8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#6278 Burca , Snipa nagyon eltüntetek ! Mi a helyzet ? -
#6277 Uristen skacok még nincs egy éves a játék és már meg is halt.Nagyon sajnálom,nagyon sajnálom a hajómat és az egészet.R.I.P. :( -
Hamilton #6276 Hát, elég szegényes a játékosállomány. Alig láttam egy-egy playert egész nap.Sajnálom ezt a játékot, pedig nagyon sokat vártam rá, és nagy reményeket fűztem hozzá. -
#6275 Szerintetek a különböző kardstílusokhoz most jelenleg mi a jó felállás skillekben? Mit érdemes felvenni? -
Burca #6274 Azt azt! :) -
#6273 Bekerültek ... :)
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#6272 Mind jó. :)
BÁr inkább másra figyeltek volna oda. Kiváncsi leszek lesz-e egy éves reward ... -
OculusDei #6271 ha rájössz hogy meg lehet e szerezni akkor szólj. a spanyolnál mindig meg kell állnom az nagyon jóóóó...
ja zenékről beszélek -
#6270 Egyébként az MMO szerintem olyan műfaj, hogy azt játszd, ami neked kedves (ha spanyol privi, akkor azt), ne azt, amire csábítanak, mert te fizeted a játékot havonta, de mindenki bármikor leléphet. -
#6269 Van. Lera, Leokádia, Don Jose tuti ott kolbászol spanyolként még Havanában vagy a tengeren úgy este 8 körül, bár szombaton nem láttam őket.
Én egy ideig szüneteltettem magam, fizettem a cuccost, január 21ig tuti fogom, aztán majd meglátom, de mostanában (nyár óta) sok melóm volt, ez meg nem másfél órás időtöltéses játék (fél-3/4 óra míg végre elkezdődik a harc), úgyhogy nekem egyelőre ennyi. De pénteken megkért egy haver, hogy lépjek fel és szedjem össze a karácsonyi ajándékokat, de sajna 5+2 karakterrel sem tudtuk mind az öt ajándékot begyűjteni. Mistletoe-t pl. 4 vagy 5 karakterrel kaptunk, és még így is hiányzik a Salmagundi és a Turron (neki Robertsen megvan a sapka), de én úgye Antiguan vagyok. Na majd tradelek. :)
Apropó, nem tudja valaki, hogy a három kaácsonyi számot valahonnan le lehet-e MP3ban szedni? -
OculusDei #6268 a játék nagyon bejön. elkezdtem antiguán egy spanyol privateert. majd két lengyel haverom átcsábított a kalóz oldalra. aztán meg abbahagyták. most ott vagyok egy level 30 buccaneerrel de hogy finoman mondjam a kalóz társadalomtól már rosszul vagyok. megéri átváltani? van még spanyol oldalon aktív magyar? -
#6267 Én ugyan már nem nyomom aktívan (főleg amíg nem kerül bele a berendezhető hajó vagy hacienda), de egy haverom folytatta helyettem, de a karácsonyi dolgok azért érdekelnének (nem mintha a sapka valami hűde nagy dolog lenne).
Van egy rakat Mistletoe, King's Cake, Frumente (legalább 5 mindegyikből). Érdekelne Salmagundiból és Turronból amennyi van felslegben, de max 5. Aki nyomja, az érti. -
Burca #6266 De 7-tol 7ig volt asszem -
#6265 De nem nyúltak most hozzá? -
Snipa #6264 jah hat az amerikai spanyolok elbuktak a csatat...
PB idok antiguan ha jol emlekszem a mi idonkben este 5tol reggel 5ig vannak...
-
#6263 Gyönyörű, látom befenyítették a britek Havanát és nagyon nyomulnak minden fronton. :)
Mennyivel tolódtak el a PB idők? -
Burca #6262 -Any plans for an expansion?
-In discussion.
