Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol ismeros?

-------------
zionman : i've been watching the http://potbs.armeagle.nl/map-Roberts.php & reading the forums every day for past months
but i'm finally gonna return to the game
mostly due everybody going to antigua etc..

obv as a spantard but making a privy
anyways i had a question, if i make a new char , can i later move my NO over as well?

cya soon ZION
gl hf gg
------------------

segitek, ölelés! 😉
ha belegondoltok, a robertsen ez hogy oldja meg a problemat????

ha visszamennenk beteszunk 1 portot az uj rendszer meg atidoziti us idore akkor mivan? megvan oldva? nincs mert kurvara nincsen us idoben spanyol!

szal, ennek igy nincs ertelme! egyetlen normalis megoldas a balance!
ahogy ez az antiguan most megvan!
de vazeg a tegnapi pb bol kiderult, hogy a problema gyakorlatilag megszunt...
24 vs 24 volt!
ugy hogy robertses spanyolok nem is voltak csataban!

mirol beszelunk... a problem abban a pillanatban megszunt mikor ba szerver balancolva lett!
hat erdekes megoldas! igy gyakorlatilag siman elkepzelheto, hogy amit us playerek raknak be ott eu playerek pbznek es forditva...

nem rossz ez! valamit kellett mar csinalni, azt viszont nem tom ez mennyire fog mukodni eloben...
Hat 125 MoT az tenyleg sok bar ugye be lehet valtani MoVot is arra szoval
ha megolsz egy 50est pl abbol ha ugy vesszuk 10 MoT esik 😛 Meg asszem olcsobb is.

Hat az a pb plan sztem nem old meg nagyon semmit. Igy ha maradunk antiguan akkor is tudunk majd pb-zni es nem kell felni attol hogy ha betoljak estere a csatat akkor nem tudja majd senki vedeni... Na mind1 majd kiderul ugyis arra megyunk amerre az EU spanyolok.

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
Archelon is jó kis fregatt csak ne 125 MoT kéne hozzá....ez qrva sok nem is tudom FLS mit képzel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Ez a hozzászólás tetszett leginkább a plannel kapcsolatban:
"OMG,thats some stupid-***** $hit right there."

😄

A medve nem játék.

a.carkey
Amúgy ritka szar. Nem is értem. Ha utánaszámolok, ezzel az Antigua PB timot is szétcseszték, vagyis mindenképpen éjszakázni kell majd EU szerveren is. Most lett igazán senkinek sem jó. 😞

Megkérdezem, hogy 6PM mióta EU primetime? Max szombaton ...

A medve nem játék.

a.carkey
Most olvasom, hogy kétezer tanárt küldtek el, pedig mondták, hogy nem fognak ...

Bandras, végül is jól jártál, hogy idõben leléptél.

A medve nem játék.

a.carkey
De csak 1 duras, szóval nem pvpre. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az biztos, hogy a játék kb. most van abban az állapotban és fázisban, ahogy ki kellett volna adni, leszámítva a nightflipes tökörészést.

Amúgy új kedvencem van: Dromedary Hellbrand Indiaman.
Egy holland srác szerint 100as os speedet is kihozott belõle. Jobb szembe és hátszélben mint a bermuda traders. 540es körüli raktere van és 36 vagy 38 ágyúja. Egy holland questline adja. 😄

A medve nem játék.

szerintem annyi kellene ami volt regen, hogy ha elfoglalsz egy hajot es nem a kasztnak megfelelo akkor kapjal erte buntetest es legyel tamadhato barhol...

hogy az FLS most lep nightflippre hat csesszek meg!
a.carkey
Tudjátok mi a röhej? Az, hogy átment a 3/4-e a Roberts francia és spanyol közösségének az Antiguara, és még ÍGY IS light a szerver ezen része. Iszonyat, hogy mennyien lehetnek a britek és a kalózok ...

A medve nem játék.

a.carkey
Óh, új lett a launchpad. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Végülis ja, de azért ez is elõrelépés lenne. Volna értelme a privateerel nyomulni. 😄

A medve nem játék.

Sztem meg mindenkinek el kene tudnia foglalni minden hajot 😊

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Az is durva, hogy érik a privateer hajófoglaló képessége. Mivel nem igazán van számára jó hajó (talán most már a Trinidad), így nem adnak neki jó hajót, hanem a hírmorzsák szerint õ majd playertõl tudna hajót elfoglalni, de legalább tudna. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Na ja. Félnek, hogy az európaiak "szétcseszik" az amerikaiak játékát. Fordítva már nem volt ilyen félelmük.

A medve nem játék.

Vicces-e az FLS vagy nem ?😊 Igazabol a mi hibank mert amint volt transfer meg kellett volna ezt lepni ezekszerint 😛
Jo hogy az amcsik dolgaira 1 nap alatt reagalatak mig EUsok hiaba sirtak 5 honapig... Jo hogy befizettem 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Nagyon mozgolódik az FLS nightflip ügyben. Ma estére ígértek felvilágosítást és kb. hétfõre megvalósítást. Kiváncsi leszek.
A hírek szerint a transfert felfüggesztették, egyelõre.

A medve nem játék.

Torzonborz
ok akkor megyek én is 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

fogadunk?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
nem is vagy ventrin most csekkoltam 😛

Amig annyian vagyunk hogy egy 6os csapatot se tudunk kiallitani tuti de amugy megy porgunk LC-s ventrire aztan jolvan 😊

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
És ez így is marad?

