8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Torzonborz
    na az 50es privimet át is passzíroztam robertsre. viszlát a tengeren ! :)
  • Jockey
    egesz ngy porges lett itt, tele van playerel a map, meg a spanyolok is pedig alapbol kevesen vannak:P
  • Torzonborz
    a legfontosabbat kihagytad : reaktiválják a régi inaktív accountokat.
    szóval majd benézek :)
  • Jockey
    teljesen jo ez igy, ha mukodik minden rendben:)
    szvsz mai napig az egyik legjobb nem fantasy mmo szvsz, nekem most is van elo accom van vagy 3 magyar srac is rajtam kivul:)
  • a.carkey
    Ma jött tőlük, gondolom komoly. :) Így kellett volna kezdeni, aztán ha túl sokan vagyunk, na akkor jöhetett volna több szerver is. De akinek akkora országa van, hogy még ausztrál időzónás szerverre is futja, na az csinál így, helytelenül.

Úgy csináltak, mintha egy EA lennének és agyon hypolt játékról lett volna szó. De nem, pedig az ötlet nem volt rossz, sőt ...
  • Torzonborz
    marad 2 server ? komoly....
  • a.carkey
    Ahoy, Pirates of the Burning Sea Captains!

Population density has been the topic of much debate in the community over the last few months. What we're hearing is that Pirates is an awesome game that you really enjoy playing, but that it's a lot more fun when there's a critical mass of other players around to play alongside or against. Through feedback from the players and evaluation of server populations, it has become clear that key game features require higher density in order to function at optimum levels.

To push things in the right direction, we've decided to condense the current population onto two servers. On March 5, 2010 at approximately 12:01 AM PST, we will close the following servers: Blackbeard, Defiant, and Rackham. Beginning on February 5, 2010 at approximately 12:01 AM PST, you can transfer your characters from the affected servers onto one of the two remaining servers, Antigua or Roberts. At this time, character creation will be disabled on the Blackbeard, Defiant, and Rackham servers. We hope these changes will provide you with an even more enjoyable Pirates experience.
  • Jockey
    megnézem majd, bár nekem alapvető problémáim vannak a star trek univerzummal..
    filmben érdekes volt, de engem annyira nem vonz..
  • a.carkey
    Aporpó, ahogy olvasom a most béta állapotban nyugvó Star Trek onlineban az olvasottak alapján vannak potbsos jellemvonások. 12 euró lesz a havidíja ...
  • gstup
    Szerintem a drity fighting a legjobbb,csak nagyon nehéz használni.De kinek a pap....
  • Jockey
    monnyá már nekem valamit, melyik vívás tűnik jónak?
    Ahogy nézem teljes revamp volt swachbucklinban, egyenlőre florentine és fencing között vacilálok, de nemtom melyik legyen:p
  • a.carkey
    Na ez ütős. :)
  • Jockey
    hmm, ez egesz pofas dologm mas mmo-ba is hasznalhatnak..:)
    http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=11357
  • Torzonborz
    hja azok a régi jó kis csaták jók voltak. :)
  • Jockey
    valami miatt mindig atvalt ablakos nezetre, hiabaa fixalom preferences-be a full screent ez mi apocsert van? es hogy kell whipselni?:)
  • Jockey
    megldottam jah en is, most a kardozos resszel szarakszom, mar kilottem par 50es npc-t, de kardozo skillt meg nem allitottam be:0
    ha jol emlekszem fencing voltam regen, nemtom az most milyen
  • Jockey
    duu ma voltam bent es lelottem par npc-t, nagyon feelinges volt:)
    hianyzott mar kicsit ez a mas jatekelmeny
  • Torzonborz
    privateerek kaptak már vmi normális és használható hajót ?
  • gstup
    Első karim privateer volt,de én semmilyen oldalt nem találtam,csak mentem a fejem után,aztán ami jó volt azt meghagytam ami meg azt nem!:D Kérdezz hátha tudok segíteni...De ha játszol és kicsit beszéled az angolt akkor csatlakozz a TiS klánhoz(én is náluk vagyok) és sok mindenben segítenek!
  • Jockey
    privaterre tudsz valami oldalt ahlol leirjak milzen setupok vannak vagy valami tanacs?
  • gstup
    Én rá tudtam.Régi trial accomat tudtam 30-ról feltornázni 50-re.Habár kipróbáltam egy másik felhasználóval,annál meg azt írta,hogy csak lvl 12-ig lehet menni...fene se tudja.
  • gstup
    Szeretettel várlak!:D Robertsen vagyok Gold,Silver és Bronz Martenként.Üdv
  • Jockey
    hmm most nezem 14napos trialt ra lehet huzni a regi accomra?:)
  • Jockey
    ha megtalálom a telepítő fájlokat lehet visszanézek kicsit..:-p
  • gstup
    Sziasztok!

Van aki még aktívan játszik?Jól jönne egy kis help pvp-ben!

Üdv
  • gstup
    Ja és próbáltam a 'run administartor"-ként futtatni és akkor is ez volt a gond.A másik,steam elfogadta a bank kártyám a station az istenért sem akarja...
  • gstup
    Sziasztok!

Steamen keresztűl aktiváltam és amikor rákattintok a launch gombra,akkor ezt a hibaüzenetet kapom: station launcher updater Insufficient user privileges.You must have administrator privileges to run station launcher. És van egy quit gomb. Valaki vlmi okosat tudna mondani?
  • Fritz Von...
    Hehe, rám is pont most jött, hogy benézek a topicba. Asszem pont két éve kezdtem a bétát. Igazából engem mindig a PvE rész teljes hiánya, illetve az unalomba fulladó, robotszerű pénzgrind zavart. Amellett, hogy eladni szinte semmit nem lehetett, mert mindenki gyártott.

Ezek változtak valamit?
  • gstup
    Freetraderként(Lvl 17 ) megcsináltam az első hajómat!:D Egy csodás lexington brig-et :).2 db még eladó...
  • gezmo
    Mi történt feléledt a topic?
  • Burca
    Én semennyit most :P De amugy a szokasos 14.99 dolcsi ha jol tévedek
  • Stief
    Köszi! Amúgy mennyit fizetsz érte?
  • a.carkey
    No igen, március 3-án már nem voltam ...
  • Burca
    Egyszer meg kell venni és utána havi fizetős mint a legtöbb mmo. Ez pedig a játékban elkövetett dolgaid statisztikája.
  • Stief
    Szia ez a játék? Most havi előfizetős, vagy csak egyszer kell megvenni?
  • Burca
    Ah itt nezheted meg a sajat statjaidat. ha vannak :P
  • Burca
    Ebből a leaderboard-ból szűkítettem top 25 spanyolra. Sajna csak 2009 marcius utáni adatok és még nem igazán felhasználóbarát a felület :) Nem tudok semmit erről egyelőre énsem, épp csak olvastam a fórumot és láttam valakinek az avatarjában egy linket.
  • a.carkey
    Lera!

Ezt hogy hoztad elő?
  • Burca
    Uuu micsoda feature! Kiváncsi lennék mióta nézik ezeket mert sajna az eredeti karim nem találtam meg pedig annak sokkal több adattal kéne rendelkeznie csak lehet túl rég léptem be vele vagy nem is számolt akkor még mikor utoljára Antiquan pvpztunk :)
  • Kata
    jáj, láttam a képeken még régi conquistadoros logót! :)