8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Frekazoid
    Ja ami a lényeg, a hajocsata realtime fog zajlani, tehát nem egy calculator fogja kidobni a csata végeredményét mint eddig...
    u.i.: helyesirasomert elnezest, csak gepelek itt faradtan, ekezetek nelkul :P
  • Frekazoid
    Pirates of the Caribbean -ra vagy ennek a második részére a Age of pirates: Caribbean Tales-ra gondolsz. Amugy van ilyen ecos játék mint a port royale, amugy ajánlom figyelmedbe az Empire: Total War-t ami most fog kijonni fél éven belul, tehat olyan 2009 februarjaban, ami rendes Total War-os strategia lesz, de lesz benne hajocsata, ilyen max 20 hajos flottad lehet, tehat az 40 hajo egyszerre max, es a 18.szazadban fog jatszodni a jatek. Bevallom enis erre a jatekra varok mar nagyon regota ;]
  • adammmmmmm
    Nem ismertek pár olyan játékot ami ilyen stílusú. Szeretem az ilyen kalózos játékot de nincs sok. Nem feltétlenül rpg-re gondolok hanem olyanra ahol szabadon lehet hajózni kalózkodni küldetéseket csinálni stb. Van egy játék csak nem tom a nevét. De abban meg a fő küldetésen kívül unalmas volt. De azért változatos volt, pl elkisérhettél kereskedőket, cuccokal kereskedhettél stb. Sajan pont kalózkodni nem lehetett.
  • Burca
    Porgessuk bar lehet ma este nem leszek, mert elkoltok egy havidijat valahol ;-)
  • Snipa
    Hehe AFK ztam jah mert vegre megjott a HMS Victory modellem es mikozben vartam leora hogy valaszoljon tud csinalni beamet vagy sem elkezdtem osszerakni meg festeni a modellt :)

nagyon vagany modell... es sikerult raebredtem hogy milyen borzasztoan tudok festeni :)) ejfelre eljutottam a modell korulbelul 10% -ra es jelenleg kesz idegroncs vagyok! :))) kezdem ugy erezni, hogy a kotelzetet majd a sajat nyakamra fogom tekerni!

egyebkent a 6ik lsb-hez marcsak a beamek kellenek...
    elvileg a hempek, meg 1-2 dolog megvan 7ikhez csak az iron cuccok kurva dragak es nem akarom elkolteni penzt ami megvan a klikkre... inkabb azon felul koltok cuccokra! este lenyomhatnank orleansot hamar megvan es jo kis penz! abbol tellik megint iron cuccokra! :)
  • Frekazoid
    Enis igy vagyok vele, 3,5k huf abszolute nemsok érte vagy mennyi is ez? 15 dollar? mennyi a dollar kb 180huf? az meg 2700huf... tehat ha igy elmesz egy este berugni igenyesen akkor annyi siman elmegy, meg a legputtobb helyen is (ahova jomagam is eloszeretettel jarok) ahogy az igenmuvelt kollegam Burca kijelentette ;]

u.i.: Carkey OMFG! irjal mar ram plsplsplspsplspls ;] (Janet el Moro)
  • Burca
    Hat ilyenek az mmok es ha bejon az adott jatek nem hiszem tul sok lenne az a havidij. Elmesz szorakozni es egy este elkoltesz ennyit ha nem tobbet.
  • Burca
    Jose beszeljuk mar meg mi kell neked mert mindig csak afkzol de szivesen segitenek :)
    En 13 bundlenal tartok es mar csak olvasztas kell. Leo tud neked large beamet csinalni stb stb csak ne afkzz mar egesz este bent :D
  • adammmmmmm
    Ez akkora szívás. Videórol tetszik a játék és most kipróbálom a 14-napos ingyen verziót. De a játékot nem veszem meg mert havonta kell vizetni. Mért van az hogy minden jó mmo-ért havonta kell fizetni. (wow, [mondjuk abból sok a tört szerver de ebből a játékból meg nem hiszem hogy van tört], age of conan) Ha nem kellene havonta fizetni akkor százas hogy megvenném. Ilyenkor sajnálom az ilyen játékotkat.:( Jólvan kisírtam magam alig várom hogy kipróbáljam a 14 napos verziót. :D
  • Frekazoid
    carkey, milyen néven játszol? rádtellelnék ma estefele
  • a.carkey
    Ezért is szar ez az egész. 2 1 durás (1 darab) Invincible, 1 dura prince és HMCF.

