Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
még jó hogy a pillanatnyi lelkesedés ami elkapott, hogy visszanézek gyorsan elmúlt.. ez a gamma totálisan megdöglött:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a.carkey
*night

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi extra. Az Antiguan a nighflippes (most a mi idõszakunkról van szó) britek, kapnak egy kemény spanyol nappali keménymagot.
Aztán ha a mieink is szétbasszák az amerikaiak játékát, akkor talán rájön az FLS, mekkora egy ordas hülyeséget csinált amikor összeeresztette az amerikaiakat és az európaiakat.

😄

A medve nem játék.

"ahogy ertem, nightflipp nelkuli eselyt szeretne mindenki... "

Azt meseld el Jose ez hogy lesz meg egy amcsi serveren ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Elõször utánanézek a szervernek. Látod Jose, már az elején a bétás csürhe után kellett volna menni. 😞 Egy biztos, hogy ha játszom, és fontos a night-day rész egy adott szerveren, akor a büdös életbe nem megyek többet EU szerverre. Mindig US szerveren nyomtam az MMOkat, ez volt az elsõ EUm.

Viszont közben rájöttem, miért vág ki a kliens kb. 1-2 kikötõváltás után:
ha minimum két hajód van ahonnan indulsz, na akkor hajlamos rá.

Sajnos.

A medve nem játék.

a.carkey
1x lehet ...

A medve nem játék.

Forolto
Még mindig lehet ingyen költözni?

ok, el van dontve:

"after Port-of-Spain battle"

mindannyian tipli Antiguara! Jonnek a renegadosok is.

ahogy ertem, nightflipp nelkuli eselyt szeretne mindenki... 😊

Anulu szerintem gyertek ti is. Jelzek ha megtortent a transfer!
jaja nalam meg van zaszlo majd jelezz ingame!

nem tom miert job Antigua... 😊 En arra szavaztam, hogy maradjunk! hehe

de tokmindegy ahova megy a banda odamegyek en is...

keline meg kapja be az egy idiota! 😊))
a.carkey
Nekem a csúcs az a bejegyzése volt, amikor azt írta, hogy nem szereti azokat, akik az éppen nyerõ oldalt választják. 😊

Nem is tudom ki a kalóz a Robertsen ...

A medve nem játék.

http://www.burningsea.com/page/uc/viewItem&itemId=32434
http://www.burningsea.com/page/uc/viewItem&itemId=32316
Josenal meg talan van amugy.

Az a vicces hogy keline szokas szerint irkal hogy most a spanyolok akarnak
majd konnyen nyerni és szidja a nightflippeket mikor pont ok toltak... Istenem az az ember még ennyi ido utan is megdobogtatja a szivemet 😊

Sztem amugy azt kene csinalni hogy csinalnak meg1 szervert ahova mindenki transferalhat. Mindenki menne amivel szeretne. Aztan szepen leloni az osszes tobbit...

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Semmitõl. Javaslom, a Rackhamet. Tuti, hogy kevesen leszünk, de legalább a legprofibb pvpsek is ott vannak. Van jó spanyol ipar, stb. Antigua semmivel sem jobb, mint a Roberts. Bár szidják a Rackhamet is, de onnan a britek húznak el, mert nem megy ugye a nightflip, viszont a dayflip sem. 😊

Jose, Rackhamen irthatnád a kalózokat ... 😄

Lera!

Los Conquistadoros zászlót kitõl lehet szerválni?
Az is jó, ha átküldöd a design-t, oszt megszavaztatom ...

A medve nem játék.

Pedig ugy olvastam Rackhamen var exbetas PB leader is 😛 Fasza hogy megint szanaszet szakad az a 30 spanyol jatekos is akik még jatszanak 😊
Mitol lesz jobb Antigua amugy?

Lera,Dynn,Zulgron

Az Antigua lesz a cel, nalunk eddig szavazas eredmenye 22 antigua, 6 roberts, 4 bizonytalan :-)
a.carkey
Azért iszonyat hülye a spanyol oldal. El akarnak menni Rackhamre vagy Antiguara, mert kevés a spanyol, mindenki elment, stb, stb.

Tény, hogy kevesebb, mint volt, de minden nemzetnél esett a playerek száma. Viszont kurvára nem veszik figyelembe, hogy NYÁR VAN. Ilyenkor max. a fanatikusok, megrögzött sörhasú pizzazabálók vannak állandóan gépközelben. Röhej, hogy nem értik meg: nyáron nyaralnak az emberek, nem egy olyan játékkal töltik az idejüket, amiben nem kell állandóan onlinenak lenni, mint pl. egy SWGben kellett, ha érvényesülni akartál. Itt nem kell bányákat lóvéval és energiával feltölteni, hogy ne rohadjanak el vagy ne termeljenek. Itt nem kell állandóan pvpzni, hogy a rangod megmaradjon. Ennyi.

Ahogy szeptember lesz, rakat igazoltan hiányzó is visszatér. Ezek meg már mennének, holott egyelõre nem feltétlenül van a nemzet bukásra ítélve.

A medve nem játék.

