Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
... és hamarosan lehet szidni Keline-t a Blackbeardrõl is:
/tell character [email protected], Hey, I’m playing PotBS! You should too!
A medve nem játék.
Herc Wars - 1.4 contention system - Time zone flips because of low pop - OS map scale too small - preparing ship not hindering hitting npcs - pirates as a nation - Conquest chat - low rewards
😄
A medve nem játék.
Most már csak három helyen moderate-ek (Roberts, Antiqua, Rackham).
Minden más nép light, kivétel a Blackbearden (ez volt a béta és a kalóz szerver is) a kalózok. Azok még moderate. Szóval megkezdõdött a végsõ stádium. Még lesz egy mûtét (vsz szerverösszevonással), de kész - és úgy néz ki -, ennyi volt ennek a játéknak.
Kár érte ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A skilleket sajna össze kell rakni. Minél többa kari, annál több vele a meló. De érdemes. Ja, ugrott a diplomacym. Nincs rá pont feleslegben ...
A medve nem játék.
Más érdemleges újítás van? Nem olvastam utána mit tettek bele.
[/cserf][/fülünyúl]
erdekelne, hogy van e lehetoseg a trial kiprobalasara, buddy key, vagy mas egyeb formaba?
Es ha esetleg valaki fel tudna ajanlani egyet, azt megkoszonnem.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A Navynél végre van egy viszonylag jó, masszív, olcsó hajó, a Valiant, ami 3 bundle lett. Még pár nap, és lassan össze is rakom, már csak 220 brass ship fittings kell, és kész. Aztán azzal kifarmolom az Invinciblehez a maradék lóvét (a kattintás összegét 😊 ). TK minden megvan hozzá, csak a brass ship fittingset és az iron ship fittingset kell lecraftolni, plusz az apró, és még át kell szállítani pár cuccost Havanába. (Az is kb. 50k helynyi, és körönként durván 5k megy el, szóval nem sok meló).
A Privinek is jók lettek a skilljei. Mondjuk hajója még mindig nincs jó, ami olcsó.
Geci Keline is csobbant tegnap, szóval jól indult a hét. Elõször persze a franciák vesztettek 1 Trinityt (Big Cannonnak elment a 2. durája is, de szerinte gyorsan jön a lóvé, hát nem tudom ezt honnan veszi) és 1 Wendent (Kelineék lõtték ki, majd persze õket a kalózok.)
Kiváncsian várom, hogy mikor írja át az aláírását az a kis fórum troll a hivataloson.
A medve nem játék.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Az FLS keményen fogja a playereket.
Az összes L50 karrier quest után kemény 14, azaz 14 MoV jár.
A medve nem játék.
Lera,Dynn,Zulgron
A medve nem játék.
emilio, ha tiplizel elotte a cuccokat atadhatnad! 😉
neha kapok egy nagy taslit, de megis jo... 😊))
Lehet AoC lesz.Már csak az elpazarolt 1 hónapot sajnálom,amikor 2 second rate-t építettük.
A medve nem játék.
Insurance system (when you lose a durability point, you receive an insurance payment that partially compensates you for your loss. The amount of the payment is set on a per-ship basis, and will be related to the production cost of a single durability point on that ship. It’s a direct cash payout, so if you don’t really want a replacement ship, you can invest that money in a different ship, or a different area of the game entirely).
"Right now it’s very difficult for pirates to win a server victory because they dont get to keep ports that they conquer. We are increasing the number of points that the Brethren earn to more per port than the 3 points they earn now. This will let server victories be the race against the pirates they were always meant to be."
Fogalmuk sincs a játékukról ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
nekem kellenek az új dolgok, különben rég nem mmo-nék és pvp kell, mert sosem voltam instance-betyár..😊AI ellen mindeki tud gyõzni idõvel...😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A medve nem játék.