Semmi rizikó nincs benne nekik. Ha szorul, max "elfut". A skillek őket támogatják, már az sem számít, ha elfogott hajóval mennek a tengeren, mert nem azonnal támadható. Mivel a pénzloot csapatban szinte zéró és a jó küldikhez csapat kell, így alapból sokat érnek azzal, hogy lootban viszont jók.

Ehhez hozzájön a gazdasági bónusz (ha elfoglalják a kikötőiket, hogy egy klasszikust idézzek: "Na és?"), és a pvp azon része, ahol 1 durás elfoglalt hajókkal max az outfittinget szopják be, míg más millákat is. :(

Van egy caracasi küldi, ami ugyan lehet, hogy full spanyol only, de ahol - mint korábban - egy 104 ágyúst kell kilőni. Nem tudom fixelték-e, de az Invincible bizony nem volt mission sem minor ...

És így tovább!
  • Torzonborz
    ez inkább szánalmas mint vicces. de nem a srác tehet róla hanem fls. ehh bazz . :(
  • Burca
    Hat eleg jo cuccai vannak az embernek :P Eleg szar hogy meg sem kellett tobbsegeert dolgoznia :)
    Mondjuk a speed fittes pirate hercules az epic fail sztem :P
  • a.carkey
    :D
  • a.carkey
    Emiatt ...
  • a.carkey
    A fő buzi francia, aki fórumképen is olyan, mint egy emos homo, na az abbahagyta. :D
  • Snipa
    Antigua: 7am-7pm PST (3pm-3am GMT)

Egyebkent szerintem ez meglehetosen jo europaiaknak, mig az amiknak mar nem biztos...
  • a.carkey
    Ok, akkor ezt is megváltoztatták. Megkapta az Antigua. Mitől jött ez a hülyeség? Az első 1.8 infokban még az volt amit írtam. Biztos ugyanezek tettek több csatát is ua időpontra.

Mellesleg így ez még jobb, mert pont az az időszak, ami pl. Josenak is jó. Delután 12től 24 óráig. (Ezek ugye a kezdési időpontok.)
  • Burca
    Antigua: 7am-7pm PST (3pm-3am GMT)
    Roberts: 3am-3pm PST (11am-11pm GMT)

Sztem is majdnem jobb is az Antiguas beosztas
  • Snipa
    hanyan szoktunk online lenni 15 orakor?

Nekem inkabb ugy tunik az europaiak 17-18 korul lepnek fel es kb ejfelig vannak! Ez ram is igaz vagy 18 korul vagy 20 korul loginolok be.

Miert is lenne jo nekunk egy 15 oras pb?
  • Jockey
    lol
  • a.carkey
    Lehet, hogy vissza kéne menni a Robertsre? Ott 15 órától hajnali 3ig van csata ... :D (Na ezt nem hittem volna!)
  • a.carkey
    18 óra 30 percre qurták át az újítás miatt Nassaut, amikor a legkevesebb spanyol van online. :D Gyönyörű!
  • a.carkey
    :(

Eddig 1x vittem el a Valiantot, túlélte, mondjuk nem ő vezette.
  • Burca
    Nem pont igy kepzeltem el de mar megertem miert olyan amilyen :P Legutobb megprobalt megint egy csatat vezetni csak 4-5 2nd rateunk veszett oda koztuk az enyemnek is 1 duraja :P
  • a.carkey
    A faces topicban Avarell Daltont :D
  • a.carkey
    Pont 1 hete nem voltam fent és nem hiányzik. Szerintem ennek a gaménak vége, de csodák is történhetnek, bár nem fognak, látva az 1.8at.
  • Hunor1
    Hali!

