Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Ehhh egy jó is törökországi nyaralás után minden játék új.😛 csakhát itt az EB. 😊

Fritz Von...
Épp elég baj, hogy általában csak az ilyesmivel szórakoznak. A legelsõ kezelõfelület is jó lett volna, ha cserébe ingame content van. Akkor lehet, hogy még szervert nyitni kellett volna...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
1.5-bõl pár új dolog (csak ami a "kezelõfelületre" vonatkozik):

... és hamarosan lehet szidni Keline-t a Blackbeardrõl is:

/tell character [email protected], Hey, I’m playing PotBS! You should too!

A medve nem játék.

a.carkey
Na csak beindul valami, ha a US britek is nagyon elkezdtek szopni és így foglalják össze a kéréseiket:

Herc Wars - 1.4 contention system - Time zone flips because of low pop - OS map scale too small - preparing ship not hindering hitting npcs - pirates as a nation - Conquest chat - low rewards

😄

A medve nem játék.

a.carkey
Lightok a britek a Blackbearden! 😊

Most már csak három helyen moderate-ek (Roberts, Antiqua, Rackham).
Minden más nép light, kivétel a Blackbearden (ez volt a béta és a kalóz szerver is) a kalózok. Azok még moderate. Szóval megkezdõdött a végsõ stádium. Még lesz egy mûtét (vsz szerverösszevonással), de kész - és úgy néz ki -, ennyi volt ennek a játéknak.

Kár érte ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem kicsit nehezemre esik egyelõre NAPONTA belépni. Itt a nyár, az ember mást is csinál. Lehet focizni, jön az EB. Nehéz lesz. 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
mennyien vagytok most ? régiek közül ki maradt ? lehet visszanézek ha AoC nem gyün be.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Röhögni fogsz, de valahogy jönnek az újak. 😊

A medve nem játék.

Fritz Von...
Meg gondolom ember sincs már, hogy legyen értelme. 😊

Pari
Thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

a.carkey
Kérdés, hogy neked mi érdekes? 😄

A skilleket sajna össze kell rakni. Minél többa kari, annál több vele a meló. De érdemes. Ja, ugrott a diplomacym. Nincs rá pont feleslegben ...

A medve nem játék.

Kata
Tegnap én is felnéztem, aztán ki is léptem, nem volt idegzetem végigsilabizálni újra a teljes skill listát, és újra összerakni... :-/

Más érdemleges újítás van? Nem olvastam utána mit tettek bele.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
1.5-ös patch után lesz trial. Jelenleg 1.4.36 van.

A medve nem játék.

Pari
Udv Mindenkinek,
erdekelne, hogy van e lehetoseg a trial kiprobalasara, buddy key, vagy mas egyeb formaba?
Es ha esetleg valaki fel tudna ajanlani egyet, azt megkoszonnem.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

a.carkey
Nézd. Van két 2250es rakterü hajóm. Eddig megmozgattam 50k vagy még több rakományt Havanába, kb. 8 óra játékidõvel, amibõl csak 3 óra volt az új skillek kipróbálása, belövése. Szóval mint FT, ez nagy kincs. Jött egy Mont Blanc nevü hajó, ami jobb mint az Oli, az elsõ refit ft hajó. Elég jó lett a védelemre az ft, szóval ja, ezen a szinten IS megérte.

A Navynél végre van egy viszonylag jó, masszív, olcsó hajó, a Valiant, ami 3 bundle lett. Még pár nap, és lassan össze is rakom, már csak 220 brass ship fittings kell, és kész. Aztán azzal kifarmolom az Invinciblehez a maradék lóvét (a kattintás összegét 😊 ). TK minden megvan hozzá, csak a brass ship fittingset és az iron ship fittingset kell lecraftolni, plusz az apró, és még át kell szállítani pár cuccost Havanába. (Az is kb. 50k helynyi, és körönként durván 5k megy el, szóval nem sok meló).

A Privinek is jók lettek a skilljei. Mondjuk hajója még mindig nincs jó, ami olcsó.

Geci Keline is csobbant tegnap, szóval jól indult a hét. Elõször persze a franciák vesztettek 1 Trinityt (Big Cannonnak elment a 2. durája is, de szerinte gyorsan jön a lóvé, hát nem tudom ezt honnan veszi) és 1 Wendent (Kelineék lõtték ki, majd persze õket a kalózok.)

Kiváncsian várom, hogy mikor írja át az aláírását az a kis fórum troll a hivataloson.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Megérte? 😊

Forolto
Majdnem fél napig jött a patch...remélem megérte.😊

a.carkey
A "pöcs" holnapra tolódott ...

