8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Burca
    Nem tudom mizujs csak eco-t tolok mostanában :P Hétvégén néztem be de akkor nem volt kit lőni :)
  • gezmo
    :)
  • Jockey
    ohh oki, az sulyosabb:)
  • gstup
    Milyen vali Dzsoki!!!Triumph volt a fenne enné meg!:D
  • Jockey
    Jaja, Neokáé volt az Invi, Martené ha jól mlékszem vailant..:-)
    Srácok jól viselik, tudták mi várható, de az indok csak annyi, hátha más spanyol is észbe kap végre..:-)
    Amúgy nekem az első 24fősd spanyol pb-m, talán beáll egyszer megint a dolog és nem 8-10en lesznek bent spanyl oldaról..:-)
  • Snipa
    Te Burca, Perci meg Stokes kerdezte, hogy nem megyek-e vissza... mondom gondolkodok rajta!

te meg ott vagy antiguan, volna ertelme RL be visszanezni? ha nincs pvp meg 24vs24 pb akko nem megyek :)
  • gezmo
    Őszinte részvétem a first rate miatt azt hiszem magyar srácé volt jól odapörkölt vele nekem, mert majdnem úsztam egyet...
    O7
    Jó csata volt. Remélem feltámasztjátok újra a spanyol oldalt.
  • gstup
    Szia!

Én toltam a voyage century-t.Köze sincs egymáshoz a két játéknak!Szerintem olyan,mintha játszanál egy need for speedel és utána kimennél egy kicsit a Tes.o parkolóba driftelgetni! De ne is hasonlítsuk össze őket. Szerintem most eléggé jó a népek közötti balanc és nincs elnéptelenedve a Roberts server.Mindig lehet találni egy kis pvp-t!:) Szerintem nincs,de kb 5-7 állandó játékos van magyar részről.
  • finaltrekker
    16$ Picsafüst. Annyi a játék, mint egy havidíj ...ha más játéknál is így lenne.

Amúgy, aki a Voyage Century-t tolta, az megtudná szokni ezt a PotBS-t? És mi az oka, hogy kezdetben olyan népszerű volt, most meg ez a néptelenedés állt elő? És van valami magyar fan vagy guild oldal?:)
  • Kerberosz
    kösz hát ilyet sem játszunk.. 16 dolcsi? az nem kevés.... vátsság van kajára se telik =(
  • Beni521
    asszem 2 server van, nincs fullmagyar server, tudtommal kevés magyar játékos van, fizetős, ~16$, bankkártyával lehet fizetni, szerintem nincs törtverzió->nincs tört server. ha vmit rosszul írtam volna bocsi... csak triállal játszottam : )
  • Kerberosz
    Üdv. Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatba. Szóval gondolom ez online játék nemde? és hány server van? van magyar? sok magyar játékos van? fizetős? mennyi? hogy lehet fizetni? van tört verzió? noh meg server?

Nagyon megköszönném ha válaszolnátok, jó játéknak tűnik csak semmit nemtudok róla.
  • Burca
    Jó kérdés. Általános tapasztalat hogy 4en ha lassú hajókban vagytok akkor 6an le fognak gankelni :P Mostanában már sokkal nagyobb a tisztelet a megmaradt játékosok között tehát le lehet dumalni 4v4eket is esetleg. De én még mindig azt mondanám keressetek 6 embert és úgy menjetek. Akkor már lehet érdemben gpr fightolni.

A taktika meg változó. Ha láttok egy egy gyengébb vitorlázattal rendelkező navalt akkor lehet azt tolni hogy demast-oljátok és ezzel megállásra kényszerítitek a másik bandát ami máris előnyt jelent számotokra. Ha viszont láttok egy gyenge páncélzatú priv-et akkor érdemes lehet arra is fokuszálni. Mindenképp fontos hogy jó legyen a focus fire különben végetek. És ugye nagyon kell figyelni/fedezni egymást. Fontos hogy okosan használjátok a stunokat (break formation / thundering) mert ugye egy ideig immunitást kapnak. Nem árt a privateer a grpba mindenképp de nem is a speed miatt annyira mint a Jugular miatt. Úgy lehet a legjobban kispikeolni valakit ha kap egy Jugulart meg egy Thunderinget aztán ha nem jön a block akkor tehetetlen.

