8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
gstup #6478 Okés.De,50-es privateer és van egy 18-as navy karim.:) 30-as volt a privateer karim,amit még régen csináltam egy másik triallal és most 7 nap alatt feltornáztam 50-re!:) tegnap meg kezdtem egy navy-t,aminél most 18-nál tartok. -
Burca #6477 Meg kell venni a játékot, ami kb olcsobb mostanság sztem mint 1 havi elofizetés, és természetesen jar hozza a 30nap. De nem azt mondtad hogy mar 50es vagy ? triallal? Na midn1 :) -
gstup #6476 *a játékot -
gstup #6475 Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Most triallal játszom,de ha szeretném kibővíteni,akkor elég egy month-ot fizetni vagy meg kell venni még plusz rá az játékot? -
Snipa #6474 igen van az is, ez nem a teljes de per pill nem tom hova tettem a tobbit :) -
#6473 Ez jó link! :D
Bétások is vannak valahol? -
Snipa #6472 persze volt egy csomo ujdonsag, uj hajok stb... oktobertol nem gamelek vele szal azota nem tom! majd lehet unnepek alatt visszanezek mivan legalabb elsullyedek nagy hajokkal...
ingyen 1st rate nem volt! ;-)
nem tudom betettem mar linket ide vagy sem, de kezdetektol
gyujtogettem screenshotok regiek is felfedezhetik magukat rajta!
bukas es dicsoseg mind van benne...
potbs screenshotok -
#6471 Van valami újdonság január óta? Új hajók? Ingyen Invincible (vagy mi volt a neve)? -
Burca #6470 lvl 50-től vannak ismételhető kuldik egész jó tárgyakért Tortugan pl meg Santiagoban talán de igazabol lvl 50-tol irány a pvp :) Itt ez az endgame és amint túltetted magad az első hajód elvesztésén, majd rájössz hogy ez mennyire jó is :)
Nagyon csapatorientalt ugyan de én még nem találtam olyan játékot ahol 6-an (vagy 24en portcsataban) ennyire össze kellett volna dolgozni, fedezni egymást, együtt manőverezni stb. -
gstup #6469 Egy kérdés:Lvl 50-nél hova éredemes küldetésekért menni?Jaq-ot kivégeytem,de ahhoy hasonló vagy erősebb jöhet... -
Burca #6468 Nemnagyon :P Nézd meg ott accountmanagementnél a címet. Csak olvassák, ebből élnek :P -
zookni #6467 életemben nem volt még ilyen accountom...esetleg egy email címet tudsz mondani, hogy hova érdemes irni ahol el is olvassák? -
Burca #6466 30-day subscription included for new accounts only (existing Pirates of the Burning Sea and Station Access accounts are not eligible to receive gameplay included with purchase). Afterwards, a Monthly Subscription Fee of $14.99 applies (plus applicable tax).
Volt már Station Acces accountod esetleg mert akkor nem kaptal 30napot ra sajna. De amugy nem tudom .Irj nekik. -
zookni #6465 ott nézem a Subscriptions Info t és ezt irja :
Pirates of the Burning Sea : CLOSED -
Burca #6464 Itt nézd meg mizujs az accoddal, nagyon nem tudok javasolni :P
Torzi: valamikor jön valami de rég nem olvastam a forumot
gstup: Ott vagyunk mi is csak be kene fizetni/logolni :P -
Burca #6463 Én nem tudok olyan MMO-ról ahol törölnék a karikat :P -
gstup #6462 Beléptem a This is Spain klánba.Eléggé jó arcok vannak ott is.Persze pár magyarral biztos jobb lenne!:D Ha van aki játszik,akkor vegyen fel a barátai közé: Gold Marten az accom.
a.carkey:szerintem is biztos létezik... -
Snipa #6461 szerintem meg letezik...
-
zookni #6460 üdv, segítsetek léci most vettem meg steamen a játékot amíg letöltötte aktiváltam az oldalon ,azt irja is h 30 nap játékidőm van, de stemen meg ha el akarom indítani a launcher állandoan ki akar velem fizettetni még egy hónapot...utána megnéztem a honlapon és a subscriptionom closed lett és hogy aktiváljam újra....nos ezt hogyan kell? -
#6459 Szerintetek, a januárban (vagy februárban) abbahagyott accom még létezik, vagy jó szokásuk szerint törölték a karikat hat hónap után?
D -
#6458 nna feltámadt a topik ? :D
kieg mikor jön má' ehhez ?
szívesen visszanéznék de tudom hogy nem bírnám sokáig a régi jó társaság nélkül . :( -
Burca #6457 Ah megis van egy magyar, holnap belep de most nem jut eszembe a neve. Eleonora valami :P -
Burca #6456 Nem még nem néztem vissza de kacérkodom. Roche, Stokes tolja szal elgondolkodtato :)
Viszont magyar nevet nem tudok mondani. Ha bírod az angolt akkor írj rá Red Ranger-re majd ő bevesz egy guildbe ahol jóarcok vannak :) Hivatkozz esetleg arra hogy magyar vagy, vagy Lera-ra(az lennék én :P) -
Snipa #6455 Lera te visszaneztel? ;-)
most van valami akcio steamen...