Jah , az L12 az elég sovány ,Legutóbb amikor kaptam buddy-keyt nem is használtam ki a két hetemet mert alíg volt fenn valaki, pvp-zni L12 vel + nem lehet..:-(( kár
  • a.carkey
    Kulcsigénylés és minden egyéb további info, teendő

Ha valaki felbátorodna, annak javaslom az Antiguát, ami talán még balanszos szerver, bár tök mindegy, mert lassan minden szerver kb. egyforma lesz. EU szervernek a Roberts van számontartva, de sajna az is Amerikából fut, úgyhogy semmivel sem jobb ott nyomni, mint máshol.

Nemzetnek meg bármi jó. Hivatalosan spanyol oldalon van pár magyar, de szerintem van francián, briten és legfőképp kalózon.
  • a.carkey
    Hehe. 14 napos trial. Heavy szerverek, de L12 a max. Nem írigylem őket. :) Viszont külön öröm ez a kínai goldspammereknek. Új husi! :D
  • Burca
    Most kezdtek a reklamozast meg 14 napos trialt szoval...
    Igen, kicsit elkestek :P sztem 1 heten belul kiderul
  • Torzonborz
    hmm utoljára amikor bent voltam Antigua-n végig moderate volt mind a 4 nemzet. hmmm.
  • a.carkey
    Akkor ennek ennyi?
  • a.carkey
    k.
  • Frekazoid
    A ma hajnali Portobelloi PB kész katasztrófa volt, spanyolok vesztettek 2db 2nd ratet, meg még egy tonna nagyobb hajot, ha jol tudom a brittek vesztettek egy 1st ratet, tobb nagyobb hajorol nemtudok, csak a foszlányokat hallottam ventrin. 18 spanyol vs 24 britt volt, es a balfasz vezetes bekuldott 1 sor privateert az ellenfélhez, akiket szitava lottek, mert a nagy hajok basztak akarmit is csinalni, későn állt fel a sor :/

Ha ez az elobbi üzenet nekem szolt carkey, akkor csak, hogy tudd: ezen a héten én nem leszek, mert még nincs lakásom Pesten, aztán még ezt a hetet végigcsövezem ismerősöknél, akiknél nincs normális net. Ja és olyan helyre alapbol nem költözök be hosszútávra ahol nincs net ;>
  • a.carkey
    Késő délelőtt és kora délután ált. én is szoktam lenni. Felveszlek friendslistbe és rádtellelek.
  • Burca
    Eldar visszatert es Renegade Legionos lett ... asszem mindjart kilepek :D
  • Frekazoid
    Janet el Moro
    Jelenleg össze-vissza, mert pesten tanulok, csak még nincs hol laknom, aztán pár ismerősnél csövezek albérletben ott meg nincs net, csak ilyen t mobilos mobil net, de jövőhéten már elvileg lesz vagy albérletem vagy kolim, amugymeg többnyire estefele oráim miatt, csütörtökön, pénteken, szombaton, vasárnap meg délelött is megy
  • a.carkey
    Milyen néven vagy?

Contact Caballeros de Atlantis-> Don Hernando Jose

Magyar guildnek ott a Los Conquistadores. Mikor játszol? Este, du, reggel?
  • Frekazoid
    Sziasztok, kozben en lvl50 privateer lettem, aztan belevagtam a pvpbe valamilyen szinten, csak az a bajom ezzel a jatekkal, hogy nincs olyan opcio benne, mint wowban, hogy beirom keresobe pl azt hogy "50 privateer" es kilistaz mondjuk 49 db lvl50es privateert vagy akarmi, es rajuk tudok whisperelgetni egyenként, nameg kitudom listázni a klánokat egyenként a tagokkal együtt.... hameg kerdezek valamit national csatin mondjuk az antillakon, kurvara nemjon semmi valasz, hogy van e pvp csapat itt meg ott, vagy akar e valaki valahova menni.
    Namost en a D'Haran Empire-ben vagyok, ami jo kis guild meg minden, de itt tobbnyire amerikaiak vannak, akik akkor kezdenek el jatszani mikor en megyek aludni, es igy mocskosul unalmas a jatek... tudtok valami csak europai guildet itt Antiguan spanyol oldalt? Illetve ti melyikben vagytok?