A medve nem játék.

Torzonborz
CdA-ba mentünk.

a.carkey
Alapítottatok új guildet vagy mindenki a Caballerosba ment?

A medve nem játék.

a.carkey
Hétvégén ELVILEG lesz idõm, így ha lesznek, húzom a kicsiket, aztán ha megvagyunkk, megyek én is. Hogy õk is, nem tudom. Ha van rá sansz, nyerjétek meg Sisalt és Campechet, hogy ne menjen kárba a labor.

A medve nem játék.

Btw Pedro is ugy nez ki visszanez szoval egyre tobben leszunk 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Tuti lesz valami de mi?

Merthogy nem lesz az beszabalyozva hogy us szerveren csak us primetime ba legyen csata az fix...

En inkabb egy olyasmit tudok elkepzelni hogy a keso eu time es kora us time hatarra idozitik a pb-ket. De nekunk mar teljesen mindegy 😊
Igy is ugy is jol jarunk az Antiguan. Vegre van egy rakat us spanyol player 😊 lol
Akarhogy is van a spanyolok 2.ak, még ha az a 2 port nem is a mienk.

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Jose. Tuti, olvastam a devchatet is, DE azért ne örülj neki korán, mert ahol New Spainben vannak francia területek, nos, ott túl jó nem lehet a spanyol éjjeli különítmény. 😄 Szóval a nightflipek maradnak, máshogy hívják majd õket, de a FRANCIÁK ellen elveszíteni Sisalt? 😄 Mondjuk most vagy 30 2nd és 3rd rate esett be a szerverre. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Menj át az Antiguara nyugodtan. Másfajta PB patch volt ez.

A medve nem játék.

hogyhogy mi legyen?

ha egy szellem szerveren akarsz maradni akkor roberts!
ha playerekkel akarsz jatszani (koztuk velunk 😊 ) akkor antigua!

a nagyobb klanok spanyoltol, kaloztol es mostmar franciatol is atjottek!

ido kerdese mikor jonnek a tobbiek...

Anulu: egy valamiben biztos vagyok nem fonak csinalni semmit a nightflippekkel! egy mod van ennek elkerulesere ha olyan balancolt szerver lesz ahol us/eu playerek kozosen nagy szamban vannak.

Es ez most az Antigua!
Forolto
Ne basszatok ki velem,most fizettem be az accountot,akkor most mi legyen?

a.carkey
Na közben meglett. Pedig már gondoltam észbekaptak, de nem.

"This is a server-only build – you do not need to download a patch. The only change in this build is a fix to a bug where, when an invitation to a port battle expires, it crashes the mission server, causing problems with the port battle. This is what happened on Rackham on 8/5/08."

Közben a Roberts egy jó kis amcsi kalóz pve szerver lesz. Ahol nincsenek ellenfelei a brit nightflipeseknek, így úgy érezhetik magukat, hogy õk überfaszák. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Jöhettek vissza! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
"Wednesday Morning Downtime: We will be publishing a hotfix during Wednesday morning’s maintenance window of 1:30am-5:00am Pacific / 9.30am-1.00pm British Summer Time. This fix will resolve the challenges reported by our customers related to port battles. We will share additional information throughout the hotfix process. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience while we worked to remedy this issue."

Nem tudom mit "pecselnek" a pbken, de ha nightflipeket, akkor röhögni fogok ... 😄

A medve nem játék.

egyszerre?

inkabb egymasutan... nekem 1 perc volt a 2 atvitele!
😉

ahogy olvasom infokat hetvegere atjonnek franciak szal onnantol kezdve mehetnek a pb-k, mondjuk ott voltunk campachenel de a PB be nem megyunk, akkor egybol kiutalnanak minket az origi Antiguasok...

szerintem csak a spanyolok egyszeruen megorultek, hogy hirtelen milyen sokan lettek azt egybol tamadtak 😊
a.carkey
Hány karit lehet átvinni egyszerre?

A medve nem játék.

Torzonborz
gyere Te is . bakker itt most annyian vannak mint induláskor robertsen.

a.carkey
Léptetek már Sisal ügyében? Gondolom már piros. 😄

A medve nem játék.

Crimson Blade egy resze mar atjott 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
A britek is rájöttek, hogy elcseszték. Az egyik manó már vissza akarja adni a spanyoloknak Puerto del Principet. 😄

Egyék meg amit fõztek! 😄
Marad a sok marha brit és a sok IWin gombos kalóz. A britek nem harcolnak velük, úgyhogy jó kis csaták várhatóak:

24 brit vs 5-6 francia (alap visszavonulás)
24 brit vs 7-8 spanyol (alap visszavonulás)
1-2 brit vs 24 kalóz (a britek nem csatáznak a kalózokkal mert elveszik a hajóikat, alap visszavonulás)

Jó kilátások nekik!

A medve nem játék.

a.carkey
Mondom, hogy politikus lett. 😄

A medve nem játék.

pénzt keresek😊)...munkát váltottam és itt nincs nyári szünet😊)
Mit cisnalsz ahelyett hogy a tanarok bekes nyari piheneset toltened ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

A 7 végéig biztos nem megyek mert kb semmi idõm sincs. örülök, ha a klienst le tudom szedni..még azt is meg kell keresnem...majd beköszönök ha minden megy.
Bandras ? Cimbi? Leo? Porogjetek Anitguara hogy aztan jo elsullyedjunk 😊

Lera,Dynn,Zulgron