Nagyon kell figyelni Invincible-re , Evasionre az ellenfélen, nehogy elpazaroljatok egy-egy sortüzet. Ugyanúgy nagyon fontos hogy tudd mikor kell ezeket használni. Meg hogy tudd mikor hogy javíts. Hú tudnék még mit írni de elég a wall of text-ből mára :)
  • Jockey
    részemről ok, gyakorlás sosem árt:-)
    neokáék is bizti leszenk, szal sztem 3 fő tuti+te+még akit tudnál hozni ha akarnak jönni
    ha nincs külföldi akkor mehet 2v2 is szvsz
  • gstup
    Sziasztok!

Ma este gyakorló skirm fight.Jó lenne egy 3vs3 vagy 2vs2.
  • gstup
    Csak a Khan group!:) Egyet kiszemelni és addig lőni ameddig lehet,ha megvédik,akkor új célpont,érdemes a leggyengébbel kezdeni.Csak bronz/stone shoot,ha már fölény van és üldözés vagy menekülés,csak akkor jöhet a bar/star shoot.A lényeg a koncentrált tűz.Ha mindenki össze-vissza lő esély sincs győzni.Max egy szedett-vedett kalóz banda ellen.Hamár ragaszkodsz a nálad említett felálláshoz,akkor egy privit minimum ajánlok,mert egy gyors veng-el vlkinek el kell kapni a bloody daggert vagy a hyperiont,mert ügye navyval nem hiszem,hogy egyáltalán megtudnád közelíteni őket(ezeket a hajókat).Én,mi így szoktuk,lehet nem jó,de nekem már bevált párszor.Szívesen meghallgatok más taktikát is....
  • Jockey
    ha már itt vagyunk,mint tapasztalt vén rókát kérdezném, 2-3 max 4 fős pvp-ben szted mi az ideális setup?
    Előszőr vitorlát bontani 1 kiszemelt ellenségnél, vagy pure hc damage-t tolni érdemes, full navy group vagy legyen privi is benne?
    érdemes-e mixelni az ágyúsorokat, azaz nagy fontosokba damage felsőkbe bar shot, ti hogy kentétek régebben?
  • Jockey
    jaja, ahogy Burca írta...
    Csáklyázásnak ezenh kívűl előnye, hogy ha vesztes véletlenül (nem sikerál lezúzni az ellenség embereit), akkor nem történik semmi, visszakerülsz ahajódra s nem vesztes durability-t. Amíg csáklyázól, addig ahajód ha jól tudom kap def bónuszt is, tehát az is taktika lehet, hogy míg te csáklyázod az ellent a cimbik kilövik addig a hajót, mivel ugyebár a csákylázott kapitány épp vív ellened..
  • Burca
    Ha lelövöd a legénységet akkor kevesebb emberrel tud védekezni(kevesebbszer tud ujraéledni vagy embereket hivni) illetve ha fele annyi embere van mint neked akkor ő nem is tud téged megcsáklyázni és fordítva. Egyes classok ugyanakkor kapnak bonusz legénységet ilyen esetekre.
  • Beni521
    csak úgy lehet hajót csáklyázni h nekem is kell verekedni? és akkor mi van ha kartáccsal lezúzom a legénységét 10-re én átmegyek 70 emberrel és mégis vesztek, akkor a 10 embere leütötte az én 70-t és kész nincs is értelme kartácsot haszálni?!
  • Jockey
    jaja
    sikerült beszereznem 1 hmc-t, achillest, ezekt viszem majd pvpzni
    pb-re meg folyamatban van egy hh beszerzése
    igaz mivel jelenleg a spanyolok a lábtörlő szerepét tölti be roberts-n, így aktivizálni valszeg csak map reset után fogjuk magunkat szvsz, addig erőforrásgyűjtés megy.
    sokat nem kell várni, mert 30 pontokra vannak a franciák/kalózok a mapnyeréstől :-p
  • Burca
    Heavy Hercet ! :P
  • Fritz Von...
    Oda Mont Blancot vinnék.
  • gstup
    Hajrá-hajrá!:) De PB-re ne Mignone-t hozzál!:)
  • Fritz Von...
    Én elkezdtem Eq2 kieget, de azért a hangulat ellenére nem az igazi mégse. Közben jött egy BF Bad Company 2, amit megvettem és nagyon tetszik. De sztem 2-3 hét és befizetem a piratest, mert az egy hónap alatt megint megtetszett.
  • gstup
    Én a TiS-ben,tudok meghívni embereket,de akkor ha hív a soc menni kell....
  • gezmo
    Mi a society neve amiben benne vagytok csak, hogy tudjam ha látlak benneteket?
  • gstup
    Szia!

