Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
najóóó lesz ugye playes city, battle keep és azért siege.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
wow-hoz köze nincs a harcrendszernek szal felesleges hozzá hasonlítgatni
ptóbáld ki aztán meglátod én a bétás állapot alapján fostam kicsit tõle, de amit ezek az utolsó héten csináltak a kliens/szerverrel az példaértékû
harcrendszer és pvp, ez fogja elvinni a gammát, ha ez érdekel akkor ne gondolkozz sokat..
bocsi az offért

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
szebb , véresebb. kb ennyi bár én wowt csak 1.5 hónapig bírtam aztán elegem lett belõle 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Nemtom skacok,de mondjátok már meg de öszintén,a hangulata ugy az egész játék szerkezete mennyiben más a wow-tól?
Megnéztem egy csomó videot,nem hoz lázba 3 év wow után.

Jockey
ehh pve szerver, no mind1, akkor nem fogunk talizni kár😞

Torzonborz
nem fosás kérdése . odament a guild így én is. nekem bõven jó ez a nyugi ami most van.

Jo de te fosos privateer vagy es pve serverre mentel 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
én EA-s vagyok 😛

Tuti nem early accesses senki kozulunk 😊 En pl meggondolom azt a klant, van par emberke akit elkerulnek szivesen onnan 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
bocsi offért, de aki átjött AOC-be Imperial klánba vagyunk jópáran régiek közül ki merre tolja? Fury pvp szerver

a.carkey
Amióta kalóz hajó is lett a Couronne, iszonyat erõsítik:

"Couronne: Upgunned 5lb -> 7lb, 10lb -> 12lb, bow 4lb -> 8lb"

Az sem semmi, hogy a Buccaneert és a Cutthroatot széterõsítik, de a Privit ismét gyegnítik ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az összes hajókészítés receptet meg lehet majd venni mark of tradeért ...

A medve nem játék.

a.carkey
20 royalért lehet venni +20 damagees kardokat 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Meg lehet tradelni a pisztolyokat és van egy olyan kard, hogy:

"Diego's rapier"

😊

Kár, hogy nem vagyok fencer ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, és San Juanban újból világos van, mint volt a bétában. Végre ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az 1.4 legjobb újítása:
"With 1.4 EVERYONE gets 5 ships all the time."

(Gondolom nem tudták megoldani azt a problémát, hogy akinek 5 hajója van, azzal most mi lesz ... Postinál már egyszer beszopták, így jobbnak látták nem kisérletezni vele. 😊 )

A medve nem játék.

Fritz Von...
Én félrerakattam magamnak egy collectors editiont azért. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

érzek,csak ezek a nyomi Funcom-os banda optimalizálja rendesen a klienset,40-50 fps sel menne a gém checkoltam a fps számlálót,ha az a sok kiz buzi akadás nem lenne attól az elcseszett szerver oldali lag miatt,meg gondolom a clientre is ráférne egy kis turbó,de az biztos,hogy ha nem csinálják meg én les**rom a gémet.
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
AoCban elvileg már készül az EU pve (szintén lesz pvp benne) szerverre a Prophecy guild a régi eq2es gárdával. Leszünk ott páran jó arcok, ahol a guild bank megléte és használata teljesen elfogadott (heti befizu, stb.). Aki érez hozzá kedvet, azt szívesen látjuk.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Jockey
túl sokat írtam egybe, nem jellemzõ, de mondom, én nagyon szeretem ezt agammát, a csapat is sztem egyik legjobb volt, akit ismertem ált segítõkész volt és nemtom korosztály miatt-e de télleg minden klappolt.
csak a játékot baszták ki alólunk (kereskedelem pvp stb)
a pvp része is nagyon fasza, adrenalin bomba, imádom, csak a minerva fregatte-skodás olyna, mintha azt mondanánk CS-be, hogy mindenki csak desetel jöhet, mert a többit nincs értelme hozni..😛

Jockey
ez már réig nem aoc hasonlítatás, azt már lezártuk igazából én el se kezdtem
lehet változott a játék mióta nem vagyok, de kérdésem elõnyére? csináltak egy classt (jelenleg pirate), aki bebasz bárkit, legyen sol-d akármid, no ez ám a változás, eddig 2-3órát hajózgattunk enemy-ért, most meg jobb ha ki se mész a kikötõbõl,mert az overpowered kalózok a gyõzelem biztos tudatával vetik rád magukat..
jó kis pvp:p

Jockey
amúgy is a kalózok a legidegesítõbb faj, mivel akkor lép meg elõled amikor akar, csak akkor harcol amikor õ akar, azért ezt más nem nagyon tudja megcsinálni, vagy csak nagy mákkal.
Õk bemennek csatába aztán ha gázos már dobálnak is ágyúkat és ütheted a nyomukat...

Jockey
jó, hát most írtátok le, hogy kalózokat túltápolták, persze hogy kihasználják az eseti elõnyt..

