8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • gezmo
    köszönöm megpróbálom.
  • Burca
    Gondolom annal olcsobban nem kapod sehol. A havi dija tobb annal picivel :P
  • gezmo
    Üdv!
    Trial account-tal nyomom gondoltam kipróbálom, tetszik is mi tagadás elég jó hangulata van (anno még c-64-el nyomtam a piratest...), hát igen, sokat fejlődött azóta a számítástechnika.A kérdésem az lenne, hogy a trial acc. során letöltött verziót lehet-e rendes accounttá változtatni és ha igen akkor ez mennyibe kerül,valahol azt olvastam lehet, de nem vagyok benne biztos.
    A steamen láttam hogy 10 euróért vesztegetik csak azt nem tudom ez az alapjáték vagy a havi előfizetés.
  • a.carkey
    Volt egy bug, amit sikerült kiküszöbölni (de minek), olyan FLSes.

Ugye megszűnt a carpenter (még lehet építeni, de ugye minek, ez is olyan FLSes), viszont a lumber mill nem vette át automatikusan a craft barrel receptet (ez is olyan FLSes). Kerestem, kerestem, de sehol. A megoldás: le kell tenni 1 azaz egy darab lumber millt és megjelenik a craft barrel recept a többinél is (ez is olyan FLSes). :)

A csúcs az, hogy lekraftoltad a copper ingotot, vagy fél millát öltem bele, aztán nagy kegy (olyan FLSes), és vissza tudod alakítani sima orevá. Gyönyörű. Micsoda kegy. :) Persze a fél milla nem jön vissza (ez olyan SOEs), meg a baszott lassú átalakítás játékideje sem (mehetett volna más is 10 loton addig ...) így jól megszoptuk (ez olyan SOEs és kicsit az NGEre emlékeztet). Ráadásul kaptunk éves rewardnak (mindenki, még a játékot most megvásárló is - ez olyan FLSes és SOEs) egy semmire sem jó kabátot (ocsmány mint állat), cserébe nerfelték a kardokat, és irreálissá tették az economyt (ez olyan SOEs). Szóval kicsit arra emlékeztet, amikor Kardos doktort a Hamis a babában a görög-német maffiózók elkapják és Kardos azzal próbál védekezni, hogy:
    -HANS! Akkor maga német! Mi vettük ki az első téglát a berlini falból!
    Mire HANS:
    -Köszönjük!
    (és pofán veri Kardost ...)

Na kb. ezt érzem én is:
    még él a játék, mozognak a playerek, de azért ez kicsit pofánverés volt, mert kemény millákat is lehetett bukni pillanatok alatt, nem számítva a craftban lévő feleslegbe ment játékidőt.
  • Burca
    Mert mindig eliszod a penzed!

Amugy ja a penzt nem adja vissza
  • Snipa
    En nem vettem eszre...
    Pedig vagy 450 ingot coppert visszavaltottam... Es nem lettem gazdag tole

Szal Leratol kell kolcson kernem, hogy tudjak venni loszert neki meg mindig millioi vannak!
  • a.carkey
    "Economy:

We’ve globally set the labor multiplier to 0.5. This effectively halves the amount of labor needed by all recipes. For example, recipes that used to use 4 hours of labor will now use 2 hours of labor to create the same amount of output. Help for the recipe will still show 4 hours needed but, in your structure, the recipe itself will show “Labor required: 2 hours (0.5 * 4 hours).”
    Streamlined some recipes by consolidating buildings. In some instances, you may need to demolish/rebuild some structures to acquire all recipes. For example, if you have a Lumber Mill and a Carpenter, you can simply demolish the Carpenter. However, if you only have a Lumber Mill, you will need to demolish and rebuild it in order to get the Carpenter recipes. The buildings aren’t demolished for you – if you had a Carpenter, you still have a Carpenter. There’s just no way to build another.

Combined Lumber Mill and Carpenter; removed Carpenter.
    Combined Sugar Refinery and Rum Distillery; removed Rum Distillery.
    Combined Forge and Weaponsmith; removed Weaponsmith.
    Streamlined some recipes by removing materials.

Removed Refined Flour. Hardtack now requires Wheat. Provisions no longer require Refined Flour.
    Removed Maize. Cheesemaking and Cattle Breeding no longer require Maize. Adjusted the cost of Cheesemaking to compensate for not having Maize. Adjusted the cost of Livestock and Game Animals, they are now closer to one another.
    Removed Lead Ingots.
    Removed Copper Ingots. All recipes using Copper Ingots now use Copper Ore.
    Streamlined some ship recipes.