Torzonborz
ja én is így vagyok ezzel 😄 szólj ha böksz az aktiválásre mert akkor megyek én is .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem tudom meg mi lesz. Most epp nem tolok semmit is bar parszor mar megremegett az aktivalas gomb felett a kezem, eddig elmaradt minden alkalommal mikor egy-egy nightflippes vagy jajjdeures a server postra talaltam a forumon 😊 Amugy lelkesen kovetem az esemenyeket es olvasom mi zajlik 😊

Lera,Dynn,Zulgron

van ott 4 uj emberke de nem ismerem oket!
Torzonborz
hmm LCben ki maradt ? Diego aztán kész ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Atmentem Caballeros de Atlantisba...
Don Hernando Jose 😉
Hali mindenkinek. Leokádia kapitány vagyok 😊. Én is be fogok nézni POTBs-ba a közeljövõben. Össze kéne organizálni pár rég arcot ütni 6v6-ot.
Nem tudom a magyarok Los Conqistadoresben nyomják e, vagy aktivabb guildbe mentek? Ha aktiv 50es benéz ide, irja már meg legyenszíves, milyen néven, melyik guildben van. Lera, Bandras, ti is felhúzhatnátok újra a vitorlát (bár tudom félárbócon áll csak a zászló 😊 ).
Torzonborz
nem baj , úgyse játszik ennyi info elég neki. 😄 mondjuk én se tolom . 😄

a.carkey
Olyan ez mint az élet. Egy lakásért sem 1 napig gürizel. Sõt, mégszarabbul jön a lóvé, mint egy MMOban. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Minden MMOban kell farmolni, ha nincsenek koreai vagy kínai ismerõseid. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
+ az alap couronne deed! 😄

A medve nem játék.

Torzonborz
#5780ban 3,6 milla db

Fritz Von...
Tök jó. És akkor mennyi is kell egy MC Couronne-hoz? Hány milla? Na pont ez a 10-20 napos farm a szopó... 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
150k egy óra alatt, és ha max 10 órát nyomod, akkor ez tuti. De 1 milla alap!

A medve nem játék.

a.carkey
Most pont az a jó, hogy groupban jön több lóvé. Admiral fokozaton egyes hírek szerint - amit kezdek alátámasztani - valaki kiszámolta, hogy már 4 emberrel (1 L45, 3 L1), ha akármilyen hajókban ülnek, 1 nap alatt összejöhet per fõ, kb. másfél-két milla, és 10-11 óra alatt jelenleg L50 tudsz lenni L1rõl(ezt felmértük az újakkal pár napja és mûködik, de ha nem egyfolytában nyomod, akkor is max 1+1=2 nap).
Ha van hat ember, köztük 2 fõ minimum 4th rate - ha még jobb, annál jobb -, +1 meg egy gyorstüzelésû hajón (raa mc) elintézgeti a sérülteket), plusz a 3 L1 mondjuk az alap fallback La Belleken, akkor mégtöbb xp, és mégtöbb lóvé, úgy 2.5 milla is lehet. 10 órán át kell groupban küzdeni. Ennyi. 😊 Hidd el, már nem olyan fárasztó ez az egész.

Egyedül is sok pénzt gyûjthetsz, de groupban minden sokkal jobb.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Hm. 😊 Ebben az egészben az egyetlen szépséghiba, hogy agyatlan farmolás kell, hogy egy ilyened legyen. És ez rettentett el anno... Utálom.

a.carkey

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ugye a swiveleket nem számoltad bele? 😄D

Fritz Von...
Amibõl kb. 30nak van tûzereje. 😊

a.carkey
Jaja. De 96 ágyú. 😊

A medve nem játék.

Fritz Von...
LOL!

Ha jól számolom, akkor 16 bundle-s lett az MC Couronne? 😄

a.carkey
És ezek NEM NORMÁLISAK!

MC Couronne ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mármint statra.

Erre most:

"The existence of First Rate SOLs introduces a balance constant due to the number of guns. In our combat system, the options we have for reducing these ships all result in less enjoyable gameplay."

Monnyonle!

A medve nem játék.

a.carkey
A Minerva MC elég durva lesz ...

Viszont ez kevés: a kalóz SOL kapcsán egy dev írta, hogy majd nézzük meg a 1st és 2nd rateket. Nézzük, de nem látjuk.

A medve nem játék.

Pluskast
Oks<#wink>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

😉

majd jelezz msn en ha aktualis... aztan segitek felhuzni...
Pluskast
Jövõ hónapban most már tényleg rakok fel casht a számlámra és én is ismét beszállok😊

Pluskast
Jaaaj játszanom kellene már Kema😊)

aha 😊

jelenleg mas mmo abszolut nem erdekel! 😉
Pluskast
Kema még játszik?

Torzonborz

a.carkey
Nem deed, hanem ha pl. national vagy és van egy 2nd rated, és azt adod át kalóznak, na akkor jár a ban. Kb. Amit sokan csináltak már kezdetekkor, csak 4th ratekkel. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nincs nightflip. Sõt, ha megadod magad bundlehajóval, elvileg van valami egyezség, hogy kötelesek elfogadni. Nos ezt nem tartották be tegnap a franciák a hírek szerint és most megy az anyázás.

A medve nem játék.

Torzonborz
ja meg persze ne erõsítsék tovább a nyüves kalózokat 😄

Torzonborz
hmm szerintem akkor is jó ötlet. már csak nightflippel kell vmit csinálni már ha elõfordul még ilyen .

Forolto
Ohátpersze,bannolják....mondhatja egy olyan játék,ahol milliós elõfizetõ van...Örüljenek,hogy vannak még játékosok.Sok hülye.