Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kraken lost their SOLs because they're not very good at PVP." 😊
Amúgy õk már a bétában ott voltak ...
Ekkora faszt mint ez a gyerek!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
leszmartesszezném meg gyáváznám én is a fórumon, ha nem járna érte ban
[/cserf][/fülünyúl]
2 second rates down
1 third rate down"
😊
Persze Keline Svájcból ezt is megmagyarázta (õ bizti tudja, hisz ott játszik ... 😊 )
"Kraken lost their SOLs because they're not very good at PVP. If a group of competent players got their hands on a dozen second rates, they'd completly dominate any lesser force."
A medve nem játék.
Amúgy a britek Bridgetownban farmolnak egy küldit. 😊
A medve nem játék.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Lera,Dynn,Zulgron
Regisztráltam http://www.losconq.extra.hu ezen az oldaon, de nem kaptam aktiváló emailt. Mit csináltam rosszul? Vagy nem mûködik már az oldal?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ahogy olvastam a neved, Torzonborz helyett Torkosborz-ot olvastam... Le is dobbentem ki ez az uj figura aki ennyire kepben van LC rol 😊 hehe
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy nem felszólitott szerintem a megadásra, hanem meg akarta adni magát ... 😄
A medve nem játék.
Bandeeka:
Civil hajokat tudsz venni olcson shopban! Ha csatlakozol hozzank es lepsz meg par szintet akkor meg aladvagunk valami jo hajot! 😉
Lassan elérem a lvl 10es szintet de még mindig nem sikerült uj hajóra szert tennem. Vki elmondaná hogy tudok uj hajót szerezni?
Köszönöm
Tegnap éjjel épp készültem kiszállni a játékból, San Juan felé tartottam beváltani pár commendationt. Igyekeztem elkerülni a pirate pvp területeket, de sajnos San Juan környékén elkerülhetetlen volt. Gondoltam ilyen késõn csak nincs ott egy kalóz sem, hát tévedtem. San Juan elõtt pár mérfölddel lecsapott rám egy player kalóz, cutter jellegû hajóban volt (A nagy izgalomban teljesen kiment a fejembõl a hajó típusa. Amúgy sem erõsségem megjegyezni a hajóneveket<#circling>#circling>). Olyan szívdobogás jött rám, hogy azt hittem menten kiugrik a helyébõl. Na -gondoltam- most fogom elbukni csodálatos fregattom. Amint beléptetett a csatatérre, rögtön menekülõre fogtam a dolgot -nem is tudom miben reménykedtem, de azt nagyon-. Felpakoltam minden buffot, de pár másodperc után lekristályosodott bennem, hogy itt elfutni nem tudok. Ekkor eszembe jutott a "jó öreg" magyar módszer, nyilazzunk hátrafelé <#violent>#violent> (Közben azon gondolkodtam, hogy vajon õseink miként jöttek rá erre a módszerre? Talán pont úgy ahogy nekem eszembejutott, nem volt jobb ötletük <#confused>#confused>. Kiadtam a parancsot, hogy az elõzõ csatából megmaradt 44 darab láncosgolyót és minden mozdítható evõeszközt töltsenek be az ágyúkba, de sürgõsen<#buck>#buck>. Amint zöldjelzést kaptam, fordultam rá az engem üldözõre és egy jól irányzott lövéssel kilõttem egy idõre a vitorlázatát. Nem sokáig váratott magára a válasz, lelassított, demoralizálta a legénységem és kezdett lassan beérni. Na -gondoltam- szemet-szemért, gyorsan újratáraztam szögekkel, s mikor mellém ért rögtön farkasszemet nézett 10 egyenként 8 fontos ágyóval ami ráürítette a tartalmát. Második sorozattal szinte a teljes legénysége eltûnt a fedélzetrõl <#eljen>#eljen>. Gondolom boardolni akart, hát nem árt egy csöppnyi elõny. Ez az új felállás kissé elbizonytalanította, mert a legénység nélkül maradt hajó nem tudott olyan tempóban üldözni és kormányozni ahogy kellett volna. Úgy éreztem eljött az ideje komolyra venni a harcot, feltöltöttem az ágyúkat jófajta spanyol vasgolyókkal, és amint irányba állt a hajó, tüzet nyitottam -gyakorlatilag a fél oldala eltûnt egy sorozattal, ebben a pillanatban úgy éreztem, talán még is csak van némi esélyem- Nemsokkal ezután sikeresen elsütöttem a második sorozatot is ami ugyan azt az oldalát érte -valószínûleg itt nagyon meglepõdhetett, mert gyakorlatilag fél structúráig belõttem. Gondolta oldalt vált, gyors hajójával a farom mögött szlalomozott, s mikor átkerült a másik oldalamra, felszólított, hogy adjam meg magam. Ráadásul 3x egymás után, hátha nem értem eléggé. Erre megadtam neki amit gondoltam, két újabb sorozattal a másik oldalát is a tengerbe lõttem. Közben próbált boardolni, de valószíynûleg túl gyorsan haladtunk ehhez és talán nem ártott volna neki pár ember akivel mindezt végrehajthatja. Mikor a boarding próbálkozása nem volt sikeres, szélellen fordulva hátat fordított nekem, és elindult az ellenkezõ irányba. Hna mondom, ha már így összefutottunk, akkor ne menjen el ilyen gyorsan, ráfordultam szél ellen, amitõl szinte azonnal megáltt a hajóm. Maximális célzás mellett kiadtam egy precíziós lövés parancsot a közben folyamatosan menekülõ kalózra<#wave>#wave>. Az ágyúgolyók úgy szaggatták szét megmaradt struktúráját, mintha vattacukorból lenne, tengersírba küldve ezzel a vakmerõ kalózt <#bdead>#bdead>...