Torzonborz
hmm pont 50en kezdõdik az élet . a pvp meg pb már jó lenne ...ha lenne elég tökös spanyol. de mondom ne offoljunk mert a 2 játék ég és föld.

Hát... ha most elmész pvpzni és megölsz egy kalózt 5 percen belül ott terem kb 20-30 másik😄
a.carkey
Olvastam, hogy a CEIO pár perc után visszavonta a hajóhadát két különbozõ csatában is amint a britek feltûntek. Mintha csak Jellicoe vezetné õket, nem mernek kockáztatni, pedig ha nem hozzák ki õket most, és nem nyírják legalább 1x ki a brit hajókat, hogy csökkenjen a DBjük, akkor számbeli fölényüknél fogva IS a britek egyszer csak 1st&2nd rate fölénybe kerülnek, és akkor vége a boltnak mindörökre.

A medve nem játék.

Hat most ha kimesz Tortugahoz tuti szetlonek a kalozok 😊 Radugrik 3-4 csapat 😛 SOLos grpal meg folos menni mert mar azt is szetlovik a kalozok 😊 De AoC a sok instajaval, akadassal lvl 80al 😊 valahogy nem vonz. Itt ilyen a pvp. Nightflippekre meg folos fogni a portfoglalos reszt, inkabb a spanyolok toketlensege miatt nem nyerunk csatakat 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
jelenlegi pvp része potbs-ek hulladék, a portfoglalós rész az éjszakai pb-ek miatt halott + normál OS pvp-hez is 1,5-2óra volt, mire találtunk valakit, ennyi idõm meg lehet nincs minden este, hogy esetleg úgy feküdjek le, egy arab angolt nem találtunk, vagy ha találtunk is inkább nem jöttek, vagy mi nem mentünk
az is dühítõ, hogy ott a sok SOL, és ha normális SOL grouppal mentetek, akkor is menekült mindenki, akkor mindek a sok SOL?
no mind1, remélem nem az jött ki belõle, hogy szar a potbs, mert én imádtam, uniqum a játék sztem és nagyon feelinges, de a lvl50re elfogy a játék...

Torzonborz
nem látok benne sokkal több potenciált mint PotBsban de inkább ne offoljunk.

Jockey
jertek AOC-zni, abban van potenciál..

a.carkey
1.4 nerf vagy hozzájuk erõsítik a többit. Ha nem, ennyi volt a játéknak. Érdemes megnézni a szerverpopulációt. Ilyen kevés talán bétában sem volt a létszám.

A medve nem játék.

Torzonborz
ebbõl is látszik hogy a kalózok kicsit túl erõsek lettek. vasárnap este a mordant sleekeket úgy szedték szét mintha papírból lettek volna. röhej.

a.carkey
Hmmm, már nincs egy heavy populationos nation sem ...

A medve nem játék.

a.carkey
LOL!

Ma azt álmodtam, pontosabban erre az érzésre ébredtem fel reggel, hogy a spanyolok buktak egy pár nagyhajót a Robertsen ...

A medve nem játék.

14-15 talan nemtom 😊
De majd meselunk a kalozokkal valo osszecsapasrol, lehet nem szervert hanem jatekot kell valtani 😄

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Meddig lehet szervert váltani?

A medve nem játék.

Hali lehet még trialal játszani vagy van még ilyen trial kulcs? A válaszaitokat elõre is köszönöm ja és ha tudtok adni kulcsot akkor honnan lehet a kliens letölteni??

a.carkey
El sem hiszem: a CEIO megvédte Puertot, de bejött, hogy szar sem lesz Cayoból, csak Havanánál gyûlt össze egy csomó ellenséges pont, de már sem Cayo, sem Havana nem pvp terület ...

A medve nem játék.

Forolto
Ez gyengébb,mint az alex....ollan 5th Rate lehet. 😛

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Az új SOL 1.4ben "Poseidon"

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy lett Puerto del Principebõl már MEGINT hajnal 3? Tegnap a patch miatt el volt csúsztatva az idõ ...

A medve nem játék.

Torzonborz
hopp már megy nem szóltam 😄

Torzonborz
Lera extrás fórummal már megint mi a fene van ?

Próbálj egy full scant...hátha segít.
Hi

Valaki nem tudja ez a /!+/r mért nem patcheli magát fel?
Holnap leszek.
Cimbivel mivan ? Valaki el tudja erni ?😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Important: There is a minor interface bug with 1.3.30.0 that prevents you from selecting a server that is different from your default server (usually, your default server will be the last one you logged into).

For players who only play on one server, this shouldn’t be a problem; simply click Login. However if you regularly use more than one server we have posted a temporary workaround here.

We are working to resolve this issue as soon as possible.

és a Puerto del Principe battle tovább fog csúszni ...

A medve nem játék.