8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    Hat tobb hajo ellen probalj ugy kuzdeni, hogy lehetoleg csak egy tudjon rad tuzelni, maradj mindig a segguk mogott, probald oket kifordulni. Lehetoleg szelfelol tamadj es figyelj hogy minel kevesebbszer fordulj szelarnyekba.
    Ha nem lenne meg, akkor tanuld ki a javitas skilled + szereld fel a hajod javito cuccokkal. Agyugolyobol heavy round shot -t hasznalj mikor hajotestre losz... (neha elfelejtik lecserelni basice csak azert jelzem! ;-) )Ezeket AH-ban meg tudod venni. De en inkabb azt javaslom, hogy lepj be egy societybe, ok majd segitenek neked 1000L, mikor huzzak a karaktered ugyis esik mindenbol boven nem kell mast venned csak loszert.

Ha gyengebb a hajod keruld el az oldalharco. Taktikazz...
  • jamescastor
    Köszi, majd meggondolom! Nem kizárt, hogy nem a megfelelő skilljeim vannak, van nemi defense/parry, meg offense-ből pár ami 90 fokban vagdos. :) Általában csak beállok a tömegbe és minél több ellenfelet próbálok 1 vágással sebezni, hogy hány éves a kapitány és ki az, azzal nincs időm foglalkozni. :) Amikor kikapok szerintem csak képzettebb a legénysége, de ez nem tudom miből látszik, vagy mi határozza meg. A kapitány szintje/hajó szintje vagy morál? A felszerelésem az aktuálisan vásárolható legjobb és a közelharcos küldikben sincs gond a vivással. Inkább attól kapok hülyét amikor le kéne nyomni 3-5 hozzám hasonló erősségű hajót és még rank 12-es hajóval sincs esélyem...
  • Snipa
    Gyere at Antiguara es "kikepzunk" :-)))

De kerdesedre valaszolva, szerintem egy oka lehet hogy boardingban 80 vs 25 nel kikapsz: nem hasznalod megfeleloen a skilljeid! Szintednek megfelelo kardod van?
    2 fele lehetoseged van, vagy a kapitanyt gyakod le mindig, vagy a legenysegre mesz ra.

A guildek nincsenek felsorolva, de sasold playereket, ha tagja egy guildnek akkor oda van irva a karakter fole. Ha latod, hogy "Caballeros de Atlantis" akkor lepj kapcsolatba vele.
  • jamescastor
    A Guild-ek amúgy hol vannak felsorolva? Hirtelen nem találtam.
    Mi számit a leginkább boarding-nál? Sokszor kikaptam úgy is, ha 80 vs 25 katona volt a javamra, mégis mintha kb. ugyanannyi wave-je lett volna az ellenfélnek is mint nekem. A morál számit inkább mint a számbeli fölény?
  • Burca
    Eloszor is ajanlom a Caballeros di Atlantis (CdA) /vagy mi a pontos neve/ nevu guildet ahol nagyon szivesen felvesznek minden kezdot és talan segitenek a hajoepitesben is. Igen erdemes csapatba csinalni mert akkor természetesen konnyebbek a kuldetesek. Esetleg Nation chat-en kerdezoskodj, sztem azt a partykereso opciot soha senki sem hasznalni. Egyelore ne nagyon foglalkozz pvpvel és egyéb dolgokkal. Mire 50es leszel mar nagyjából ugyis tudok a valaszt ezekre a kérdesekre :) Amugy lehet Civil hajokat venni a boltban ha nagyon nem talalsz megfelelot a szintedre. Ezek picit gyengébbek de legalabb mindig beszerezhetoek. szintezesre megfelel kb.
  • jamescastor
    Hali!
    Kb. 1 hete játszom a Roberts-en, korábban nem játszottam a játékkal. Igy 12-dik szinten már van néhány lehetetlennek tűnő küldetés. Ezeket lenne érdemes group-ba tömörülve megpróbálni? Nem mintha a group search-re akár 1 nevet is kidobna. :) Hajók beszerzése is elég nehézkesnek tűnik. Az aukciós házból szereztem egy szintemnek megfelelőt, de ez sem elég a hatékony harchoz, a pvp-hez meg hozzá se merek szagolni, gondolom ott mindenki max szinten nyomul. Pvp nélkül meg hogy lesz annyi writ/rec/kitudjami, hogy a katonai hajókat megkapjam? Persze valószinű, hogy csak lamer vagyok. :)
  • a.carkey
    Semmi baj a hajós résszel. Az a legjobb móka.
  • OculusDei
    avatar részben tökéletesen ugyanolyan az irányítás szerintem mindben. ellenben se wowban, se lotroban de még a guildwarsban sem találkoztam hajó írányítós résszel...
    azért nekifuthatnál még egyszer, hogy mit nem tudsz kifejezni
  • gezmo
    Nemtudom mi bajod az irányitással szerintem egyszerű, még nekem is ment pedig nem vagyok egy billentyűzsonglör...
  • Snipa
    nem teljesen vagom, hogyan maskepp kellene egy hajot iranyitani!?

