8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Burca #6398 Nem tudok kiegrol egyelore. jonnek a patchek most pl majd lesz egy mindenki altal hasznalhato SOL is majd :P -
Burca #6397 Szia! Antiguan 3an maradtunk magyarok kb,spanyol oldalon. Nincs magyar society. Robertsen van asszem egy brit society (TESCO) illetve ha minden igaz jon vissza/elkezdi par emberke spanyol oldalon. -
Drachoo #6396 Köszönöm szépen!
Esetleg tudsz néhány nevet mondani, kit érdemes megkeresni? -
#6395 Antigua-n spanyol oldalon vannak a srácok szóvel reroll oda :P
Magyar society nincs ( sajnos már kevesen maradtak ).
jut eszembe Lera lesz vmi kieg ehhez végre vagy semmi jelentősebb fejlődés nem várható ? -
Drachoo #6394 Sziasztok!
Most kezdtem nemrég a játékot. Nyomja még valaki az Antigua szerveren? Van még itt valahol magyar society? :D Jelenleg Brit oldalon állok, de kicsi a kari szóval tudok váltani. :) -
Burca #6393 Hát ott angol nyert vagy 10 mapet ugy hogy nem volt ellenfele :P
Amugy Antiguan a legutobbi mapnyeresunk utan most mindenki eselyes nyerni csak mi nem :) -
gezmo #6392 Mi a helyzet az Antiguán mostanság?
Nálunk kemény a helyzet ütnek minket rendesen, de helytállunk, örülök, hogy véletlenül nem a legerősebb nemzthez csatlakoztam így legalább van kihívás benne... -
Burca #6391 Jo hat tudom en hogy hogy megy ez csak pont igy nagyon kiemeltek hogy ti voltatok :) Amugy hat el kell fogadni a tobbseg akaratat. Ha nem akarjak akkor nem kockaztatjak a hajoikat bar a 17v21 az siman nyerheto de az 1v21 mar biztos nem :)
Mi legutobb Antiguan ugy jartunk hogy pont nem akartunk griefelni, mindenki kilepett de egy emberunk dczett a franciak meg jol kilottek mielott vissza tudott volna lepni es elhagyni a csatat :P -
gezmo #6390 Hát igen egyik tag elkattant egy kicsit, és ezzel pont azokat szivatta meg akik az egészről semmit sem tehettek, nem etikus, de valahol igaza is volt: mondjuk nem értem én sem, hogy 17 miért nem áll ki 21 ellen hasonló hajóosztályokkal... Miért van a csata ha mindenki kilép...Ha meg sem próbálják nehéz nyerni, na mindegy sajnos ma hallottam én is erről az esetről, hát igen nem vagyunk egyformák és ezért persze mindenkinek felelnie kell, főleg hogy csak egy tagunk volt bennt, de az egész "society-t" pellengérre akasztják... Nem is vagyunk öten...Mellesleg megjegyzem a másik oldalon sem ismeretlen "dolog" a griefelés... -
Snipa #6389 lol :)
A masik veglet, hogy Ismert lett a nevuk... Csak nem a legjobb uton :) -
Burca #6388 Csúnyákat olvastam a Tescorol Robertsen :P Ha 5en vagytok 24 ellen akkor ne maradjatok a csataba, tok ertelmetlen griefelni az ellent. -
gezmo #6387 Köszönöm végre teljesen megvilágosodtam valahogy ilyesmire gondoltam én is. -
Lonni #6386 ez érdekes, köszi. -
#6385 Az EU szerver is az USAban van. -
Lonni #6384 letöltöttem a trial verziót, forumról nézve az Antigua a legtöbb hozzászólással bíró server, népességben is valszeg.
az itteni brigád a Robertsen van, hol érdemes trialozni, pingekkel hogy alakulnak EU és US servernél? -
Burca #6383 Conquest Points
Meg sejteti hogy mennyi ember lesz kb a csataban :P -
gezmo #6382 A conquest pontoknak mi a szerepük? Bonusokat adnak az elkövetkező csatában? -
#6381 Ja, ugyanazok anyáztak az Antiguán franciaként és kalózként, akik előidézték a Roberts-es állapotot britként. De bebizonyították a készítők, hogy nem elég sírni valami miatt, vannak sötétkékek és világoskékek, és csak akkor lesz változás, ha amerikaiként kéred.
De a vicces inkább az volt, hogy már az elején csináltak egy EU szervert, amire nem tették rá, hogy EU. :) Ezzel indult az összes balfékeskedés ...
Amúgy meg lehet nézni a következményeket. Ez a játék - ha jól csinálják - egy masszív EU populációval nagyon is életképes valami lett volna, mert inkább EU játék (nincsen olyan nation, hogy USA), mint amerikai. Megnéztem volna, hogy ha Florida inkább spanyol városokkal van tele, akkor a kalózon kívül az amerikaiak mit választanak?
