nézzük akkor a sims online jobb. 😊 Basszus elnéztem,oda kellett volna mennem,vagy ahova Warbar ment,Manga online.😛

Sztem a játék alapvetõen jó nekem a farm okozz gondot, azon viszont hogy mennyire történelmi vitatkozhatnánk😊
Forolto
a wowban még arra sincs lehetõséged,hogy megszerezd,ha nincs kocka elit klánod.NEM IS LÁTOD azt az instát,amelyik klán nem képes együtt dolgozni.Itt legalább látod az ellent,akár elit akár nem.

Forolto
a wow egy fantasy játék és mivel a sima warcraftot is sokna játszották,játszák igy óriási rajongótábora volt.Nekem annyi elég volt,hogy onlie és sok a magyar.

aPotbs vékony réteget érdekli,pedig sok hisztorikus MMo nincs a világban.De sajna sok hibája van és ezen betegségeit lassan gyûri le,és félek addigra nem lesz elõfizetõje,mikorra ezt kinõvi.
Sokat igárnek,az 1.3 jó lesz de ki tudja meddig.

Egyébként a 2nd rate sem bírja túl sojáig..valamelyik csatában Nethral Lrthten Triumphját kb sec perc alatt szétlõttük és csak a final defense meg az invincibility mentette meg.

Természetesen ha 24 Triumph ellen kell menni Alexekkel az nem lesz sima ügy és valszeg elég gyorsan szopóágra kerülünk, de ez még arrébb van.

A port csata manapság azért már nem csak a line harcról szól..egyre nagyobb szerepet kapnak a privateerek és még az FT-knek is simán jut szerep groupokban.

A line harcban is sok múlik az együttmûködésen mind általában mind pedig group szinten.

Nem akarok nagyon hencegni, de nekünk ezzel nincs gondunk, volt csata ahol csak a mi groupunk lõtt ki ellent...és azért az is látszik, hogy a formációt mi elég jól tudjuk tartani...ellentétben a Ceio-val, akik még mindig arra mennek amerre látnak😊 szal hiába van 1st ratejük nem érnek vele semmit...ráadásul daniel alvarezt nem láttam in game már egy ideje.
Itt a bü... életben nem lesz 100k játékos mert a cuccod amit keserves áron megszereztél elveszteheted, ez pedig a tömegnek nem nagyon tetszik.<#eplus2>
Fritz Von...
Jó, a wowot csak úgy mondtam. Jó lett volna azt látni, hogy van mondjuk 100k potbs játékos, de sajnos nem.

Forolto
Hááááát ebben vitatkoznék,aki még portcsatában se volt.
Szombat hajnali csata annyira jó volt,jó volt hallgatni öket milyen csata volt ott.

A line harc addig tart,amig fel nem törik az ellenfél vonalát,utána nem állhatsz ott,mint a barom.Fõleg,ha az ellenfél Priv-jei rádrontanak.

Sok videot láttam PB-rõl és a lineharc az amihez ugyan skill nem kell,de vannak akik ezt se tudják megcsinálni.

Forolto
A Wowról csak annyit,aki nem volt komoly guildben,annak télleg xar az egész.Unalmas és érdektelen.Én jó csapatban,jó guildben,kocka guildben nevelkedtem,jó volt a hangulat és a harc az idõvel,ki szerzi meg hamarabb a skalpokat ez motiváltá tette az embereket.
Maga a játék nem nagy szám igy visszanézve,de az,hogy köbö 5-6000 magyar játszott azért jó társaság verbuválodott össze.Persze voltak kis xarosok,de azok hála ég elkerültek.
Egy este eltöltésére az is alkalmas volt,a többi nem érdekelt.
Ez a saját véleményem.
Jön a Warhammer és az AoC,tuti elpártolnak a wow-tól,mert az már kiöregedett egy picit és a kiegje is csak jövöre érkezik.
De kit érdekel a wow,itt van nekünk a Potbs és inkább azon gondolkodjunk,hogy az a 3000 ember aki a roberts en lehet maradjon és élvezhetõ játékot adjon,ne csak idõtöltést.

a.carkey
Portcsatában nagy "skillezés" nem kell. SOLoknál vonal kell, és azt kell tartani. Ha invincije van valakinek, az tovább bírja, bár Target NO1. 😊

PvPben meg ugye nem egyedül mész, de egy Invinci a groupban már megint nem a SKillekrõl szól. 😊

A medve nem játék.

"Végül is nekik volt elõször Couronne, Invincible, stb ..."

De minek annak 1st rate aki nem hasznalja illetve ha el is hozná portcsataba se mennenk sokra azzal a skillel amit ok mutatnak. Az hogy van olyan hajojuk sajna nem jelenti hogy jol is jatszik .Nekem is van 2nd rate es ugye enis balfasz vagyok 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Checkerboy
Gondolom potbs-re gondolt 😛

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kata
a wow vagy a potbs?

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
én sem értem miért kéne a wowot "letaszítani a "trónról" . szép lassan kezd jó irányba terelõdni fõleg a jövõbeli elképzelésekkel.

A Wowról csak annyit:"a komoly kiadók csak WoW szintû játékokkal foglalkoznak, amik elég kommerszek ahhoz, hogy tömegeket érdekeljenek. akármilyen szomorú, a szart sokan veszik, " (másik game fórúmának egy hozzászólása de nagyon igaz)
a.carkey
Persze ha tényleg megvalósul az MMO vált, és nem csak a csapatjáték.

A medve nem játék.

a.carkey
Emelik. De tényleg nem fogja. Megteszi majd a Metal Gear Solid Online ...

A medve nem játék.

a.carkey
Végül is nekik volt elõször Couronne, Invincible, stb ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
4 szerver, 2500-as populáció limittel az 10k játékos. Hát nem ez fogja letaszítani a wowot a trónról. 😞

Hátha lesz még néhány nagyszerû CEIO szintû group ha más szerverekrõl is átjönnek a spanyolok😊)...no, akkor tényleg kiszorolunk port csatákból😊

Csak vicceltem..remélem jönnek elegen és szétb...szzuk a britek száját.
Forolto
Annyi tuti,hogy a Bellamy spanyol része és a Horny Francia része idejön.Hogy a többivel mi lesz még kétséges.Hála ég az amcsik amcsi szerverre mennek.

Forolto
1 hónap alatt kell elköltözniük az embereknek,de már új karit nem enged indítani.
Jó lesz ez,kicsit többen leszünk,csak ne az angolokkal.

a.carkey
A Robert és Blackbeard érthetõ, de nem tudom, hogy mi alapján döntöttek a másik kettõ mellett, mert jelenleg mindegyik lightos keményen ...

A medve nem játék.

a.carkey
4 szerver marad meg a 11bõl ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szép lenne, ha nem tudnának nyerni a britek, és mire nyernének, rájuk zúdulna többszáz spanyol vagy francia player 😊

A medve nem játék.

Fritz Von...
Már össze is vonnak? Elég hamar... 😞

Checkerboy
Remélem az Amcsik szépen elhúznak Robertsrõl :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

a.carkey
Most, hogy lesz szerverösszevonás, kemény kampány kezdõdött a megmaradóknál, hogy ki hová jöjjön. 😊

A Rackham csábít nagyon mindenkit, és remélem a sok buzi US brit áthúz oda a Robertsrõl! (Hajnali port csaták így hanyagolva lesznek.)
Ide meg jöhenének az EU spanyolok, franciák, kalózok.

A medve nem játék.

Forolto
Én meg csak farmolok,farmolok....alszom,farmolok,alszom,alszom,farmolok. 😊