mondjuk valoban regen volt egy Man of War?? vagy valami hasonlo nevu jatek, ott a fedelzeten lehetett maszkalni utkozetben es nem volt kulso nezet... doltek az arbocok, nem lattal vitorla miatt stb stb :) szaladgalni kellett minde fele hogy atlasd a helyzetet... mokas volt, a trafalgari csatat is lehetett nyomni! ott a spanyol oldalon cepivel mindig sullyedtunk...
  • Burca
    Hat nemtom en jatszottam majdnem minddel azok kozul megsem zavart az iranyitas :P Sot nemtom melyik iranyitas zavar teged itt de hat nem akarlak en meggyozni. Valakinek bejon a jatek valakinek nem. Elegge reteg mmo es nem is biztos hogy baj ez igy :P
  • tomcsa4
    Leírom melyik MMO-k tetszenek és most az irányítást figyeljétek: WoW, LotR Online, Vanguard és Everquest 2. A fantasyt imádom, de most nem az a lényeg, anem az irányítás. Ha valamelyikkel játszottál, akkor tudod miről beszélek. :) (Máshogy nem tudom kifejezni.)

Guild Wars meg ca-ca.
  • tomcsa4
    Nem, ezért nem is írtam ,hogy szar a játék, csak annyit, hogy nem tetszik. Az irányítás nekem egyáltalán nem felel meg. Elhiszem, ohgy a hajó csaták jók, csak odáig el kell jutni. Na ez a nehéz.
  • Burca
    Sztem meg pont hogy a hajoscsatak miatt lehet elviselni a nem tul csinos grafikat :) De hat ez csak az en velemenyem. Meg gondolom nem sok 6v6ot meg portcsatat éltél meg :)
  • Torzonborz
    ez gyors volt :D
  • tomcsa4
    Már le is töröltem, nem tetszik. Az irányítása gagyi, a harc szintén. Grafika jó nekem elég), a zoom nagyon kevés kifele.
  • tomcsa4
    Leszedtem a laucherrel, betöltötte, kiengedtem netre, ide-oda alttaboltam és jó. Köszönöm a segítséget!

Megj.: elsőnek a piratebayről szedtem le, de sehogy nem akart működni, ezért kérdeztem :)
  • Burca
    Azt nem csinaltad jol hogy nem olvastal picit vissza.

Station luncher
    Ezzel gyorsabb.
  • tomcsa4
    Srácok. Letöltöttem a trialt. Elindítottam a potbs.exe-vel és nincs semmi, se szerver semmi (kiegnedtem a netre). Elindítottam a playpotbs.exe-vel és inicializált, kérte az accot, beléptem és azóta tölt. Már sok órája, direkt bekapcsolva hagytam a gépet, mondom lejön addig, hát nem. Még mindig tölt. Ennyi a peccs vagy ilyen lassú? Egyáltalán jól csináltam? Még nem fogottk irajtam játék, de tanácstalan vagyok, mivel nem írja ki ,hogy updatel vagy valami.