Removed Large/Medium/Small Anchors; replaced with Anchors.
    Removed Large/Small Frame Timber, Large/Small Filing Frame, Large/Small Beam, Large/Small Transom; replaced with Frame Timbers.
    Removed Oak/Teak Strakes; replaced with Oak/Teak Planks.
    Removed Large/Medium/Small Keel; replaced with Keel.
    Removed Ballast. Ship Deeds now require Granite in equal amounts.
    Adjusted the cost of Sterns, they’re now slightly more expensive.
    Removed Large/Medium/Small Mast Sections and Large/Medium/Small Spars; replaced with Mast Sections.
    Removed Large/Medium/Small Sails; replaced with Sailcloth.
    Removed Mast Hoops; replaced with Iron Ship Fittings.
    Adjusted Rigging inputs and outputs by 5 so that Knot Rigging gives more output per click.
    Added an Exchange Shop on the Auctioneer in every town (except the starting towns). Use this Exchange Shop to trade goods made obsolete by these changes for new goods. As an example, if you have created Small Anchors, you still have them but they’re no longer used in recipes. Use the Exchange Shop to turn them into Iron Ingots.
    Reduced the labor on Lineship Structure Bundles to 18 hours; increased the click cost to 100,000 db.
    Changed the labor multiplier on all Freetrader Advanced structures to .9 (from .8). (They used to grant a 20% reduction in labor costs; now they only grant 10%.) Advanced recipes remain unchanged.
    Increased the cost of Lignum Vitae production. Harvesting now costs 2000 db, Blocks cost 250 db, and Frame Timber costs 500 db.
    Increased the cost of Teak production. Harvesting now costs 400 db, and Planks now cost 150 db.
    Slightly decreased the cost of the Large Hull and Huge Hull; slightly increased the cost of the Colossal Hull.
    When calculating the insurance value for ships built using Line-Ship Structure Bundles (LSBs), we use 50% of the value of the LSB (instead of 100%).
    We’ve re-calculated the value of insurance paid by all ships per the changes made to their recipes. For the most part, the changes were tiny – on the order of 20 db or so.
    Added gold/silver to a few pieces of uncommon outfitting because all other uncommon outfitting has it.
    Using Marks of Trade to improve Faction didn’t enable you to improve it as much as they should. Fixed – you should be able to get to neutral now."

Nem tudjátok, hogy visszaadja-e a copper ingotból->copperé való átalakítás után a korábban ráfordított költségeket? Mert ha nem, akkor beszoptam a 8k copper ingottal ...
  • Burca
    Hat biztos rossz gombokat nyomkodsz vagy nem az avataros skillbarra teszed ki a skilleket vagy ki sem tetted. 3 skillbar kozott valtogathatsz, open sea, ship combat meg avatar(nem bizti ez a neve)
    Szal ha kirakod a kardozos skilleket a hajosok melle az nem biztos jo otlet :P
  • Alice Sabbat
    ühm:).. csak a kardozósdi skilljei tűnnek el.. tehát... nemvannak ott.. és a kari csak áll és védekezik.. és leütik.. és annyi meg egy bambi.... nah mindegy valószínűleg bug v nemtudom mi :'( .... azért kösziköszi ...
  • Cimbi
  • Burca
    Majdnem lehet érteni amit kérdezni akarsz :P
    Amikor megcsáklyázol egy hajót akkor ugye átvált avcomra vagyis a karaktereddel kell az ellenfél kapitányát/legénységét megölni. Ekkor masik action bar-ok jelennek meg amiken elvileg a kardozós skilljeid vannak. Ilyenkor a hajoddal nem lehet lőni illetve hajos skilleket használni, kardozni kell :)
  • Alice Sabbat
    tehát... azt nem értem hogy valami hatására egy rövidke har után nem tudok harcolni mert a harci képességeim emberi nézetben egyszerűen eltűnnek, miért van ez???
  • Alice Sabbat
    amikor megcsákjázok ergy hajót, akkro hnarc közbgen miért tűánik mnidíg ez a ezelőpult.. úgyértem támadás meg lövésk épességek és nemtudo kcsinállni semmit?????????????????
  • Torzonborz
    hiába...soe :D
  • OculusDei
    ehem. hivatalos oldallal 1 nap után járt a felénél, station launcher kb 3 óra alatt lehúzta.
  • Burca
    http://download.station.sony.com/patch/download/stn/StationLauncherBeta.exe

ezzel gyorsabb elvileg
  • Crokin
    Van valami alternatív letöltési hely? Mert a hivatalos oldal sebessége gyalázatos...
  • Snipa
    Renegade Legio