A medve nem játék.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

a.carkey
Hoppá, hoppá! A Robertsen light-light-moderate-moderate a mérleg. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Hát ez lol!

Az FLS keményen fogja a playereket.
Az összes L50 karrier quest után kemény 14, azaz 14 MoV jár.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Bizonyám. 😊

Jah hallom szerelem elso latasra esete tortent 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Ha nekem írtad, akkor nem. 😊

a.carkey
Privi ment, megjött?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Akkor baz. 😄

a.carkey
Nem komoly ... 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Komoly? És melyik tanyán? Csak mert a baby is lovas, és ahova kijár, ott pont minden napos volt egy kanca.

a.carkey
Szült a szomszéd tanyán a ló, oszt köllött a lódoktor ...<#zavart1>

A medve nem játék.

Az asszony fenyegetett, hogy elhagy? <#idiota>
a.carkey
Bocs skacok, de családi ügyeket kellett a megoldás határára segítenem, ezért nem voltam.

A medve nem játék.

Forolto
még nem megyek sehova.Várok a csodára. 😊

a maradek 4bol csinalhatnanak 2szervert akkor 1.4 el egesz jatszhato lesz a game ;-)

emilio, ha tiplizel elotte a cuccokat atadhatnad! 😉
asszonnyal en is szeretek "jatszani" ;-)

neha kapok egy nagy taslit, de megis jo... 😊))
Forolto
Én ma feltettem asszonynak a kérdést mi legyen,mert én vele azért szeretek játszani.
Lehet AoC lesz.Már csak az elpazarolt 1 hónapot sajnálom,amikor 2 second rate-t építettük.

a.carkey
Hihetetlen de nem merik kiírni a light-light-light-light státuszt. Faszkalap devek!

A medve nem játék.

a.carkey
1.5 hírek:

Insurance system (when you lose a durability point, you receive an insurance payment that partially compensates you for your loss. The amount of the payment is set on a per-ship basis, and will be related to the production cost of a single durability point on that ship. It’s a direct cash payout, so if you don’t really want a replacement ship, you can invest that money in a different ship, or a different area of the game entirely).

"Right now it’s very difficult for pirates to win a server victory because they dont get to keep ports that they conquer. We are increasing the number of points that the Brethren earn to more per port than the 3 points they earn now. This will let server victories be the race against the pirates they were always meant to be."

Fogalmuk sincs a játékukról ...

A medve nem játék.

a.carkey
Egyszerûen nem érdekel a téma. Semmi nem vonz belõle és hidegen hagy. Bár a fél társaság elmegy innen, én megépítem amit akartam, azt max. ha nincs senki, visszamegyek SWGzni. 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Az Agency nem nagyon mozgatott meg. Tehát nekem mindegy, ha elõbb jön is ki. AoCba miért nem jössz? 😊

a.carkey
Kiváncsi leszek melyik lesz elõbb: Agency vagy SGW ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Hát cimbora, a Stargate Worlds-be tuti együtt megyünk akkor. Amiatt felfüggesztem, akármivel is tolom éppen. Azt nagyon várom, jobban, mint bármi mást! 😊

a.carkey
Character transfers have been temporarily disabled. We hope to have them back up soon.

A medve nem játék.

a.carkey
Fritz Von...
Vagy befosol és mész Hello Kitty online-ba. 😄

Kata
Év vége felé jön az AION.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Igeeeen,mondjuk erre inkább elmegyek codozni...a legjobb PvP játék.

Jockey
hát te tudod, de amivel játszottam 3évet vagy mennyit én oda sose megyek vissza ha egyszer eljöttem, nem tud lekötni ha haver van ha nem, ezért hagytam ott wow-t is, csetelni lehet ezer más fórumon is..
nekem kellenek az új dolgok, különben rég nem mmo-nék és pvp kell, mert sosem voltam instance-betyár..😊AI ellen mindeki tud gyõzni idõvel...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a.carkey
NKKV! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ha vársz egy kicsit, a hírek szerint lesz magyar szerver. Csak a magyar közösség maradéka és az a hatökör Keline lesz rajta. Vsz túlerõben lesz ha így folytatja az FLS! 😄

A medve nem játék.

Forolto
azért több lehetõség között vacilálok.

1,visszamegyek a wow-hoz,ismerõsõk miegymás.
2,visszamegyek COD4-ezni,profizmus és ingyenes játék.
3,Kipróbálom az AoC-ot ismét egy ismeretlen pénzbeölös játékot kitesztelni...hát nemtom.
4,kihalásig maradok a PotBS-nél.😊