Köszi a választ!
  • netsearc
    köszönöm szépen megoldódott .
  • Burca
    Lehet nincs eleg helyed. Osszesen 5 hajod lehet vizrebocsajtva.
  • netsearc
    köszi a választ de sajna ez nekem nem jelenik meg ez lehet valamitől ?
  • Snipa
    Jobb gomb a deeden mikor benn vagy a kikotoben es ott lesz egy opcio hogy hajot a dockba...

Utana a dockban van egy tag ott tudsz valtani a meglevo hajoid kozott...
    Meg hulyen hangzik de "transzportalni" :) kikotobol kikotobe értsd hajobol hajoba...
  • netsearc
    Szevasztok.
    Nem rég keztem a játékt és kénék egy kis segitséget.
    Jelenleg Lv 27 vagyok Freetrader, hogyan tudok vizretenni egy lv 27-es Cerberus Figate-t mert valami szárazdokkot (drydock ) kér tőlem.
    A segitséget előre is köszönöm.
    Egyépként a Robrts- szerveren nyomom és elég sokan vannak. 2009.02.01 től.
  • Burca
    Azota kaptunk meg1 transfert:P Bar mi meg mindig antiguan vagyunk.

Nincs semmi hir, nem is tudom lesz-e :P
  • Torzonborz
    kiegészítőről még mindig nincs hír ? pedig itt lenne az ideje már. bedobnának 1-2 finomságot valószínűleg páran visszanéznének.
  • Checkerboy
    Christian Armando, elég keveset játszottam, csak a trialt használtam ki.

Amikor voltak free transferek Antiguara, felnéztem ide, és láttam, h mindenki már átment. Gondoltam, h újrakezdem, ezért az utolsó transfer napon még átraktam Robertsről Antiguara, és azóta is ott van, érintetlenül :(
  • Burca
    Csak azt nem ertem hogy programoztak minden ember agyaba hogy elso gondolata az legyen hogy ah vagy angol vagy kaloz leszek :)
  • a.carkey
    Ez a dolog tavaly április óta haldoklik. De tény, hogy a mostani helyzet már ezerszer jobb. Sok sikert a brit oldalhoz.
  • gezmo
    robertsen kezdtem el játszani pár napja angol oldalon és a kezdők között vannak magyarok jeny bay környékén.
    Szóval remélem nem hal be a dolog.
  • a.carkey
    Kár ezért a gaméért. :(
  • Burca
    Mi nem egyelore bar az antiguas Renegade Legion amibe voltunk kb megszunt :P 3-4 ember van max online de még küzdünk. Ez van, nem jatszottam 1 honapig aztan szetesett a spanyol oldal :P
  • a.carkey
    Átmentetek Robertsre?
  • Burca
    Nem nagyon létezik.

Most erre mit mondjak ?:) Ahogy erzed. Eleg jo pvp guildek vannak most Robertsen. Immortalis - CdA. Eleg eros a spanyol oldal és porognek is most még :P Ki is vagy amugy?:)
  • Checkerboy
    Érdemes visszajönni? :D Los Conquistadores gondolom már nem létezik?
  • Burca
    *vagyunk:P

Az amcsik egy resze meg BBre ment pont emiatt
  • Burca
    Jah beuntak hogy tul erosek vagyok ott meg underdogok. Atmentek mikor kb 90 pontja volt a spanyoloknak most meg jonnek fel szepen pedig csak fregattjaik vannak :P
  • a.carkey
    Robertsre? Túl sok volt a győzelem? :)
  • Burca
    Paran jatszunk még magyarok(3 emberrol tudok atm) Antiquan. Sok europai visszament most a robertsre es felelesztette a spanyol oldalt.
  • Checkerboy
    Üdv.
    Valaki még aktív? Élveztem anno a játékot, jó lenne újra visszajönni, viszont nem vagyok abban biztos, h még játszik-e vki egyáltalán ezzel?