Úgy néz ki maradok Robertsen nem tudom a többiek hogyan döntöttek.Akiket eddig láttam és tudom,hogy magyarok és Robertsen vannak: Gombas Gomba,Rakos Rak,Remero Neoka,jó magam Bronz/Silver/Gold/Iron Marten és ügye Te alias Rendbetesz.
  • Fritz Von...
    WB! :)

Most elég vegyes a szitu: nyomtam amikor volt időm, de most kijött az eq2 kiegészítő, így most épp megint azt tolom. De elő fogok fizetni Station accountra, mert a potbs is fasza.
  • Fritz Von...
    Szia! Alapvetően tök automatikus minden, a SOE launchpadja egész jól szokott üzemelni. Minden indításkor ellenőrzi a gépeden levő verziót és az aktuálisat, ha nem stimmel, akkor letölt. Az előfizetés is kultúrált, beállítod a kártyát és a fizetési ütemezést, és minden hónapban automatikusan levonják a havidíjat.
  • Jockey
    no visszatértem indiából..
    mi a helyzet, nyomjátok és hol?
  • dedici
    Szeretnék kérni egy kis segítséget valakitől:) A free trial-al kapcsolatban kellen egy kis help. Megvan a station accom és lent van a launcer regiznék be és error disconnected server mi lehet a probléma?!Tud valaki infokkal szolgálni?Nem mindig van trial-ra lehetőség? Egyéb: megrendeltem közben a játékot lemezen,ha feltelepitem a patch-okat magától leszedi vagy le kell tölteni?Az előfizetéssel és az egész dolggal kapcsolatban szivesen fogadnék infókat: Köszönöm előre is.
  • dedici
    Sziasztok!
  • Fritz Von...
    Gondolkoztam ezen, én azt mondom, hogy várjuk meg az ingyen hónap végét. Én is egyelőre emiatt néztem vissza. Pillanatnyilag tetszik minden, és elképzelhető, hogy befizetek egy-két hónapot (még esélyesebb a Station account, az eq2 kiegészítő miatt), de nem szeretném, ha valaki most eljönne a szerverről, ahol megvan minden, és váltana egy bizonytalan dolog miatt.
    Ha maradunk nagyobb számban a free után is, akkor lehetne ezt kitalálni.
  • warbar
    ahoy tengeri patkányok ha összeállunk megint ahogy tervezzük lesz ventri is ott könnyebben megy a komunikáció
  • gstup
    Szerintem ha lesznek állandó emberkék,akkor lesz érdemes megbeszélni,hogy melyik szerveren legyünk!Nekem igazából mindegy,ha van egy állandó társaság,akikkel össze lehetne jönni!
  • Fritz Von...
    Meg is van :)
  • Fritz Von...
    Nekem valami miatt olyan szimpi lett a Mont Blanc Indiaman. Legyártottam két MC Olit, és megyek refitelni. :)
  • Fritz Von...
    A srácok:
    Bronz Marten
    Gold Marten
    Rakos Rak
    Remero Neoka
    Negra Viuda

Addolva.
  • Jockey
    srácok vegyétk fel friends-re, dailys-ket is tudjátok külföldi jelentkezés hiányában is tolni és ők épp pl-k az egyiks rácot, nagyon jó mani jön fleet grindből is és dropokból is..:-)