(egyébként egy 27-es szintû kalóz volt, Simple John névre keresztelte anyja a teljesség igénye nélkül<#smile>#smile>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én még Ypok klánjában kezdtem,majd egy-két kis cruentus-os emberkékkel csináltunk egy pici klánt a Crue elött.Majd megalakítottuk az Illuminatit.Ez egy csúcsszuper klán volt,majd egyesültünk az EOE-vel,igy lett a Noctis.Itt kezdtünk nagyon profik lenni.Majd BC elött szakadás ami a BC ben folytatódott (Deus ex,Revised,Mostly Harmful) amiben én köszönöm,már nem vettem részt.
Kicsi klánban tengõdtem,majd abbahagytam.
Lera,Dynn,Zulgron
Mennyi ideig voltál ott?
Egyébként én az Illuminati-Noctis-EOE klán tagja voltam,de ismertem pár Sub-os emberkét is.
Lera,Dynn,Zulgron
Nagyon visszasírom a BC elötti helyzetet,a jó kis 40 fõs instákat.Jókat harcoltunk veletek Naxxramas bossaiért.😊
Egyébként én is kocka voltam annó.Már akkor megvolt a 7db 60-as kari.)
Lera,Dynn,Zulgron
Jockey: tuti talalkozunk meg 😊 itt ilyen a pvp, majd ha lesz skirmish rendszer akkor lehet amugy is pvpzni persze nem ugyanaz a tét 😛 Azert varunk jelentest hogy hogy tetszik AoC 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Igen közeledik az account fizetés idõszaka, így canceleztem az accountom, nem lesz kövi hónapi befizetés.
Klasszol volt minden, jól éreztem magam, igaz utolsó hetekbe már nemnagyon volt idõm játszani, de sztem király a gamma mai napig tetszik, de a pvp förtelmes idõigénye (sokat megyünk és soxor még csata sincs) miatt most abbahagyom egy ideig. AOC-t fogom kipróbálni következõnek, addig valami free szart tolok, remélem még találkozunk:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez talan segit vagy nem tudom mire gondoltal pontosan 😊 Vannak linkek a forumon az infocenter topicba, ott nezz korul.
Penzben meg tud segiteni a guild picit 😛
Lera,Dynn,Zulgron
más:
Tegnap lõszergyártáshoz letelepítettem egy complett economy-t. Még a tampico-i sulfur bánya van hátra, ez utóbbit pénzhiány miatt kénytelen vagyok hanyagolni még pár napig.
Különféle cuccok legyártásához nem készítettetek még excel táblázatot, hogy látható legyen az önköltség? EVE online -ban láttam erre példát, itt is praktikus lenne.
Lera,Dynn,Zulgron
nemtalálok sehol se klienst tudnátok adni valami tanácsot?
Lera,Dynn,Zulgron
Sokat olvastam a forumot és ugy érzem elöfizetek énis a játékra. Aki tudna esetleg 1 trial key-t adni megköszöném. Szeretném megnézzni mozgás közbe is a játékot.
Lera,Dynn,Zulgron
Az új idõpont hajnali 2 ...
A medve nem játék.
Arról regél, hogy mekkora bizniszt csinált anno a granittal: 10k gránitot vett/termelt, és eladta darabját 200ért.
"Ebbõl csináltam két milla körüli bizniszt" címmel okoskodik a Roberts fórumon, hogy nem Santo még most sem az igazi biznisz, hanem a "trade" ... Ezt a részt hagyjuk is. (Faszság, mindenki tudja.)
Nos - ne legyünk gecik, fogadjuk el, hogy - ez is lehetséges, de megjegyzem, hogy anno nem sokkal live után - már a bétában is - volt egy exploit, amit 7 nappal (B1.0.44?) !!! a megjelenés (postlaunch/preboard) után azonnal változtattak ...
Az exploit abból állt, hogy 5 darab gránit kitermelése volt ugye 23 dublon, ebbõl azonnal lehetett craftolni 5 ballastot még 14 dublonért. Az ugye 37. Nos, 1 ballastot a junk dealer nem a mostani áron, hanem 150 dublonért (vagy még többért? 250? db, már nem is emlékszem, még a bétában próbáltam ki, fasz FLS elírta egy nullával) vette meg/darab. Ezzel csak venni és gyártani kellett a ballastot és eladni a junknak azonnali haszonnal!
Na ennyit a hatalmas ft tehetségbõl és a játék legjobb ftje hírdetménybõl amit most véd a pasi oldalakon át.
Ismerem a gyereket még a bétából, néha normális, néha nem, a guildjében mindeki - tk - utálja, így nem akartam beírni neki ezt az apró infot a hivatalos fórumra, meg minek, de jobb ha tudjátok, hogy mibõl lett valakinek akkora vagyona startnál, hogy már az 5. (?) bundle hajót építette meg ...
A medve nem játék.
St Jhonsná mi volt?