Leokadia Faramella
    Don Hernando Jose
    Lera el Benigno

mostanaban nem nagyon voltunk ;-)
  • OculusDei
    antigua, és visszataláltam én is spanyol oldalra. a kalóz oldal túl 'gyerekes' volt az én szájízemnek. keresném a kapcsolatot az antiguás-spanyol-magyarokkal
  • Torzonborz
    Robertsen nem tudom mennyire van élet. Elég sokan átmentünk Antiuga-ra ( amcsi server ) ott viszonylag sokan voltak.
  • stuka85
    csak annyit tudok, tudok hogy most már a steamen is lehet megvenni és még egy pár napig 7,99 euro az ára, utánna 9 lesz. Most tolom a trialt de sajna nem sok mindenkit láttam eddig. :(
  • Lyan Kyj
    Hahó!
    Hallani olyat, hogy most 1 hónapig ingyenes a játék, erről tudtok bővebben valamit?
    Mennyire él még a játék? Van népesség, vagy már csak hébe-hóba járkálnak emberek (lenti Roberts-es alkalom 1x-i volt tán)?
  • Frekazoid
    Na sziasztok, eszembejutott megint ez a jatek, foleg hogy nemsoka jon ki az Empire: Total war ;]
    Na mi van veletek? Vizsgaidoszak rulz?
  • Forolto
    Skacok mellik ventrit használjátok?Néha felnéznék.
  • Bandras DaSilva #6294
    Jó látni, hogy még mindig toljátok..meg azt is, hogy félnek tőletek....meg azt, hogy azért csak vissza-vissza néz a régi csapat:))...sok sikert.
  • Jockey
    Mekkora pop van robertsen amúgy?
    van ott még elfekvő karim, lehet belogolnék velük..:-)
  • Hamilton
    Nah, még is csak van élet a Robertsen. Ma sikerült szinte egész nap játszanom, és igen pörgősek voltak az események.
    Véleményem szerint nem is lett rossz ez az új harcrendszer. Áttekinthetőbb az biztos. Ellenben úgy veszem észre a játékmenet igen könnyű lett. ma 3 szintet léptem pár óra alatt.
    Szal' most már csak az ígért tartalmakkal kéne felturbózni a játékot, és talán életben marad.
  • Forolto
    Nincs fent videotok?Mint a régi szép időkben.:) Megnézném.:)
  • Forolto
    Lehet még ingyér költözni?Első lenne.
  • Snipa
    sunt = szunt
    :)
  • Snipa
    mier sunt volna meg:

antigua map

egyebkent Lera most rohadtul nem felnek mar tolunk, 2 nap alatt 3 mercyt buktam mert a regi Rl modszerrel 5 en mentuk 6 erosebb hajonak es szoptunk! :)

szal ugy tunik kikupalodtak ellenfelek! ;)
  • a.carkey
    Szerintem megint nyernek a spanyolok.
  • Forolto
    De a spanyolok nincsennek ugye?:P

Kár hogy az interaktiv map oldala megszünt...Nincs valahol fent a neten hogz áll most Antiqua mapja?
  • Forolto
    Naaaa,megjött a legfostosabb. :)
  • Burca
    Vagyunk mi 3an meg asszem van meg1 srac CdA-ban de nem tudom o tolja-e még. Amugy a legnagyobb bajunk most mindenki fel tulunk :P A jatekosallomannyal pedig most meglepoen nincs baj Antiguan. A porcsatakra sorban kell allni hogy kapj inviteot még spanyol oldalon is bar most elment valami guild a BB-re de ettol fuggetlenul is sztem.
  • Fritz Von...
    Nem igaz. Te mindig is fostál. :)
  • Forolto
    De tényleg,hányan vagytok még magyarok?

• Forolto
    Arra nekem sose volt hajóm,mert ti mind elégettétek.:)

A PvP nálam elég volt a becserkészés,a többi a nyavajás Narvalok feladata volt.:P
  • Burca
    Hehe mi tuntunk el?:) Mi meg toljuk még ha en karascony ota picit kevesebbet is :P Mit lehet csinalni hat emilio amit te sose :) pvp
  • Forolto
    Azért én is kiváncsi vagyok mit lehet még a játékban csinálni.