Tessék :) -
#6261 Az sem most volt ... -
Burca #6260 Hat... 1.6ra igertek skirmish systemet is ... :D meg ugye jatekosok altal iranyitott portokat stb -
#6259 Nem tom. Egy berendezhető hajóbelsőnek, haciendanak, ahogy ígérték, azért örülnék ... -
Burca #6258 Kene ?:)
Ha lesz is nem mostanaba. AvCom atalakitas porog meg csomo rancfelvarras raadasul nem valami nagy a jatekosallomany szoval nemtom. En olyn kiegnek orulnek ami megnoveli a mapet valahogy es osszevonja az osszes jatekost 1 serverre :P -
#6257 Höhö. :D
Lesz ehhez kieg szerintetek? -
Burca #6256 ausztraloknak. raadasul mindenki kapott meg1 transfert most. -
#6255 Mi ez a szerver, hogy "Defiant"? :) -
Snipa #6254 mi Antiguan toljuk!
btw gondolom akad magyar mindegyik szerveren... -
OculusDei #6253 milyen szerveren vannak a kik? csak úgy kiváncsiságféleségből. -
Snipa #6252 ez azt jelenti, hogy mindketten tobbszoros milliomosok lettetek... :-)))
-
Burca #6251 Jaja durvas volt kar hogy Leo 2nd rateje es az en 1st ratem is elsullyed :P -
Snipa #6250 csak erdekessegnek akit erdekel egy epic battle:
Puerta de Plata (nov 12)
Brits: 23
1st - 7
2nd - 2
Cour - 1
3rd - 2
MCH - 6
HH - 3
Reason - 2
sunk: 23
Dons: 23 (3 magyar :) )
1st - 3 (4 counting the disconnect just before impact)
2nd - 8
3rd - 2
MCH - 7
HH - 2
Reason - 1
sunk: 8
video:
http://www.divshare.com/download/5798716-e0f
-
Snipa #6249 Leo, Lera, En! :) -
#6248 Szerintem Snipa biztosan :) -
#6247 Sziasztok, ki játszik még aktívan? -
OculusDei #6246 launchpadot köszi. ezzel télleg jó volt.
a játék pedig: nekem tetszik! -
#6245 Töltsd le ezt a launchpadot, és ezen át patcheld a POTBSt! Nem lesz több nap és óra ...
Anno augusztusban ez kb így működött: -
OculusDei #6244 gondoltam benézem a trialt. de két napja csak update-el.... eddig izgi. -
Burca #6243 Megyunk hat! :) -
Snipa #6242 Burca,
greenvilbe akarunk(RL) menni? gondolom cda megint nem akar...
-
Burca #6241 Milyen jatektechnikai problemak zavartak teged ?:)
Nem tudom. Sokan visszaternek mindenfelol. Most hogy mi vagyunk nyeresbe sok spanyolt latok nincs ok a tobbi nemzet letszamara sem. Mindig talalni 6fos csapatot akivel meg lehet utkozni. -
Lyan Kyj #6240 Köszi szépen!
Vannak még játéktechnikai problémák? Milyen ütemben fogynak a játékosok? -
Burca #6239 Majd feltoltom valahova a soundtracket asszem megvan meg valahol aztan kikeresed :P
En visszaneztem nyar vegen es nem bantam meg de ez izles kerdese de most jol elvagyunk. Kozben koltoztunk egyet Antiguara ugyan meg ugye magyar guild az mar nincs de nagyon jokat pvpzunk. Tegnap este peldaul volt egy durva csata Puerto Cabezasert az angolokkal. Ok buktak 5 1st ratet meg 2 2ndot meg meg hasonlok. Mi pedig 1 1st ratet 6-7 2nd ratet stb:) eleg nagy verfurdo volt de vegul megvedtuk a varost. Vegre megvan az amit mindig is szerettunk volna, van 1-2 nagyon jo fleetcommander szoval ha ok online vannak akkor nagyon elvezetes csatakat vivunk.