De itt a probléma a SOL gyártásával és a legyártható!!! kalóz SOLokkal volt. Ezzel egyszerűen elvesztette a történelmi hűségének minden látszatát is. -
Snipa #6380 Az azert vicces volt mikor szeptember elejen 90% a spanyol oldalnak 2 nap alatt transferalta karakteret antiguara :)
kiurult a roberts server spanyol oldala 2 nap alatt...
es lass csodat a nyafogo amik miatt egybol leptek es idozitettek a port csatakat... :)
lol, mar tavaly az elso 3-4 ilyen hajnali pb miatt ezt kellett volna csinalni!
mindegy, jol elvagyunk antiguan... mindenkit leverunk ;) -
#6379 Ez mondjuk a készítők hibája volt. Ez az amcsi banda, vagyis frusztrált ex-"franciák" - akiket a spanyolok/kalózok egyik-másik szerveren folyamatosan elpáholtak - hívásra/saját baromságból regeltek britnek és indítottak egy karit amcsiként egy full EU szerveren, majd mert megtehették, csatázni kezdtek - nekünk - hajnali 4-5 órakor senki ellen. A készítők hibájából fakadóan ezt hívhatjuk egyfajta exploitnak is, és bár sem a készítők sem az amerikaiak nem érezték, szép lassan szétcseszték a játékot. :) -
Burca #6378 Hat gyakorlatilag eluldoztek mindenkit a serverrol anno mivel sok amcsi jatekosuk van/volt igy ilyen hajnali idopontra idozitettek a portcsatakat :P Nem volt valami vicces hogy amiert megharcoltunk este azt 4-5korul minden ellenallas nelkul el/visszavettek :P -
gezmo #6377 A trial verzió miatt ezen az oldalon kezdtük el aztán bennragadtunk...
Nem tudom miket követtek el az angolok, de vannak mindenutt seggfejek.
7 aktiv magyarról tudok a brit oldalon a trialverziósok is akadnak páran, de őket nem számoltam bele.
Éljen a mocskos brit birodalom! -
Burca #6376 Hat mi jol elvagyunk antiguan egyelore. Hanyan vagytok amugy ott magyarok? Mondjuk roberts-briteket annyira nem szeretem a regi tetteikert hogy nem valoszinu hogy inditok ott altot :) -
#6375 britt oldalon ? pff látszik hogy elmentünk :D -
gezmo #6374 Ha van erőtök gyertek át a Roberts-re itt azért vannak játékosok rendesen.És nem a britt oldal a legerősebb sőt...
Francia/kalóz hegemónia van, de ellensulyozzuk őket tegnap gyakorlatilag blokád alatt tartottuk pár kikötőjüket tortuga környékén.
Itt a magyarok a britt oldalon gyülekeznek másik oldalt még nem találkoztam magyarokkal ez persze nem zárja ki, hogy nincsenek. -
#6373 De ha beteszik amit ígértek, akkor még egy próbát nekem is megér. -
#6372 Na, részemről is itt a vége. Még a mai nap él, aztán vasárnaptól már nem tudok fellépni. -
jamescastor #6371 A Roberts-en meg nemrég győztek a csigazabálók. :D Ha valaki játszik a Roberts-en, esetleg dobhatna egy pm-et a játékban (James Castor). -
#6370 Mi törpént a spanyol oldallal?Halomra verik a népeket az antiquan.:D -
#6369 több van benne, mint nem vip-ként lehetne :) -
#6368 közvetlenül sg-s galériába nem tudod feltölteni ? -
#6367 adott képet, csak hova tölthetem fel ami képfeltöltőt meg is eszik a nyüves sg? -
GMvDM #6366 Üdv CheckerBoy!
A Los Conquistadores még létezik Antiguán, jelenleg egyetlen aktívként, Gilbert Valroux névvel életben tartom, elvagyok (mivel akikkel csatlakoztam, jelenleg gyereket várnak, meg házat építenek...)Igaz, ritkán (hetente talán 2-3 alkalommal) tolom, de mókázok.
-
#6365 Szia fülünyúl ! Hát Te itt ? :) Kép nincs a hajóról ? Csórjál már tőle lécci . :) -
#6364 Tegnap este beszélgettem a sráccal msn-en, akivel korábban csináltunk hajót a játékba. Csak hírként mondom, hogy ő ismét csinál hajókat, nemsokára egy 60 ágyús fog általa a játékba kerülni, majd utána egy 104 ágyús (híresésimádomhajó) projektje következik, amire már megkapta az FLS-től előre az engedélyt, hogy beteszik majd, készítse el bátran. -
jamescastor #6363 Alaplapcsere+windozinstall után lassan megint eljutok a Karib-tengerre. :) Egyelőre maradok a Roberts-en, majd ha tesco-st látok beköszönök! -
Snipa #6362 "A society a tesco névre hallgat mint a sír..."
LooL :)))) -
gezmo #6361 Üdv!
Vagyunk páran a robertsen angol oldalon és természetesen tök kezdők, ha gondolod alap dolgokban tudunk segíteni, barticán vagy az antillákon belénk botolhatsz.
A society a tesco névre hallgat mint a sír... -
jamescastor #6360 Igen, legtöbbször ezt a taktikát alkalmazom. Javitás skill-em van, minden a defense-ből, meg az alapvető trükköket is sejtem, csak még gyakorolni kell, nem vagyok elég jó több hajó ellen. Már találtam egy megfelelőnek tűnő society-t, majd jelentkezem náluk. Nincs valami jó guide a különböző skill-ek optimalizációjáról? A moddb elég szűkszavú ezen a téren, hogy milyen build-ek vannak és mi ellen mi a jó (pl. pvp-nél számit inkább gondolom). -
#6359 "Taktikazz..." értsd : max speed és húzz el a francba