Roche meg biztos nyomja! -
gstup #6454 Értem.Sajnálattal hallom...:( De akik még játszanak azokkal fel lehet venni vlhogy a kapcsolatot?Lvl 47-es privateer vagyok és kéne nagyon a help,mert egyedül járom az óceánt! -
Burca #6453 Azt jólteszed hogy spanyol vagy de azt hiszem elfogytunk :)
Mondjuk még mindig ennek a játéknak van a legjobb pvpje sztem, de sajna eltűntek a pajtások oktoberben. (mondjuk azota fele legalabb visszajott :)) -
gstup #6452 Sziasztok!
Vannak még akik játszanak?Szívesen mennék 12-es flotta ellen vlkivel/kikkel az oldalamon!:) Szóval írjanak magyar játékosok,Gold Marten az accom és a Robertsen vagyok spanyol oldalon!
Üdv -
gstup #6451 Utána olvastam,úgy hogy megvan a válasz... -
gstup #6450 Sziasztok!
Kéne egy kis help:szóval a pvp területeknél mi is a különbség a két piros kör között?Az egyik a pirate pvp a másikat hírtelen nem tudom.Előre is thx. -
gezmo #6449 Mi a helyzet? Ki merre vitorlázik mostanság?
-
gezmo #6448 Ezt alátámasztanám én is a Roberts szerverre rengetegen átjöttek ami felélénkitette a játékot. -
Frekazoid #6447 Ja még annyit tennék hozzá, hogy most a Roberts szerver nagyon pörög, jöttek át más szerverekről kalózok meg brittek (tobbnyire kalozok), a piros zonákban mindig van valaki, attol fuggetlenul, hogy mennyi az ido, meg hajnalban is. -
Frekazoid #6446 Érdemes kiprobálni, más mint a többi mmo. Vannak hibái, ami a többi mmo-ban bennevan és ebben pedig nincs. De ugyanez elmondhato forditva is, sok jó ötlet van benne megvalósítva.
Nagyobbrészt a magyarok a Roberts szerveren vannak spanyol oldalt, többek között Leo,Lera,Don hose meg én. Habár én rerollon gondolkozom békára, de ez még x. De találkoztam jopár magyarral angol meg francia oldalon is. A játék nem annyira pörgős mint egy wow mondjuk, inkább az idősebb korosztály kedveli pontosan emiatt :) Egyszoval mas jatekelmenyt nyujt mint a tobbi mmo. -
Beni521 #6445 nahh régóta érdekel a játék most elszánnám magam egy triálra erre ezt kapom az e-mail-ben lévő link után: "Invalid trial key info. Click here to join the free trial." -
#6444 Én az építhető kalóz SOL után fordultam ki és mondtam, hogy elég.
1x talán még visszanézek, ha nem törölték az accom ... :) -
#6443 Az elején még nagyon jó volt, főleg a zárt bétában, de aztán elkezdték szokás szerint úgymond "balanszolni" a játékot és a képességeket. Persze mindig azok tulajdonságait növelték, javították, akik a leghangosabban sírtak. Így a végén már egy kiegyensúlyozatlan, élvezhetetlen játék alakult ki belőle. Sok jó régi lehetőség megszűnt, lett pár haszontalan új, és sok ígéret nem teljesült, nem készült el.
Persze én jó ideje nem játszom már a játékkal, azóta nem tudom hova fejlődött. A grafika mindenesetre rendkívül hangulatos és gyönyörű, a játékmenet - legutóbbi emlékeim szerint - már kevésbé élvezhető.
Tényleg, azóta megjelent a játékban az Antelope? 50-54 ágyús izé, még anno én textúráztam le a modellező srácnak. :) -
gezmo #6442 Üdv!
Szerintem próbáld ki és majd meglátod milyen, ha ismerted Sid Meier alkotását a Pirates-t és szeretted is akkor lehet tettszeni fog. -
#6441 Sziasztok!
Sokan tolják még ezt a játékot? Vagy már kezd lecsengeni?
Érdemes beszerezni???
-
Burca #6440 Nem tudom mi magunknak epitunk igy 10-15en. De szoktam énis venni hajókat ennek ellenére ha gyorsan kell valami, pénz úgysem számit :P Biztos vagyok benne valakik abból csinálnak pénzt de én annyira már nem foglalkozom azzal :P -
#6439 Kereskedni lehet? Van bent mani, vagy mindenki magának épít?